Nisam mogla čekati i izvadila betu 11dn3dt...negativna
Čutala sam negdje da je nakon stimuliranog dobro odmah ici u prirodni postupak. Da su šanse bolje.... Znate li što o tome?
Nisam mogla čekati i izvadila betu 11dn3dt...negativna
Čutala sam negdje da je nakon stimuliranog dobro odmah ici u prirodni postupak. Da su šanse bolje.... Znate li što o tome?
i meni je baš žao zbog neg. bete...nemam iskustva, još, sa stimuliranima ali i ja sam čitala da poslje stimuliranog možeš imati više folikula (od djelovanja stimulacije) pa nebi bilo loše sad iskoristiti prirodni. Nikad se nezna!
ja sam brojila, doslovno, sate da mi M ne dođe, da mi ne odgode ovaj stimulirani postupak zbog praznika. Tj. još brojim3sata i onda je željno očekujem pa krećemo sa pikanjem.
Nadam se da ću dobro reagirati na stimulaciju. Toga me isto strah.
Zao mi je za betu Minna.
Sto tice uspjesnosti prirodnog nakon stimuliranog ne znam..ali sam sad bila u stimuliranom i dr ŠS mi je nakon neuspjesne punkcije rekla da sad prvo jedan ciklus pauza od svega, a onda sljedeci mogu probat u prirodnom...ali moram to jos potvrditi sa svojim dr.(dr.M)...ja bi rekla da ima smisla to da je nakon stimulacije prirodni ciklus bolji i kvalitetniji..s druge strane kod low respondera stimulacija moze znaciti iscrpljivanje rezervi pa je pitanje kakav ce biti prirodni ciklus nakon stimuliranog...