Stranica 54 od 72 PrviPrvi ... 444525354555664 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    fusa, chiara sretno ovaj put!
    Minna kako ide?
    netko piški ove dane, dixidi?
    hvala draga!
    u kojoj si ti ono fazi?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Meni je M stigla. Sad sam zvala i ne rade za Uskrs. Moram ponoviti nalaze i javiti se u 5 mj.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Bok ženske! Ulijećem kao padobranac, ali imam jedno pitanje. Beta mi je 21.04 i moram ići u Pulu jer mi je tamo najbliže pa me zanima u kojoj bolnici (mornarička ili) i kakvo im je radno vrijeme? Hvala

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je M stigla. Sad sam zvala i ne rade za Uskrs. Moram ponoviti nalaze i javiti se u 5 mj.
    ajme baš mi je žao
    glupa glupa M zašto dođe kad ne treba!
    A što ne rade od petka do pon ili od sub?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ne znam. Nisam pitala od kad do kad su slobodni.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Ej zenskice ja sam jucer dobila( treća neuspjela ) Zvala sam jucer odmah i sestra mi je rekla 11.04 doci na folikulometriju.Taman ce mi se potrefiti Uskrs ali nista mi nije rekla da nece raditi.A joj sta sada

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Dixidi prvotno napisa Vidi poruku
    Ej zenskice ja sam jucer dobila( treća neuspjela ) Zvala sam jucer odmah i sestra mi je rekla 11.04 doci na folikulometriju.Taman ce mi se potrefiti Uskrs ali nista mi nije rekla da nece raditi.A joj sta sada
    Baš mi je žao! Pozitivno je to što nećeš pauzirati ciklus. Mada to nije neka utijeha...A što ti ideš ivf ili inseminacije? jel primaš stimulaciju?

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Idem ma prirodni ivf.Ali cudno mi je ako nece raditi te dane kako cu imati punkciju onda

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

nadam se samo da nebi kad dodjem u utorak rekli mi da nista ovaj mj jer nije me trebala narucivati kad je tako.Bo vidjeti cemo

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Idem ma prirodni ivf.Ali cudno mi je ako nece raditi te dane kako cu imati punkciju onda
    Meni su rekli da ne mogu u postupak jer da mi nece imati tko punktirati zbog toga sto spajaju 3 dana.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

a da, tebi bi punkcija mogla biti oko tih praznika...vjerojatno pošto si u prirodnom ideš, pa ako te zapadne punkcija na dane kad ne rade odgodit će ti sve skupa za sljedeći ciklus. CHIARA bi trebala sa stimulacijom pa su joj za svaki slučaj odmah odgodili da ne uzima ljekove a ništa od punkcije...baš je to zeznuto...
    lafčeko ja nisam iz Pule pa ti nebi znala odgovor...tvoj post mi se tek sad ukazao, pošto je prvi pa treba proć provijeru, nadam se da će ti netko pomoći, ako već nisi saznala. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

FUSA, konacno malo odmaram od svega, čekam m i nadam se da ne dode, a ako dode onda ću u postupak ovaj ili cak bi rekla prije sljedeći mjesec...
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 06.04.2017. at 16:02

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

DIXIDI, zovi ih prije utorka pa pitaj vezano za punkciju, pa si na miru

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Da to ću i napraviti,nema smisla ici i da mi kazu nista od toga.Sutra ih zovem nadam se da ću ih dobiti na telefon. mala-bebica zelim ti da ne dobiješ,da bude jedna sretna vijest

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Da to ću i napraviti,nema smisla ici i da mi kazu nista od toga.Sutra ih zovem nadam se da ću ih dobiti na telefon. mala-bebica zelim ti da ne dobiješ,da bude jedna sretna vijest
    Javi sto kažu... Hvala, da bar tako bude i da uspijem izvan postupka...
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 06.04.2017. at 19:50

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo nestrpljivo.... Kao i inače, puna simptoma ...sve me nešto pika i zateže... nadam se pozitivnom. (Mada ja uvijek imam simptome

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ako ih ne mozete dobit na telefon posaljite mail. Ako nije nesto sto trazi hitan odgovor. Ugl se jave isti ili dr dan.
    ivf@kbc-rijeka.hr

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj lafčeko prvotno napisa Vidi poruku
    Bok ženske! Ulijećem kao padobranac, ali imam jedno pitanje. Beta mi je 21.04 i moram ići u Pulu jer mi je tamo najbliže pa me zanima u kojoj bolnici (mornarička ili) i kakvo im je radno vrijeme? Hvala
    Mislim da pošto je radni dan ne ideš u mornaričku nego tamo di se gradi nova bolnica! Ali provjeri još!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj lafčeko prvotno napisa Vidi poruku
    Vadiš krv u mornaričkoj, tamo gdje je transfuzija pa vrata do njih. Mislim da piše vađenje krvi za djecu i trudnice ili tako nešto. Mislim da je radno vrijeme od 7 do 9.30, nisam sigurna.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala puno cure! Sretno svima od !

Sunshine baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Evo i mene da se malo ukljucim i poduje..pratim vas vec neko vrijeme i puno sam naucila od vas cure..ja sam trenutno u svom prvom postupku- stimuliranom ivf..inace kod dr. M.....dijagnoza koliko hoces: neprohodnost oba jajovoda, slaba ovarijalna rezerva, dva mioma, hipo/hashi...uglavnom bila sam na Puregonu 200IUx11+ 4xOrgalutran..danas odradila punkciju.. 4 folikula...nema js..kaze dr.nisam dobro reagirala na stimulaciju..mozda ce biti bolje u prirodnom?!...po onom sto sam procitala u situaciji slicnoj mojoj cure su imale dugi protokol... kakva su vasa iskustva?

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Sunshine baby prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene da se malo ukljucim i poduje..pratim vas vec neko vrijeme i puno sam naucila od vas cure..ja sam trenutno u svom prvom postupku- stimuliranom ivf..inace kod dr. M.....dijagnoza koliko hoces: neprohodnost oba jajovoda, slaba ovarijalna rezerva, dva mioma, hipo/hashi...uglavnom bila sam na Puregonu 200IUx11+ 4xOrgalutran..danas odradila punkciju.. 4 folikula...nema js..kaze dr.nisam dobro reagirala na stimulaciju..mozda ce biti bolje u prirodnom?!...po onom sto sam procitala u situaciji slicnoj mojoj cure su imale dugi protokol... kakva su vasa iskustva?

dobrodošla sunshine!
    Nemam ti puno pametno za reći, jer i sama tek krećem sa prvim stimuliranim. No s obzirom da veliš da imaš slabu ovarijalnu rezervu i nisi dobro reagirala na prvu stimulaciju, možda i bilo dobro da probaš u prirodnom...ja sam prošla dva, neuspiješna, jednom se nije ulovilo, drugi put se nije ni oplodila jajna stanica. Ali možda tebi baš bude uspiješan. Je da je manja vjerojatnost jer se oslanjaš samo na jednu js(ako se ulovi) ali opet šanse postoje. A onda ako to ne uspije, traži drugu stimulaciju i dugi protokol.
    Posljednje uređivanje od fusa : 09.04.2017. at 20:01

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Evo mene,napokon sam ih dobila na telefon.Rekli su mi da svejedno dodjem sutra pa ću vidjeti sta ce doktor reci.Tako da barem sam spremna na to da ce mi mozda reci da ovaj mj preskacemo.Vidjeti cemo mozda ulovim te zadnje dane poslije Uskrsa

Sunshine baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

U prirodnom cu sigurno probati jer ionako moram pauzirat 3 mj. od stimulacije...nemam sta izgubit osim zivaca...ali me zanimalo ako tko ima iskustvo sa slicnom pricom..sto se pokazalo kao bolje?cudno sam reagirala na stimulaciju..do 10dc su se folikuli lijepo razvijali..a onda su se u 2 dana napuhali za 10 mm??!!..pa pokusavam shvatiti..

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I ja sam izvisila ovaj ciklus. Danas mi je 1dc, sutra sam trebala ići po lijekove i na uzv, ali ništa od toga. Jer 8 dc mi pada 17. kada oni ne rade pa mi ne mogu napraviti fm. Dr. mi je predložio da idemo u prirodni ovaj ciklus, ali meni to ne odgovara pošto nemam ovulacije.

Baš sam ljuta jer sam mu na konzultacijama rekla da bih trebala dobiti oko 10. i da mi je rekao da ne rade ta dva dana, naštimala bih si ciklus sa Duphastonima da kasnije dobijem. I još sam se žurila da nalaze napravim na vrijeme. Uhhhh...

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ajme dino bas mi je zao...uh! Grozno je to! Toga se i ja bojim. Moja m treba doci u pet. Ili cet. najranije ali se bojim da ne dode sad ranije jer neznam kak cu onda...bas su puno cura zeznula ova 3dana. Pogotovo kad se zna da smo sve nestrpljive, barem ja!

Sunshine neznam zasto ti je doslo do tog. Mozda da pitas na nekoj temi o stimulaciji, ovdje nas malo pise pa neznam jel koja ima iskustva s tim.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nisam mogla čekati i izvadila betu 11dn3dt...negativna
    Čutala sam negdje da je nakon stimuliranog dobro odmah ici u prirodni postupak. Da su šanse bolje.... Znate li što o tome?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Minna zao mi je. Ja tek iduci mjesec idem u stimulirani po prvi put pa ti ne znam tocno reci. Prirodne sam potrosila.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Minna7 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam mogla čekati i izvadila betu 11dn3dt...negativna
    Čutala sam negdje da je nakon stimuliranog dobro odmah ici u prirodni postupak. Da su šanse bolje.... Znate li što o tome?
    i meni je baš žao zbog neg. bete...nemam iskustva, još, sa stimuliranima ali i ja sam čitala da poslje stimuliranog možeš imati više folikula (od djelovanja stimulacije) pa nebi bilo loše sad iskoristiti prirodni. Nikad se nezna!

ja sam brojila, doslovno, sate da mi M ne dođe, da mi ne odgode ovaj stimulirani postupak zbog praznika. Tj. još brojim3sata i onda je željno očekujem pa krećemo sa pikanjem.
    Nadam se da ću dobro reagirati na stimulaciju. Toga me isto strah.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Koju stimulaciju si dobila? Ajme, pa tek sad kuzim da imam srece da ću izbjeći praznike

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Minna7 prvotno napisa Vidi poruku
    Koju stimulaciju si dobila? Ajme, pa tek sad kuzim da imam srece da ću izbjeći praznike
    da, pa nekoliko je cura moralo preskočiti ciklus zbog praznika...i ja sam sretna što me u dan zapalo da ne preskočimo
    Dobila sam gonal od 2dc. Na kakvoj si ti stimulaciji bila? kako ti je djelovala, vidim da nemaš smrzlića, pošto planiraš prirodni?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Minna, baš mi je žao, ali nema odustajanja, idemo dalje pa ako možeš odmah idi u prirodni!

Dixidi, kakva je situacija?

Ja evo čekam sljedeći tjedan da vidim da li dolazi m

Sunshine baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Zao mi je za betu Minna.
    Sto tice uspjesnosti prirodnog nakon stimuliranog ne znam..ali sam sad bila u stimuliranom i dr ŠS mi je nakon neuspjesne punkcije rekla da sad prvo jedan ciklus pauza od svega, a onda sljedeci mogu probat u prirodnom...ali moram to jos potvrditi sa svojim dr.(dr.M)...ja bi rekla da ima smisla to da je nakon stimulacije prirodni ciklus bolji i kvalitetniji..s druge strane kod low respondera stimulacija moze znaciti iscrpljivanje rezervi pa je pitanje kakav ce biti prirodni ciklus nakon stimuliranog...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bila sam na menopuru...po 2 ampule na dan. Nesto me stiskalo u prsima i pred kraj mi je bilo mucno i povraćalo mi se. Ali imala sam i gripu pa se mozda sve skupilo. Imala sam 8 stanica. Od toga jedna nezrela...4 se uopće nisu oplodile , jedna ubrzo prestala s razvojem i vratili mi osmostanični. Ovo sada ce mi biti 7. ciklus za redom da idem. Malo je reci da sam lagano luuuuuda već.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Bok,ja sam jucer i danas bila na folikulometriji.Jucer mi je doktor rekao da mi je folikul veci nego bi trebao biti pa da trebam doci i danas da se vidi.Danas nije bilo promjene na njemu ali se nada da ce drugi folikul rasti.Bo ne kuzim sta se sad to desava.Dobila sam 3 dana prije pa se mozda tu nesto poremetilo ne znam.U subotu idemo muz i ja pa je rekao doktor ako folikul pukne radimo inseminaciju( PO CETVRTI PUT)ako ne onda u nedjelju stoperica pa u utorak punkcija.Tako da mi ne propadne ovaj mj. A dobro kako god sta bude bude

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Dixidi to ti je prvi put da ti se poremetilo? Jesi mozda koristila progesteron, pa da je od toga?
    Nekako mi je ovo tvoje sve ako-ako...(onda vjerojatno ne rade u ned i pon. ) nadam se da ce folikul usporiti s rastom i da ga stignete u utorak punktirati

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Koliko je to veci nego bi trebao biti i koji ti je dan ciklusa?

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

fusa,je prvi put mi se poremetilo inace bude točno u dan i to 28 dan tako da ne znam.Nista nisam koristila.Ma ne znam to mi je sve onako mozda ovo mozda ono ali vec znam da se i ovaj mj nece napraviti to sto je trebalo. Minna7 ne znam koliko je veći to mi nije rekao,8 dan ciklusa sam bila pa je tako komentirao i sljedeci dan kad sam bila rekao je da je ostao isti nije se mijenjao.A ne znam koji je to sad klinac sve nekako naopako ide.Kako si ti rekla malo je reci da sam luda! Tako sam i ja ponekad

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I meni je jedan ciklus od sitnog narastao na 22 mm u 2 dana...nešto čudno se desilo. Zašto, nemam pojma. Često mi nekontrolirano rastu u prirodnom. Vidjet ćemo ovaj prirodni nakon stimuliranog. Možda se malo unormalilo sve.
    Ja ti uvijek gledam na ekranu dok mjere koliko su veliki folikuli jer su oni često škrti na riječima, onda ja to sama snimim

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure, ima nešto novo kod vas?
    Sretan Uskrs svima vama koje slavite!

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sretan Uskrs cure!
    Ja evo jucer pocela sa stimulacijom pa sad me bas zanima kako cu reagirati. M nije prestala, tako da ce vjerojatno bit sve normalno.
    Jel krece koja sljedeci tjedan sa postupkom?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo krenula u prirodni nakon stimuliranog. Vec mi je 7.dan 12.5mm folikul

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure nek vam je sretno!

Dixidi se ne javlja, znate kako je prošlo na kraju?

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Bok,evo me.Uspjela sam ovih dana obaviti folikulometriju.Onaj cudni folikul sto je bio velik je nestao tako da smo pratili drugi koji je rastao.Danas je štoperica i u cetvrtak punkcija(nadam se da ce ovaj put biti punkcije).Ako folikul pukne ostala mi je jos jedna inseminacija.Sretno i vama cure

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Nadam se da ce biti punkcije, javi kako je prošlo!

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Nista od punkcije(folikul Puknuo) znaci četvrta inseminacija slijedi.Ocito ja taj prirodni necu uloviti i morati ću na stimulirani bez ijednog pokušanog prirodnog.Ne znam sta reci ali eto tako valjda mora biti

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Nista od punkcije(folikul Puknuo) znaci četvrta inseminacija slijedi.Ocito ja taj prirodni necu uloviti i morati ću na stimulirani bez ijednog pokušanog prirodnog.Ne znam sta reci ali eto tako valjda mora biti
    baš mi je žao što ga niste uspijeli uloviti...možda da ga i ne lovite više u prirodnom, jer veće su šanse u stimuliranom pa da ne gubiš vrijeme više. Meni su u oba prirodna uspijeli uloviti i imali smo jajnu stanicu ali jednom se nije ulovilo a drugi put se nije ni oplodila, tako da nije samo do tog da
    ga ulove...nažalost!

Ja sam jučer bila, imam ih 11 za sad, 7na desnom i 4na lijevom(6dc), sutra opet pa ćemo vidjeti. Već me sad tiska sve dolje i jedva hlače zakopčam

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Ja sam se nekako nadala da do stimuliranog necu ni doci,u biti i oni su mi tako govorili ali eto izgleda da drukcije ne ide.U cetvrtak idem za briseve kod njih pa cu se s doktorom dogovoriti za dalje.Ali nemam sta puno razmisljati

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam se nekako nadala da do stimuliranog necu ni doci,u biti i oni su mi tako govorili ali eto izgleda da drukcije ne ide.U cetvrtak idem za briseve kod njih pa cu se s doktorom dogovoriti za dalje.Ali nemam sta puno razmisljati
    Tako sam i ja mislila, sobzirom da imam sve ok i u sat tocne ovulacije i M, isto mi je dr. rekao da ce se od prve uloviti i ja sam mislila da cu svih 6postupaka iskoristiti na prirodne ali s obzirom na sanse, ne hvala, rade cu vidjet kakve sam srece u stimuliranom :D
    Izdrzljive smo mi, drzim ti fige da ces morat proc samo jednu stimulaciju!

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Znaci slicna situacija,a da zasto gubiti vrijeme uzalud.i kako to ide sa stimulacijom?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •