Mimara, baš lijepo :9
I dalje me zanima tko je direktor koji te vozio ? KK?
Printable View
Mimara, baš lijepo :9
I dalje me zanima tko je direktor koji te vozio ? KK?
mi smo se ženili krajem ljeta, a svećenik je bio na moru
na jednom dogovru prije mi je rekao "daj me nazovi dan ranije da ne zaboravim doć" :mrgreen:
zvala sam ga taj dan (mi smo se ženili u petak, a tad to nije bilo uobičajeno u momo selu) oko 11, bio je taman u gorskom Kotaru :-)
inače, kod mene doma je bilo puno ljudi, rodbine, susjeda i svi smo išli u crkvu
poslije vjenčanja u crkvi, nas 13 smo otišli na večeru, a ostatak ekipe je otišao opet k mojima doma i oni su feštali do jutra, a mi smo bili doma u 1
imala sam haljinu koju sam sama nacrtala, a šivala mi je mamina prijateljica koja je tad baš radila u Sposi
<3 to sam si i mislila.
I dobro si izabrala :)
mislim da je na mimaru mislila :-)
loooool
Meni je jedino žao što nismo imali fotografa - slikali su nas frendovi. Sve je bilo ekstremno neformalno. Organizirano u dva tjedna.
Skupa sam se s mužem odvezla autom u gradsku vijećnicu u crnoj vjenčanici i imali smo tulum kod nas na tada praznom katu kuće. 40 ljudi. Super je bilo :)
No dogodi se i da tradicionalna svadba bude super. Moja najbolja prijateljica je imala prave slavonske svatove i to mi je bio jedan od boljih provoda.
Ivarice, nisam se udala u tregericama, već u predivnoj bijeloj pamučnoj haljini. :mrgreen:
I zaboravila sam reći da smo, kad su kumovi otišli, muž i ja otplesali na svoju omiljenu pjesmu. :heart:
i kod mene ovako,samo je bilo u crkvi...usli smo skupa ja & MM koji je nosio nasu kcer..svi u bijelom,rekli su mi da su neki zasuzili na prizor...:)))
buket sam predala MMovoj sestri koja se fresko zarucila...
znam za slucajeve kad se cura odseli nazad svojoj kuci netom prije svadbe,pa onda slijedi obicaj donosenja njene robe u kucu itd itd...
moja se prija prije 2mj skupila sa buducim muzem u New York...njih dvoje sami u vijecnici...bijela haljina koju je kupila za tu prigodu pukla prilikom oblacenja pa je navukla neku crnu haljinicu...na nogama cizme a la buce....:) mislim da su poslje otisli na kavu....:lol:
tracak romantike je u datumu -tocno na 7mu godisnjicu veze...
Evo onda i moje iskustvo..
Kad smo dosli na probu svecenik mi je sam sugerirao neka me vodi tata jer je to predivno za vidjeti a i ocu sigurno puno znači.
Tako je i bilo.. MM (jej, prvi puta ovo mogu napisat :lol: ) je čekao kod oltara, mene je tata "hrabro", sa suzom u oku vodio prema oltaru a ispred nas je hodao moj mali braco sa jastucicem i nosio prstene :)
Da mogu, opet, opet i opet bi izabrala točno istu scenu :)
Čestitke gospođo :mrgreen:
Čestitke!!!
Čestitke
Baš lijepo da je bilo kako si zamišljala! Čestitke još jednom! :)
Hvala vam :) :heart:
Čestitam! Drago mi je da si uživala u vašem trenutku!
Čestitke i od mene :)
Pa cestitam!
I bas mi je drago da je bilo kao sto si zamislila :-)
i od mene česitke!
vidjela sam fotku
Apsu je toliko lijepa i mlada da ti dah zastane
a vjenčanica... iz bajke :heart:
nisam tatu vidjela, ali sam vidjela djetetšce...
čestitam!
kako da tek sad vidim ovu temu???
Di su meni oči bile?
uglavnom..... čestitke friško udanima!!
Čestitke Apsu :*
Ja se nisam udala jer nisam imala za koga :lol:
al ako dođe do tog dana bude nas vjerovatno mi i kumovi, nikakva svadba....nevolim gužvu :-)
Da je bilo po mom, nebi bilo ni kumova :lol:
Moja prijateljica je jako lijepo to obavila. Bio je četvrtak, oni i kumovi, poslje su otišli na Korzo popit kavu i slikat se mobitelom. Ma genijalno.
heheh
dobro recimo ja bi otisla negdje na putovanje radije.
Moja majka mi je jednom davno rekla molim te kad se budeđ udavala nemoj radit svadbu ja ti platim put gdje god, tako da je držim za rijec :mrgreen: