Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 275

Tema: Jesu li vas očevi vodili do oltara?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Običaj je da poslije torte ide još jedno ili dva jela. Na zadnjoj svadbi na kojoj sam bila (ipak ih nije 50, ali je preko 30 - brojala sam ) poslije torte su poslužili janjetinu, prasetinu, salate i vinski gulaš. Nije se puno pojelo, ali je bilo potrebno. Ljudi to zapravo i očekuju. U Slavoniji češće čobanac nego gulaš. Ja, recimo, gorko pamtim svaku svadbu na kojoj nije bilo čobanca.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Zgodno mi je čitati vaša iskustva, ali mislim da sam vas sve nadmašila po jedostavnosti.
    Vjenčanje kod matičara, samo mi i kumovi (ukupno: komada 6), večera iz restorana, bez torte i kolača. U 8 se gosti pokupili, a mi imali prvu bračnu noć.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mozda mozes dogovoriti pola porcija nekog vinskog gulasa ili cobanca jer niti ce tko puno jesti, niti ce svi jesti.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ma vinski gulaš je glupost.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Zgodno mi je čitati vaša iskustva, ali mislim da sam vas sve nadmašila po jedostavnosti.
    Vjenčanje kod matičara, samo mi i kumovi (ukupno: komada 6), večera iz restorana, bez torte i kolača. U 8 se gosti pokupili, a mi imali prvu bračnu noć.
    Jesi Mi smo isto tako htjeli, al mame su nanjusile i nisu prestale s pozivima "sto ima novog". Ja sam pokleknula. Nas je bilo 16. Neki kompromis. Da se sad udajem za mog muza, isto bi nas bilo 6. Ako ne 4. Ipak je to naš dan.
    Imam jos haljinu, al ne stanem u nju, 5kg previse. I jos da jedem gulas u 2 ujutro! No way

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ljudi općenito vole zaključiti sa nečim slanim nakon kolača i torte; tako je - barem kod mene - i na običnim kućnim proslavama, uvijek na kraju još iznosim slanu hranu. Sad smo imali ručak u restoranu povodom pričesti, pa smo tražili da nam ostave meso na pladnjevima i sve se na kraju pojelo, a gdje neće na svadbi kad se očekuje ostanak do ranih jutarnjih sati (što je inače jedan od razloga zbog kojeg ne podnosim svadbe).

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

I ja sam tako htjela.. Pa me vidi sad
    Mrzim svadbe ! :psihijatar:

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesi li mene nadmasila po pitanju garderobe, hlace na tregere, ispod donja majica iz skinija i tenisice

ko je reko 600 ljudi?
    toliko ja nemam poznatih na FB, a ne u RL

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mi smo imali maximalno siromasno vencanje, prema svim mogucim kriterijumima, jer smo tako zeleli.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Znači da ne bacam lovu na nešto što možda nitko nece jest u 3 ujutro.. Mozda vinski gulas eventualno.. Kom to uopce paše u gluho doba noci?
    Vinski gulaš je meni jako fini, ako se dobro spremi, a nakon puno alkohola s kojim se često počne već u podne, mislim da je neki gulaš poput vinskog baš ok opcija, a nije skup.

Vidim da ste se dotakle i Njemačke pa samo da napišem da evo i nakon 15 godina života tu stvarno nemam smisla za njihove ni svadbe, a ni običaje, naše su mi puno draže i to sve u paketu i derneci (iako sam prije svega veliki ljubitelj jazza, ali ne mogu si zamisliti svadbu sa jazz glazbom), i kuverte s lovom i to malo više od 50 eu, i bacanje buketa, skidanje podvezice, lumpovanje do ranog jutra, pa i dva dana ako treba, ne znam, volim taj dio našeg folklora, pečene janjce isto i sarme i sve to, znate već, tipično balkanski Kod njih mi je previše sve dosadno i sterilno, mislim ono usred svadbe žena izvadi pleitvo i počne štrikat i takve stvari i to čak i ne u Bavarskoj gdje bi prije tako nešto očekivala. Ne, ne, meni to nije to.

MI smo isto imali malo vjenčanje ko Cvijeta, 50 ljudi samo, ali bio je dernek i imali smo sve što spada pod taj naš folklor, ali sve u mini izdanju, nije bilo baš para, ratne godine, mi mladi, ali bilo bi mi žao danas da smo otišli samo kod matičara sa roditeljima i kumovima. Bend nam je bio super neki rokerski koji je i inače svirao u sklopu tog restorana, bili su genijalni, svirali su sve, red rocka, red dalmatisnkih, red gazda i co. a pred jutro se svirao i Kičo i slavonski bečarci

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    toliko ja nemam poznatih na FB, a ne u RL
    nema ti to veze
    do mojih 200 uzvanika, samo je njih možda desetak na FB
    a bilo je samo 8 starijih osoba, roditelji i moji stričevi i teta
    nitko nije bio stariji od 40

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    zadnjih godina je zajedničko slikanje. To slikanje se nekako nametnulo, meni osobno je nekako dražio bio ples (bit će zato što se manje volim slikati nego plesati).
    Mi imamo pun slika i video od nekih 5 sati materijala i mogu vam reći danas nakon toliko godina lijepo je imati to kao uspomenu. Neki ljudi nisu više među živima, neki naši mladi prijatelji nisu danas više mladi, pa stvarno kad ponekad pogledamo to sve dođe nam nekako toplo oko srca, jedna lijepa uspomena, a vjerujem da će biti i našim klincima, pa ja bih predložila slikajte se puno, najbolje neki frend ako voli slikati uzme fotoaparat, pa svako malo okine, i neku kameru, lijepe će to jednom biti uspomene
    Posljednje uređivanje od šafran : 28.05.2014. at 07:20

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    A i podvezica, i to mi je fuj.. Jos je ovaj moj opicen i napravio bi neku scenu od toga a mene sram iovak da mi je pod haljinom..
    Ma ne, ne mora biti to uopće vulgarno. Meni je muž skidao podvezicu i baš je bilo slatko, a kamerman je uhvatio snimku gdje sjedim na stolici sa lagano zadignutom haljinom, i zamrznuo je tu sliku, i baš izgledam kao neki fotomodel koji si elegantno namješta podvezicu. Nije bilo uopće vulgarno, dapače.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam izabrala lošeg fotografa/snimatelja, to je jedino što ne mogu prežaliti.
    Nekoliko kolegica je imalo samo fotografa koji je cijelu noć škljocao, dobili su hrpu predivnih fotografija.
    Ja sam dobila lošu snimku i tonu slika gdje poziramo. Ne volim te slike gdje se pozira. Puno mi je draže spontano slikanje.
    u mom kraju je običaj iza torte ples s mladom, odnosno sad to slikanje sa darivanjem pa malo tancanje pa druga večera između oko jedan. Bude čobanac ili sarma i najčešće iznesu pladnjeve sa ostacima večere.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

svadbe od 500 ljudi mi nisu nikakva novost, zadnju takvu je imao mužev nećak prije 2,5 godine.
    velika je familija i krug prijatelja, a moji svekri su cijeli život hodali po svadbama i red je da uzvrate gostoprimstvo.
    (čitaj: red je da se to vrati )

mislim da treba poslužiti nešto slano iza torte. ogladne ljudi, a duga je noć.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Apsu, bas zgodno kamo je otisla tvoja tema. Sad se svasta protreslo i vidis da ljudi razlicito iste stvari dozivljavaju i neki se vesele opatijskom MIK-u, tamburi i Kići ili Coci, nekome je to grozno, netko ce jesti u noci, netko nece, netko se uzasava bacanja buketa, nekome je to simpaticno (ja sam tek ovdje skuzila da mi je to bilo koma dok sam morala loviti, a da sam na kraju sama bacila).
    Ocito moras sa svojim buducim vidjeti sto cete. Konsenzus smo jedino postigli oko umakanja i torte.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja lovila nisam nikad, ali mi nije bio problem bacati

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja bi lovila da sam imala priliku, ali oduvijek sam udana

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

mislim da treba poslužiti nešto slano iza torte. ogladne ljudi, a duga je noć.
    zemljakinjo!

nekad je to bilo pohano i kupus salata, nekad janjetina, nekad čobanac. ja volim to jelo oko 2

inače, on topic, nemam ništa protiv tog običaja. istina je da nije postojao prije. u slavoniji je prije bio običaj da djeverovi i djeveruše vode mladu/mladoženju do oltara. tako sam i ja svojednobno dok sam mogla biti djeveruša s peškirom
    lijepo mi je to...

ja sam u crkvu ušla s mlađim bratom

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Na par pireva, a i na zadnjem na kojem smo bili (kojeg sam zaboravila brojati, dakle, bila sam na 11 i pol svadbi) je lijepo pisalo tko gdje sjedi pa smo lijepo bili stavljeni za stol s frendovima s kojima se i inače družimo. Cijenim takav pristup baš zbog Trininog iskustva.

Evo, mi imamo friško iskustvo, ženila sam brata nedavno.

Dakle, stvarno je bilo dobro organizirano. Oko 150 ljudi, kombinacija rodbine i prijatelja, dakle oko 70tak sa svake strane. Okupljanje u stanu gdje živi brat, nekih 40 tak ljudi, malo se pojelo, popilo... Krenulo se po mladu (izvan ZGB), u njeno rodno mjesto. Tamo je bio vani šator-catering, njena rodbina, doček s tamburašima...Onda u crkvu - on topic...išli su zajedno u istom autu do crkve, ulazili su zajedno u crkvu, ispred njih je išla mala djeveruša (moj ponos ) i nosila prstenje. Onda vožnja do restorana. Na ulazu je bio raspored sjedenja. Bili su složeni nekako logično, da prijatelji sjede skupa, rodbina skupa, mlađa rodbina (tipa djeca od bratića i sestrični) za jednim stolom, onda prijatelji s posla isto zajedno....to je bilo super, jer su ljudi koji se i inače druže bili zajedno, bez da je nastao kaos i nezadovoljstvo kod rasporeda sjedenja.

Jela je bilo puno...klasičan kontinentalni svadbeni meni...pravo osvježenje mi je bio stol sa voćem i čokoladna fontana, u kutu dvorane, cijelu noć...na principu švedskog stola...baš je pasalo osvježiti se npr. lubenicom nakon odojka

Muzika- unaprijed je dogovoren popis pjesama i nije se moglo naručivati. Iz dva razloga, da ne bilo nepoželjnih pjesama, i da se ne bi gosti osjećali obavezni naručivati (tipa naruči jedan bratić, pa onda mora i drugi) i bacali u dodatni trošak i obavezu.

Uglavnom, super kombinacija starih običaja i modernih mladenaca.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 28.05.2014. at 10:08

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, i zadnja svadba na kojoj sam bial je predobra. kako je mladoženja (moje generacije) dugo bio neženja, tako je našao i n mlađahnu curu, sada ženu. Svadba je bila u restoranu s dobrom hranom, a muziku je birala mlada i prijatelji - neka druga, mlađa generacija. Em smo svi ludo pesali i zabavljali se, em je bilo super gledati te mlade kako se vesele- ma baš uživancija. Uz to je i obred samog vjenčanja bio malo drugačiji, jer se radi o drugoj vjeri - ma ono, baš svadba po mom ukusu. Familija s obiju strana se, usprkos godinama, totalno uklopila. Sve je više bilo kao dobar tulum, ali sa predobrom hranom

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Muzika- unaprijed je dogovoren popis pjesama i nije se moglo naručivati. Iz dva razloga, da ne bilo nepoželjnih pjesama, i da se ne bi gosti osjećali obavezni naručivati (tipa naruči jedan bratić, pa onda mora i drugi) i bacali u dodatni trošak i obavezu.
    I mi smo isto dogovorili s bendom.

Također smo imali popis gostiju po stolovima.

Zadnja svadba na kojoj smo bili je imala nešto manje od 700 ljudi (da, da ), također je bio popis gdje tko sjedi, nije razbijena niti jedna čaša, nije bilo umakanja, nije bilo ničeg neprimjerenog i vulgarnog (osim nekoliko ne/odjevenih cura ), nije bilo naručivanja pjesama i sve je zračilo pozitivnom energijom, bilo je stvarno veselo i odlično organizirano.

To je također bio odličan povod da se vide ljudi koji se godinama nisu vidjeli.
    Posljednje uređivanje od Optimist : 28.05.2014. at 11:12

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo isto dogovorili s bendom.

Također smo imali popis gostiju po stolovima.

Zadnja svadba na kojoj smo bili je imala nešto manje od 700 ljudi (da, da ), također je bio popis gdje tko sjedi, nije razbijena niti jedna čaša, nije bilo umakanja, nije bilo ničeg neprimjerenog i vulgarnog (osim nekoliko ne/odjevenih cura ), nije bilo naručivanja pjesama i sve je zračilo pozitivnom energijom, bilo je stvarno veselo i odlično organizirano.

To je također bio odličan povod da se vide ljudi koji se godinama nisu vidjeli.
    Ovo je istina... Bolje na svadbi nego na sprovodu...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

to ide s godinama - valjda ja zato više ne idem tak često na svadbe

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Istina...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    jesi li mene nadmasila po pitanju garderobe, hlace na tregere, ispod donja majica iz skinija i tenisice
    pa ne znam da li smo te nadmasili, ali nas je maticar pitao: i gdje su mladenci? nisu jos dosli?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ali u principu, mislim bitno je da je mladencima ljepo, a posto vrijedi ona sto ljudi, sto cudi, svatko si odabere ono sto mu se svida.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kad smo se mi vjenčali, jedna ekipa svata od MM je zalutala u plantažu mandarina pa se nisu znali vratiti a neki su produžili i do granice sa Hercegovinom. Nije za čuditi se jer je vožnja trajala cca tri sata, a mnogi su po prvi put vidjeli dolinu Neretve...

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nisi! ;p Vjenčanje u kapelici, nas dvoje, kum, kuma i fratar. ;p Svi stali u Golfa 2, otfurali se na večeru, također bez deserta. Apsolutno izbjegli stres, niti starci nisu znali da se ženimo. Vrlo sebično smo zaključili da se ženimo mi, samo jednom i da želimo da bude po našem ćeifu bez da se itko osjeća povrijeđen ili zakinut. Tako i napravili. Da moram ponoviti, sve bih isto.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vjenčanje bez deserta?!
    jeste sigurni da je vaš brak legalan?

unique avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    vjenčanje bez deserta?!

Lol ! Ja ga ne priznajem )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

vjenčanje bez deserta?!

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj lisica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi! ;p Vjenčanje u kapelici, nas dvoje, kum, kuma i fratar. ;p Svi stali u Golfa 2, otfurali se na večeru, također bez deserta. Apsolutno izbjegli stres, niti starci nisu znali da se ženimo. Vrlo sebično smo zaključili da se ženimo mi, samo jednom i da želimo da bude po našem ćeifu bez da se itko osjeća povrijeđen ili zakinut. Tako i napravili. Da moram ponoviti, sve bih isto.
    Mi smo ovako morali napraviti (malo manje ovo da smo radili zbog sebe, a malo više zbog okolnosti). Ponekad mi bude žao baš radi ovog što apri kaže - mogla sam biti princeza taj jedan dan i pustiti da se sve vrti oko mene, ali nisam. Naše bi vjenčanje bilo užasno teško organizirati i napraviti da bude onako kako želimo i budući da je postojala velika mogućnost međunarodnog incidenta na istom, zaključili smo - ne, ne, bolje da i ne pokušavamo, nego da nešto organiziramo mjesecima pa da nam propadne zbog nečije potrebe da stavi sebe u centar zbivanja. Znam da pišem u šiframa, ali ne želim doslovno opisati o čemu se radilo pa me shvatite.
    Žao mi je što nismo imali profi fotografa jer imam vrlo malo slika i vrlo su bezvezne, osim par dobrih.

vjenčanje bez deserta?!
    Ponekad se nadam da nije.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da, dobar fotograf je jako, jako, jako važan

ja sam bila pozvala frenda
    tad je bio direktor hine
    i usred vjenčanja morao otići u zagorje snimati košarkašku utakmicu druge lige
    pa ti uzmi nekoga u fušu!

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

u sred tjedna, iza 15:00 tako da ni godišnji nismo uzeli (izašli ranije s posla)... beat that! Istina, večera je bila u restoranu i trajala je dulje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

14 ljudi s nama i necakinjama.
    birala haljinu izabrala neku lijepu obicnu, a onda sam rekla sama sebi nesto ko apri, pa jedan jedini put mogu biti elegantna. i odabrala neku balsku haljinu. Balerina ju obozava i jos uvijek stanem u nju nez frke.
    sve oko vjencanja mi je organizirala starija sestra, pa nikakvog stresa nisam imala, ali ona je (nije bilo matovilca kojeg je ona toliko trazila za salatu, cak je razmisaljala da ga trazi iz uvoza ).
    MM je kretao iz spavace sobe, ja i radne (greska ja uvijek neki vrag rintam po kuci, a on se mora malo odmoriti), no sad cu znati savjetovati kcer. dovezao me moj kum u tvingu koji nas je u tom periodu zivota navozao i navozao na niz tuluma, pa eto i na taj.

bila sam na jednom piru, na kojem su stolovi bili u U, a familija rasporedjena nasuprot jedni drugih i azmedju ogromne tegle sa cvijecem, bar zelenila nije falilio

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tak je kod mene na moru - stolovi na U, s mladenkine strane njezini gosti, s njegove njegovi. Jako me zacudilo to separiranje po stolovima u ZG

Nas bilo 20 s time da sam i ja odlucila kupiti si skupu i lijepu haljinu (ne vjencanicu) i jesam se osjecala ko princeza. Sve bi ponovila i nimalo vise ljudi ne bi zvala.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da, dobar fotograf je jako, jako, jako važan

ja sam bila pozvala frenda
    tad je bio direktor hine
    i usred vjenčanja morao otići u zagorje snimati košarkašku utakmicu druge lige
    pa ti uzmi nekoga u fušu!
    mi smo imali sreće, muž je tada konobario i redovna mušterija za šankom mu je bio neki profesor fotografije On nas je spojio sa svojom najboljom studenticom, koja nam je za nešto malo novaca odradila dosta dobar posao. Sad naplaćuje barem 5-6 puta više
    Ja sam priličan hedonist i narcis, htjela sam se izvući iz klasičnog pira jer me mnogi ti rituali ispunjavaju nelagodom (a mog muža još i više), ali sam htjela da se lijepo sredimo i imamo lijepe fotke, i da jedemo jako finu hranu

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bilo nas je 21. Imali smo profi fotografa i snimatelja za obred, a na večeri je slikao moj brat, tako da imam mali milijon slika i profi album i DVD.
    Haljinu sam kupila bijelu vjenčanicu, ali totalno laganu i jednostavnu. Kad je složena doslovno stane u malu vrećicu.
    Sređeni smo bili kompletno (šminka, frizura,...), MM je imao krem odijelo.
    Cvijeće je svo bilo kombinacija s ljiljanima, ovakvim:
    https://www.google.hr/search?q=ljilj...px%3B480%3B460
    Jer mi je detalj na haljini bio takve boje.
    Večera u jednom lijepom restoranu s muzikom.
    Plesali, veselili se,... bila je i torta.

Bilo je baš onako kako smo željeli - jednostavno i lijepo, bez kompliciranja.

Jednog dana smo odlučili da ćemo se vjenčati i organizirali sve za mjesec dana.

Ispravak: haljina nije bila bijela, nego slonova kost, ili kako se več zove boja.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 29.05.2014. at 09:41

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pih
    i mi smo organizirali za 17 dana
    svadbu u mimari za 180 ljudi
    a bili bismo i u kraćem roku da moj tata na ručku za 1. maj nije pitao: jeste li vi išta počeli
    LOOOOL

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mimara, baš lijepo :9

I dalje me zanima tko je direktor koji te vozio ? KK?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo se ženili krajem ljeta, a svećenik je bio na moru
    na jednom dogovru prije mi je rekao "daj me nazovi dan ranije da ne zaboravim doć"
    zvala sam ga taj dan (mi smo se ženili u petak, a tad to nije bilo uobičajeno u momo selu) oko 11, bio je taman u gorskom Kotaru
    inače, kod mene doma je bilo puno ljudi, rodbine, susjeda i svi smo išli u crkvu
    poslije vjenčanja u crkvi, nas 13 smo otišli na večeru, a ostatak ekipe je otišao opet k mojima doma i oni su feštali do jutra, a mi smo bili doma u 1
    imala sam haljinu koju sam sama nacrtala, a šivala mi je mamina prijateljica koja je tad baš radila u Sposi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku

I dalje me zanima tko je direktor koji te vozio ? KK?
    a koji drugi

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

<3 to sam si i mislila.
    I dobro si izabrala

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    I dobro si izabrala
    Koga? Muža ili direktora?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mislim da je na mimaru mislila

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

loooool

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bubica prvotno napisa Vidi poruku
    tak je kod mene na moru - stolovi na u, s mladenkine strane njezini gosti, s njegove njegovi. Jako me zacudilo to separiranje po stolovima u zg

Nas bilo 20 s time da sam i ja odlucila kupiti si skupu i lijepu haljinu (ne vjencanicu) i jesam se osjecala ko princeza. Sve bi ponovila i nimalo vise ljudi ne bi zvala.
    valjda mene bi???

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Meni je jedino žao što nismo imali fotografa - slikali su nas frendovi. Sve je bilo ekstremno neformalno. Organizirano u dva tjedna.
    Skupa sam se s mužem odvezla autom u gradsku vijećnicu u crnoj vjenčanici i imali smo tulum kod nas na tada praznom katu kuće. 40 ljudi. Super je bilo

No dogodi se i da tradicionalna svadba bude super. Moja najbolja prijateljica je imala prave slavonske svatove i to mi je bio jedan od boljih provoda.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da je na mimaru mislila
    a ne, sve si dobro izabrala

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke