:-D:-D:-D puno ljepih vijesti, čestitke curama
Čekalicama :fige::fige: i puno strpljenja
Printable View
:-D:-D:-D puno ljepih vijesti, čestitke curama
Čekalicama :fige::fige: i puno strpljenja
cure, zna li netko da li je preporučljivo letiti avionom u ranoj trudnoći? ili u vrijeme čekanja bete?
Čestitke svima na lijepim vijestima, prije svega! :-D
Možda je prerano za neko odbrojavanje (još ne brojimo sitno), ali eto i mi idemo u 4. mj na prvi ivf/icsi.
Držim fige svima, cure, ma što god čekale!! :)
Draga sara, naprvu su i dr.B i sestra Zdenka ostali iznenadani, zajedno su pricali s menon, a dr.B kaze da me ocito stimulacija i hormoni "protresli" iznutra te da je zapravo stimulacija i pomogla da ostanen trudna u ciklusu poslije bez obzira sta je sa mnon sve ok ugl laicki receno kako san ja svatila da mi je zbog toga bilo potribno "manje spermica" al opet niko ti ne moze sto posto rec zasto i kako. Ugl pitala san ga da vodin trudnocu u njega.
Negi da vas pitan jel mora tocno proc 48 sati do iduce bete il moze ranije malo, jer mi je doc.B reka da dojden u cet kod njega na uvz sa beton a danas san je vadila u podne ipo, pa ne znan ocu sve stic?
Jos jedanput hvala punooooo svima na cestikama!!!!!!!!
Malena čestitam,vračaš nam vjeru u čuda :-D
Njanja i Mona :fige:
Crvenkapice ma sigurno će sve biti uredu,mislim da cista ne utječe na plod
Crvenkapice ja sam imala cistu u postupku pa su mi je punktirali na punkciji, da bi se ona opet pojavila kad sam isla na prvi uzv i bila je skoro 6 cm, za 3 tjedna vise je nije bilo. Preporuka od mpo dr je bila da ne dizem tesko i ne radim naglr pokrete da nebi doslo do torzije jajnika,ali nema opasnosti za trudnocu.
Ljubilica mojoj sestri nisu preporucili avion u ranoj T
Malena cestitam!
malena0808, super beta, obožavam ovakva iznenađenja :-D!!!
Posebne čestitke dragoj crvenkapici na malenom sčeku :-D, a što se tiče cisti, ja sam u zadnjoj trudnoći imala na oba jajnika, i to od 8 cm i 6 cm, dr. rekao samo neka mirujem, i obje ciste su u 12 TT nestale. Zato ne brigaj, nego smao miruj i one će do 12 tt proći, a ja ti od srca želim najdosadniju trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I ostalim curama u postupcima puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Crvenkapice, cista sa hiperom nema veze. Ona zna doći, kako su ti i rekli, od punkcije, stimulacije. Odmaraj, ništa teško ne diži i ubrzo će nestati. Cista nije ni nešto čudno u spontanim T. Sretno!
Malena i Crvenkapice predivne vijesti :-D
Crvenkapice čestitam na srcu!!!!!!:-D
svima u postupcima puno sreće!!!!!!!!!!
Crvenkapice cestitam na srcu!
Ja sam isto ima ciste na oba jajnika jednu od 6 cm i jednu od 8 cm. Ali to se smirilo cim je posteljica preuzela kompltnu ulogu. A ti je negdje od 12 tt. Meni su rekli da mirujem i da nedizem nista tesko. To ti je od stimulacije i sad si trudna i obzirom da posteljica nije jos nije do kraja razvijena jaknici podupiru trudnocu tako su meni to objasnili i tako je i bilo. Danas sam 17 + 3 i sve je super:-)
Cestitam svim novim trudnicama
Samo da javim da sam juce postala po drugi put mama jos jednog decka dugog 55 cm i teskog 4200g.
Čestitam magi !!!! :)))
Hvala cure , a jel se ova cista treba osusit ili puknuti ? Smije li puknuti ? Sta bi se moglo desit u najgorem ?
magi, čestitam, sjećam se i početka prve trudnoće, uživajte!
Buduci da nisam pronasla ovu temu, postavit cu pitanje ovdje.Ukoliko je ipak negdje pisano o ovome slobodno me prebacite ;)
Jel netko od vas ima iskustva sa embryoglue, "ljepilo" za embrije?
crvenkapice :-D za srčeko, miruj kako cure kažu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iš iš cista!!!
malena :-D za betu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i školsku trudnoću
magi čestitam :heart:
njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam danas bila na 1. uzv,8dc, 7 folikula, nastavljam s terapijom do petka kad je 2.uzv :-)
embryoglue?? ja sam ovo tek morala progooglati - ajme majko mila :-)) ne znam što bih rekla, ja iskreno vrlo, vrlo skeptična, ne mogu baš naći znanstvenog materijala na tu temu.
Evo jednog članka:
http://www.ivf1.com/ivf-embryoglue-no-benefit/
Crvenkapice, cure su ti već napisale da je cista u trudnoći "normalna" posebno nakon stimulacije "česta" pojava i da uglavnom ne radi probleme. Znam da je teško Crvenkapice, ali nemoj se please ovako izluđivati crnjacima...... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i dosadnu trudnoću.
ljubilice, ja prvi put čujem da se ne smije letjeti u ranoj trudnoći (ne znam zašto je sestra od vatre86 dobila zabranu). Ja sam letjela u ranoj trudnoći, nije bilo nikakvih problema, moj MPO-ovac nije vidio nikakav rizik a takve su i preporuke na svim stranim forumima. Samo letite trudnice :-))
Kad smo trudne - nismo bolesne i nema ama baš nikakvog razloga se ponašati drugačije ili opreznije od drugih trudnoća. MPO trudnoće = spontane trudnoće samo smo ih u prosjeku duže čekale, ne trebamo raditi od sebe invalide. Ovo nam se nažalost prečesto nabija na nos.
ako se ja dobro sjecam, u pragu su znali davati to "ljepilo" pod normalno. i znam da se tu pisalo da to nije nista spektakularno.
i ja planiram letiti u ranoj trudnoci, vec ovo ljeto :lol:
dobro jutro
juce su nam javili da su se 5 js oplodile,supere se razvijaju tako da je ovog puta transver u nedelju,znaci peti dan :-)
to jos nikad nismo imali,tako da ako sve bude ok ostat ce tri za zaledit,za nedaj boze
ledamo ja sam prosli put imala to ljepilo,ovog puta necu,i spricu (neznam prevest ),odnosno decapepty nakon transvera to sam dobila i ovaj put posto je to standard u mojoj klinici
neznam jos jel se smijem radovat ili ne,mislim dobro izgleda,jos sam malo rezervirana jer nista nije garancija...
Njanja super!
Njanja super za embrijice, bit ce tu malih pingvincica.
Crvenkapice vezano za cistu, ja sam je imala od pocetka i rasla je. Na zadnjem uzv je bila dosta velika i smetala mi je.
Znalo me je zatezati i neki dan je tako bolilo da sam se sva usplahirila i mislila cak i na hitnu otic, ali nakon sat dva je prestalo.
Jucer sam isla na uzv i ni traga cisti, ocito je za vikend puknula.
Tako da ne brini, otici ce sama od sebe, samo je treba malo cesce kontrolirat. Ne dizi nista tesko, ne trzaj se naglo i sl. :mrgreen:
Moja frendica moze bez problema letit, al se ne smije dugo busom vozit :)
Cestitke novim trudnicama. Posebno lijepa vijest je ova spontana trudnoca kojoj se valjda svi potajno nadamo. ~~~~~~~~~~ svima. Na mob. Ne mogu polovit pojedinacno tko je u kojoj fazi.
Ja sam isla na UZV na kojem se pokazala cista. Bila sam se narucila kod svog MPO dr. U medjuvremenu dosla preuranjena menga (21.dc). 4 dan sam bila kod dr. I cista nestala pa smo od 5. dana na Klomifenu. U pon. folikulometrija. Iznenada i nenadano u ovom trenutku :)
Crvenkapice draga sad se lipo iskljuci od svega negativnog i prestani stalno guglati raznorazne probleme i komplikacije... Lipo uzmi neko lako štivo tipa ljubavne romane i baci se na čitanje... Tako sam ja prva tri miseca... Ili gledaj neke lipe filmove za opuštanje :)
Dobro jutro drage moje! Čestitke prvo ponosnoj majci magi a zatim i novim trudnicama crvenkapici i malenoj :klap:
Njanja nek bude sretno! mona draga moja brđanka za uspješan FET ovaj puta:-D
Bubekice puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za let u ranoj trudnoći!
Evo do sad sam uspješno šutjela ali me ipak svrbe prsti pa moram objaviti: trudna sam! Nakon ne znam koliko godina čekanja bez djelovanja, zatim više od dvije godine od kad smo počeli skupljati nalaze i hodati oko doktora, pa onda 3 stimulirana, 2 klomifenska prirodnjaka i jednog FETa dogodilo se Božićno čudo i ostala sam spontano trudna!
UZV je na 5+1 pokazao GV od 14 mm a sad strpljivo dan po dan čekamo drugi UZV (još 2 tj.) i nadamo se najboljem!
Piki čestitammmm, ajme divne vjesti, super, super!
Godina je ova stvarno dobro počela neka se samo tako nastavi.
malena 0808, piki divnoooooo!! čestitam od srca cure, vi ste glazba za moje uši..da.. sve se tome potajno nadamo:-)divan početak godine!!
njanja1 sretno na transferu i da se prime:-)
kameleon ~~~~~~~~ za folikule:fige:
crvenkapice čestitam na:heart: :-D
Piki čestitam:-D:-D prekrasna vijest.Sretno dalje,uživaj!
Piki :-D cestitam!!!!
piki - čestitam od :heart: ovo bi trebalo napisati i na 39+ temi, obavezno!
ali da te pitam - 5+1 trudnoće i GV već 14 mm? ili sam ja to nešto krivo shvatila?