Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

dobro jutro
    juce su nam javili da su se 5 js oplodile,supere se razvijaju tako da je ovog puta transver u nedelju,znaci peti dan
    to jos nikad nismo imali,tako da ako sve bude ok ostat ce tri za zaledit,za nedaj boze
    ledamo ja sam prosli put imala to ljepilo,ovog puta necu,i spricu (neznam prevest ),odnosno decapepty nakon transvera to sam dobila i ovaj put posto je to standard u mojoj klinici
    neznam jos jel se smijem radovat ili ne,mislim dobro izgleda,jos sam malo rezervirana jer nista nije garancija...

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    dobro jutro
    juce su nam javili da su se 5 js oplodile,supere se razvijaju tako da je ovog puta transver u nedelju,znaci peti dan
    to jos nikad nismo imali,tako da ako sve bude ok ostat ce tri za zaledit,za nedaj boze
    ledamo ja sam prosli put imala to ljepilo,ovog puta necu,i spricu (neznam prevest ),odnosno decapepty nakon transvera to sam dobila i ovaj put posto je to standard u mojoj klinici
    neznam jos jel se smijem radovat ili ne,mislim dobro izgleda,jos sam malo rezervirana jer nista nije garancija...
    odlično za jajne stanice držin fige za tulum u labu da se nastavu odlično razvijat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •