Meni je to trenutno najveći problem kod skakutanja (vrlo neugodno i bolno za ramena, iako imam profi grudnjak za sport za najveća opterećenja).
Printable View
Ja bih u teoriji trebala vježbati baš ujutro, nakon što mrknem Euthyrox.
Danas odbiciklirala - odvježbala - dobiciklirala - najela - odmor.
ja ne vjezbam doma ko vi nego idem na pilates ali svejedno skicam temu svaki dan....:-)
vidim da pisete da si zapisujete centimetre,a provajte i slikat se u kupacem sad pa onda opet kad zavrsite taj neki program i usporedite fotke!
ja sam na nekom fitness forumu vidila slike zenske prije i poslje odradjenog tog nekog jillian ili zuzana programa....mislila sam da nema sanse da se moze napravit nesto konkretno u tako kratkom roku...ali sam ostala paf na fotke...
..meni se sad ne da jos i doma vjezbat (amo rec da koliko toliko svakodnevno plivam) ali na zimu cu definitivno odradit neki od tih programa....
Ma ne mogu ja to. Nije to za mene. Vježbanje doma, bućice, trbušnjaci... nisam ja taj tip.
Ja sam za aktivnosti vani, dugotrajno hodanje, ekstremno planinarenje, biciklarenje, trčanje, rolanje... od indor jedino joga i to nema šanse da se natjeram vježbati doma.
Ali, pratiti ću vas, možda me grižnja savjesti natjera na neku akciju. :mrgreen:
uopće ne mislim posebno mijenjati prehranu (iako nisam kupila sladoled sebi kad samo kupila djetetu). Tako da me kolač i kava u dobrom društvu neće upropastiti. ionako sam krenila vježbati radi vježbanja, leđa me bole, a ne radi mršavljenja. Mislim, naravno da bi mi dobro došlo skinit 20 kila, ali to je mi je u ovom trenutku sekundarno. Bitno mi je ojačati leđne mišiće jer će me ubit ove cice
ma i ja sam užasno lijena po pitanju vježbe doma, ali probudim se ujutro i budem cijela ukočena i bole me leđa, a imam super madrac. a ovo traje 20 minuta i nemam izgovor. Za neki trening vani uvijek nađem neki izgovor (imali besplatno vježbanje u naselju, otišla sam dvaput)
ja sam danas bila kod dr, istegnula sam nešto na stopalu kod gležnja, ispalo da sam ga ko klinka imala slomljenog pa sad kao zato boli...
koljena isto preopterečena...
dala mi je neke tablete i rekla mirovati :-(
znači ostajem debela i mlohava :cry:
vidim da vam svima ide super! baš sam ljubomorna :oops:
[QUOTE=rossa;2179847]znam, možda sam trebala stavit kojeg smajlija.
Ali svatila sam ja, ti si ljubomorna jer ne ideš s nama na kavu/sladoled/kolače :)[/QUOTE
vidis kak se pokusavam utrpati, ali nisam bas diskretna :-)
Big milky mum, baš mi je žao.
Tako se meni dogodi uvijek neki problem kad krenem vježbati.
Ovo na lopti mi sad baš odgovara, ne osjećam specijalnu frku ni u kojem dijelu.
rossa se u biti dosla hvalit da ima velike cicke, kako to niste primjetile :P
big milky mom, necemo mi nikud pobjec. valjda. neki vec jesu, al dotjerat cu ih ja nazad :kez:
Mojca, imas Yogillian, nema izgovora :P
ja sam skuzila da se patim s jillian, da odradjujem samo da odradim i veceras presla na hip hop abs, cardio
ej gusta
skakala sam hepi, mrdala guzicicom (odavno ta nije za deminutiv, al nek mi bude :mrgreen:), odradila u hipu (i hopu) i sve se cijedilo s mene
al sretna i jedva cekam sutra opet
meni definitivno treba ples, kad su plesni pokreti i koreografije ja sam nezaustavljiva :rock:
a sin mi je otisao danas sa starcima za vikend, jedva cekam da se vrati, nesto ce i on odskakat uz mene sigurno, voli hip-hop pokrete
ja sam bila 2 puta na zumbi (Mo premjestilo termin pa je njena ritmika išla skupa sa zumbom za mame) i nisam se ni prilično uznojila i zapuhala kao u ovih 20 minuta.
ako ikad dođem do stupnja d ami je ova dosadna (čisto sumnjam, ali neka) virnut ću i te tvoje
Ja sam si napokon kupila traku za vježbanje.
Jučer sam odhopsala malo bfbm-a i odgulila pilates.
Summer super što si našla što ti paše. Meni su ti plesni pokreti koma, ma sve što je vezano s plesom mi je koma znala sam prijašnjih godina ići na aerobik pa je to živa sprdnja bila, sa zumbe bi me mislim potjerali :)
Mojca, kombinacija joge i vjezbanja. Tangerina, moze detaljnije objasnjenje?
Bas je super vidjeti kako ste se pokrenule.
Vazno je naci program koji vam odgovara. Summer, super! Gledala sam te hip hop abs i cini mi se lagano al kako je shawn u pitanju sigurno se varam :hehe: no shvacam te, i ja kad plesem nemam osjecaj da nesto radim ;)
Mojca, utipkaj u you tube jillian michaels yoga ;)
summer ti se da stavit link za taj hip hop?
ja sam danas bolje i idem skakat:-D
dan tri odrađen. mini napredak se vidi. skoro nisam zabušavala, i na zadnjim bike abs ne samo da sam uspjela dignuti noge nego sam i radila nogama (kombinacija ruku i nogu je još uvijek mission impossible) Znam ja da je vama iskusnima ovo smiješno, ali ja nisam ni povremeno vježbala (osim ove dvije zumbe) nekih 6-7 godina. Zadnja redovita vježba je bilo u srednjoj, a od toga je prošlo nešto godina...
vau rossa ti ces postat najazurnija vjezbacica.
nije tu nitko toliko iskusan niti napredan da bi im ista bilo smjesno ili bzvz. tu smo da bi dale jedna drugoj podrsku (ok, i hvalile se postignutim :P )
evo me
ma, treba naci i ono sto ti u nekom trenu i najvise treba
recimo, do kraja srednje ja sam se redovito bavila sportom, i prilicno sam misicava, samo sad su ti misici fino oblozeni :mrgreen:
ali nisam mekana, ruke su mi jake, noge isto, mogu brdo trbusnjaka
kako mi je prvi cilj smrsaviti te vratiti malo kondiciju, pase mi vise cardio
kasnije cu opet ubaciti vjezbe snage, mada i ovdje ima hips, buns and thighs dio, total body burn i slicno
i - drugacije je kad gledas, a drugacije kad radis - kako treba
jer obicno ljuljanje - bounce - je svaki put popraceno stezanjem trbusnih, tilt, tuck & tighten tako da sam ih i te kako osjecala na kraju
plus, pocinjem nakon pauze, pa se smatram opet pocetnikom i pase mi nesto laganije
pikula, ja sam skinula torrent, ako uguglas hip hop abs dobit ces sigurno koji link, npr. http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0
nisam nasla citav workout
a skidam i turbo jam jer sam i za njega cula preporuke, pa cu nakon shauna
:-D:preskaceuze::dancingfever: :bouncing:
samo da se prijavim, da od sutra vise nisam s vama samo mislila vec i djelom.
nakon jucerasnjih 11 sati na poslu i danasnijh 10 valjda sam gotova s ovim koma periodom.
storma tvoja sam ;)
Evo meeeee...
Mojca, jesi našla? Yogillian se ustvari zove Yoga meltdown, mislim da ima cijeli na youtube, ili uguglaš to pa začas skineš. Ja sam zadovoljna, iako mislim da je bolje za one koji su već radili jogu, pa neke vježbe od ranije znaju kako se rade, jer se radi dosta brzo i treba ti malo vremena dok skužiš šta se točno radi. Ja sam joj dala prednost pred 30day shred jer se radi bosih nogu, a pomisao da navučem čarape i patike mi je trenutno zastrašujuća. Dosta dobra za leđa, trbuh i dupe, uz neizostavne sklekove.
Ja sam imala ogromnu gužvu na poslu koja je kulminirala danas, i sad se nadam povratku u normalno stanje uma i tijela, pa se vraćam vježbanju nakon 3 dana pauze. Od sutra :D Jutros sam ustala u 5, pola dana bila na suncu, i zaslužujem radler na povjetarcu :alexis:
Za Rossu, i ostale kojima je možda neugodno u koliko lošoj su kondiciji: ja sam u srednjoj školi bila ona osoba koja svaku vježbu zadnja (ako ikada) svlada. Kad bi trčali 6 minuta svake godine, dok bih došla do kraja, vidjela bih sve svece, a profesorica bi mi rekla da je trebala ponijeti kalendar umjesto štoperice.
Nema toga šta netko ne može, a da je meni smiješno. Osim ako je duhovito napisano.
ma vidiš da ja bez srama sve napišem. tako mi je lakše. a i hvale me :heart:
odradila i vecerasnji hip hop abs
don't you wish your girlfriend... :dancingfever:
Jesam našla sam, ali nisam stigla niti pogledati... vidjela sam samo da ima puno klipova. :mrgreen: Idem sad raščistiti krš u kuhinji, pa ako ne padnem mrtva ću pogledati.
Pogledala. Istina malo, ali dovoljno... ne vidim zašto se to zove joga. Vjerovatno su vježbe učinkovite, vidi se da su inspirirane jogom, ali to joga nije.
Joga je vježbanje u stanju opuštenosti, vježbe se izvode polako (osim iznimno), sa sviješću o svakom pokretu o svakom mišiću, o svakom udahu i izdahu. Između položaja radi se opuštanje i promatranje djelovanja vježbe na tijelo.
Evo i mene. Dovukla me :kez:
Kontaminirana sam svakodnevicom, izvlačenjem, nepridržavanjem ritma koji sam sebi unatrag par stranica zadala.
Dakle, ako vam treba inspiracija, ne tražite je u nit između redaka koje pišem
bar ne idućih dva tri tjedna
palac gore za sve koji ustrajaše u međuvremenu
e zato sam je ja i prozvala yogillian
to su pokreti iz joge, koji se rade na način koji nema veze s jogom
s tim da, nekad Jillian odluči napraviti dva pozdrava suncu, a ja legnem da promatram učinak vježbe na tijelo :)
Kad sam je probala vježbat bez zvuka, bila mi je puno bolja, jer sam čula disanje i bolje osjetila svoje pokrete. Meni je joga trening ne samo tijela nego i uma, koncentracije. Ali mi nije ovako brzo učvrstila trbuh.
Jučer odradila doma polovično na lopti i jedan krug brzog hodanja s psom.
Eh, mojca, nikad zadovoljna :P Za domacu zadacu, trazi klipove vjezbi koje ce ti odgovarati, pa kad nades nesto priblizno, javi :)
vjezbaci, bravo.
vi na postedi, sutra pocinje prozivka.
makita drzi se :)