uf, kakve vijesti ovih dana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
Printable View
uf, kakve vijesti ovih dana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno za bugaboo !!!(zao mi je zbog mrvice )
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nasu ValaMala !!!!
vijesti nisu baš najljepše, ali znam ja da će to sve biti dobro
Shanti baš lijepo što si navratila:kiss:
tantolina sretno na punkciji
Vala Mala nadam se da će sve biti u redu
boogabo i nata, žao mi je cure, ali osmijeh na lica jer drugi malac to osjeti
tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju punkciju! :zaljubljen: (jel sam preskromna ako ti zaželim sve folikule pune i da te ništa ne boli???)
Tantolina, sjedila si kraj mene u četvrtak kada sam je išla na transfer!
Želim ti bezbolnu punkciju i da se tvoje stanice lijepo oplode puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe draga da sve bude ok.:love2::love2:
nata,bugaboo žao mi je cure zbog gubitka bebice ali probajte biti optimistične zbog druge mrvice koja treba vaš optimizam.:love2:
tantolina~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju.
Shanti velika :kiss:za tebe i za mrvicu.
Evo i ja došla s punkcije i na veliko iznenađenje i mene i doktora imamo 3 j.s.
Ptica1 super rezultat (ja to samo mogu sanjati :()!
Mali Mimi braaaaaaaaaaaaaaaaavo!!! 1000000000000000000000000 x~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za party u labu!
ValaMala u mislima si nam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
Mali Mimi i Tantolina za veseli party ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:zaljubljen::zal jubljen:!
U Rijeci, samo klomifeni
Evo da se i ja javim......dobili smo 4 jajne stanice:-o....punkcija ko punkcija nije bila strašna ali desni jajnik mi je malo zabačen pa dok si ga je namjestio strašnoooo......sad čekamo utorak i ako bude sve ok čekamo četvrtak i blastice......hvala na dobrim željama i vibricama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome za što treba
mala mimi i tantolina ~~~~~~~~~
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve prođe sa pozitivnim ishodom !drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima ostalima budite jake:heart::heart:
Mali Mimi, Tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za ljubav u labu
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekanje
ValaMala drži se nadam se da će ipak sve biti dobro :)
i ja mislim na te ValaMala i u mojim si molitvama
Shanti :heart:
ValaMala drži se.
Mi smo obavili transfer danas i dobili dvije točkice na čuvanje.
Valamala uspjet cete ti i bebica!!Mislim na vas!
ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
dorina199~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ogromnu betu!!!
dorina ~~~~~~~~~~~~~~~za dvije hrabre točkice! :*
Mali Mimi i Tantolina, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar party!
dorina199, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
Mali Mimi i Tantolina ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ za nezaboravan tulum:-)
ValaMala držite se, molitve su upućene za vas!
dorina199 samo opušteno, mrvice će se lijepo ugnijezditi i ¨¨¨¨¨¨¨¨da beta bude makar troznamenkasta:-)
kaj da mislim, trebala bi dobiti za dva dana mengu, kalendarski, ali inače u to vrijeme, i dva tjedna prije- boli me maternica, cicke mi budu ko baloni, ma koma samo takva, a sada- ništa, cicke ni napete niti me bole, maternicu baš ne osjetim... i kaj da mislim, prije dva dana malo prokrvarim, i jučer malo, onak, ko jedan ... šljap , kak da nazovem to, i danas niš, sad samo mrvicu- smečkasta crtica od koja 4 cm... kaj da mislim?
inana, takve iste simptome i takvo isto krvaruckanje sam ja imala kad sam zatrudnila u siječnju ove godine - krvaruckanje čak krenulo 3 dana prije očekivane M, ja si milsim baš je poranila, pa onda mi stane, pa opet krene...., mada je nažalost loše završilo:-(. Ali ja vjerujem da sam tada znala da imam trombofiliju, i da sam bila na heparinu da bi moja mrvica i ostala sa mnom..ajde se ti ljepo testiraj, pa nam javi finu vijest, evo ti malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mali Mimi, i tebi šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~za dobar tulum!!!
Hvala cure nadam se da se sutra neću razočarati
Moja bebica je 6.3 mm i kuca joj :heart:....:zaljubljen:
kako lepa vest, bravo za bebicu
šiškice,super... :-D:-D čestitam na srčeku..
Šiškice, baš si me obradovala, čestitam! A sad se opusti i uživaj sljedećih osam mjeseci.
Siskice, bravo za :heart:! :-D:-D:-D
Mali Mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trostruko iznenadjenje!!!
ValaMala, vibrice!!!
Bugaboo, žao mi je i sretno!
Andream, Mali Mimi, sretno!!!