i ja mislim na te ValaMala i u mojim si molitvama
Shanti![]()
ValaMala drži se.
Mi smo obavili transfer danas i dobili dvije točkice na čuvanje.
Valamala uspjet cete ti i bebica!!Mislim na vas!
ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
dorina199~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ogromnu betu!!!
dorina ~~~~~~~~~~~~~~~za dvije hrabre točkice!![]()
Mali Mimi i Tantolina, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar party!
dorina199, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
Mali Mimi i Tantolina ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ za nezaboravan tulum
ValaMala držite se, molitve su upućene za vas!
dorina199 samo opušteno, mrvice će se lijepo ugnijezditi i ¨¨¨¨¨¨¨¨da beta bude makar troznamenkasta![]()
kaj da mislim, trebala bi dobiti za dva dana mengu, kalendarski, ali inače u to vrijeme, i dva tjedna prije- boli me maternica, cicke mi budu ko baloni, ma koma samo takva, a sada- ništa, cicke ni napete niti me bole, maternicu baš ne osjetim... i kaj da mislim, prije dva dana malo prokrvarim, i jučer malo, onak, ko jedan ... šljap , kak da nazovem to, i danas niš, sad samo mrvicu- smečkasta crtica od koja 4 cm... kaj da mislim?
inana, takve iste simptome i takvo isto krvaruckanje sam ja imala kad sam zatrudnila u siječnju ove godine - krvaruckanje čak krenulo 3 dana prije očekivane M, ja si milsim baš je poranila, pa onda mi stane, pa opet krene...., mada je nažalost loše završilo. Ali ja vjerujem da sam tada znala da imam trombofiliju, i da sam bila na heparinu da bi moja mrvica i ostala sa mnom..ajde se ti ljepo testiraj, pa nam javi finu vijest, evo ti malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mali Mimi, i tebi šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~za dobar tulum!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 06.06.2011. at 07:16
kako lepa vest, bravo za bebicu
Šiškice, baš si me obradovala, čestitam! A sad se opusti i uživaj sljedećih osam mjeseci.
Siskice, bravo za!
Mali Mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trostruko iznenadjenje!!!
ValaMala, vibrice!!!
Bugaboo, žao mi je i sretno!
Andream, Mali Mimi, sretno!!!
Šiškica
a ja prijavljujem negativnu aspiraciju u femarskom ciklusu, na jesen nova stimulacija![]()
hej curke koliko treba bevactidu da izađe iz organizma???
ValaMala stalno iscekujem dobre vijesti
Nadam se da ces nam brzo doci tu i objaviti kako je sve super![]()
Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 06.06.2011. at 16:39
Šiškice, prekrasne vijesti![]()
![]()
Pirica,jako mi je žao, drži se draga, i evo ti već ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za jesenski postupak!
ValaMala, čekamo dobre vijesti i dalje vibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Šiškice prekrasne vijesti
Pirica žao mi je... Drži se draga... držim fige za jesen!
Mali mimi ~~~~~~~ za dalje
ValaMala i dalje si nam u molitvama, nadam se da ćeš nam se uskoro javiti s najljepšim vijestima.
Šiškice prekrasno
pirica baš mi je žao...šaljem zagrljaj.
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke samo da vam nešto malo napišem o ValaMalenoj čule smo se danas još uvjek je na infuziji a malena mrvica je još uvjek tu nadam se da će tako i biti ali nisu još utvrdili gdje je jer je još rano da je gledaju ultrazvukom......zato curke samo molitva za našu malenu i njenu mrvicu....
bas mi je drago da je sve uredu ValaMala napred
ValaMala od sveg srca ti želim da malena mrva, na tvom pregledu bude u maminoj buši i da tu ostane narednih 9 mjeseci čvrsto čuvajući se za svoju mamu, koja je voli više i od svog života.... Mila za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tvoju malenu mrvicu, i znaj da mislimo na tebe i ako nisi u mogućnosti da to vidiš.
ValaMala, drži se draga, evo još malo vibri za tebe i tvoju malu mrvicu, da ju čim prije ugledaš u svome trbuščiću~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~!!!
tigrical~~~~~~~~~~~~da ostane samo duga bez kiše još 8 i po mjeseci![]()
Šiškice, ~~~~~~~~~~~~ za tvoju bebicu i malo kucavo srčeko!
Pirice, žao mi je. Želim ti puno sreće u jesenskom postupku!
ValaMala, ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju hrabru mrvicu i da ju čim prije ugledaš!
Mali Mimi, ~~~~~~~~~~~~~~~~, sretno danas!
tigrical, ~~~~~~~~~~~~~, da te beta uskoro na veliko obraduje!
I svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što im treba!
Posljednje uređivanje od ježić : 07.06.2011. at 08:21
Idem pomalo za Ri vidjet kako su moji embrijići.....nadam se da je sve ok i da ću u čet. natrag po njih....
valamala,mislimo na tebe i tvoju mrvicu~~~~~~~~~
tantolina i tebi puno~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice i transfer
Vala Mala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer u četvrtak!
Prijavljujem sutra štopericu i punkciju u petak (16dc).![]()
Šiškice,za maleno srčeko. Želim ti mirni i uredni nastavak trudnoće.
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica smjesti na pravo mjesto!!