andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ posebne vibrice za tebe
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ posebne vibrice za tebe
ValaMala i bugaboo, držite se cure, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve dobro završi!!!
andream, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu!!!
tajna30, još jednom čestitam od srca, trudnice!!!
Vala draga, u našim ste molitvama da sve bude dobro... Užasno mi je žao što se dogodila HS i što se beta nije poduplala ( iako se nadam da je i ovih 80% dovoljno). Držim fige i mislim na tebe i nadam se da ćeš nam se uskoro moći javiti sa sretnim novostima![]()
Bugaboo žao mi je što se to dogodilo~~~~~~~ da sve završi u najboljem redu
Tajna30 čestitke na lijepom duplanju i nadam se da će u tom tonu biti do kraja![]()
Draga ValaMala u mislima si mi i nadam se da ce sve ovo na dobro ispasti
Mislim da je tesko predvidjeti betu i njen rast kad su sva embrija u pitanju a ne zna se da li su se oba primila.
Negdje na rodi sam procitala da je hiperstimulacija cak pogodna za trudnocu, ne znam je li to tako i ne zelim sirioti dezinformacije, ali znam da sam tako procitala....
Mislim da je tvoja danasnja beta ipak lijepa i nije bas da je bila daleko od duplanja i molim se da ti sljedeca rasprsi negativne misli
Cuvaj nam se i izdrzite svi tri!!![]()
Dobro jutro!
Nadam se da negdje pijuckate jutarnjui zelim svima ugodan dan (jos malo pa vikend, za one koje rade...)!
ValaMala ~~~~ za tebe! Sto se tice rasta ß, mislim da se ona u pocetku i ne mora 100% duplati, da je i ovo dovoljno. Potpisujem cure, i ja sam cula da je HS dobra za trudnocu, nadam se samo da ces se uskoro bolje osjecati.
bugaboo zao mi je, ali ~~~~~ za 2. bebicu da bude ok!
andream ~~~~~~~~ do neba za uspjeh ovaj put
tajna30cestitam!
ValamMala žao mi je. Držim fige da ipak bude sve ok.
bugabooi ~~~~~~~~ za malog borca
tajna30za duplanje!
andream ~~~~~~~~ za dobitni postupak!
Vala draga...mislim na tebe....jako jako i držim fige i molim se da sve bude ok na kraju...drži mi se...
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.06.2011. at 10:19
valamala,nadam se da si danas bolje,mislim na tebe....
tajna ,čestitam da sve bude kako treba ~~~~~~~
Vala mislim na tebe...nadam se da se bolje osjecas.Nadam se skorim lijepim vijestima od tebe.![]()
Bugaboo
I kod mene identična situacija. Prošli tjedan bila sam u bolnici, druga bebica raste i napreduje te su svi nalazi uredni i sterilni...molim Boga da tako i ostane. Tužna sam, ali znam da ne smijem previše biti zbog druge bebe, a opet radosna jer je jedna još s nama...iskreno se nadam da bude sve ok.
Šaljem svima kojima treba čarobne vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboo i nata![]()
aj bože dragi pa šta je ovo
Da li su vam u startu oba ploda bila jednako velika ili je jedan bio manji, a drugi veći? Protrnula sam od straha
Držite se drage moje i sada morate biti hrabre i pozitivne za ovo maleno srčeko koje je ostaloi koje ne ide nikuda!
ajme koje vijesti ovih dana( držite se cure, šaljem vam brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ValaMala, Bugaboo i Nata
ValaMala, naravno da ćemo moliti za tebe da sve ispadne ok, ja se nadam da hoće. Drži se!
Na prvom UZV-u sa 6+4 su obe mrvice bile jednako velike i dr rekao da sve izgleda savrseno, nema konkretnog razloga zasto se 1 mrvica ugasila, samo komentar da se to cesto zna desiti. Nemoj se ti bojati, mazi bushu i pricaj mrvicama, bit ce sve ok i za godinu dana ces setati sa duplim kolicima![]()
Drage, prenosim vam pozdrave od ValeMale. Poručuje vam da je u bolnici do daljnjega i da se doktori bore za nju i bebicu. Puno vam zahvaljuje i zamolila vas je da i dalje budu u vašim molitvama...
"Sto godina" me nije bilo na odbrojavanjima, a eto me sad da vam prenesem poruku naše prekrasne ValeMale...
Draga, neka i ovdje bude da ste mi u mislima i molitvama i šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca![]()
ValaMala sve za tebe i tvoju malenu mrvicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ i molim se za tebe i tvoje maleno.
Shanti super da si nam javila vijesti od naše drage ValeMale. Mi se i dalje molimo za nju i bebicu da sve završi na dobro.
šumskica nemoj se zabrinjavati, uživaj, mazi bušu i pričaj mrvicama...![]()
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i za mrvicu
Shanti navrati nam češće, lijepo te čuti, a uvijek je lijepo vidjeti tvoj avatar!
Valamala puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i mrvicu/mrvice! za brze vesele vijesti od vas dvije možda i tri
Shanti![]()
valamala,šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvoju mrvicu..mislimo na tebe![]()
Vala mala još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i bebu
Cure ja sam sutra na punkciji....kaže doktor 5-6 folikula za punktirat....ja jako zadovoljna - do sad je max 2....malo me je frka....ali to mi je uvijek tako pred punkciju....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome za što treba
tantolina -opusti se i misli na svog anđela koji te čeka- sretno i puno~~~~~~~~~~~~~~
uf, kakve vijesti ovih dana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno za bugaboo !!!(zao mi je zbog mrvice )
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nasu ValaMala !!!!
vijesti nisu baš najljepše, ali znam ja da će to sve biti dobro
Shanti baš lijepo što si navratila![]()
tantolina sretno na punkciji
Vala Mala nadam se da će sve biti u redu
boogabo i nata, žao mi je cure, ali osmijeh na lica jer drugi malac to osjeti
tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju punkciju!(jel sam preskromna ako ti zaželim sve folikule pune i da te ništa ne boli???)
Tantolina, sjedila si kraj mene u četvrtak kada sam je išla na transfer!
Želim ti bezbolnu punkciju i da se tvoje stanice lijepo oplode puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe draga da sve bude ok.
nata,bugaboo žao mi je cure zbog gubitka bebice ali probajte biti optimistične zbog druge mrvice koja treba vaš optimizam.
tantolina~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju.
Shanti velikaza tebe i za mrvicu.
Evo i ja došla s punkcije i na veliko iznenađenje i mene i doktora imamo 3 j.s.
Ptica1 super rezultat (ja to samo mogu sanjati)!
Mali Mimi braaaaaaaaaaaaaaaaavo!!! 1000000000000000000000000 x~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za party u labu!
ValaMala u mislima si nam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mali Mimi i Tantolina za veseli party ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Evo da se i ja javim......dobili smo 4 jajne stanice....punkcija ko punkcija nije bila strašna ali desni jajnik mi je malo zabačen pa dok si ga je namjestio strašnoooo......sad čekamo utorak i ako bude sve ok čekamo četvrtak i blastice......hvala na dobrim željama i vibricama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome za što treba
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve prođe sa pozitivnim ishodom !drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima ostalima budite jake![]()
Mali Mimi, Tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za ljubav u labu
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekanje
ValaMala drži se nadam se da će ipak sve biti dobro![]()