promiskuitetne, naravno:mrgreen:, isto ko i ovi muški što oće po vascijeli dan pričat s tuđim ženama 8-)
Printable View
Nena-Jabuka:lol:. ( Nisam valjda opet pomiješala kruške i jabuke, pa se ne trebam smijati tvom komentaru:roll:)
isvetica:lol:
Kako paše smijeh prije spavanja. Još da se javi koji muški...
al sam se nasmijala :lol:
evo..iskreno....ponekad mi kroz glavu prođe takva misao...tipa..pa dobro što on radi tu...ili ona..na nekom muškom forumu...
ali istog trena samu sebe nanerviram jer sam tupa...pa se još uvjek mogu naći pod utjecajem mase..jel...
i nakon te glupe prve reakcije shvatim da su mi takvi muškarci ne samo ok...već ih cijenim iznimno, jer su nadrasli taj zadrti mentalitet...i bude mi krivo što ih nema više...
Meni nekako ovaj forum nije zenskast jer nisam o njemu u tom svjetlu ni razmisljala, al je zato ova tema tipicna zenska :)
Pa neka ih, svi smo mi roditelji- a forum je i za nas i za njih.
Znakovito je kako većina govori da im je žao što ih nema više, da ih iznimno cijeni, ALI nijedna nije napisala da joj je krivo što i NJEZIN MUŽ nije na Rodi i raspravlja sa ženama o roditeljskim, više ili manje ženskim temama, o bilo čemu. Teško vam je i zamisliti to, a kamoli da vam bude krivo zbog toga?
Ako u tome nema ništa neuobičajeno zašto nije nijedna napisala da eto, već nagovara neko vrijeme muža da se ulogira i piše jer bi mi joj puno značilo.......ili da je muškarac iz njezin snova i onaj koji piše i raspravlja po ovakvim forumima. Mislim da se potvrđuje ono da su nam oni simpa, dragi, pametni i što sve ne, ali ipak ne i tipovi koje imamo i trebamo doma.
Ponavljam ne mislim na one koji dođu ciljano, traže neki odgovor ili savjet.
Nisam sigurna ima li tema više smisla jer je došlo do potrebe za chatom i uvjeravanja drugih u svoj smisao za humor.
Također se miješala pomoć muškaraca u odgoju i domaćinstvu sa raspravljanjem na Rodi i sličnim forumima kao da to ide jedno s drugim ruku pod ruku što nema veze sa životom jer bi tako ispalo da 0.5 posto muške populacije sudjeluje u navedenom.
Za kraj, moje mišljenje se nije promijenilo, smatram se tolerantnom osobom, ali još više iskrenom i nelicemjernom. Nemam ništa protiv muškaraca na ovakvom forumu, neki su iznimno pametni i sposobni dati dobar savjet, ali nikad ne bih mogla zamisliti ili podržati svog muža u redovnom sudjelovanju na ovakvom forumu jer mi pod 1. nikad ne bi bila jasna motivacija , i mogu zamisliti prijatelja, ali muža da mi govori Čekaj draga da odgovorim na ovu temu na Rodi pa stižem!!!...NE ,umrla bih od smijeha i bio bi mi baš ženskast. Super za frenda, ali za muža ne. Muž mi eto mora biti i seksualno privlačan, a to bi mu kod mene ipak bio minus.
I to je to. Pozdrav svima!
MM nije za chatanje po webu, njemu su SVI forumi neviđeno gubljenje vremena, korisni isključivo kad se ciljano ode potražiti nešto.
No, zato u RL itekako "chata" tj. ćakula s babama na poslu i nimalo mi ne bi bilo čudno da isto tako komunicira redovito na roditeljskim temama (i onima pride).
A niti bi to meni bilo krivo niti pravo, baš mi je nebitno.
Ovo što si ti napisala na kraju, a ja boldala, nije baš prekorektno prema tim dečkima, neke od njih sam upoznala (površno, ali dovoljno) i ne bih imala ništa protiv "da ih imam doma":mrgreen:.
(ovo o seksualnosti, e, to mi pak veze nema)
Zašto je nekorektno napisati to da nijedna od vas nije napisala da IMA takvog doma, a isto tako nijedna nije napisala da bi joj takav baš TREBAO?????
Što se tiče seksualne privlačnosti sva sreća da se uvijek netko nađe za nekoga pa je o tome i glupo raspravljati. To je bio samo moj stav.
mama od formata i Ivana Zg, je li vama smeta što ja na "ženskim" temama o cijepljenju i alternativnoj medicini pišem ono što Vam ne odgovara pročitat? Ili na "superženskoj" temi o religiji napišem da ivana zg nije veća vjernica od onih koji ne citiraju psalme?
Ili vam smeta što Davor više zna o loncima i kuhanju od vas?
Pa se nadate da ćete nas ovakvim glupostima o chatanju s tuđim ženama i o feminiziranosti otjerati odavde?
MM je registriran, ali ne piše, i da meni je baš žao zbog toga.. A isto kao i nenin, u RL ćakula s babama oko sebe, veća je baba nego ja.
Ne kužim, kako ti nije jasna motivacija.. pa valjda naša djeca.. meni je draže da piše na roditeljskom forumu, nego na nekom "muškom". Zar sudjelovanje na roditeljskom forumu smanjuj seksualnu privlačnost?
ja recimo ne bi imala ništa protiv da imam takvog jednog doma, dapače. na seksualnost mi to ne bi moglo utjecati apsolutno nikako..ako da, onda samo u pozitivnom smislu. mene mm privlači i cijenim ga puno više otkad sam kod njega upoznala ti tzv "rodine" kaakteristike, jel. mm jednostavno ne forumira...ako ga nešto interesira, samo čita, ne raspravlja. takav je.
a što se tiče feminizacije ovog foruma i izdvajanja muškog dijela kao nečega strašno čudnog, to smo si same krive. mislim da upravo mi žene stvaramo takve stereotipe. ovo je ipak roditeljski forum i ne bi trebalo biti čudna pojava muškog dijela roditeljstva. na kraju krajeva, mi majke i odgajamo tako čudnovatu populaciju kojoj je nebulozno da muškarac sudjeluje u raspravama na roditeljskom forumu. katastrofa.
....ili vas smeta što na "superženskoj" temi o presudi generalima imamo nešto za reći?
U svakom slučaju, mama od formata i Ivana zg, mislim da nitko od nas muških nije ovdje zato da vama dvije raspravlja o ulošcima i otečenim grudima. Vas dvije ste počašćene našim obraćanjem vama samo kad nas povućete za jezik glupostima koje povremeno napišete, kao mama od formata na ovoj temi, a ivana zg na nekim drugim temama.
:naklon:mujice. Pravo zboriš, neka si se javio.
blackberry,slažem se s tobom. Ma meni je mm seksi i poželjan bez obzira,( najviše kad preuzme moj dio posla), a ionako ne znam na kom je forumu, jer imamo svaki svoj laptop i ne miješamo se jedan drugome. Ustvari draže bi mi bilo da tipka na Rodi nego na XXX.:mrgreen:
Ja bih bila zgrožena da MM forumari na index.hr. Al forumi ga ne zanimaju, nije tip od tipkanja, on bi sve face to face.
Meni je drago što mi muž nije logiran i ne piše na Rodi, imamo samo jedan komp., ako je na njemu on, ne mogu biti ja. Imam, uostalom, doma baš onakvog muža kakvog trebam, i da on odluči pisati na Rodi, jedino što bi se dogodilo je da bi ja umjesto njega skakutala okolo i vikala šta kažu, šta kažu....Hm, kad bolje promislim, ako bi se svakodnevno svađali oko toga tko će se prvi ulogirati -eto ti problema... Ja sam uostalom aktivnija i na ostalim forumima, on je više čovjek od činjenica, mene više zanima "kako narod diše".
mujice, ti si muško? to sam saznala tek na ovoj temi.
čuj, forume ne doživljavam preozbiljno, oni su virtualni svijet, virtualni su naši nickovi. Ozbiljno bih se zabrinula kad bih pratila TKO je šta rekao, na kojoj temi, kada. Ti to činiš?
Ne pratim nickove, ne vežem se za pojedine, ne stvaram ovdje prijateljstva.
Ovdje tražim savjet, nekad pomoć,nekad mi se jednostavno piše i najčešće ubijam vrijeme. ništa više od toga.
Jedan klik i eto me u stvarnom životu, druga je stvar što je nekome ovo skoro pa život ili mu služi za uljepšavanje istoga.
Kako to da nijednog vašeg mužjaka ne zanima raspravljanje sa ženskama po forumu kao što je Roda? Dali vam je to normalno? Kako to da ih ne zanima raspravljati sa drugim ženama o generalima, dojenju, mlijeku, cijepljenju, laminatima? kako ih nešto tako normalno ne zanima? Zašto ih ne stimulirate malo?
Šta da ti kažem, meni to nije nešto što me čudi. Znaš kad možda bi? Kad bi postojalo deset gejmerskih foruma a ti bi izabrala baš onaj na kojem su u 99.9 posto slučajeva muškarci iako postoje i drugi gdje su iste igrice i iste teme ali sa miješanom muško ženskom populacijom.
Pa nisam birala forum po postotku muskaraca, to je sigurno. Pocelo je ovako, uguglala sam svoj gamerski nick i ispalo je da se mene spominjalo na tom forumu, zato sam se ulogirala jer sam vidjela da ima dosta ekipe s kojom igram, i da, to su sve muskarci. Al opet, niti sam igru niti sam forum ikad birala zbog spolova nego samo i jedino jer se meni tako svida pa...
Iskreno, nikad, do ove teme, nisam razmisljala kako su "nasi" decki s foruma u manjini niti kako su to isto zene na tom gamerskom forumu. Jer ja tamo ne pisem o nicem osim o temi foruma - igrama.
Kužiš sad?
Odgovorila sam ti da ne pratim pojedinačno što je tko rekao, čitam o nekoj temi vrlo često ne gledajući nickove tako da mi ne smeta što pišeš ni kako Davor kuha. I prethodnim odgovorom sam objasnila da niti imam interese niti želje nekoga dovesti, ali ni potjerati odavde. Ovo je forum,a ne moja obitelj, susjedstvo ili radno mjesto. Krivo si zabrijao.
Možda je i "problem" (djelomično) baš u tvojoj nezainteresiranosti i neinformiranosti o konkretnim forumašima, a to te i drži prikovanom za stereotip ili predrasudu koju imaš od ranije - da tu pišu papci, feminizirani i samim time seksualno neprivlačni pripadnici muškog roda.
Da malo pratiš, onda bi mogla naslutiti da su dečki počeli pisati jer su se bolje (zbog svoje struke) kužili u neke teme, tipa cijepljenje, drugi su, zbog svojih životnih okolnosti ili afiniteta,
informirani u kuhanju, zanima ih alternativni svijet zdravlja,
treći (isto zbog struke) razumiju se u religiju, četvrti se bave organizacijom putovanja i aktivnosti za obitelj i djecu, autosjedalicama, peti su igrom slučaja među neplodnim parovima i zanima ih ta tematika itd,.
Svaki je odnekud krenuo, pisao ono u što se razumije, s vremenom čovjek upozna teritorij, dio ekipe koja piše, osjeti se nekako na svom terenu i nastavi komunicirati s ostatkom forumaša, sa ženama i muškarcima i o drugim temama, kakve se već nađu na forumu.
Pa ne pišu o menstruaciji, ulošcima i brazilskoj depilaciji.
Kad sam ja kročila na Rodu, priznajem, osobno, očekivala sam puno više muških tu, zato nisam ni išla u startu na forum "mame i bebe" jer je naziv, za moj ukus (koja volim muške:mrgreen:) -isključiv, nisu tamo "mame, tate i bebe".
Tamo gdje su roditelji, roditeljski forum, očekivala sam da ima roditelja - očeva i majki
.
Na žalost, ovdje nema tata dovoljno, a to možda možemo dijelom zahvaliti i predrasudama koje i ti gajiš i pokušavaš ovdje naći malo više istomišljenika, ali ne uspijevaš baš.
Srećom, svijet perverzija je vrlo šarolik pa, na sreću tih "čudaka" na forumu, još ima perverznjača, poput mene, koje se pale na papke, papučare i slične koji su toliko jadni da čak pišu i na roditeljskom forumu.
Evo meni je krivo što se MM ne logira i komentira, već samo čita. Makar poznavajući njega i njegov smisao za provokaciju bio bi izbačen nakon drugog posta, posebice na zadrte postove ponekih forumašica (neću imenovati jer me se već umalo kamenovalo i za blaže izjave na drugim pdf-ovima) Stoga... ovakvo razmišljanje je zadrto, a ovi posprdni postovi i zezancija su fini način da se objasni da se u 21. stoljeću ne bi trebalo ocjenjivati muške članove roditeljskog foruma "feminiziranima" ono..već smo evoluirali iznad te razine...trebali smo, barem.
Mujice legendo - u sridu si pogodio! Bravo!
E svašta, šta bi mi bilo krivo!
To kao da napišem da mi je krivo što mi muž nije vjernik i što ne ide u crkvu skupa sa mnom i s djetetom. Valjda bih ga trebala nagovarati?
Ili da mi je krivo što nije toliko predan vrtu kao ja i da ga nagovaram da ide u njega.
Pa svatko ima svoje interese. Evo ga, sjedi i čita Fromma, povremeno me udavi pročitavši mi koji ulomak i što sad. On ima svoje interese, ja svoje.
On ima svoje forume (o gitarama, glazbenoj opremi...), ja imam Rodu.
Da piše na forumu, da ide sa mnom u crkvu, u bašču bilo bi mi drago, ali kad nije tako, nije mi ni krivo. RAzličiti smo.
Osim toga, muške na Rodinom forumu uopće ne doživljavam kao neke "babe" koje sa ženama raspravljaju o nekim "ženskim" temama. Od Davora i Mujice (moji najdraži Rodini muški) sam puno naučila pa mi je onda drago pročitati i što oni misle o Odgoju u duhu vjere ili nekim drugim temama... Ostale ne doživljavam baš previše, ok su mi, ali u nekim se temama ne slažemo, no moje mišljenje o njima je jednako kao i mišljenje o svim drugim forumašicama.
I ponavljam, uopće ne bih imala ništa protiv da moj muž piše forumu.