Stranica 6 od 13 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 618

Tema: Muški članovi na više ženskom forumima

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pročitah samo naslov i uvodni post ali ne i vaše komentare

-mogu reć da o tome uopće nisam razmišljala dok ti nisi postavila ovo pitanje, uopće mi nije bilo ćudno što komuniciram s muškarcima na ovo forumu i što na nemu sudjeluju...
    -ali sad si me stavila u nedoumicu
    -fakat ne znam što bih pomislila da moj MM komentira na ovakvim forumima
    -mislim da nije isto pomaganje MM oko kućanskih poslova,odgoju djeteta, sudjelovanja u trudnoći i čitanje članaka o tome na Rodi, netu itd....ali sudjelovanje na takvim forumima mi je u najmanju ruku da se složim s tobom-čudno
    -inače svaka čast Davoru

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer rodin forum nije za prosječnu hrvatsku populaciju, ipak je ovo nešto 'više', pa stoga oni koji su tu imaju sasvim drugačiju percepciju onoga oko sebe, no većina, i da, za 99% populacije nekog drugog foruma tipovi s roda su papci, to je jednostavno tako.....
    Vidiš, ovo razmišljanje kako su Rode ipak nešto "više" je i razlog zašto tzv "obična populacija" smatra nekom vrste sekte, ograničenim krugom prepametnih, tj. prepotentnih,prefilozofski nastrojenih i nametljivih žena. Samo citiram razmišljanja "običnih, nižih žena" koje ne pripadaju tom kako kažeš "višem" krugu.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, ovo razmišljanje kako su Rode ipak nešto "više" je i razlog zašto tzv "obična populacija" smatra nekom vrste sekte, ograničenim krugom prepametnih, tj. prepotentnih,prefilozofski nastrojenih i nametljivih žena. Samo citiram razmišljanja "običnih, nižih žena" koje ne pripadaju tom kako kažeš "višem" krugu.
    Pa kaj si sad zaboravila na ova 4 papka? Dakle prepotentne i nametljive žene i papci.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kaj si sad zaboravila na ova 4 papka? Dakle prepotentne i nametljive žene i papci.
    Zašto ne citiraš i ne komentiraš napisano ono na što je uslijedio moj odgovor. Ono o "višim" ljudima?
    Ispada da su ta 4 tebi papci, ja to nigdje nisam napisala. Ipak si se otkrila.
    Posljednje uređivanje od mama od formata : 28.04.2011. at 13:04

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vidiš, tema ti funkcionira kao test ličnosti. Kad tad se otkriješ.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je apsolutno ok da i muški članovi pišu po forumima koji su "kao" rezervirani za teme žena. Ok, sumnjam da će pisati na nekim specifičnim temama, ali roditeljstvo je definitivno nešto u čemu sudjeluju i žena i muškarac podjednako (ili bi barem trebali tako sudjelovati ) U prilog tome ide i činjenica da se na forumu vrte teme koje su možda i više orijentirane "muškima" ili koje nemaju veze s spolom, samo ih mi možda ponekad dijelimo na "muške" i "ženske". Znam 2 muškarca tu s foruma i oba su mi super i ne može se reći da su "ženskasti". MM ne čita ovaj forum, ali u vrijeme trudnoće sam ga izvještavala o ovom ili onom što sam pročitala ili na forumu ili portalu i uvijek je želio čuti i više... I vjerujem da mu na znanju o trudnoći, porodu i dojenju može pozavidjeti svaka buduća mama

TINAZG avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Moj suprug nije onaj pećinski muškarac kojemu je problem išta raditi oko kuće i djece... štoviše, puno mi pomaže, zna jako, jako puno o dogoju djece, ali nekako ga ne mogu zamisliti da se registrira na forum i aktivno sudjeluje. Znam da zna bacit oko na neku temu, čak mi zna poslati link, ali to je ono tipa zanima ga kako djetetu skinut temp. pa u google napiše temp. i izbaci mu Rodu pa on malo zaviri... ali baš da bi bio aktivan na Rodi, teško... Ja sam osobno totalno za jednakost muškog i ženskog ali opet, budući da muški uglanom nemaju potrebu javno iznosit svoja mišljenja... ne znam što bi mislila da se registrira na Rodu.. iako nije da ne podržavam tih par muškaraca koji jesu registrirani, ali nije mi baš uobičajeno... ali sto ljudi sto ćudi... zašto ne... ne bih ih ja baš nazvala ženskastima ali niti baš tipičnim muškarcima...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nenaa, prvo sam bila , a onda
    naj se uzrujavat
    i da, što je MACH 3?
    Posljednje uređivanje od SikaPika : 28.04.2011. at 15:18

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    naj se uzrujavat
    i da, što je MACH 3?

to ti je ono s čim muški briju bradurine svoje, a žene im ukradu i obriju noge pa jadni muškići dožive žifčani slom

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    naj se uzrujavat
    i da, što je MACH 3?
    Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    to ti je ono s čim muški briju bradurine svoje, a žene im ukradu i obriju noge pa jadni muškići dožive žifčani slom
    curke.... da uvijek se krade ta britvica, i onda troškak od 80 kuna za kupit nove...

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zar to toliko košta...haha...ja samo znam gdje stoje prije konzumacije. MM kao macho frajer koji ne čita rodu, je mislio da se mi žene rađamo glatke, pa kad je prvi put (naravno nakon svadbe) vidio sva moja dlakava polja počeo se raspitivat pošto je najam kombajna. A tamo dobro da se skoro nije izgubio pa da su ga GSS morale spašavat. Koliko postoje "ne muževne" stvari po kojima se kod ns muškarci djele na ove i one, tako bome i mi dame imamo hrpu nekih "minusa" zbog kojih da ih mučačosi vide, ni jedan se ne bi ženio.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ha ha ha, sad će još ispasti da se MM ne brije
    brije se, brije, ali valjda s Gilleteom, ili kak se već piše
    ja imam svoje britvice i mislim da bi me, ne znam što da mu uzmem britvicu, ne voli ni svoju grickalicu dati
    neš ti muško

da, nisam skužila to oko MACHa, kako se sam micao... sad me isprdaj, ali nisam skužila

i mislim da muški nisu baš takvi da ne znaju što mi gdje imamo
    i ne smatram to minusima

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa Mach3 je Gillette :nemaš_pojma:

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kamo srece da nam je vise muskog roda na rodi i slicnim forumima. svijet bi postajao jedno ljepse mjesto.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    kamo srece da nam je vise muskog roda na rodi i slicnim forumima. svijet bi postajao jedno ljepse mjesto.
    x

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajme nenaa, stvarno je bilo nužno da budeš toliko eksplicitna? Poštujem tvoj stav, ali majko mila, ti gnjus opisi i to uz helou kiti .... molim te najavi ko na discoveryu, ono "osjetljivi nek zaobiđu jer ćemo biti eksplicitni"

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja nisam kriva nikome što se on ne osjeća pametnim,
    mislim što drugo reći...
    svagdje postoje svakakvi ljudi,

na forumu, u komšiluku

u obitelji, nastavi dalje

i ja kad god mi zagusti ukradem britvicu i povučem
    niz svoju lijepu vretenastu nogu
    a što ću, kad stoji na mašini
    a mašina mi kraj kade

a kada daleko od špajze
    a ja u špajzi držim britvice
    sad kad sam vam sve lijepo rekla o rasporedu
    prostorija u mom stanu idem leći,
    ¨
    i da, moj muž ne tipka na rodi
    al se ni ne ljuti kad maznem britvicu
    čudan neki muž!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ni moj ne tipka, ali pita: što kažu te tvoje danas. Pričam mu o zabavnim ili pametnim temama, neću baš o onim koje nisu "muške". Ipak, moram mu objasniti što to radim dva sata na rodi. Kako me to može zabavljati? A meni draže od filma, serija, supertalenta, pa čak i kraljevskog vjenčanja

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ajme nenaa, stvarno je bilo nužno da budeš toliko eksplicitna? Poštujem tvoj stav, ali majko mila, ti gnjus opisi i to uz helou kiti .... molim te najavi ko na discoveryu, ono "osjetljivi nek zaobiđu jer ćemo biti eksplicitni"
    Meni se baš sviđaju nenini opisi. Ne kužim zakaj bi bili gnjusni. Neće žene biti ništa manje dlakave ako se prešuti činjenica da su dlakave. Niti će se "znanstvena činjenica" o auspuhu promijeniti ako ju se ne bude spominjalo....
    Naprijed, nenaa....!!!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa Vidi poruku
    pa Mach3 je Gillette :nemaš_pojma:
    pa da, vidiš da njegove stvarčice zaobilazim u šiiiirokom luku
    poštujem to da je njegova brtivica njegova...
    mislim, ne bi se ni on ljutio da je neka hića..., ali da to stalno radim, ne bi mu se svidjelo
    zato je meni moja britvica na kadi, uvijek

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Nije bilo nužno, ali baš mi je bio takav dan. Nadam se da netko nije osljepio. Ja ne podnosim te fore muško-ženski svijet, osim kad se radi o teškim poslovima. pa npr. nikad ne bih iskrcavala pun šleper svinjskih polovica ili rudarila, jer ipak sam žena. To nije za nas

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je čudno da se ova tema nije zaključala jer rijetko ko od vas u stvari odgovara na pitanje iz prvog posta, sveli ste temu na muško ženske podjele, feminizam i banalnosti, a pitanje nije bilo ;je li vam čudno da vam muž pomaže ok djece, kućanskih poslova, općenito oko roditeljstva-već jel vam je malo čudno što muškarci pišu-ne je li čitaju ovaj forum-već pišu i sudjeluju u njemu?

Puno vas koje se nemožete načuditi tome pitanju imate doma muževe ne samo koji vam ne pomažu u nićemu već ne bi nikada prismrdili ovakvom forumu a kamoli ga moderirali.I ne vidim što je u tome loše ako je vama tako u braku dobro-svako nek si pravi kako mu odgovara, btno je da su ljudi u braku zadovoljni i sretni a ne da su dio ili nužno da odskaču od nekih stereotipa, da bi udovoljili nekom većinskom ili manjinskom svejtonazoru.

Poznavajem jako puno muškaraca i žena koji zajedno obavljaju sve i oko svega se dogovaraju u braku, očeve koji su super roditelji i brinu o svojoj djeci jednako dobro kao i njihove majke, ali nikad ne bi pisali na forumu poput ovog.
    Kao što njih ne smatram "zadrtim-brđanima, seljačinama i balkancima", tako ni ovo koji moderiraju i sudjeluju na ovakvim forumima nisu nužno super dobri očevi ni muževi, kao niti papci- već eto su samo malo čudni u smislu što ih toliko intersiraju rasprave s tuđim ženama (ne muškarcima) na forumima o roditeljstvu.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa Vidi poruku
    Nije bilo nužno, ali baš mi je bio takav dan. Nadam se da netko nije osljepio. Ja ne podnosim te fore muško-ženski svijet, osim kad se radi o teškim poslovima. pa npr. nikad ne bih iskrcavala pun šleper svinjskih polovica ili rudarila, jer ipak sam žena. To nije za nas
    ja sam istovarala šleper i to dupli svaki tjedan na poslu kad smo dobivali robu za dućan i sve moje kolegice, ja sam imala 55kg i imam 160cm i vjeruj mi ni jedan muškarac koji nam je pokušao pomoć u tome nije nam bio ni blizu....od robe u kutijama, vješalicam do željezni šipki (preteških) i svog namještaja, željeznih polici za dva ogromna dućana, drvenih zidova koje smo same montirale prije otvaranja dućana itd. ne vidim zašto to nije za ženu...naradiš se ko konj kao i na svakom fizičkom poslu...preko student servisa sam radila u tvornici u INI...vruću sam plastiku vadila golim rukama jer ne podnosim rukavice...radila sam 1000 komada u noćnoj smjeni dok su muškarci radili 500....ali ovo nije tema

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    već eto su samo malo čudni u smislu što ih toliko intersiraju rasprave s tuđim ženama (ne muškarcima) na forumima o roditeljstvu.
    Cijeli post mi je , ali ovu izjavu ne mogu probaviti. Ja i u RL normalno raspravljam sa tuđim muževima o roditeljstvu i oni sa mnom.
    Što je tu čudno?! Meni baš ništa.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni je čudno da se ova tema nije zaključala jer rijetko ko od vas u stvari odgovara na pitanje iz prvog posta, sveli ste temu na muško ženske podjele, feminizam i banalnosti, a pitanje nije bilo ;je li vam čudno da vam muž pomaže ok djece, kućanskih poslova, općenito oko roditeljstva-već jel vam je malo čudno što muškarci pišu-ne je li čitaju ovaj forum-već pišu i sudjeluju u njemu?

Puno vas koje se nemožete načuditi tome pitanju imate doma muževe ne samo koji vam ne pomažu u nićemu već ne bi nikada prismrdili ovakvom forumu a kamoli ga moderirali.I ne vidim što je u tome loše ako je vama tako u braku dobro-svako nek si pravi kako mu odgovara, btno je da su ljudi u braku zadovoljni i sretni a ne da su dio ili nužno da odskaču od nekih stereotipa, da bi udovoljili nekom većinskom ili manjinskom svejtonazoru.

Poznavajem jako puno muškaraca i žena koji zajedno obavljaju sve i oko svega se dogovaraju u braku, očeve koji su super roditelji i brinu o svojoj djeci jednako dobro kao i njihove majke, ali nikad ne bi pisali na forumu poput ovog.
    Kao što njih ne smatram "zadrtim-brđanima, seljačinama i balkancima", tako ni ovo koji moderiraju i sudjeluju na ovakvim forumima nisu nužno super dobri očevi ni muževi, kao niti papci- već eto su samo malo čudni u smislu što ih toliko intersiraju rasprave s tuđim ženama (ne muškarcima) na forumima o roditeljstvu.
    U sridu.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Cijeli post mi je , ali ovu izjavu ne mogu probaviti. Ja i u RL normalno raspravljam sa tuđim muževima o roditeljstvu i oni sa mnom.
    Što je tu čudno?! Meni baš ništa.
    Miješanje krušaka i jabuka.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam istovarala šleper i to dupli svaki tjedan na poslu kad smo dobivali robu za dućan i sve moje kolegice, ja sam imala 55kg i imam 160cm i vjeruj mi ni jedan muškarac koji nam je pokušao pomoć u tome nije nam bio ni blizu....od robe u kutijama, vješalicam do željezni šipki (preteških) i svog namještaja, željeznih polici za dva ogromna dućana, drvenih zidova koje smo same montirale prije otvaranja dućana itd. ne vidim zašto to nije za ženu...naradiš se ko konj kao i na svakom fizičkom poslu...preko student servisa sam radila u tvornici u INI...vruću sam plastiku vadila golim rukama jer ne podnosim rukavice...radila sam 1000 komada u noćnoj smjeni dok su muškarci radili 500....ali ovo nije tema
    Mislim da nisi shvatila šaljivi ton kojim sam pisala. Drago mi je da si tako elegantna, vrijedna i sposobna. Ima još takvih ovdje koje teško rade...ali ovo nije tema.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

što mislite o ženama na više muškim forumima?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    To bi bio koji? Napiši pa ću napisati mišljenje, ali ni to nije tema.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne znam. Moram priznati da do sada uopće nisam razmišljala o muškima na više ženskim forumima, niti o ženama na više muškim forumima. Valjda zato što to smatram normalnim, nikad mi nije zapelo za oko, niti sam se zapitala. Možda i zato što imam muža koji kuha, peče kolače, šiva haljine i torbe za svoje kćeri i još štošta - pa mi ne bi bilo čudno niti da piše na ženskom forumu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

promiskuitetne, naravno, isto ko i ovi muški što oće po vascijeli dan pričat s tuđim ženama

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nena-Jabuka. ( Nisam valjda opet pomiješala kruške i jabuke, pa se ne trebam smijati tvom komentaru)

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    promiskuitetne, naravno, isto ko i ovi muški što oće po vascijeli dan pričat s tuđim ženama
    Ružno je tako generalizirati. Vako trebaš : Na sportskom forumu su sponzoruše, na auto-moto, muškarače. Al eto, naučit češ još.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

isvetica
    Kako paše smijeh prije spavanja. Još da se javi koji muški...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Ružno je tako generalizirati. Vako trebaš : Na sportskom forumu su sponzoruše, na auto-moto, muškarače. Al eto, naučit češ još.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja sam na automoto ...

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam na automoto ...
    ...I još kradeš mužev mach 3...

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

al sam se nasmijala

evo..iskreno....ponekad mi kroz glavu prođe takva misao...tipa..pa dobro što on radi tu...ili ona..na nekom muškom forumu...
    ali istog trena samu sebe nanerviram jer sam tupa...pa se još uvjek mogu naći pod utjecajem mase..jel...
    i nakon te glupe prve reakcije shvatim da su mi takvi muškarci ne samo ok...već ih cijenim iznimno, jer su nadrasli taj zadrti mentalitet...i bude mi krivo što ih nema više...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

...I još kradeš mužev mach 3...
    nemam muža krala sam burazu... i onda sam si ga na kraju sama kupila prije nego sam otkrila Venus breeze ipak malo ženstvenija britvica...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni nekako ovaj forum nije zenskast jer nisam o njemu u tom svjetlu ni razmisljala, al je zato ova tema tipicna zenska
    Pa neka ih, svi smo mi roditelji- a forum je i za nas i za njih.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    al sam se nasmijala

evo..iskreno....ponekad mi kroz glavu prođe takva misao...tipa..pa dobro što on radi tu...ili ona..na nekom muškom forumu...
    ali istog trena samu sebe nanerviram jer sam tupa...pa se još uvjek mogu naći pod utjecajem mase..jel...
    i nakon te glupe prve reakcije shvatim da su mi takvi muškarci ne samo ok...već ih cijenim iznimno, jer su nadrasli taj zadrti mentalitet...i bude mi krivo što ih nema više...
    Znakovito je kako većina govori da im je žao što ih nema više, da ih iznimno cijeni, ALI nijedna nije napisala da joj je krivo što i NJEZIN MUŽ nije na Rodi i raspravlja sa ženama o roditeljskim, više ili manje ženskim temama, o bilo čemu. Teško vam je i zamisliti to, a kamoli da vam bude krivo zbog toga?
    Ako u tome nema ništa neuobičajeno zašto nije nijedna napisala da eto, već nagovara neko vrijeme muža da se ulogira i piše jer bi mi joj puno značilo.......ili da je muškarac iz njezin snova i onaj koji piše i raspravlja po ovakvim forumima. Mislim da se potvrđuje ono da su nam oni simpa, dragi, pametni i što sve ne, ali ipak ne i tipovi koje imamo i trebamo doma.
    Ponavljam ne mislim na one koji dođu ciljano, traže neki odgovor ili savjet.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam sigurna ima li tema više smisla jer je došlo do potrebe za chatom i uvjeravanja drugih u svoj smisao za humor.
    Također se miješala pomoć muškaraca u odgoju i domaćinstvu sa raspravljanjem na Rodi i sličnim forumima kao da to ide jedno s drugim ruku pod ruku što nema veze sa životom jer bi tako ispalo da 0.5 posto muške populacije sudjeluje u navedenom.
    Za kraj, moje mišljenje se nije promijenilo, smatram se tolerantnom osobom, ali još više iskrenom i nelicemjernom. Nemam ništa protiv muškaraca na ovakvom forumu, neki su iznimno pametni i sposobni dati dobar savjet, ali nikad ne bih mogla zamisliti ili podržati svog muža u redovnom sudjelovanju na ovakvom forumu jer mi pod 1. nikad ne bi bila jasna motivacija , i mogu zamisliti prijatelja, ali muža da mi govori Čekaj draga da odgovorim na ovu temu na Rodi pa stižem!!!...NE ,umrla bih od smijeha i bio bi mi baš ženskast. Super za frenda, ali za muža ne. Muž mi eto mora biti i seksualno privlačan, a to bi mu kod mene ipak bio minus.
    I to je to. Pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Znakovito je kako većina govori da im je žao što ih nema više, da ih iznimno cijeni, ALI nijedna nije napisala da joj je krivo što i NJEZIN MUŽ nije na Rodi i raspravlja sa ženama o roditeljskim, više ili manje ženskim temama, o bilo čemu.

Mislim da se potvrđuje ono da su nam oni simpa, dragi, pametni i što sve ne, ali ipak ne i tipovi koje imamo i trebamo doma.
    MM nije za chatanje po webu, njemu su SVI forumi neviđeno gubljenje vremena, korisni isključivo kad se ciljano ode potražiti nešto.
    No, zato u RL itekako "chata" tj. ćakula s babama na poslu i nimalo mi ne bi bilo čudno da isto tako komunicira redovito na roditeljskim temama (i onima pride).

A niti bi to meni bilo krivo niti pravo, baš mi je nebitno.

Ovo što si ti napisala na kraju, a ja boldala, nije baš prekorektno prema tim dečkima, neke od njih sam upoznala (površno, ali dovoljno) i ne bih imala ništa protiv "da ih imam doma".

(ovo o seksualnosti, e, to mi pak veze nema)
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 01.05.2011. at 10:32

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    MM nije za chatanje po webu, njemu su SVI forumi neviđeno gubljenje vremena, korisni isključivo kad se ciljano ode potražiti nešto.
    No, zato u RL itekako "chata" tj. ćakula s babama na poslu i nimalo mi ne bi bilo čudno da isto tako komunicira redovito na roditeljskim temama (i onima pride).

A niti bi to meni bilo krivo niti pravo, baš mi je nebitno.

Ovo što si ti napisala na kraju, a ja boldala, nije baš prekorektno prema tim dečkima, neke od njih sam upoznala (površno, ali dovoljno) i ne bih imala ništa protiv "da ih imam doma".

(ovo o seksualnosti, e, to mi pak veze nema)
    Zašto je nekorektno napisati to da nijedna od vas nije napisala da IMA takvog doma, a isto tako nijedna nije napisala da bi joj takav baš TREBAO?????
    Što se tiče seksualne privlačnosti sva sreća da se uvijek netko nađe za nekoga pa je o tome i glupo raspravljati. To je bio samo moj stav.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mama od formata i Ivana Zg, je li vama smeta što ja na "ženskim" temama o cijepljenju i alternativnoj medicini pišem ono što Vam ne odgovara pročitat? Ili na "superženskoj" temi o religiji napišem da ivana zg nije veća vjernica od onih koji ne citiraju psalme?
    Ili vam smeta što Davor više zna o loncima i kuhanju od vas?
    Pa se nadate da ćete nas ovakvim glupostima o chatanju s tuđim ženama i o feminiziranosti otjerati odavde?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

MM je registriran, ali ne piše, i da meni je baš žao zbog toga.. A isto kao i nenin, u RL ćakula s babama oko sebe, veća je baba nego ja.
    Ne kužim, kako ti nije jasna motivacija.. pa valjda naša djeca.. meni je draže da piše na roditeljskom forumu, nego na nekom "muškom". Zar sudjelovanje na roditeljskom forumu smanjuj seksualnu privlačnost?

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja recimo ne bi imala ništa protiv da imam takvog jednog doma, dapače. na seksualnost mi to ne bi moglo utjecati apsolutno nikako..ako da, onda samo u pozitivnom smislu. mene mm privlači i cijenim ga puno više otkad sam kod njega upoznala ti tzv "rodine" kaakteristike, jel. mm jednostavno ne forumira...ako ga nešto interesira, samo čita, ne raspravlja. takav je.
    a što se tiče feminizacije ovog foruma i izdvajanja muškog dijela kao nečega strašno čudnog, to smo si same krive. mislim da upravo mi žene stvaramo takve stereotipe. ovo je ipak roditeljski forum i ne bi trebalo biti čudna pojava muškog dijela roditeljstva. na kraju krajeva, mi majke i odgajamo tako čudnovatu populaciju kojoj je nebulozno da muškarac sudjeluje u raspravama na roditeljskom forumu. katastrofa.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

....ili vas smeta što na "superženskoj" temi o presudi generalima imamo nešto za reći?
    U svakom slučaju, mama od formata i Ivana zg, mislim da nitko od nas muških nije ovdje zato da vama dvije raspravlja o ulošcima i otečenim grudima. Vas dvije ste počašćene našim obraćanjem vama samo kad nas povućete za jezik glupostima koje povremeno napišete, kao mama od formata na ovoj temi, a ivana zg na nekim drugim temama.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mujice. Pravo zboriš, neka si se javio.

blackberry,slažem se s tobom. Ma meni je mm seksi i poželjan bez obzira,( najviše kad preuzme moj dio posla), a ionako ne znam na kom je forumu, jer imamo svaki svoj laptop i ne miješamo se jedan drugome. Ustvari draže bi mi bilo da tipka na Rodi nego na XXX.

Stranica 6 od 13 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •