Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
al sam se nasmijala

evo..iskreno....ponekad mi kroz glavu prođe takva misao...tipa..pa dobro što on radi tu...ili ona..na nekom muškom forumu...
ali istog trena samu sebe nanerviram jer sam tupa...pa se još uvjek mogu naći pod utjecajem mase..jel...
i nakon te glupe prve reakcije shvatim da su mi takvi muškarci ne samo ok...već ih cijenim iznimno, jer su nadrasli taj zadrti mentalitet...i bude mi krivo što ih nema više...
Znakovito je kako većina govori da im je žao što ih nema više, da ih iznimno cijeni, ALI nijedna nije napisala da joj je krivo što i NJEZIN MUŽ nije na Rodi i raspravlja sa ženama o roditeljskim, više ili manje ženskim temama, o bilo čemu. Teško vam je i zamisliti to, a kamoli da vam bude krivo zbog toga?
Ako u tome nema ništa neuobičajeno zašto nije nijedna napisala da eto, već nagovara neko vrijeme muža da se ulogira i piše jer bi mi joj puno značilo.......ili da je muškarac iz njezin snova i onaj koji piše i raspravlja po ovakvim forumima. Mislim da se potvrđuje ono da su nam oni simpa, dragi, pametni i što sve ne, ali ipak ne i tipovi koje imamo i trebamo doma.
Ponavljam ne mislim na one koji dođu ciljano, traže neki odgovor ili savjet.