za moj pojam, jednostrano je informirati se samo na jednoj (jednostranoj) strani :)
Printable View
:lol:
i ovaj mije šušmurast ina
al evo da podijelim neka svoja razmišljanja
čitala sam neke članke znanstvenika koji govore kako nema konkertnih dokaza za evoluciju
pa ak je tak, što onda ne bi i pretpostavku o kracionizmu učili u školama,isto kao i pretpostavku evolucije
...no to ja hipotetski, jer se ne zamaram toliko time i ne uzimam strane...
očito ima pro i contra znanstvenika..a navodno nema ni valjanih dokaza...
o povećanju temp. na Zemlji
čitam da ima znanstvenika koji govore da su to laži
al ih ovi drugi stišću i njihov glas slabo dopire...
pa kad pogledaš ko se zalaže sa smanjenje emisije co2...i kakve koristi mu to smanjenje donosi...
hmmm...Qui bono???
tekovine civilizacije sa sobom nose i pregršt različitih razmišljanja..pa imali Špageti Crkva, tko smo ti i ja da im to zabranimo??...
tak nekak
a što se tiče Anonimnog, prolistala sam postove..i sam je se diskreditira.. kaže, bješte od hrv kirirga... zbog svog, nažalost, negativnog iskustva...
ja pak mišljah da će takav valjda vjerovat..makar kirurgiji, kraljjici medicine!!
na nekoj prijašnjoj stranici je postavljeno pitanje - a što će neurorizično dijete koje se ne smije cijepiti?? necijepljeni ga ugrožavaju...
a da nitko nije spomenuo muljažu oko MoPaRu i kako su se roditelji zarazili od cijep. dijetat
opravdano je pretpostaviti da je neko neurorizično dijete konkretno bilo ugroženo upravo cijepljenim djeteom od kojeg su podlegli čak i cijepljeni roditelji
ko odgovara???...
pretpostavljam da je to jedan od rizika koji uzimamo cijepljenjem
a čitam da je mujica reko da nema takvog što kao što je neurorizik...
eto, meni je to on vs neuro dr.
pa nek se zabavljaju linkanjima i sl
Cubana, odgovorila sam ti gore negdje povrh
malo sam zamela postovima..nadoknađujem
od kad je čovjeka,ima veze
jer nas povijest uči da se povijest ponavlja
pa su se slične stvari i u 20., i u 21. st. dogodile
npr, kontaminirana cjepiva kontra tetanusa za žene negdje na, mislim,istoku.. čime su kontaminirana?? ajd pogodi.... hCG-om
i to sam, mislim, pročitala na baš nekom nezagađenom izvoru...
povlačenja u medijima povlačenje MPR, a onda čuješ susjeda di mu pri upisu djeteta u školu nude upravo to cjepivo...
...
ak sam dobro uspjela uć u tvoje razmišljanje, ti misliš da je takvo što sad nemoguće..da su se "dječje boelsti" proizvodnje cjepiva prerasle i sl..
shvaćam te
al za moj pojam to nije cijela slika..
uostalom, kriminal je ne reći roditeljima zmaja da će im mali zmajić bit pokusnjak za Koprovoskog.... :( tj tražit njihovo dopuštenje !!!!!!!
naravno
tvoje pravo
moje pravo
i to je ured
iz mog kuta gledišta, zastrašujuće mi djeluje tvoje bezprigovorno povjerenje, bez obzira što ima toliko primjera di se to povjerenje svjesno izigravalo..a nije da moraš pogledat 40god unazad..dosta je i godinu....
draga ja se stvarno divim tebi što nemaš nimalo sumnje..
ja baš imam, upravo i zbog tih primjera, i zbog svnjarije, i zbog MPR........itd...toliko primjera...me definitivno sili na sumnju..i nisam ja tom kriva., sami su izigrali povjerenje
Ne moraš mi se diviti.
Ja samo znam puno više od tebe.
ko ti brani da znaš
samo ti znaj
uz svo znanje svijeta, konstanta u izigravanju povjerenja mi je itekako dovoljna za sumnju (što se događalo prije 40god i što se događa sad se jednostavno nije smjelo tako događati....)
m.c., ak misliš na mene, podsjeti me
ne trebaš tak uvijat :)
http://forum.roda.hr/threads/30720-Necjepise-trebam-podrsku
Sorry, nisam izdržala.
prelistah sve tražeć sebe :lol:
i tek poslije skužim z i z :mrgreen:
iahj, nisam čitala
idem na uvodni post
Cubana, hvala ti što si kulturna i što poštuješ :) (bar je moj dojam takav..makar u odnosu na mene)
ak se nije testiralo na hrvatima, na kom je?
na ovima prije?
e taj dio mi je ostao nejasan i od par stranica prije
kako kvalitetno testirati cjepivo kad se cijepe svi??
to me zanima i za pred masovno globalno cijepljenje uopće
previše tražiš da ti se servira.
e sirius
pokušavam skopčat i Gajski i Kaića
mujica kaže da je bilo istraživanja prije masovnog uvođenja
onda bi to značilo da su imali veeeliku grupu cijepljenih i necijepljenih i tako opažali
Pročitala sam onu temu koju je Cubana linkala i iz svega mi je najčudnije da se roditelji koji ne cijepe djecu boje da će im djeca oboljeti od bolesti protiv koje su odbili cijepljenje.
Osnovno bi trebalo biti kod necijepiša da se ne boje bolesti. Oni se samo boje cijepljenja. Bolest je manje važna. Bolest je samo mogućnost za njih. Vrlo slabašna mogućnost. Uostalom ima i globulica ( i to sam tamo pročitala) protiv zaraznih bolesti:-o.
Beti3, ako si dobro čitala, tada bi skužila da se Zorana boji za svoje (tada) najmlađe dijete u dobi od 7 mj.
Što se mene tiče ja se bojim bolesti kod svoje djece bili oni cijepljeni ili ne, obzirom da znam da niti cjepivo ne štiti 100% .
Ne bojim se na način da ne spavam noćima i hodam sa dezinficijensom cijeli dan, ali strah postoji , mislim da je to potpuno normalno za svakog roditelja.
Gledate?
:) aha.... baš su slatki.
A je im bio razgovor .. doduše, moguće da sam uključila na samom kraju ali vidim da je L. Gajski ponovila dobro poznate antivakcinacijske tvrdnje i da joj T. uopće nije stigao odgovoriti.
Razočaran sam prilogom.
(potpuno beskorisno. kao ova naša prepucavanja)
Kako se uopće može u tako kratkom vremenu bilo što reći?
U pravu ste, baš ništa od tog priloga. Svaki samo svoje govori. Ma, mora biti nekih dodirnih točaka u te dvije struje. Nemoguće je da je cijepljenje apsolutno dobro ili loše. Negdje bi se moralo preklapati.
koji čušpajz :-o
zbrčkani prilog o tome kako je grozno da su mame prisiljene ostaviti posao / kako je grozno da neke žene žele ostaviti ostaviti posao kad imaju malu djecu / grozno je što više nema baka servisa - sve istovremeno
prilog o tome kako je uzrok rastućem nasilju što roditelji nemaju vremena za djecu/ školski sustav je kriv/ loša komunikacija između škole i roditleja je problem
i ovo o cijepljenju s dvije suprotstavljene teorije bez komunikacije
gubljenje vremena
meni je najbolja bila ona starija gospođa (baka) koja je sasvim otvorena rekla da ne zna zbog čega, al da je nakon/nedugo iza cijepljenja skoro odapela..
eeeeee....
podsjeti me na moju mamu, koja doduše nije skoro odapela, al je u par cijepljeja kontra gripe, imala gripu..
Gajski? držala mi se nekak rezervirano, hladno, uvjerena u svoj stav (nema adekvatnih istraživanja)
a Tešović? (zgodniji od Kaića :lol:) .. prema načinu sjedenja, položaju ruku i onoj zadnjoj rečenici (sve to nije istina) ..imala sam dojam da iznutra ključa i da bi najradije zadavio kolegicu :mrgreen:
e, i pa kak nisamo niš doznali? hi hi
Tešović bu se cijepil
Gajski ne
protiv gripe, jel...
zmajice, nakon što si rekla da je Tešović zgodniji od Kaića... ne doživljavam te više ozbiljno!
šokirana sam.
da, to si stigla na kraj
prije tog su oboje neš pričali
ona da nam adekavtnih istraživanja..i da je člankom htjela javit kolegama kako je cijepljenje dvojbeno, da treba istraživati...
on, kak su te neke zemlje koje dopuštaju izbor takve zbog duge povijesti demokracije, za razliku od nas i naše povijesti.. i kak su cjepiva iskorjnila ili gotovo iskorjenila neke bolesti
tad je ona trebala dat odgovor - pravo na izbor il ne, al je vrijeme iskoristila da kaže kak nema tih potrebnih istraživanja
i onda si stigla na Tešovića koji je rekao - to sve nije istina i da će se cijepiti
a ona da se neće....
finito
tak otprilike