Ma kakav rezultat, tesko da bilo koji rekreativac trci zbog toga. Ali meni je stvarno bilo neugodno gledati ekipu koja se srusila uz cestu. To me je bas zabrinjavalo.
Printable View
Ma kakav rezultat, tesko da bilo koji rekreativac trci zbog toga. Ali meni je stvarno bilo neugodno gledati ekipu koja se srusila uz cestu. To me je bas zabrinjavalo.
Ok, mozda je to moja profesionalna deformacija da brinem, ali ako vidim da je nekome lose ne mogu samo nastaviti dalje. Ako je takvih cetvoro izmedu 5. i 8. kilometra meni je to malo puno.
ma kakav cilj, kaj vam je, nisam ja taj tip
mislim, nisam ja tip za bilo kakve utrke, rekoh vec
a isla bih s mm
zapravo, to smo planirali prije nekoliko godina, al onda se dogodila upsicka :mrgreen:
ne znam. svake godine je jako vruce. i na zalost uvijek ima red bulla, i ceka se uvijek. no, bolje i to nego kad je prve godine nestalo vode na prvoj i drugoj okrepi nakon 15min. ili druge kad je bilo vode ali nije bilo casa...
i tako, organizacija je sve bolja, a ljudi neka malo misle unaprijed :mrgreen:
Bravo svima na trudu!
Kod nas pocinje ludo vrijeme, do sutra bi trebalo napadati 20-30 novih centimetara snijega. Trebali smo imati neku polu casual poslovnu zabavu kod mene, ali otkazano je zbog vremena (tu se firme boje liability problema u takvim slucajevima).
Veceras planiram jogu, bole me nesto kriza, treba ih malo razvuci. Uz to sam izgleda nesto nasumicno ozlijedila u pregibu koljena lijeve noge. Ne boli samo od sebe, nije nateceno, ali kad sjedim prekrizenih nogu i raspetljam ih, osjetim da nesto ne valja. Pojma nemam sto je; raspadam se valjda opcenito. :neznam:
S obzirom na smanjenu mobilnost (situacija s muzem ne posustaje, a pomoc je katastrofalno nedostupna), razmisljam o tome da kupim nesto za kucnu upotrebu, ali ne znam sto. Preporuke? Orbitrek? Bicikl? Muz me gnjavi s pelotonom.
Ola cure! Kaae, meni se od kućne opreme najviše sviđa spinner, i najviše se oznojim na njemu.
Bravo za povratke na trkačke staze, držim fige da potraje. Sirius, baš sam gledala taj serial i mislim da ćeš uživati. A za štrudlu i roštilj, hehe
Moje razmišljenje o Wingsima - super atmosfera, totalna pozitiva, ljudi diivni. Ja koja ne podnosim vrućinu sam prošle godine lijepo stala u Bibinjama (11 km) i bacila se u more (nas par koji smo se skupa držali trčeći). Taj osjećaj će ostati još duuugo u sjećanju.
Ove godine još nisam prijavila, ali mislim da će me moja ekipa natjerati - do neke tradicije čovjek mora držati.
Prijavak vikenda punog trčanja, plivanja, lopatanja, i jutros snage. Osjećam se moćno:sing:
ja sam se dvaput prijavila za wingse i dvaput zbog neke bolesti/ozljede morala odustat
ove godine se ne prijavljujem :aparatic:
prosle godine je pozlilo jednoj kolegici iz firme, u bolnici je zavrsila
cula sam puno prituzbi, ali jos vise onih koji su bili bas zadovoljni
Meni su Wingsi kao i moćnoj kjb :-), sviđa mi se atmosfera, pozitiva, al da je vruće, brate mili prevruće, još ako brže trčiš onda si još dulje na sunce :lool:
Kaae drž se, kjb ludilooo!!!
i da nosim i svoju vodu, šiltericu i trčim polugola, komadić robe oko reproduktivnih organa i komadić preko cica :mrgreen:. Preskačem Wingse ove a i prošle god jer mi kćerkin rođendan pada zadnje 2 god na taj vikend, iako bi ona željela da idemo al meni blesavo. Od iduće god kad neće imat za vikend proslavu onda idemo put juga :-)
Jučer sam na povratku iz toplica mužu rekla da me izbaci iz auta ranije, pa sam usputno odradila lagano rastrčavanje do doma nakon subotnje dužine od 30km, nekih 7 i nešto km.
Loše spavala noćas pa sva lelujam, čak sam i kavu popila jer sam imala važan sastanak jutros, a u glavu bruji :mrgreen:
Ove godine je bas bilo super vrijeme u Budimpesti. bila sam samo slucajni prolaznik.
Eto vidiš, ovisi kako potrefi.
Sirius prava si druga, a bome si i fino ubrzala drugi dio :-)
Odo spat, treba mi sna. Laku noć svima!
kbj potpisujem za wingse!
bila sam 3 x, prošle godine nisam
ove idem
možemo zajdno svratiti na kupanjac u Bibinje?:lol:
istina da bude gužva i vrućina, ali ja volim te wingse i preporučila bi ih našoj Ginger
ako ništa onda zbog atmosfere :heart:
sinoć karate 45 min.
jutros kratko istezanje s Adriene
sad šetnja do posla po bijelom škripavcu :-D
Wingsi su posebni bez obzira na guzvu :heart:
Jucer fitness, ubila nas je :drama:
eto sad ako se skupljamo za wingse onda bi ih trebala prijaviti
spajka prijavi!!!
budem. kad dodje placa :oops:
ja ne vjerujem da cu ici ove god... al ko zna, mozda se predomislim...
Nažalost nemam ništa za prijavit ni za ovaj ni za prošli tjedan, mlađi nam je bolestan od prošle srijede :(. Jako mi fali trčanje, kad mm dođe danas doma s posla, probat ću otići barem na kratko. Minimalno 2x moram ugurat ovaj tjedan ako će se stanje popravit.
Svima jedan veliki BRAVO, a Lili tvojih 30 km su za svaku pohvalu!
ajmo spajka prijava se čeka nakon 5-og :-)
MB neka vas je malo stisnula, to se i traži :mrgreen:
annie84 držim fige da malac ozdravi i da danas uspiješ otići malo :trci:
Ja sam jutros prije posla otrčala do Jaruna i odradila dionice 7 x 3min na 4:30-4:25, al sam išla malo brže na 4:19. Ko nova došla na posao, naspavana, odmorna i puna energije. Šta ti je dobar san :alexis:sad si moram presložit tjedan s treninzima jer idem na put, pa mi to remeti uobičajeni raspored.
Prijavak: 5km u 20h kad je kisa napokon stala :)
bravo mb, ides na splitski?
Prijavljujem 45 min trčanja. Jest da sam se pokrenula tek dva sata nakon što je MM došao doma, u pola 9 navečer, ali baš je bilo toplo vani i godilo je mom raspoloženju.
Polako sam postajala grinch bez trčanja i s bolesnim djetetom, danima skoro pa samo doma...
Sad je i stariji počeo kašljat...jooooj.
A imam karte za koncert u Beču sutra, držite mi fige da uspijem otići.
Prijavljujem da je vani trenutno -48C, da pucketaju prozori, imam snijega (leda) s unutarnje strane stakala i nisam vjezbala danas niti jednu jedinu minutu. :unsure: :lool:
E, da, ni sutra nemam trening. Naime, osim skola, muzeja, vecine firmi... ne radi ni YMCA. :štrika:
(Prije spavanja cu malo joge, da se nadje.)
mb bravo!
annie bravo!
Kaae, uh uh
ja sam najviše do -32 bila, pamtim teško disanje jer se dah ledio u nosu
daj nam kakvu sličicu, to mora biti baš baš hladno, uspijevate li zagrijati kuću?
spajka :-D
ja sam malo neuravnotežena zbog nekih privatnih stvari
trebala sam jutros na yogu ali sam izabrala krevet
zato ću danas ubaciti trčanje, pola sata nadam se
a mogla bi i neku vreću za boks , možda :mrgreen:
Ajme, ja procitala vrecu za seks... pa se sve pitam koji je to vrag. :unsure:
S obzirom da sam popila kavu puno prekasno (malo sam se pogubila u cudnovatom danu kad je svijet stao u Minnesoti :lool: ) mogu i fotkati u skoro pa ponoc.
https://tinyurl.com/yacaya5h
https://tinyurl.com/y746ns8l
https://tinyurl.com/ybummont
https://tinyurl.com/ydgxq47v
Grijanje nije stalo od nekih 6 popodne, imamo dvije peci, jednu za centralno na donjoj etazi, drugu na ovoj glavnoj. Temperatura je postojanih 22C, osim u djecjim sobama gdje je uvijek 1-2 stupnja niza. Racun za plin ce vjerojatno biti odlican. Prozori su smrznuti, sto je prilicno normalna pojava zbog kondenzacije unutra i uzasne hladnoce izvana. Trenutno je windchill od -54 celzijusovih i apsolutno se ne preporuca izlazak. Bila sam vani ranije, oko 4:30, autom uz minimalno hodanje, na -42. Mislim da je najniza ikad, na kojoj sam bila, nekih -47C. Da se disati sve dok je koza pokrivena, ukljucujuci nos (i oci, ako nicim drugim, suncanim naocalama).
Suncana fotka je od jucer ujutro.
Ajme kaae, ne mogu ni zamislit tu hladnocu :drama:
Annie drzim fige! Na ciji koncert ides?
Bravo za trcanje :klap:
Flopi nekad je bolje ostat u krevetu i odmorit :love:
Magriz idem na splitski :)
Je da nisam ni priblizno u formi jer ni priblizno nisam trcala koliko bi trebala al gledat cu na to kao na trening za hendrix :mrgreen:
to je duh mb :)
ajme kaae, meni zima na +10, ovo tvoje mi je kategorija mars
ja prijavljujem cetvrti uzastopno vjezbajuci dan. trcanje on hold do daljnjega
Došla sam prvo na ovu temu da vidim šta će Kaae napisati.
Ajme zime :o
Baš. I ja. Čak i naše vijesti javljaju - istina za hladnoću u Chicagu.
Meni je hladno od pomisli
Bravo MB annie Flopice :klap:
Držim fige za koncert u Beču!
Tooo MB za Splitski!
Kaae bome ledara ti, al meni svejedno izgleda romantično. Beat that :mrgreen:
Ja sam upravo u Frankfurtu, čekam polijetanje za sjever Europe, al nadam se da nisu minusi veći od -10C. Meni su ove europske hladnoće podnošljive, al znate da ja volim zimu i hladnoću. Evo me u haljinici u avionu, bez potkošulje s rukavima do lakta, spremna za Rigu.:mrgreen:
Produzi k meni, Lili... a ja cu ti ipak pripremiti nesto za preko te haljinice. :lool:
Danas je prekrasan dan, sunce i to. Samo mislim da ne ide nitko van, osim ako mu zivot ovisi o tome. Ni postu nam nece raznositi.
Jucer sam ugurala jogu prije spavanja, a danas cemo vidjeti sto i kako. Moram raditi od doma, a djeca su tu, tako da cu sigurno dobiti tonu vjezbe za - zivce. :dance: Usputno istrazujem koji bih komad opreme kupila za kucu.
Kaae omg! padam u nesvjest!
mb samo naprijed!
i ja cu nas prijaviti na wingse pa sta bude
ja sam inace na prisilnom restu, napad akutnog gastritisa :roll:
mislila sam da cu riknuti
sad sam bolje, al mislim da cu i sutra odmoriti
Gingi drži se i svakako odmori!:love2:
Kaae jučer sam i mužu slike pokazivala, čita on novine i tako, spominje Chicago
ma reko, gle, kod OVE ženske kako to izgleda
kod nas jučer cesta normalna, nakon posla sam se samo presvukla i otišla 6 km odraditi
pod nemilim sam stresom bila
nakon toga i pogleda na prirodu pod snijegom, ko nova!
jutros se opet auto ne vidi od snježnog pokrivača :-o
danas idem na karate
ako netko prodaje kimono neka javi...
Ola jutroo!!
Ovdje je skroz zaleđena rijeka koja se ulijeva u Baltičko more, al je predivan osjećaj trčat po keju uz takav prizor. Nije hladno, jučer bilo -4C al kako nema vjetra, skroz ok.
Nano zato i volim svoj posao što mi omogući putovanja :heart: ovo mi je 2.put u Rigi, a od sjevera sam još jedino bila u Kopenhagenu i Malmo.
Flopice i kod tebe je lijepo snježno.
Jučer sam nakon dugog puta ipak otišla noge protegnut nekih 6km.
Sad hotelski doručak, što mi je poseban gušt pa posao zove. Guštajte cure!