Stranica 7 od 74 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 3687

Tema: Vjezbanje, trckaranje i trcanje u 2019.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajmo spajka prijava se čeka nakon 5-og
    MB neka vas je malo stisnula, to se i traži
    annie84 držim fige da malac ozdravi i da danas uspiješ otići malo

Ja sam jutros prije posla otrčala do Jaruna i odradila dionice 7 x 3min na 4:30-4:25, al sam išla malo brže na 4:19. Ko nova došla na posao, naspavana, odmorna i puna energije. Šta ti je dobar san sad si moram presložit tjedan s treninzima jer idem na put, pa mi to remeti uobičajeni raspored.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prijavak: 5km u 20h kad je kisa napokon stala

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bravo mb, ides na splitski?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prijavljujem 45 min trčanja. Jest da sam se pokrenula tek dva sata nakon što je MM došao doma, u pola 9 navečer, ali baš je bilo toplo vani i godilo je mom raspoloženju.
    Polako sam postajala grinch bez trčanja i s bolesnim djetetom, danima skoro pa samo doma...
    Sad je i stariji počeo kašljat...jooooj.
    A imam karte za koncert u Beču sutra, držite mi fige da uspijem otići.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prijavljujem da je vani trenutno -48C, da pucketaju prozori, imam snijega (leda) s unutarnje strane stakala i nisam vjezbala danas niti jednu jedinu minutu.

E, da, ni sutra nemam trening. Naime, osim skola, muzeja, vecine firmi... ne radi ni YMCA.

(Prije spavanja cu malo joge, da se nadje.)
    Posljednje uređivanje od Kaae : 30.01.2019. at 03:43

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mb bravo!
    annie bravo!
    Kaae, uh uh
    ja sam najviše do -32 bila, pamtim teško disanje jer se dah ledio u nosu
    daj nam kakvu sličicu, to mora biti baš baš hladno, uspijevate li zagrijati kuću?

spajka

ja sam malo neuravnotežena zbog nekih privatnih stvari
    trebala sam jutros na yogu ali sam izabrala krevet
    zato ću danas ubaciti trčanje, pola sata nadam se
    a mogla bi i neku vreću za boks , možda

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajme, ja procitala vrecu za seks... pa se sve pitam koji je to vrag.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

S obzirom da sam popila kavu puno prekasno (malo sam se pogubila u cudnovatom danu kad je svijet stao u Minnesoti ) mogu i fotkati u skoro pa ponoc.

https://tinyurl.com/yacaya5h

https://tinyurl.com/y746ns8l

https://tinyurl.com/ybummont

https://tinyurl.com/ydgxq47v

Grijanje nije stalo od nekih 6 popodne, imamo dvije peci, jednu za centralno na donjoj etazi, drugu na ovoj glavnoj. Temperatura je postojanih 22C, osim u djecjim sobama gdje je uvijek 1-2 stupnja niza. Racun za plin ce vjerojatno biti odlican. Prozori su smrznuti, sto je prilicno normalna pojava zbog kondenzacije unutra i uzasne hladnoce izvana. Trenutno je windchill od -54 celzijusovih i apsolutno se ne preporuca izlazak. Bila sam vani ranije, oko 4:30, autom uz minimalno hodanje, na -42. Mislim da je najniza ikad, na kojoj sam bila, nekih -47C. Da se disati sve dok je koza pokrivena, ukljucujuci nos (i oci, ako nicim drugim, suncanim naocalama).

Suncana fotka je od jucer ujutro.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ajme kaae, ne mogu ni zamislit tu hladnocu

Annie drzim fige! Na ciji koncert ides?
    Bravo za trcanje

Flopi nekad je bolje ostat u krevetu i odmorit

Magriz idem na splitski
    Je da nisam ni priblizno u formi jer ni priblizno nisam trcala koliko bi trebala al gledat cu na to kao na trening za hendrix

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    A

Magriz idem na splitski
    Je da nisam ni priblizno u formi jer ni priblizno nisam trcala koliko bi trebala al gledat cu na to kao na trening za hendrix
    dakle sve je OK

jos da mi se da naci svaki ovakav tvoj post. sljedece je molim menu prije maratona. nadam se da ces staviti i palacinke s summer

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

to je duh mb

ajme kaae, meni zima na +10, ovo tvoje mi je kategorija mars

ja prijavljujem cetvrti uzastopno vjezbajuci dan. trcanje on hold do daljnjega

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    dakle sve je OK

jos da mi se da naci svaki ovakav tvoj post. sljedece je molim menu prije maratona. nadam se da ces staviti i palacinke s summer
    al zbilja. zbog nekih stvari koje su se nakupile nisam imala ni vremena ni volje za trcanje (vise volje ajde, budimo iskreni).
    nekako uvik ispadne da pred utrku smanjim trcanje umisto pojacam

i ja se nadam palacinkama

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Došla sam prvo na ovu temu da vidim šta će Kaae napisati.
    Ajme zime

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš. I ja. Čak i naše vijesti javljaju - istina za hladnoću u Chicagu.

Meni je hladno od pomisli

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo MB annie Flopice
    Držim fige za koncert u Beču!
    Tooo MB za Splitski!

Kaae bome ledara ti, al meni svejedno izgleda romantično. Beat that

Ja sam upravo u Frankfurtu, čekam polijetanje za sjever Europe, al nadam se da nisu minusi veći od -10C. Meni su ove europske hladnoće podnošljive, al znate da ja volim zimu i hladnoću. Evo me u haljinici u avionu, bez potkošulje s rukavima do lakta, spremna za Rigu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.01.2019. at 12:08

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    spremna za Rigu.
    E bome taj dio Europe mi je tiha patnja. Baš bih voljela otić

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Produzi k meni, Lili... a ja cu ti ipak pripremiti nesto za preko te haljinice.

Danas je prekrasan dan, sunce i to. Samo mislim da ne ide nitko van, osim ako mu zivot ovisi o tome. Ni postu nam nece raznositi.

Jucer sam ugurala jogu prije spavanja, a danas cemo vidjeti sto i kako. Moram raditi od doma, a djeca su tu, tako da cu sigurno dobiti tonu vjezbe za - zivce. :dance: Usputno istrazujem koji bih komad opreme kupila za kucu.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kaae omg! padam u nesvjest!

mb samo naprijed!
    i ja cu nas prijaviti na wingse pa sta bude

ja sam inace na prisilnom restu, napad akutnog gastritisa
    mislila sam da cu riknuti
    sad sam bolje, al mislim da cu i sutra odmoriti

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gingi drži se i svakako odmori!
    Kaae jučer sam i mužu slike pokazivala, čita on novine i tako, spominje Chicago
    ma reko, gle, kod OVE ženske kako to izgleda

kod nas jučer cesta normalna, nakon posla sam se samo presvukla i otišla 6 km odraditi
    pod nemilim sam stresom bila
    nakon toga i pogleda na prirodu pod snijegom, ko nova!
    jutros se opet auto ne vidi od snježnog pokrivača

danas idem na karate
    ako netko prodaje kimono neka javi...
    Posljednje uređivanje od flopica : 31.01.2019. at 06:44

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola jutroo!!

Ovdje je skroz zaleđena rijeka koja se ulijeva u Baltičko more, al je predivan osjećaj trčat po keju uz takav prizor. Nije hladno, jučer bilo -4C al kako nema vjetra, skroz ok.

Nano zato i volim svoj posao što mi omogući putovanja ovo mi je 2.put u Rigi, a od sjevera sam još jedino bila u Kopenhagenu i Malmo.

Flopice i kod tebe je lijepo snježno.

Jučer sam nakon dugog puta ipak otišla noge protegnut nekih 6km.

Sad hotelski doručak, što mi je poseban gušt pa posao zove. Guštajte cure!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Flopice, gdje si ti to?

Tu ce sutra opet snijeg, a temperatura u normalu (do -30 ). Djeca se vracaju u skolu, iako dva sata kasnije. Lajf iz gud.

Bila sam veceras do ducana; nije bilo strasno na tako kratke pruge.

I ja bih nekamo putovala, pogotovo sad kad je ovako hladno, ali nekako mi se ne da samoj s djecom. :/

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam u "život na sjeveru" draga Kaae
    prijavak karate sat vremena
    sutra ću uzeti rest
    u subotu nešto kućno
    u nedjelju 10 km
    ako ne bude baš baš ružno vrijeme...
    Lili super mi zvuče tvoje putešestvije!

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo i mene preko bare, sad ce biti 2 mjeseca. Tocnije, Mirabel, predgradje Montreala. Ona pisma od Muje iz Kanade su ziva istina. Grtalice, jeleni, snijeg, snijeg, pa jos malo snijega. I uz to i leda da se nadje i tu su minusi veliki, vise ni ne gledam. ljudi nema vani, svi su valjda po autima i u kucama, bar ovdje kod nas u predgradju, u Montrealu je drugacije. Sto se tice grijanja u kuci vise sam se nasmrzavala doli u Dalmaciji nego ovdje. U kuci mozemo biti slobodno u kratkim rukavima i grije se sve, ukljucujuci i garazu. Milina. I nikoga nije strah racuna za grijanje, u stvari im je cudno kad pitam je li im skupo grijanje i zapravo nisam stekla dojam da im je to neka velika stavka u zivotu nego nesto sto se podrazumijeva. Voda je besplatna, a tople vode ima koliko god hoces, a ne kod mene u kupatilu onaj bojler od 50 litara pa tempiras da se sto brze istusiras da ostane i za drugoga.

Ipak, ne volim zimu i veselim se sto je vec veljaca pa kad se vrati doma bit ce skoro proljece. Ja sam ipak srpanjsko dijete i meni ljeto zakon i najradje bi negdje gdje je cijelu godinu toplo.

O vjezbanju bas necu jer sam se ovdje skroz ulijenila, ali planiram to malo popraviti uskoro. I za cijelo ovo vrijeme tu vidjela sam jednog jedinog covjeka di trci i to je bio zamotan ko mumija, ni oci mu se nisu vidjele.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Haha Bodulice a ovdje “samo“ -6 do -8C i ne vidjeh nikog osim same sebe da trčim i to bez kape i buffa. Subjektivno mi nije hladno jer nema vjetra, jedino što oni ne čiste snijeg kao mi, samo je očišćena obala/šetalište uz tu zaleđenu rijeku.

Sjedili smo cijeli dan, skoro bez pauze jedva sam dočekala malo se istrčat po ure al sam malo brže na 5:03. Tek kad sam.se skinula u sobi skužila sam da mi je koža crvenkasta pa sam išla gledat koja je temp.

Poslije fina klopa u pubu, ovi moji neće ni šetat ko pingvini su, nazad u hotel pa sam i snagu 20min.
    Sutra još malo učenja i popodne već na avion za doma.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.01.2019. at 22:49

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ekipa,

Ja sam ovaj mjesec istrčala rekordnih 255km, nikad prije toliko u jednom mjesecu (samo jednom 245km kad sam spremala maraton). Jeeee

Jako sam happy kako sam uspjela toliko istrčat i to u zimskom mjesecu

Uz obaveznu snagu 2x tjedno.
    Mjesečni cilj sam nadmašila, samo sam htjela probat imat 4xtj treninge preko zime, a ispalo je nekad i više.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.01.2019. at 22:55

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bravo Lili!
    ja sam ovaj mjesec istrčala mislim 21 km
    fin pm

Bodulice, biži ća, di si ti za te hladnoće

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bravo Lili, bas si ga odvalila.
    Bodulice, skroz si u pravu za grejanje u hladnim i toplim krajevima. Ja zivim u Kaliforniji i meni je normalno da ustanem a u kuci 14C, na toliko svi spavamo i grejem tek kad ustanem. Spavace sobe nikad.
    Lili i ja sam na planini trcala na -8, -10, i fakat nije nista jos je i vetar duvao. Bilo je par djedsa sa mnom.
    Ja danas prvi put trcala ponovo u San Franciscu, 15km. Ovo mi je finalni semestar i imam casove nalik poslu. Pola radnog vremena, na jednom predmetu projekat za klijenta, a na drugom sam teaching assistant.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Grtalice

Meni je danas svratio susjed s bobcat bagercicem (dok nismo pazili) i rasturio sav snijeg. Znam da je namjera bila najbolja, ali ispalo sranje.

Mi imamo mogucnost zatvaranja forced air resetki samo u nekim prostorijama tako da ih pokrivam enciklopedijom kad ne zelim grijanje (tipa otvor u - ormaru). Termostat je namjesten na 23, sto odrzava spavace sobe na 17 - 20, kako koju. Kod nas je preporuka za hladne dane/mjesece izbjegavati gasenje peci odnosno bilo kakve programe grijanja, negrijanja ili smanjenja temperature.

Danas je bio dan za nadoknadu posla, sortiranje smeca i zastoje u prometu zbog snjeznih zameta (i nesreca koje je izazvao). Therefore, nista od vjezbe. Nadam se da ce biti joga.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Obrisala greskom red u proslom postu!! Bravo, Lili!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bodulice brrr! Ja san navikla da se spavaca ne grije, bude mi cudno u hotelu

Lili bravo!
    Ja 45 km ovaj mj, prosinac isto tu negdi, slabo bas

Prehladila sam se, jbmu a nedavno sam bila bolesna

Jucer 5 km. Danas rest. Za vikend sta stignem...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bravo Lili,
    sad kad pisete isla sam i ja pogledati. 69.16 km, a ne trcim vec tjedan dana, a nisam se nesto ni ubila u sijecnju.
    ovaj mjesec ce biti skoro pa nista.

jos danas sam na strogom ljencarenju, pa onda krecem s neceim. samo ne znam jos s cim

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bodulice, baš mi je drago da te vidim
    super su mi ove klimatske razlike
    spajka, meni se manta i od tih tvojih neš ti kilometara, a kamoli od ovih lilinih, svaka čast svima

došla sam ustvari ostaviti ovaj link za flopi
    zuzka kettlebell 6
    eto ti ideja za subotu, svidit će ti se

to sam sinoć radila, danas planiram jogu, pa sutra opet nešto od zuzke, trenutno uglavnom tako kombiniram, po inspiraciji

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Statistika za siječanj - 72 km trčanja (rekordno malo, ali ozlijeđena pa dobro), 200 km bicikla i 10 km plivanja - sve zajedno malo više od Lili koja je samo trčala, hehe. Bravo diko i ponos naša! Ima da rasturiš tih 40 (?) milja u Istri
    Ali tko god išta radi u siječnju (osim prvih par dana kada se držimo novogodišnjih odluka) zaslužuje pohvalu. Znači svima veliko bravo
    Ubijam se od posla, ništa ne stignem. Možda ću pisati više godine

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure moje baš ste prava podrška.

Bravo za sve vas, vidite da ste vrijedne, ne podcjenjujte svaki km, svaki odrađeni workout, itd. sve je to puno više nego što prosječan građanin naše zemlje odradi za svoje zdravlje. Zato za sve veliki bravo za ove zimske dane!

Kod nas zaleđena pista, sjedimo u avionu, al ne polijećemo još tako skoro. Ludiloo!!

Kjb ideeš koliko si bajka natukla i to zimi, naklon do poda,a bome i plivanja!

MB čuvaj se te prehlade, nosio je klinac, a ti Kaae tih sibirskih hladnoća! Bodulice vraćaj se u naše krajeve!

Sutra vikeeend i to koliko čujem topli, asti samo da ne bude pretoplo, pošandrcat ćemo s tim temp u veljači! Inače smo full normalne
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.02.2019. at 15:10

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    bravo Lili, bas si ga odvalila.
    Bodulice, skroz si u pravu za grejanje u hladnim i toplim krajevima. Ja zivim u Kaliforniji i meni je normalno da ustanem a u kuci 14C, na toliko svi spavamo i grejem tek kad ustanem. Spavace sobe nikad.
    Lili i ja sam na planini trcala na -8, -10, i fakat nije nista jos je i vetar duvao. Bilo je par djedsa sa mnom.
    Ja danas prvi put trcala ponovo u San Franciscu, 15km. Ovo mi je finalni semestar i imam casove nalik poslu. Pola radnog vremena, na jednom predmetu projekat za klijenta, a na drugom sam teaching assistant.
    Bravoo kli kli !!!#that s my girl#

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Kod nas zaleđena pista, sjedimo u avionu, al ne polijećemo još tako skoro. Ludiloo!!
    OT - moram. Od osobe koja je htjela biti pilot, više ne da ne volim letjeti, neg me strah. tak da niš od mog sjevera. Na zadnjim letovima sam drmala po crnpm vinu za opuštanja

A da ne budem skroz OT - zbog bolesti smo opet imali neku drugu voditeljicu pilatesa, i ova mi je možda najbolja do sada. ma sve su odlične, i baš je dobro kaj se stalno izmjenjuju

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene isto frustrira januar, zbog bolesti sam celu nedelju u zaostatku s kilometrazom/miljazom, 141km kod mene.
    I ja mislim da svaki napor u januaru zasluzuje pohvalu.
    Lili, safe travels!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tang, super je, sad sam pogledala i sviđa mi se!
    danas ću ipak prislilno restati, 1 dc mi je i jako sam umotana u sve i svašta, biće dan na fotelji uz knjigu
    nisam ni za jogu
    muž će skuhati ručak
    iako to još ne zna
    jedino što popodne planiram malo do šume, odem do jednog izvora po vode, ne znam što je s tom vodom ali opčarala me...
    svima vam želim lijep i opušten vikend, da napunite baterije!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bravo svima za odradeno, ja sam samo dosla prijavit puni tjedan aktivnosti - kucni HIT trening u pola 6-6, malo trckaranja s pesom i malo plivanja.
    Danas odmaram, sutra nastavljam u istom tempu. I tako do zauvijek, nadam se. Jer se bas dobro osjecam. Ako mi glava ne odustane, naravno. Glava je uvijek problematicna

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopice za muža i ručak

Ja sam se jutros probudila sva nikakva, ne znam jel umor od puta ili me nešto hvata što ne bi bilo čudno s obzirom na broj ljudi u avionu i saunu koju su napravili, hebate grijali su na najjače..

Danas skroz laganini djir.
    Preskočit ću i sutra dužinu ako se ne budem osjećala baš fit, puno posla me čeka preko tjedna, pa ne bih baš da me nema u uredu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.02.2019. at 11:30

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

flopi evo i mm upravo zavrsava rucak
    ni on jutros nije znao da ce kuhati, lol

magriz bas sam te htjela pitati sto to sad radis...koji program?

Lili, nis ti ne vjerujem
    o tvojim km mogu samo reci - vec jedno vrijeme znamo da si malo suc-muc

ja se malo oporavila pa sam isla laganini 4,6 km
    zivcira me vjetar
    sutra wo2 (malo sam zamijenila cardio i wo zbog najavljene kise) i onda krecem na wo 3 i 4
    Posljednje uređivanje od Ginger : 02.02.2019. at 14:07

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ' m back !
    Zima je gotova, krenula s duzinama .
    Danas 6 km na Jarunu, drugi vikend 7 km. Ne treba pretjerivati.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tako je sirius!
    Lili lezi dva dana, odmor je jako bitan, a i zaslužila si!
    Ginger loool
    Neće im ništa biti
    Ja ipak okupala psa, smrdila je
    Ko'pas

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    magriz bas sam te htjela pitati sto to sad radis...koji program?
    jedna cura slaze kratke ali zahtjevne programe. pa se veselim

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da se meni natjerati na taj HIIT , dobro bi mi doslo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Magriz bravo

Lili, odmori!

Sirius i ginger bravo za trcanje!!

Flopi

Kod mene jucer i danas rest, prehladjena sam dobro :/ veceras me cure vode na stand up, jedva cekam!
    Sutra bi mogla na fitnes otic, cisto da ne lezim 3 dana

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bravo svima!!
    Lili, ostavila si me bez riječi! Naklon do poda. Meni trebaju 3.5 mjeseca za toliko kilometara. Odmori sad
    Prijavljujem sat vremena trčanja danas. Predivno vrijeme, sunčano i 14 stupnjeva.
    Uspjela sam u srijedu otići na koncert u Beč, super je bilo. Netko je pitao koji koncert. Max Mutzke, soul/pop/jazz. Poznat je u Njemačkoj, u AT i ne toliko. Moja susjeda je njegov najveći fan bez zezancije, ovo joj je bio 82. koncert, prati ga po cijeloj Njemačkoj....luda ženska. Pa sam išla s njom, da vidim kaj ju tak fascinira. U ulici u kojoj je bio koncert sam naletila na veganski fast food (ima ga i u Grazu), bilo je baš fino.
    Klinci su ozdravili, u ponedjeljak ponovo idu u školu i vrtić. Mlađi je bio 12 dana doma, bit će veselo u ponedjeljak ujutro... :D
    Nadam se da ću sutra isto imat nešto za prijaviti .
    Posljednje uređivanje od annie84 : 02.02.2019. at 18:34

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MB, ozdravi brzo!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala annie, bas me capalo :/

Sinoc sam isla na stand up nastup, bilo je odlicno
    Danas cu mozda na fitness, ovisno kako se budem osjecala popodne...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MB, gdje si išla na stand up? Ja ih baš volim .
    Prijavljujem nešto preko pola sata trčanja. Nije puno, al eto. Prije toga šetnja po Schlossbergu i gradu.

Stranica 7 od 74 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •