je istina uhvati te neki strah od druge bete hoće li biti sve ok..baš je strašan taj osjećaj..
Printable View
je istina uhvati te neki strah od druge bete hoće li biti sve ok..baš je strašan taj osjećaj..
sunasce i ja se nadam da ćeš mi to reći jednog dana.. ja imam još dosta do svog postupka tek tamo krajem travnja ili u svibnju..ali zato dotad sam tu s vama pružam vam podršku i veselim se vašim trudnoćama..
ja sam ti isto iz Slavonije..:-)
sigurna sam da cu to reci, i to uskoro vrlo brzo....kad krene sve u travnju, vrijeme ce ti brzo proletiti, dotad se opustaj sa nama, prije nego sto tvoje bebice dodju jer onda neces ni imati vremena cavrljati ovdje, od mjenjanja pelena, i svega sto dolazi:-D
ti si isto iz slavonije? wauuuu...:-D pa koliko primjecujem ovdje nas zaista ima puno iz tog podrucja...sta nam je? haha:lol:
ćao crna ovco
ja sam stavljala ultriće do 7tj-3x2,a do 12tj-pila tablete duphaston to ti je isto samo što se kupuju.što se tiče bete mislim da zavisi od veličine bete ako je manja od 1000 da se vadi 2x i više.kod mene je bila 15dan-1576 tako da sam vadila samo jednom i čekala UVZ.
malo je drugacija racunica kad ste u postupku i manje je vazno kakve cikluse inace imate i nemojte ocekivati menstruaciju nakon postupka bas tad, nego se ravnajte po danu punkcije + 14 dana................ tad očekujte menstruaciju ili nedolazak iste :heart:
cURE, DRUGA BETA 832,50
Kaj to valja ili ne?
čestitam trudna si:-D .. zovi dr.L da mu uljepšaš dan..
buduci da su ti prosla 4 dana, Kiarad, valja :-) cestitam!!!
ja ako se sutra ovo nastavi, zovem doktoricu. I dalje sam napuhnuta, i dalje me grudi bole i to ludacki, i dalje mi je na mahove mucno, itd itd. meni ovo vise nije normalno.
Izračunaj Kiarad, beta bi se svaki drugi dan trebala poduplati za min.80%
Kiarad, ova beta je u redu. Vrijeme duplanja je 59 sati, a u ovom razdoblju trudnoće normalno vrijeme duplanje je od 48 do 72 sata. :-)
Baš gledam tvoju betu Inesz i vidim da je bilo dosta odstupanja kod tebe i sve ok na kraju što je najbitnije, al baš zanimljivo jel ti dr. dao kakvo objašnjenje za betu
I samo da znate,men je ovo prva beta i ja sam izgubljena. Kak Sonja ti imaš 609 i onda 21.dan 4000, kad ću ja toliko?
smrc..jeste cure ziher da je to ok?
Mala Mimi, dr Kos mi je objasnio ovakvu dinamiku bete-hematom koji je zauzimao cijelu lijevu polovicu gestacijske vrećice je spriječavao, djelovao kao brana, da beta koju stvara gestacijska ulazi u moju krv. Hematom sa starom, zgrušanom krvi bio je prepreka između mog krvotoka i gestacijeke. Zato su takvi nalazi bete. Gestacijska se je normalno razvijala, i svi nalazi rane trudnoće bili su uredni-uz ove bete iz potpisa. Sreća je da hematom nije oštetio gestacijsku vrećicu i da smo mogli ići naprijed. Danas je to veliki dječak od gotovo 2, 5 kg. :-)
Ajde super, jer baš za takvo duplanje nisam čula da je rezultiralo zdravom trudnoćom ali eto uvijek postoje iznimke:yes:
draga meni je 16-ti dnt beta bila 609,za 2-3 dana i kod tebe će biti preko 4000.Ja mislim da je tvoja beta sasvim OK i da je to to:-)
kiarad.. a jel ti rekao da moraš opet vaditi betu?
Kiarad ma to je to draga, baš kako cure kažu, ne mora biti točno 100% duplanje....
Čestitam, trudna si!!!!!!!!!!!!!! :)
kiarad čestitke:zaljubljen:
kiarad, pa sto ti je jos dr. L rekao? Uf kako kod nas MPO-vki nista ne moze biti jednostavno!!! Tolika radost zbog pozitivne bete, a onda opet u iscekivanju?!?:-o ma micica ja mislim da ce to biti ok.
kiarad čestitam....
Rekal mi je Luci da opet u četvrtak vadim. Pa ispalit ću na živce. Nadam se da ste sure u pravu. Ak ima netko još takakv slučaj nek se javi. hvala
ma draga Kiarad cestitam ti,ja mislim da je to ok:-D
cure drage pomagajte ja pisnula testic glupaca jedna, i imam debeli plus prvi put u zivotu:-),ali jako me strah jer sam u petak ujutro u 7 h,primila zadnju injekciju pa me strah da je to jos od nje,jer prosla su 4 i pol dana,danas mi je 13dnt,dali da se radujem uopce
Kiarad draga čestitam bitno da je dobro porasla nemoj se brinuti nije tudnoća baš matematički zadatak....pa da betu računamo točno...uživaj
Elena 85 mislim da je to trudnoća...ali vidi što će ti iskusnije cure reći...
kiarad imaš pp
Elena nadam se da je T u pitanju...sretno!
m@tt i vi ste idući!
Elena ja sam svoj napravila na 9 dpt ne sjećam koliko je prošlo do inekcije.. ne bi ti to tako tamno bilo..
ja sam od prvog testa do bete svaki dan piškila po jedan test..:-) koji frik ha?
m@tt hvala,kao sto tikica kaze vi ste sljedeci,izgleda da je sve dobro pogodila:-).
tikice i ja planiram odmah ujutro raditi test i onda opet i opet sve do bete,samo da bude sve dobro,da mi sutra ne nestane plusic
kiarad & elena cestitam vam!!!:-D:-D
Sunasce hvala,brzo cemo nadam se i mi tebi cestitati:-),a Kiarad jesam ti rekla da idemo probat opet skupa i da ce nam uspjeti,i netko nas je cuo i ispunio nam zeljicu:-D:-D
boli,mene stalno od 4 dnt,a do neki dan samo bol i pritisak nisko u stomaku,a prije par dana i jaki menstrualni bolovi,pomjesani sa grcevima ,ma stalno me boli ,i noge me jakooo bole od jucer kao neki nemir u nogama,vidim i tebe je odmah pocelo boliti nakon one boli u noci sto je valjda bila impl. tako i mene:love2: