Stranica 66 od 203 PrviPrvi ... 1656646566676876116166 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,251 do 3,300 od 10138

Tema: Nakon transfera!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad, bojim se pisnuti testic!!!!!!!Aaaaaaaaaaaa
    ajde, skupi hrabrost i pisni ga. lakse ti se tako postepeno suociti. barem je meni tako bilo. I meni je rekal doktor bez testova ali ga nissam poslusala. Ne znam...tesko je to...i samo se mi mozemo skuziti.

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    ofčice ti ćeš nas izluditi pop..... testić pa da zajedno tulumarimo
    Ahahahahahahaa!!! da skratim muke sebi, MM i vama!!

Pocela sam danas i raditi... Ne radim fizicki tezak posao, ali mozda me ta promjena danas malo uzdrmala. E da, jucer i danas sam pila dosta Isosporta... Mozda je to pomoglo da ode visak tekucine...(stvarno cete izluditi sa mnom i sunašcem!!! To su vam lude Slavonke!!)

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ahahahahahahaa!!! da skratim muke sebi, MM i vama!!

Pocela sam danas i raditi... Ne radim fizicki tezak posao, ali mozda me ta promjena danas malo uzdrmala. E da, jucer i danas sam pila dosta Isosporta... Mozda je to pomoglo da ode visak tekucine...(stvarno cete izluditi sa mnom i sunašcem!!! To su vam lude Slavonke!!)
    to je samo nas BLAGI temperament hahahahahaha, joj draga, hajde piski, sad vec i ja postajem nervozna, ajde jedan pis za Slavoniju! hahaha

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sunasce prvotno napisa Vidi poruku
    to je samo nas BLAGI temperament hahahahahaha, joj draga, hajde piski, sad vec i ja postajem nervozna, ajde jedan pis za Slavoniju! hahaha
    i još jedan za zagreb, sad smo stvarno svi nestrpljivi

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiarad, kada si ti pisnula prvi? Jesi li dobivala boostere nakon transfera? Kada je prvi test bio pozitivan!?

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja ti iskreno vise neznam ni kad ni sta imam bolove
    kad usporedim s nekima mislim eto ga to je to, ja trudna,
    a kad me zicne u stomaku, onda pomislim eto ga, stize vjestica....
    luda sam vise...
    a ne razmisljati je uzasno tesko. Od cijelog postupka, mislim da mi je ovaj dio najtezi....
    tako da te potpuno razumijem i slazem se.
    ja stalno imam pritisak dolje na maternicu, i non stop trcim na wc, svakih pol sata. Jel to od silne vode koju pijem
    ili nervoze nemam pojma, ali ni po noci mi neda mira...
    kod tebe je dobro sto sad ne osjecas vise nista, ja i dalje osjecam sve moguce mestrualne bolove
    i stalno virkam u gacice....
    pa ja bi mengu trebala dobiti tamo negdje oko 25, 26 pa zato jos ne virkam u gacice
    meni je danas 9 dan od transfera pa cu vidjeti kak ce biti sljedecih dana
    mozda je cak i dobro kaj te jos boli znaci da se nekaj dogadja......
    vidjecemo kaj ce biti.......sta bude nek bude....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja bi mengu trebala dobiti tamo negdje oko 25, 26 pa zato jos ne virkam u gacice
    meni je danas 9 dan od transfera pa cu vidjeti kak ce biti sljedecih dana
    mozda je cak i dobro kaj te jos boli znaci da se nekaj dogadja......
    vidjecemo kaj ce biti.......sta bude nek bude....
    tebi deveti dan od transfera a mengu trebas dobiti tek 25, 26? a meni tek 6 dan i trebam dobiti sutra....O.o ni to malo cudno???
    puh, ja nemam pojma vise nikaj...ali bas kako kazes biti ce kako bude...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiarad, kada si ti pisnula prvi? Jesi li dobivala boostere nakon transfera? Kada je prvi test bio pozitivan!?
    ja sam vec 10 dnt, zadnju inekciju sam primila 4 dnt...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiarad, sretno sutra!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad, sretno sutra!
    Opet nisam bas optimisticna. ne zelim nista ocekivati, pomirila sam se sa sudbinom. zahvalna sam i na ovom pruzenom osjecaju. hvala ti sto mislis na mene. Cijeli dan mi je tesko zbog tebe, mislila sam da emo zajedno na temu trudnice, jer ne zelim tamo, tam nikog ne poznam. hajde moramo drzat fige i drugima. Vjeruj mi uspjet ce i tebi, mora. Noc draga.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kiarad sretno danas! nek se lijepo dupla beta!
    crna ovca jesi pišnula?
    ja sam pišnula svoj 9ti dan i bio je pozitivan..hajde draga biti će ti lakše vidjet ćeš..
    i još nešto ti i sunašce ste nam 99,9% trudnice..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    crna ovca jesi pišnula?
    ja sam pišnula svoj 9ti dan i bio je pozitivan..hajde draga biti će ti lakše vidjet ćeš..
    Tiki, cisto da me opet ne spotate kaj ne javljam betu, tek sam sada ustala, nisam cijelu noc spavala. tak da prije 14 nebum imala nalaze. idem sad polako. hodam ko zombi. pusa curama i dajte vise pisnite te testove, kad vam kazemo mi koje smo to probale. fakat je lakse.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

crna ovca jesi pišnula?
    tikica nam ima pozitivan teeeeeeeeeeeeeestic!!! kako lijepo jutro
    jos kad vidim da je ona i mene vec utrpala u trudnice odmah imam osmijeh od uha do uha

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Tiki, cisto da me opet ne spotate kaj ne javljam betu, tek sam sada ustala, nisam cijelu noc spavala. tak da prije 14 nebum imala nalaze. idem sad polako. hodam ko zombi. pusa curama i dajte vise pisnite te testove, kad vam kazemo mi koje smo to probale. fakat je lakse.
    sretnoooo kiarad

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sunasce,tikica ponavlja nazalost postupak u 4.mj;( pogledaj joj potpis.
    Kiarad,hubby i ja smo bili sigurni da jesam uz sve simptome ali eto,nista opet.nocas sam opet lose spavala,toliko me (.)(.) bole!!

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Curke necu pisnuti testic! Obecala sam MM da necu... Sutra ujutro ce biti jako emotivan dan... Uf!

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Od simptoma jutros... Cini mi se kao da se sve smiruje... Stomak mi se ispuhao... Svi simptomi su nekako tiši...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam uvijek bila slijepo poslušni pacijent i nikada nisam radila testić.Čak mi to nije palo na pamet niti kada mi je ciklus kasnio 11dn,otišla na UZV,trudna,a čekala jesen za FET.Sretne scenarije u bilo kojem obliku želim svima.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Sunasce,tikica ponavlja nazalost postupak u 4.mj;( pogledaj joj potpis.
    Kiarad,hubby i ja smo bili sigurni da jesam uz sve simptome ali eto,nista opet.nocas sam opet lose spavala,toliko me (.)(.) bole!!
    oh sad sam se rastuzila

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Curke necu pisnuti testic! Obecala sam MM da necu... Sutra ujutro ce biti jako emotivan dan... Uf!
    to ti vjerujem, zelim ti svu srecu sutra i sigurna sam da ce biti jedna velika betaaaaaaaaa

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja bih vam danas trebala dobiti mengu...racunajuci 28 dana ciklusa, iako mi je posljednji bio puno kraci, 25 dana...ali eto neka zlatna sredina je 28, uvijek dobijem otprilike tada....Zasada sve mirnooooo....
    Nocas sam cak uspjela i spavati normalno, bez ogormnog pritiska na mjehur, probudila sam se mirna i bez bolova....sad kod mene se to nekak uvijek preokrene
    Ujutro jos i bude tiho, ali onda poslijepodne i pred vecer pocnu udarati bolovi...budemo vidjeli...samo nesto me desna (.) danas zabolila, neka ostra bol, kratka......mozda se ispuhuje... i jos nesto sam primjetila, moje bradavice se kao nekako malo uvlace, a to NIKADA nisam imala....

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sunasce, meni je danas 14 dnt i 31 dc, ali ja nikad nisam dobila M preko Utrića. M stigne tek nakon 4 do5 dana nakon sto sam zadnji stavila, a sad stavljam duplu dozu! Evo jedno pitanjce za curke trudnice, do kada ste morale stavljati Utriće nakon pozitivne bete i koliko puta se vadi beta?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

beta se vadi dva puta ako je sve ok i pravilno se dupla.. utriće ne znam do kad se stavlja mislim do tamo negdje 12 tjedna trudnoće.. nisam do tu došla još nikada..

Sunašce ja sam izgubila svoje bebe u 11 tjednu prije mjesec dana, a ono za test sam vam pisala svoje iskustvo kad sam
    ostala trudna..

kiarad čekam te oko 14h..sretno draga moja.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tebi deveti dan od transfera a mengu trebas dobiti tek 25, 26? a meni tek 6 dan i trebam dobiti sutra....O.o ni to malo cudno???
    puh, ja nemam pojma vise nikaj...ali bas kako kazes biti ce kako bude...
    e sad sam isla pogledati u kalendar gdje vodim evidenciju kad trebam dobiti...
    mengu bi ipak trebala dobiti 23, ili 24, fulala sam par dana ali posto koristim i koristicu jos uvjek utrice cisto sumnjam da cu dobiti tad......
    nekak sumnjam da nisam trudna jer nemam nikakvih simptoma, neznam vise niti sama
    0vo kod tebe mi je cudno da trebas mengu dobiti sutra a tek ti je 6 dan od tran.
    mislim da si nekaj krivo izracunala....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sunasce, meni je danas 14 dnt i 31 dc, ali ja nikad nisam dobila M preko Utrića. M stigne tek nakon 4 do5 dana nakon sto sam zadnji stavila, a sad stavljam duplu dozu! Evo jedno pitanjce za curke trudnice, do kada ste morale stavljati Utriće nakon pozitivne bete i koliko puta se vadi beta?
    draga ovcice, ja uopce ne stavljam utrice...ja ti stavljam samo crinone gel koji je kazu jedno te isto, ali meni je doktor rekao pri zadnjem pregledu, da se iskreno nada da me nece vidjeti prije 1.3 (tj. da necu dobiti mengu)

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

beta se vadi dva puta ako je sve ok i pravilno se dupla.. utriće ne znam do kad se stavlja mislim do tamo negdje 12 tjedna trudnoće.. nisam do tu došla još nikada..

Sunašce ja sam izgubila svoje bebe u 11 tjednu prije mjesec dana, a ono za test sam vam pisala svoje iskustvo kad sam
    ostala trudna..

kiarad čekam te oko 14h..sretno draga moja.
    ok tikice tako mi je zao, mene je to tak rastuzilo da bih mogla evo plakati od muke....oprosti sto ti otezavam, ali ja bih tako voljela da nam svima dodju debele bete, i da nase bebice ostanu u nasim busama...
    divim ti se sto si tako hrabra, i dajes nama svima potporu i nadu unatoc svojemu losem iskustvu...
    ljubim puno tikicu....
    a reci mi tocno kakve si ti imala simptome?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

imala sam malo napuhnut stomak koji je čak pred betu malo i splasnuo pa sam mislila da je sve skupa neuspješno, imala sam malo bolne cicke i malo su me svrbile bradavice, imala sam jako suhu kožu i bila jako žedna, osim toga piškila sam non stop i to jako čudno tjeralo me jako jako a kad dođem na wc ono samo par kapi izgledalo mi ko da sam prehladila mjehur , i još nešto što je bio simptom je bilo podrigivanje stalno mi se dizao želudac, a pred betu dan dva mi je ujutro bilo jako slabo..
    tak da sam 9 ti dan napravila iz fore testić kad ono dvije crte!

želim vam svima da doživite tu sreću to ushićenje duše , pa veselje kad je beta stigla , pa druga beta.. a želim vam svima i puno sreće dalje od toga jer puno puta sam vam rekla pozitivna beta je samo jedna stepenica od 100 koje treba priejći da bi zagrlile svoje dijete..

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    e sad sam isla pogledati u kalendar gdje vodim evidenciju kad trebam dobiti...
    mengu bi ipak trebala dobiti 23, ili 24, fulala sam par dana ali posto koristim i koristicu jos uvjek utrice cisto sumnjam da cu dobiti tad......
    nekak sumnjam da nisam trudna jer nemam nikakvih simptoma, neznam vise niti sama
    0vo kod tebe mi je cudno da trebas mengu dobiti sutra a tek ti je 6 dan od tran.
    mislim da si nekaj krivo izracunala....
    Nemoj misliti da nisi trudna ako nemas simptoma...Iskreno ja kako sam puno citala, vidjela sam da vecina cura koje uopce nemaju simptome nakraju su te koje najcesce ostanu trudne.....tako da me to na tvome mjestu ne bih brinulo...
    a ja ti nikako nisam krivo izracunala...mislim da sam sto puta brojala hahaha
    zadnja menga mi je bila 25.01, znaci 28 dana ciklusa, ispada 21.02 tocnije receno danas....ja znam da je dosta rano poslije transfera, ali ja mislim da je to zbog toga sto smo malo kasnili sa svime jer prvih 6 dana nisam si davala inekcije kako treba, a onda nastao BUM....

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kiarad ~~~~~~~~~za betu danas,
    to i mene sutra čeka, nisam mislila da će tako teško biti čekati drugu betu, teže nego prvu..

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

imala sam malo napuhnut stomak koji je čak pred betu malo i splasnuo pa sam mislila da je sve skupa neuspješno, imala sam malo bolne cicke i malo su me svrbile bradavice, imala sam jako suhu kožu i bila jako žedna, osim toga piškila sam non stop i to jako čudno tjeralo me jako jako a kad dođem na wc ono samo par kapi izgledalo mi ko da sam prehladila mjehur , i još nešto što je bio simptom je bilo podrigivanje stalno mi se dizao želudac, a pred betu dan dva mi je ujutro bilo jako slabo..
    tak da sam 9 ti dan napravila iz fore testić kad ono dvije crte!

želim vam svima da doživite tu sreću to ushićenje duše , pa veselje kad je beta stigla , pa druga beta.. a želim vam svima i puno sreće dalje od toga jer puno puta sam vam rekla pozitivna beta je samo jedna stepenica od 100 koje treba priejći da bi zagrlile svoje dijete..
    hvala ti na odgovoru i na lijepo opisanim simptomima...Iskreno mogu te tocno shvatiti kad opisujes taj osjecaj, mislim da nema ljepsega od toga. Nakon borbe, nadanja i straha dozivis to malo cudo a nama najvece
    draga sigurna sam da ce ti svoje cudo opet dozivjeti, i jedva cekam da ovaj puta ja tebi kazem, mislim da njusim trudilicuuuuuuuuuu

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

je istina uhvati te neki strah od druge bete hoće li biti sve ok..baš je strašan taj osjećaj..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sunasce i ja se nadam da ćeš mi to reći jednog dana.. ja imam još dosta do svog postupka tek tamo krajem travnja ili u svibnju..ali zato dotad sam tu s vama pružam vam podršku i veselim se vašim trudnoćama..
    ja sam ti isto iz Slavonije..

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sunasce i ja se nadam da ćeš mi to reći jednog dana.. ja imam još dosta do svog postupka tek tamo krajem travnja ili u svibnju..ali zato dotad sam tu s vama pružam vam podršku i veselim se vašim trudnoćama..
    ja sam ti isto iz Slavonije..
    sigurna sam da cu to reci, i to uskoro vrlo brzo....kad krene sve u travnju, vrijeme ce ti brzo proletiti, dotad se opustaj sa nama, prije nego sto tvoje bebice dodju jer onda neces ni imati vremena cavrljati ovdje, od mjenjanja pelena, i svega sto dolazi

ti si isto iz slavonije? wauuuu... pa koliko primjecujem ovdje nas zaista ima puno iz tog podrucja...sta nam je? haha

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ćao crna ovco
    ja sam stavljala ultriće do 7tj-3x2,a do 12tj-pila tablete duphaston to ti je isto samo što se kupuju.što se tiče bete mislim da zavisi od veličine bete ako je manja od 1000 da se vadi 2x i više.kod mene je bila 15dan-1576 tako da sam vadila samo jednom i čekala UVZ.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nemoj misliti da nisi trudna ako nemas simptoma...Iskreno ja kako sam puno citala, vidjela sam da vecina cura koje uopce nemaju simptome nakraju su te koje najcesce ostanu trudne.....tako da me to na tvome mjestu ne bih brinulo...
    a ja ti nikako nisam krivo izracunala...mislim da sam sto puta brojala hahaha
    zadnja menga mi je bila 25.01, znaci 28 dana ciklusa, ispada 21.02 tocnije receno danas....ja znam da je dosta rano poslije transfera, ali ja mislim da je to zbog toga sto smo malo kasnili sa svime jer prvih 6 dana nisam si davala inekcije kako treba, a onda nastao BUM....
    hvala ti na ohrabrenju
    ok sad kuzim da nisi krivo izracunala i objasnila si mi sve....
    pozzz

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

malo je drugacija racunica kad ste u postupku i manje je vazno kakve cikluse inace imate i nemojte ocekivati menstruaciju nakon postupka bas tad, nego se ravnajte po danu punkcije + 14 dana................ tad očekujte menstruaciju ili nedolazak iste

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiarad ~~~~~~~~~za betu danas,
    to i mene sutra čeka, nisam mislila da će tako teško biti čekati drugu betu, teže nego prvu..
    Draga, a daj si napravi potpis da znamo kad ideš vaditi betu, odjednom nas ima puno, želimo svima dati podršku a ne mogu sve popamtiti. Koliko ti je bila prva beta i koji dan?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cURE, DRUGA BETA 832,50
    Kaj to valja ili ne?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

čestitam trudna si .. zovi dr.L da mu uljepšaš dan..

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

buduci da su ti prosla 4 dana, Kiarad, valja cestitam!!!
    ja ako se sutra ovo nastavi, zovem doktoricu. I dalje sam napuhnuta, i dalje me grudi bole i to ludacki, i dalje mi je na mahove mucno, itd itd. meni ovo vise nije normalno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Izračunaj Kiarad, beta bi se svaki drugi dan trebala poduplati za min.80%

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kiarad, ova beta je u redu. Vrijeme duplanja je 59 sati, a u ovom razdoblju trudnoće normalno vrijeme duplanje je od 48 do 72 sata.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Kiarad, ova beta je u redu. Vrijeme duplanja je 59 sati, a u ovom razdoblju trudnoće normalno vrijeme duplanje je od 48 do 72 sata.
    x opusti se i uživaj u trudnoći

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš gledam tvoju betu Inesz i vidim da je bilo dosta odstupanja kod tebe i sve ok na kraju što je najbitnije, al baš zanimljivo jel ti dr. dao kakvo objašnjenje za betu
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 21.02.2012. at 13:47

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

čestitam trudna si .. zovi dr.L da mu uljepšaš dan..
    Tiki, pa jesam ga zvala ali kaže da mi malo beta kasni. zakaj ti misliš da je to jako dobor, pa trebala je biti preko 1000.
    kaj se to ne računa da svaka dva dana mora duplo rasti, znači ak je u petak bila 267,30, znači u nedjelju je trbala biti 534 a danas 1068

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Izračunaj Kiarad, beta bi se svaki drugi dan trebala poduplati za min.80%
    Mimi, jesam izračunala i ispada 866, a meni je 832, pa valjda je to onda ok. Bit će da je cura, njezna.Pa sporo napreduje. Ak je imao neko takvu situaciju nek mi javi.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I samo da znate,men je ovo prva beta i ja sam izgubljena. Kak Sonja ti imaš 609 i onda 21.dan 4000, kad ću ja toliko?
    smrc..jeste cure ziher da je to ok?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mala Mimi, dr Kos mi je objasnio ovakvu dinamiku bete-hematom koji je zauzimao cijelu lijevu polovicu gestacijske vrećice je spriječavao, djelovao kao brana, da beta koju stvara gestacijska ulazi u moju krv. Hematom sa starom, zgrušanom krvi bio je prepreka između mog krvotoka i gestacijeke. Zato su takvi nalazi bete. Gestacijska se je normalno razvijala, i svi nalazi rane trudnoće bili su uredni-uz ove bete iz potpisa. Sreća je da hematom nije oštetio gestacijsku vrećicu i da smo mogli ići naprijed. Danas je to veliki dječak od gotovo 2, 5 kg.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajde super, jer baš za takvo duplanje nisam čula da je rezultiralo zdravom trudnoćom ali eto uvijek postoje iznimke

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga meni je 16-ti dnt beta bila 609,za 2-3 dana i kod tebe će biti preko 4000.Ja mislim da je tvoja beta sasvim OK i da je to to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •