Ahahahahahahaa!!!da skratim muke sebi, MM i vama!!
Pocela sam danas i raditi... Ne radim fizicki tezak posao, ali mozda me ta promjena danas malo uzdrmala. E da, jucer i danas sam pila dosta Isosporta... Mozda je to pomoglo da ode visak tekucine...(stvarno cete izluditi sa mnom i sunašcem!!! To su vam lude Slavonke!!)
kiarad, kada si ti pisnula prvi? Jesi li dobivala boostere nakon transfera? Kada je prvi test bio pozitivan!?
Opet nisam bas optimisticna. ne zelim nista ocekivati, pomirila sam se sa sudbinom. zahvalna sam i na ovom pruzenom osjecaju. hvala ti sto mislis na mene. Cijeli dan mi je tesko zbog tebe, mislila sam da emo zajedno na temu trudnice, jer ne zelim tamo, tam nikog ne poznam. hajde moramo drzat fige i drugima. Vjeruj mi uspjet ce i tebi, mora. Noc draga.
kiarad sretno danas! nek se lijepo dupla beta!
crna ovca jesi pišnula?
ja sam pišnula svoj 9ti dan i bio je pozitivan..hajde draga biti će ti lakše vidjet ćeš..
i još nešto ti i sunašce ste nam 99,9% trudnice..![]()
Sunasce,tikica ponavlja nazalost postupak u 4.mj;( pogledaj joj potpis.
Kiarad,hubby i ja smo bili sigurni da jesam uz sve simptome ali eto,nista opet.nocas sam opet lose spavala,toliko me (.)(.) bole!!
Curke necu pisnuti testic! Obecala sam MM da necu... Sutra ujutro ce biti jako emotivan dan... Uf!
Od simptoma jutros... Cini mi se kao da se sve smiruje... Stomak mi se ispuhao... Svi simptomi su nekako tiši...
Ja sam uvijek bila slijepo poslušni pacijent i nikada nisam radila testić.Čak mi to nije palo na pamet niti kada mi je ciklus kasnio 11dn,otišla na UZV,trudna,a čekala jesen za FET.Sretne scenarije u bilo kojem obliku želim svima.
Ja bih vam danas trebala dobiti mengu...racunajuci 28 dana ciklusa, iako mi je posljednji bio puno kraci, 25 dana...ali eto neka zlatna sredina je 28, uvijek dobijem otprilike tada....Zasada sve mirnooooo....
Nocas sam cak uspjela i spavati normalno, bez ogormnog pritiska na mjehur, probudila sam se mirna i bez bolova....sad kod mene se to nekak uvijek preokrene
Ujutro jos i bude tiho, ali onda poslijepodne i pred vecer pocnu udarati bolovi...budemo vidjeli...samo nesto me desna (.) danas zabolila, neka ostra bol, kratka......mozda se ispuhuje...i jos nesto sam primjetila, moje bradavice se kao nekako malo uvlace, a to NIKADA nisam imala....
![]()
Sunasce, meni je danas 14 dnt i 31 dc, ali ja nikad nisam dobila M preko Utrića. M stigne tek nakon 4 do5 dana nakon sto sam zadnji stavila, a sad stavljam duplu dozu! Evo jedno pitanjce za curke trudnice, do kada ste morale stavljati Utriće nakon pozitivne bete i koliko puta se vadi beta?
beta se vadi dva puta ako je sve ok i pravilno se dupla.. utriće ne znam do kad se stavlja mislim do tamo negdje 12 tjedna trudnoće.. nisam do tu došla još nikada..
Sunašce ja sam izgubila svoje bebe u 11 tjednu prije mjesec dana, a ono za test sam vam pisala svoje iskustvo kad sam
ostala trudna..
kiarad čekam te oko 14h..sretno draga moja.
e sad sam isla pogledati u kalendar gdje vodim evidenciju kad trebam dobiti...
mengu bi ipak trebala dobiti 23, ili 24, fulala sam par dana ali posto koristim i koristicu jos uvjek utrice cisto sumnjam da cu dobiti tad......
nekak sumnjam da nisam trudna jer nemam nikakvih simptoma, neznam vise niti sama
0vo kod tebe mi je cudno da trebas mengu dobiti sutra a tek ti je 6 dan od tran.
mislim da si nekaj krivo izracunala....
ok tikice tako mi je zao, mene je to tak rastuzilo da bih mogla evo plakati od muke....oprosti sto ti otezavam, ali ja bih tako voljela da nam svima dodju debele bete, i da nase bebice ostanu u nasim busama...![]()
divim ti se sto si tako hrabra, i dajes nama svima potporu i nadu unatoc svojemu losem iskustvu...
ljubim puno tikicu....
a reci mi tocno kakve si ti imala simptome?
imala sam malo napuhnut stomak koji je čak pred betu malo i splasnuo pa sam mislila da je sve skupa neuspješno, imala sam malo bolne cicke i malo su me svrbile bradavice, imala sam jako suhu kožu i bila jako žedna, osim toga piškila sam non stop i to jako čudno tjeralo me jako jako a kad dođem na wc ono samo par kapi izgledalo mi ko da sam prehladila mjehur , i još nešto što je bio simptom je bilo podrigivanje stalno mi se dizao želudac, a pred betu dan dva mi je ujutro bilo jako slabo..
tak da sam 9 ti dan napravila iz fore testić kad ono dvije crte!
želim vam svima da doživite tu sreću to ushićenje duše , pa veselje kad je beta stigla , pa druga beta.. a želim vam svima i puno sreće dalje od toga jer puno puta sam vam rekla pozitivna beta je samo jedna stepenica od 100 koje treba priejći da bi zagrlile svoje dijete..
Nemoj misliti da nisi trudna ako nemas simptoma...Iskreno ja kako sam puno citala, vidjela sam da vecina cura koje uopce nemaju simptome nakraju su te koje najcesce ostanu trudne.....tako da me to na tvome mjestu ne bih brinulo...
a ja ti nikako nisam krivo izracunala...mislim da sam sto puta brojala hahaha
zadnja menga mi je bila 25.01, znaci 28 dana ciklusa, ispada 21.02 tocnije receno danas....ja znam da je dosta rano poslije transfera, ali ja mislim da je to zbog toga sto smo malo kasnili sa svime jer prvih 6 dana nisam si davala inekcije kako treba, a onda nastao BUM....![]()
Kiarad ~~~~~~~~~za betu danas,
to i mene sutra čeka, nisam mislila da će tako teško biti čekati drugu betu, teže nego prvu..![]()
hvala ti na odgovoru i na lijepo opisanim simptomima...Iskreno mogu te tocno shvatiti kad opisujes taj osjecaj, mislim da nema ljepsega od toga. Nakon borbe, nadanja i straha dozivis to malo cudo a nama najvece![]()
draga sigurna sam da ce ti svoje cudo opet dozivjeti, i jedva cekam da ovaj puta ja tebi kazem, mislim da njusim trudilicuuuuuuuuuu![]()
je istina uhvati te neki strah od druge bete hoće li biti sve ok..baš je strašan taj osjećaj..
sunasce i ja se nadam da ćeš mi to reći jednog dana.. ja imam još dosta do svog postupka tek tamo krajem travnja ili u svibnju..ali zato dotad sam tu s vama pružam vam podršku i veselim se vašim trudnoćama..
ja sam ti isto iz Slavonije..![]()
sigurna sam da cu to reci, i to uskoro vrlo brzo....kad krene sve u travnju, vrijeme ce ti brzo proletiti, dotad se opustaj sa nama, prije nego sto tvoje bebice dodju jer onda neces ni imati vremena cavrljati ovdje, od mjenjanja pelena, i svega sto dolazi
ti si isto iz slavonije? wauuuu...pa koliko primjecujem ovdje nas zaista ima puno iz tog podrucja...sta nam je? haha
![]()
ćao crna ovco
ja sam stavljala ultriće do 7tj-3x2,a do 12tj-pila tablete duphaston to ti je isto samo što se kupuju.što se tiče bete mislim da zavisi od veličine bete ako je manja od 1000 da se vadi 2x i više.kod mene je bila 15dan-1576 tako da sam vadila samo jednom i čekala UVZ.
malo je drugacija racunica kad ste u postupku i manje je vazno kakve cikluse inace imate i nemojte ocekivati menstruaciju nakon postupka bas tad, nego se ravnajte po danu punkcije + 14 dana................ tad očekujte menstruaciju ili nedolazak iste![]()
cURE, DRUGA BETA 832,50
Kaj to valja ili ne?
buduci da su ti prosla 4 dana, Kiarad, valjacestitam!!!
ja ako se sutra ovo nastavi, zovem doktoricu. I dalje sam napuhnuta, i dalje me grudi bole i to ludacki, i dalje mi je na mahove mucno, itd itd. meni ovo vise nije normalno.
Izračunaj Kiarad, beta bi se svaki drugi dan trebala poduplati za min.80%
Kiarad, ova beta je u redu. Vrijeme duplanja je 59 sati, a u ovom razdoblju trudnoće normalno vrijeme duplanje je od 48 do 72 sata.![]()
Baš gledam tvoju betu Inesz i vidim da je bilo dosta odstupanja kod tebe i sve ok na kraju što je najbitnije, al baš zanimljivo jel ti dr. dao kakvo objašnjenje za betu
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 21.02.2012. at 13:47
I samo da znate,men je ovo prva beta i ja sam izgubljena. Kak Sonja ti imaš 609 i onda 21.dan 4000, kad ću ja toliko?
smrc..jeste cure ziher da je to ok?
Mala Mimi, dr Kos mi je objasnio ovakvu dinamiku bete-hematom koji je zauzimao cijelu lijevu polovicu gestacijske vrećice je spriječavao, djelovao kao brana, da beta koju stvara gestacijska ulazi u moju krv. Hematom sa starom, zgrušanom krvi bio je prepreka između mog krvotoka i gestacijeke. Zato su takvi nalazi bete. Gestacijska se je normalno razvijala, i svi nalazi rane trudnoće bili su uredni-uz ove bete iz potpisa. Sreća je da hematom nije oštetio gestacijsku vrećicu i da smo mogli ići naprijed. Danas je to veliki dječak od gotovo 2, 5 kg.![]()
Ajde super, jer baš za takvo duplanje nisam čula da je rezultiralo zdravom trudnoćom ali eto uvijek postoje iznimke![]()
draga meni je 16-ti dnt beta bila 609,za 2-3 dana i kod tebe će biti preko 4000.Ja mislim da je tvoja beta sasvim OK i da je to to![]()