kiarad.. a jel ti rekao da moraš opet vaditi betu?
Kiarad ma to je to draga, baš kako cure kažu, ne mora biti točno 100% duplanje....
Čestitam, trudna si!!!!!!!!!!!!!!![]()
kiarad, pa sto ti je jos dr. L rekao? Uf kako kod nas MPO-vki nista ne moze biti jednostavno!!! Tolika radost zbog pozitivne bete, a onda opet u iscekivanju?!?ma micica ja mislim da ce to biti ok.
Rekal mi je Luci da opet u četvrtak vadim. Pa ispalit ću na živce. Nadam se da ste sure u pravu. Ak ima netko još takakv slučaj nek se javi. hvala
ma draga Kiarad cestitam ti,ja mislim da je to ok![]()
cure drage pomagajte ja pisnula testic glupaca jedna, i imam debeli plus prvi put u zivotu,ali jako me strah jer sam u petak ujutro u 7 h,primila zadnju injekciju pa me strah da je to jos od nje,jer prosla su 4 i pol dana,danas mi je 13dnt,dali da se radujem uopce
Kiarad draga čestitam bitno da je dobro porasla nemoj se brinuti nije tudnoća baš matematički zadatak....pa da betu računamo točno...uživaj
Elena 85 mislim da je to trudnoća...ali vidi što će ti iskusnije cure reći...
kiarad imaš pp
Elena nadam se da je T u pitanju...sretno!
m@tt i vi ste idući!
Elena ja sam svoj napravila na 9 dpt ne sjećam koliko je prošlo do inekcije.. ne bi ti to tako tamno bilo..
ja sam od prvog testa do bete svaki dan piškila po jedan test..koji frik ha?
m@tt hvala,kao sto tikica kaze vi ste sljedeci,izgleda da je sve dobro pogodila.
tikice i ja planiram odmah ujutro raditi test i onda opet i opet sve do bete,samo da bude sve dobro,da mi sutra ne nestane plusic
Sunasce hvala,brzo cemo nadam se i mi tebi cestitati,a Kiarad jesam ti rekla da idemo probat opet skupa i da ce nam uspjeti,i netko nas je cuo i ispunio nam zeljicu
![]()
boli,mene stalno od 4 dnt,a do neki dan samo bol i pritisak nisko u stomaku,a prije par dana i jaki menstrualni bolovi,pomjesani sa grcevima ,ma stalno me boli ,i noge me jakooo bole od jucer kao neki nemir u nogama,vidim i tebe je odmah pocelo boliti nakon one boli u noci sto je valjda bila impl. tako i mene![]()
jel ti radis ili ne? ja malo odem raditi onda me tak jako prikuje uz krevet da ne mogu nigdje. Vise ne znam sto sam sve procitala o tome i ne znam kaj da misli. Pijem svaku vecer magenzij i normabel ali to kao da vodu pijem. Puno idem na wc i da ti pravo kazem malo me brine beta ali kazu da je to u granicama normale. sutra mirujem a u cetvrtak u 7,00 vadim tu betu, mislim 100 ti put.Tebi drzim fige za veliku betu, makar ti si trudnica i ti to znas. jel tako da je drugaciji osjecaj, jednostavno znas.
Geceta, kako si? javi se. Znam da nije lako ali tu smo jedni za druge.
hej, pisala sam vam jucer tuja sam i dalje isto, s istim simptomima i istim bolnim grudima zbog kojih nocu jako malo spavam. cekam vjesticu i u principu cu biti aktivnija neko vrijeme na vv i na odbrojavanju kad trenutno tu ne spadam. razgovarali smo hubby i ja sinoc i ne znamo ni sami sto nam je raditi pa je svaki savjet dobrodosao: buduci da sam ja sad isla sa smrzlicima, dakle nije bilo stimulacije, ako dr ponudi, dal da idem odmah ili da pauziram? ZA: po meni je uvijek bolje odmah jer nekako si mislim dok u tijelu jos ima tog estrofema i utrica koliko hoces, + dok mi je sve svjeze i dok smo u tome. PROTIV: ponovni izostanci s posla na kojem sam zamjena do svibnja, cekanje novog zakona. Pomagajte
tebi, draga, drzim fige za cetvrtak![]()
jutro svimavidim da nam na ovome forumu u posljednje vrijeme ima jako puno trudnica i to me veseli
meni je danas 8dnt i osim jutrosnjeg ranog dizanja da obavim pipi, jer sam opet imala onaj pritisak na mjehur i kao da cu dobiti, evo opet kod mene sve mirno...samo blaga neugodnost dolje u stomaku i zasada to je to...Jucer sam se usudila malo vidjeti svoje granice, pa sam vise setala, isla popiti kavicu s kolegicama, ali nakon 2 sata mi je bio max, onda vise nisam imala snage, i moj desni jajnik je alarmanto javljao vracaj se u krevet!![]()
ah da nisam rekla, ali jucer mi se pojavila cudna stvar...iznad prednjih zubi kao neka skupljena krv, tamno crveno, kao upala, a nista me ne boli...to me malo zateklo, ali evo vec danas se povlaci...![]()
Geceta morat ces sama odvagnuti što ti se čini bolje iako je još prerano razmišljati o tome... objektivno mislim da ti je bolje čekati novi zakon ako ćeš u ful stimulirani a i ovo za utrice i estrofem koji sad uzimaš ti nema nikakve veze sa idućim ciklusom i to je najmanja briga. Al opet na tebi i tm je da odlučite i već osjećam da će subjektivni razlozi presuditi ovu odluku, to je tako na početku uzme te kao neka droga i ne znaš stati i napraviti pauzu, takva sam i ja bila i da se moglo da nisu bile onakve gužve u klinikama i ja bih išla svaki mjesec u postupak.
hvala Kiarad...za testic nisam sigurna, nekak mi se cini jos prerano, rekla sam da budem pricekala bar kraj tjedna pa onda vidjeti..Ja sam prije uvijek kupovala deset testova i isprobavala, a sad prvi put kad postoji mogucnost da sam MOZDA trudna, sad bjezim od testova jer me strah ishoda...i onoga gadnoga minusa...
ali hvala ti, i citala sam tvoje postove malo, iako se j apuno ne razumijem jos u betu i te stvari, sigurna sam da ce biti sve u redu, opusti se i mazi svoju bebicu u busi![]()
![]()
Luči je samo rekao: pa draga trudni smo! Na onom njegovom zagrebackom naglasku i reče: jesam rekao da cemo mi ovo srediti iz prve! Hahahahaha! Sad barem mogu reci tko god da me pita da sam ostala T iz prve!!!![]()
Iskrene cestitke novopecenim trudnicama)))))
Ljepo je to cuti)
drage moje da vam javim moja beta je 13dnt 457 jeeeeeeeeeeeeeeeee....Luci je rekao da je odlicna beta,i naravno da je presretan
Drage nase trudnice najiskrenije cestitke i da vam svih 9 mjeseci bude skolskih!
Ja se i dalje patim sa minimalnim rastom bete nakon drasticnog pada. Na uzv sam bila i nista se nevidi. Sutra ponovo idem na kontrolu a cula sam se i sa MB a i sa dr.L i svi sumnjaju na vanmatercnu sem mog soc.ginekologa.
Sutra cemo vidjeti dali beta i dalje raste i hocu li na kiretazu ili cemo odmah na histeroskopiju da se i jajovodi pogledaju i da neidem dva puta na zahvate.
Strasno ali istinito!
Muka pa to je.
Da ne kvarim raspolozenje svojim problemom evo malo vibrica za uspjesne trudnoce ~~~~~~~~~~~
puno srece novim trudnicama
i da, bas je ljepo to cut i vidjet![]()
drage moje cure hvala vam,Ljubice nadam se da ce se bebica jako cvrsto drzati i da beta poraste sutra,budi hrabra,znam da je tesko.
cestitam crna o. i Elena jesam vam rekla! znala sam, Luči je moj čarobnjak..
Sta se ovo dogadja na forumu svaki put kad pogledam nova visoja beta!!!! Pa to je suuuuuper!!!!!!!
Elena,ovcice iskrene cestitke!!!!!!! To je super!!!!!