Stranica 67 od 203 PrviPrvi ... 1757656667686977117167 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,301 do 3,350 od 10138

Tema: Nakon transfera!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kiarad.. a jel ti rekao da moraš opet vaditi betu?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kiarad ma to je to draga, baš kako cure kažu, ne mora biti točno 100% duplanje....

Čestitam, trudna si!!!!!!!!!!!!!!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

kiarad čestitke

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiarad, pa sto ti je jos dr. L rekao? Uf kako kod nas MPO-vki nista ne moze biti jednostavno!!! Tolika radost zbog pozitivne bete, a onda opet u iscekivanju?!? ma micica ja mislim da ce to biti ok.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kiarad čestitam....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Rekal mi je Luci da opet u četvrtak vadim. Pa ispalit ću na živce. Nadam se da ste sure u pravu. Ak ima netko još takakv slučaj nek se javi. hvala

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma draga Kiarad cestitam ti,ja mislim da je to ok

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure drage pomagajte ja pisnula testic glupaca jedna, i imam debeli plus prvi put u zivotu,ali jako me strah jer sam u petak ujutro u 7 h,primila zadnju injekciju pa me strah da je to jos od nje,jer prosla su 4 i pol dana,danas mi je 13dnt,dali da se radujem uopce

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kiarad draga čestitam bitno da je dobro porasla nemoj se brinuti nije tudnoća baš matematički zadatak....pa da betu računamo točno...uživaj

Elena 85 mislim da je to trudnoća...ali vidi što će ti iskusnije cure reći...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    cure drage pomagajte ja pisnula testic glupaca jedna, i imam debeli plus prvi put u zivotu,ali jako me strah jer sam u petak ujutro u 7 h,primila zadnju injekciju pa me strah da je to jos od nje,jer prosla su 4 i pol dana,danas mi je 13dnt,dali da se radujem uopce
    Elena čestitam ti draga moja, opet je moj čarobnjak uspio! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
    inekcija ti nije to je davno isparilo! joj kako sam happy!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kiarad imaš pp
    Elena nadam se da je T u pitanju...sretno!

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Elena čestitam ti draga moja, opet je moj čarobnjak uspio! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
    inekcija ti nije to je davno isparilo! joj kako sam happy!
    Tiki moja bojim se da sam uranila s testom,negdje sam nasla da treba proci 5 dana od zadnje ,a to ce bit sutra ujutro,neznam dali to moze toliko biti pozitivno jer skoro je iste boje kao kontrolna crta,koliko je tebi proslo od zadnje injekcije

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Elena čestitam i ja!!!

Izgleda da smo se morali ugurat i mi na početku veljače za dobitni polustimulirani....

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

m@tt i vi ste idući!
    Elena ja sam svoj napravila na 9 dpt ne sjećam koliko je prošlo do inekcije.. ne bi ti to tako tamno bilo..
    ja sam od prvog testa do bete svaki dan piškila po jedan test.. koji frik ha?

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

m@tt hvala,kao sto tikica kaze vi ste sljedeci,izgleda da je sve dobro pogodila.
    tikice i ja planiram odmah ujutro raditi test i onda opet i opet sve do bete,samo da bude sve dobro,da mi sutra ne nestane plusic

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

m@tt hvala,kao sto tikica kaze vi ste sljedeci,izgleda da je sve dobro pogodila.
    tikice i ja planiram odmah ujutro raditi test i onda opet i opet sve do bete,samo da bude sve dobro,da mi sutra ne nestane plusic
    Elena, pa jel to moguce? presretna sam zbog tebe. tak mi je drago da si pisnula testic. i pazi mi imamo cisto istu sudbinu, ocito. Vidis, to ti je hvala jer si mene nagovarala da idem a nisam se dala. Jupi, pisni ga i sutra....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kiarad & elena cestitam vam!!!

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sunasce hvala,brzo cemo nadam se i mi tebi cestitati,a Kiarad jesam ti rekla da idemo probat opet skupa i da ce nam uspjeti,i netko nas je cuo i ispunio nam zeljicu

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sunasce hvala,brzo cemo nadam se i mi tebi cestitati,a Kiarad jesam ti rekla da idemo probat opet skupa i da ce nam uspjeti,i netko nas je cuo i ispunio nam zeljicu
    Pa sam ti neki dan zahvalila kaj si me nagovorila. Samo mene jako boli, jel tebe boli. meni je danas 18 dnt. A pocelo je boliti od 8 dana, svaku noc. I to samo menstrualna bol, poput grca koji stisne i 10 min ne popusta. Kak se ti osjecas?

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sam ti neki dan zahvalila kaj si me nagovorila. Samo mene jako boli, jel tebe boli. meni je danas 18 dnt. A pocelo je boliti od 8 dana, svaku noc. I to samo menstrualna bol, poput grca koji stisne i 10 min ne popusta. Kak se ti osjecas?
    boli,mene stalno od 4 dnt,a do neki dan samo bol i pritisak nisko u stomaku,a prije par dana i jaki menstrualni bolovi,pomjesani sa grcevima ,ma stalno me boli ,i noge me jakooo bole od jucer kao neki nemir u nogama,vidim i tebe je odmah pocelo boliti nakon one boli u noci sto je valjda bila impl. tako i mene

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

boli,mene stalno od 4 dnt,a do neki dan samo bol i pritisak nisko u stomaku,a prije par dana i jaki menstrualni bolovi,pomjesani sa grcevima ,ma stalno me boli ,i noge me jakooo bole od jucer kao neki nemir u nogama,vidim i tebe je odmah pocelo boliti nakon one boli u noci sto je valjda bila impl. tako i mene
    jel ti radis ili ne? ja malo odem raditi onda me tak jako prikuje uz krevet da ne mogu nigdje. Vise ne znam sto sam sve procitala o tome i ne znam kaj da misli. Pijem svaku vecer magenzij i normabel ali to kao da vodu pijem. Puno idem na wc i da ti pravo kazem malo me brine beta ali kazu da je to u granicama normale. sutra mirujem a u cetvrtak u 7,00 vadim tu betu, mislim 100 ti put.Tebi drzim fige za veliku betu, makar ti si trudnica i ti to znas. jel tako da je drugaciji osjecaj, jednostavno znas.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Geceta, kako si? javi se. Znam da nije lako ali tu smo jedni za druge.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiarad i elena cestitam !!!!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad i elena cestitam !!!! :-d :-d
    hvala.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Geceta, kako si? javi se. Znam da nije lako ali tu smo jedni za druge.
    hej, pisala sam vam jucer tu ja sam i dalje isto, s istim simptomima i istim bolnim grudima zbog kojih nocu jako malo spavam. cekam vjesticu i u principu cu biti aktivnija neko vrijeme na vv i na odbrojavanju kad trenutno tu ne spadam. razgovarali smo hubby i ja sinoc i ne znamo ni sami sto nam je raditi pa je svaki savjet dobrodosao: buduci da sam ja sad isla sa smrzlicima, dakle nije bilo stimulacije, ako dr ponudi, dal da idem odmah ili da pauziram? ZA: po meni je uvijek bolje odmah jer nekako si mislim dok u tijelu jos ima tog estrofema i utrica koliko hoces, + dok mi je sve svjeze i dok smo u tome. PROTIV: ponovni izostanci s posla na kojem sam zamjena do svibnja, cekanje novog zakona. Pomagajte
    tebi, draga, drzim fige za cetvrtak

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jutro svima vidim da nam na ovome forumu u posljednje vrijeme ima jako puno trudnica i to me veseli
    meni je danas 8dnt i osim jutrosnjeg ranog dizanja da obavim pipi, jer sam opet imala onaj pritisak na mjehur i kao da cu dobiti, evo opet kod mene sve mirno...samo blaga neugodnost dolje u stomaku i zasada to je to...Jucer sam se usudila malo vidjeti svoje granice, pa sam vise setala, isla popiti kavicu s kolegicama, ali nakon 2 sata mi je bio max, onda vise nisam imala snage, i moj desni jajnik je alarmanto javljao vracaj se u krevet!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ah da nisam rekla, ali jucer mi se pojavila cudna stvar...iznad prednjih zubi kao neka skupljena krv, tamno crveno, kao upala, a nista me ne boli...to me malo zateklo, ali evo vec danas se povlaci...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    hej, pisala sam vam jucer tu ja sam i dalje isto, s istim simptomima i istim bolnim grudima zbog kojih nocu jako malo spavam. cekam vjesticu i u principu cu biti aktivnija neko vrijeme na vv i na odbrojavanju kad trenutno tu ne spadam. razgovarali smo hubby i ja sinoc i ne znamo ni sami sto nam je raditi pa je svaki savjet dobrodosao: buduci da sam ja sad isla sa smrzlicima, dakle nije bilo stimulacije, ako dr ponudi, dal da idem odmah ili da pauziram? ZA: po meni je uvijek bolje odmah jer nekako si mislim dok u tijelu jos ima tog estrofema i utrica koliko hoces, + dok mi je sve svjeze i dok smo u tome. PROTIV: ponovni izostanci s posla na kojem sam zamjena do svibnja, cekanje novog zakona. Pomagajte
    thanx. uh, teska odluka. ja ako ne uspijem ovaj put do kraja idem tek kad zakon promijene. nemam snage vise za stimulacije. to je moje misljenje.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sunasce prvotno napisa Vidi poruku
    ah da nisam rekla, ali jucer mi se pojavila cudna stvar...iznad prednjih zubi kao neka skupljena krv, tamno crveno, kao upala, a nista me ne boli...to me malo zateklo, ali evo vec danas se povlaci...
    u svakom slucaju sretno. tesko je reci, ali mozda mozes sutra testic napraviti ako zelis.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Geceta morat ces sama odvagnuti što ti se čini bolje iako je još prerano razmišljati o tome... objektivno mislim da ti je bolje čekati novi zakon ako ćeš u ful stimulirani a i ovo za utrice i estrofem koji sad uzimaš ti nema nikakve veze sa idućim ciklusom i to je najmanja briga. Al opet na tebi i tm je da odlučite i već osjećam da će subjektivni razlozi presuditi ovu odluku, to je tako na početku uzme te kao neka droga i ne znaš stati i napraviti pauzu, takva sam i ja bila i da se moglo da nisu bile onakve gužve u klinikama i ja bih išla svaki mjesec u postupak.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

u svakom slucaju sretno. tesko je reci, ali mozda mozes sutra testic napraviti ako zelis.
    hvala Kiarad...za testic nisam sigurna, nekak mi se cini jos prerano, rekla sam da budem pricekala bar kraj tjedna pa onda vidjeti..Ja sam prije uvijek kupovala deset testova i isprobavala, a sad prvi put kad postoji mogucnost da sam MOZDA trudna, sad bjezim od testova jer me strah ishoda...i onoga gadnoga minusa...
    ali hvala ti, i citala sam tvoje postove malo, iako se j apuno ne razumijem jos u betu i te stvari, sigurna sam da ce biti sve u redu, opusti se i mazi svoju bebicu u busi

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Moja beta 15dnt je 449!!!!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    awwwwwwwww cestitam ovcice bit ces prekrasna mama

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jeeee,bravo !!! ČESTITAM !!!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bravoooooo!!! Luci je razvalio u veljaci izgleda!!

Cestitam od srca...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sjajno!!!!!! cestitam!!!!!!!!Kak sad stvari stoje, svi koji smo u 11 ili 12 mjesecu kod L. imali minus, sad nas vecina ima plus. a to znaci i da se svi poznajemo.
    jesu mu javila?

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Luči je samo rekao: pa draga trudni smo! Na onom njegovom zagrebackom naglasku i reče: jesam rekao da cemo mi ovo srediti iz prve! Hahahahaha! Sad barem mogu reci tko god da me pita da sam ostala T iz prve!!!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovčice sve sam ti već rekla

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sjajno!!!!!! cestitam!!!!!!!!Kak sad stvari stoje, svi koji smo u 11 ili 12 mjesecu kod L. imali minus, sad nas vecina ima plus. a to znaci i da se svi poznajemo.
    Da, interesantno zapažanje kiarad. Uskoro vam se i mi pridružujemo nadam se....

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Iskrene cestitke novopecenim trudnicama)))))
    Ljepo je to cuti)

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovcice Cestitam na super betiiiiii

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

drage moje da vam javim moja beta je 13dnt 457 jeeeeeeeeeeeeeeeee....Luci je rekao da je odlicna beta,i naravno da je presretan

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Elena, čestitkeeeee!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Drage nase trudnice najiskrenije cestitke i da vam svih 9 mjeseci bude skolskih!

Ja se i dalje patim sa minimalnim rastom bete nakon drasticnog pada. Na uzv sam bila i nista se nevidi. Sutra ponovo idem na kontrolu a cula sam se i sa MB a i sa dr.L i svi sumnjaju na vanmatercnu sem mog soc.ginekologa.
    Sutra cemo vidjeti dali beta i dalje raste i hocu li na kiretazu ili cemo odmah na histeroskopiju da se i jajovodi pogledaju i da neidem dva puta na zahvate.
    Strasno ali istinito!
    Muka pa to je.
    Da ne kvarim raspolozenje svojim problemom evo malo vibrica za uspjesne trudnoce ~~~~~~~~~~~

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

puno srece novim trudnicama
    i da, bas je ljepo to cut i vidjet

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

drage moje cure hvala vam,Ljubice nadam se da ce se bebica jako cvrsto drzati i da beta poraste sutra,budi hrabra,znam da je tesko.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cestitam crna o. i Elena jesam vam rekla! znala sam, Luči je moj čarobnjak..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ljubica prvotno napisa Vidi poruku
    drage nase trudnice najiskrenije cestitke i da vam svih 9 mjeseci bude skolskih!
    x
    Posljednje uređivanje od Snekica : 22.02.2012. at 13:52

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sta se ovo dogadja na forumu svaki put kad pogledam nova visoja beta!!!! Pa to je suuuuuper!!!!!!!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Elena,ovcice iskrene cestitke!!!!!!! To je super!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •