Cekaj ti svoje rezultate za 3 godine, bit ce mrak :-)
Printable View
Sad zavrsila. 34.15. Uzasno su me usporili get upsi. I split push upse sam radila na koljenima. Al nije me ubio.
Bravo sasa!
Ja isto bas ne ljubim getupse..
ja sam za burpee i ja molim koji je to 500 reps da ga i ja odradim, makar na 01.01. ;)
I ja prije pola sata zavrsila trening. Sad cekam goste svjeza i puna energije:-)
Saljem vam jednu vjezbacku cestitku :gumi:
hvala zhang, ja sam pomješala lončiće pa odradila danas zwow 49 umjesto ovog :facepalm:
ja sam za burpee :-D
mislit ću na sve vas i poželjeti vam sve naj, naj kad ga budem radila :zaljubljen:
Ja ne mogu napravit burpi u ponoc al napravit cu ga cim stignem doma i u kojem god stanju!
jaojoj, mene sustigla crijevna viroza (imala curka jučer), zavukla sam se u krevet i nadam se što rjeđim posjetima veceu. i nadam se da to ne znači da će mi takva bit nova :škartoc:
super su vam rezultati, zapravo ne znam dal je super to što već toliko vježbate ili to kako vidite da se rezultat popravlja :-D
i super je ideja za vježbalački doček nove! ja ću, jelte, ove godine samo u mislima tako (ako ju dočekam budna, trenutno mi je tolko zlo da se nadam uskoro zaspati..)
aqua, drži se :love2:
Aqua, mi cemo napraviti burpee za tebe :-*
Ne znam hoću li izdržati do ponoći, ali ću svakako napraviti burpee prije spavanja, to će biti jedina vježba u ova dva dana (dijete opet plače po cijeli dan). Zanima me vježba li koja od vas kasnije navečer (sasa?), tj. koliko nakon vježbanja idete leći, smeta li vam i jedete li poslije treninga. Čini se da je to trenutno jedino vrijeme u danu kad imam pola sata, sat da me nitko ne treba.
Cure, bravo za rezultate :klap: i ja sam svoje treninge pisala prije (u običnu wordovu tablicu). Nadam se da ću vam se iduće godine pridružiti u novogodišnjem ZWOW-u.
Uspješnu vam vježbačku godinu želim :pivo:
Aqua, drzi se :*
Nastojat cu ne zaboraviti na burpee!
drage vježbačice sretna vam Nova!!!
želim nam puno vježbačkih dana, poticaja, napredovanja
puno inspirativnih priča, slika before i after
puuuno zdravih, uvježbanih tijela, dobre energije i snage
da još uspješnije svladavamo izazove, vježbačke i roditeljske
bili mi zdravi i veseli!:*:bouncing:
Svim vjezbacima sretna 2014 :-D
Sretna svima :-*
Sretna nova cure!!!!!!!!! :*
Sretna vam svima Nova 2014!
Sretna 2014! :)
500 reps odrađen. TGU (3,2kg) mi je bio daleko najgori dio, ko tortura...
vrijeme 26'10''.
'jutroooo i sve najbolje i u novoj vjezbackoj 2014oj ....:-D
bome,ako ce godina bit kao i docek ne gine mi vjezbanje,ja sam sinoc nakon sipke i cucnjeva posla pod tus pa u krpe prije ponoc...:)
(no,sudeci po ranoranilackim postovima nisam jedina :))
Drage vježbačice, sretna vam nova godina i sve najbolje. :-)
Želim nam svima da se još dugo dugo družimo.
Prijavljujem slavljenički burpee u 00:15
sretna Nova godina :-)!
Sretna Nova!
Aqua, drźim fige da ide nabolje!
I ja zaspala prije ponoći... Ali zato sam jutros odradila w8 i c2. w8 je dug od jučer a kako je bilo novih vježbi trebalo mi je vremena da ih pohvatam pa sam radila manjim intenzitetom. I vježbe s trakom (koju nemam) nisam znala modificirati a da ostanu jednako zahtjevne. Pa mi je bilo 'malo'.
(napomena:popust od 50%na poštarinu na SD vrijedi samo do sutra u podne)
Aqua, drž'se! Nek brzo prođe!! :love2:
sretna vam nova, drage vjezbacice!
aqua, da brzo prodje! ~~~~~~~~~~~
ja sam s djecom odradila sinoc stretch, bas smo se zabavljali :-)
sretna nova, drage moje vježbačice :*
želim nam svima da se dugo družimo, da nam se priključe nove vježbačice, puno veselja, mišića i endorfina :mrgreen:
prijavak: trčanje nešto preko 6.5 km. zadovoljna brzinom (pace ispod 7)
Idem probati tih 500 brutalaca :D
sretna vam nova vjezbacice!! :D
aqua nadam se da si vec bolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~
danas eventualno neka setnja, legla sam u 4, taman pijem kavu
Vjezbacice, sretna Nova!
Kavofob, avatar?!!! Jesu to tvoje tetovaze?
cure hvala na vibricama, bome mi je dobro došlo, pošteno me zdrmalo. većinu večeri i noći sam provela u kupaoni, koma. uz to su i mali klinci također noćas počeli bljuvati, prvo manji pa srednji. srećom mm "kasni" pa je on bio noćas ok i mogao nas bedinati. sad počinje i njega šarafiti..
al sad mi je relativno ok, osjećam se samo kao da me vlak pregazio. sve boli (najviše glava). uh.
i tako je viša sila odlučila da danas ne počnem s novim programom, ali sam sad već tolko navučena da mi to uopće ne predstavlja problem. danas, sutra, preksutra, nebitno. znam da budem. i to je najbolji osjećaj :-)
pridružujem se željama i čestitkama, da se još dugo družimo, da se krug širi i da imamo puuuno hot slikica za pokazivati 8-)
Mi smo ozbiljno zaruzili. Ne znam na sto ce mi liciti trening danas. A necu rest day jer putujemo u petak i subotu i nisam sigurna hocu li imati prilike vjezbati. Sretna vam Nova!!
Danci i zhang ne mogu vjerovat da ste napravilr 500 reps ispod 30 min.
matahari, nisu moje tetovaže. a nije ni moje tijelo na avataru, samo maštam o njemu :lol:
aqua, drago mi je da si bolje. neka je ovo sve od boleština koje će vas dohvatiti u ovoj godini :love2:
sasa, koji trening danas radiš?
nemam pojm što da danas vježbam. ako ništa, nastavit ću sa zwowovima, mislim da mi je danas broj 15 na redu. ovaj ide u novu tekicu :mrgreen:
sretna nova svim članicama najboljeg topica na ovom forumu (a i šire) i onima koji će to tek postati!
ja sam uspjela nabaviti cijeli focus pa ću danas odraditi alpha cardio, umjesto c2 koji mi na uši izlazi
al to kasnije popodne :mrgreen:
betty :-D
(sad mi je lakše zbog neuspjelog pokušaja slanja)
i dobro istegni listove nakon alphe, baš su puno u pogonu... sestra mi maloprije prijavila žestoku upalu, neki dan je krenula s focusom