Sretna vam svima Nova 2014!
500 reps odrađen. TGU (3,2kg) mi je bio daleko najgori dio, ko tortura...
vrijeme 26'10''.
'jutroooo i sve najbolje i u novoj vjezbackoj 2014oj ....
bome,ako ce godina bit kao i docek ne gine mi vjezbanje,ja sam sinoc nakon sipke i cucnjeva posla pod tus pa u krpe prije ponoc...
(no,sudeci po ranoranilackim postovima nisam jedina)
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 01.01.2014. at 10:04
Drage vježbačice, sretna vam nova godina i sve najbolje.
Želim nam svima da se još dugo dugo družimo.
Prijavljujem slavljenički burpee u 00:15
Sretna Nova!
Aqua, drźim fige da ide nabolje!
I ja zaspala prije ponoći... Ali zato sam jutros odradila w8 i c2. w8 je dug od jučer a kako je bilo novih vježbi trebalo mi je vremena da ih pohvatam pa sam radila manjim intenzitetom. I vježbe s trakom (koju nemam) nisam znala modificirati a da ostanu jednako zahtjevne. Pa mi je bilo 'malo'.
(napomena:popust od 50%na poštarinu na SD vrijedi samo do sutra u podne)
sretna vam nova, drage vjezbacice!
aqua, da brzo prodje! ~~~~~~~~~~~
ja sam s djecom odradila sinoc stretch, bas smo se zabavljali![]()
sretna nova, drage moje vježbačice
želim nam svima da se dugo družimo, da nam se priključe nove vježbačice, puno veselja, mišića i endorfina
prijavak: trčanje nešto preko 6.5 km. zadovoljna brzinom (pace ispod 7)
sretna vam nova vjezbacice!! :D
aqua nadam se da si vec bolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~
danas eventualno neka setnja, legla sam u 4, taman pijem kavu
Vjezbacice, sretna Nova!
Kavofob, avatar?!!! Jesu to tvoje tetovaze?
cure hvala na vibricama, bome mi je dobro došlo, pošteno me zdrmalo. većinu večeri i noći sam provela u kupaoni, koma. uz to su i mali klinci također noćas počeli bljuvati, prvo manji pa srednji. srećom mm "kasni" pa je on bio noćas ok i mogao nas bedinati. sad počinje i njega šarafiti..
al sad mi je relativno ok, osjećam se samo kao da me vlak pregazio. sve boli (najviše glava). uh.
i tako je viša sila odlučila da danas ne počnem s novim programom, ali sam sad već tolko navučena da mi to uopće ne predstavlja problem. danas, sutra, preksutra, nebitno. znam da budem. i to je najbolji osjećaj
pridružujem se željama i čestitkama, da se još dugo družimo, da se krug širi i da imamo puuuno hot slikica za pokazivati![]()
Mi smo ozbiljno zaruzili. Ne znam na sto ce mi liciti trening danas. A necu rest day jer putujemo u petak i subotu i nisam sigurna hocu li imati prilike vjezbati. Sretna vam Nova!!
Danci i zhang ne mogu vjerovat da ste napravilr 500 reps ispod 30 min.
matahari, nisu moje tetovaže. a nije ni moje tijelo na avataru, samo maštam o njemu
aqua, drago mi je da si bolje. neka je ovo sve od boleština koje će vas dohvatiti u ovoj godini
sasa, koji trening danas radiš?
nemam pojm što da danas vježbam. ako ništa, nastavit ću sa zwowovima, mislim da mi je danas broj 15 na redu. ovaj ide u novu tekicu![]()
sretna nova svim članicama najboljeg topica na ovom forumu (a i šire) i onima koji će to tek postati!
ja sam uspjela nabaviti cijeli focus pa ću danas odraditi alpha cardio, umjesto c2 koji mi na uši izlazi
al to kasnije popodne![]()
betty
(sad mi je lakše zbog neuspjelog pokušaja slanja)
i dobro istegni listove nakon alphe, baš su puno u pogonu... sestra mi maloprije prijavila žestoku upalu, neki dan je krenula s focusom
Sretna Nova svim vježbačicama, želim vam puno motivacije i dobre forme!
U tom stilu prijavljujem upravo istrčanih 5,15 km (8,21 km/h).
500 reps: 28:40; ali, modificirala sam split push ups, već su mi se ruke tresle poput želatine,
Ja si jednu ovakvu trebam staviti u avatar, a drugu na frizider
Htjedoh upitati-radim onaj Stormin izazov-trbusnjaci. Broj ponavljanja se nesto povecao i tijekom vjezbanja osjecam dosta jak pritisak u glavi, nakon vjezbanja osjecaj granici s glavoboljom. Mislim da vjezbe izvodim pravilno. Znaci li tn da mi je vratni i rameni dio tako slab i da napor prilikom izvodjenja vjezbi dovodi do tog pritiska?
Matahari, jel pazis na disanje?
Izfisaj ide na kontrakciju misica, istisni sto vise zraka. Nemoj 'prestati' disati...
Mozda je od toga..
Posljednje uređivanje od zhang : 01.01.2014. at 17:29
Ne smije biti pritiska na vratni i rameni dio...
I braawavoooooo za sve, vidim da se i danas vjezba i obaraju rekordi
Ja imam danas odmor od treninga, samo u prolazu radim chin upse![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 01.01.2014. at 17:33
za sve vas koje ste sinoć radile burpee, a i za današnji ritam...
aqua drago mi je da ti je bolje...sad ovo iskoristi da se dobro odmoriš i nastaviš sa novim programom...
ja prijavljujem izdaju BR-a...prešla sam na Focus T25...pon. cardio, juče speed 1.0, poslije ću odraditi total body...malo me muče one vježbe gdje moram koordinirati ruke i noge u skakanju...eto kad mi je mm juče rekao da mu je jasno što volim shaun-a jer mogu improvizirati vježbe kako ja hoću...a majke mi ja mislila da radim kao oni...
kak me tješi što i vas iskusne vježbačice nekad zeza koordinacija... maloprije odradila total body, opet mi se mm smijao...ajd bar mu nije dosadno...
chris, ni ja nisam skužilaBravo!!!!!
![]()
Sretna vam nova 2014.
Iza 3 odradila novogodišnji pozdrav![]()
Mislila sam raditi zwow 100, ali sam odustala i odradila 14. Za 22.34. Cestitam sama sebi, iako sam bila spora, jer sam ubijena od nocas, a rest day nisam imala 9 dana. Netko je pitao za kasno vjezbanje. Ja vjezbam izmedju pola 7 i 9. Idem spavati jako kasno, oko 1, tako da mi ne utjece na san. Ne jedem poslije vjezbanja jer mi je zadnji obrok rucak. Chris cestitam!
Ja sam pitala za kasno vježbanje, jer sam recimo tek iza devet navečer slobodna da nešto pošteno odradim (tj. da me nitko ne smeta), u danu ne mogu planirati i često mi propadne ono što naumim. Inače mi je najbolje vrijeme za trening bilo između pet i osam navečer, da se mogu najesti, istuširati, oprati i osušiti kosu i leći u pristojno vrijeme. No, vidjet ću.
Danas malo sklekova, iskoraka, čučnjeva i vježbica za trbušnjake, oko pola sata sa zagrijavanjem i istezanjem.
Cure, čestitke na novogodišnjem treningu i dobrim vremenima![]()
Ja se u ta vremena ne kuzim, ali cestitam svima! mozda vam se jednog dana pridruzim
Odradila sam alpha cardio i bome krepala. A izgledalo je tako lako dok sam samo gledala... no, nisam modificirala iako sam svako malo uzela par sekundi samo da dodjem do zraka. Valjda mi svemir to nece uzet za zlo.
I moram reci da mu je istezanje koma, nadopunila sam jos s onim sto sam smatrala da je potrebno.
Sutra idem na w5, prekosutra w6 a umjesto c2 cu ovaj alpha cardio
chris, je fitmama.com.hr, samo sam malo lijena za pisanje u zadnje vrijeme, ne bi se reklo kad stalno ovdje trkeljam
vikki, ja sam na početku znala i u 10 navečer vježbati, kad je curka imala 2-3 mjeseca
bravo betty. je, stvarno je težak, iako se ne čini. meni je i sad, valjda se više upregnem nego prije.
Betty, jos malo pa ces i ti pisati tajming
Uglavnom, ako su ti vjezbe zadane po rundama, manje je bolje, naravno. Onda to pises u tekicu pa ta koji tjedan se natjeces sama sa sobom.
Sasa, ajme, svaka cast na vjezbi nakon ruzenja
Ja sam zaspala u 1 pa mi nije neka razlika. Probudila sam se u 8 i bilo mi je skroz fino trcati.
Sad razmisljam dal cu ujutro zwow prije posla ili neki cardio poslijepodne... Trebao mi mi neki zesci cardio da malo "izbacim" visak hmm...energije.
I bravo svim novogodisnji vjezbacicama![]()
ja sam prije 10 min zavrsila alpha cardio
nadam se da me nece drzat budnom, inace vjezbam oko 20 h, ali nisam stigla ranije
i mene umori posteno
anci, jasno mi je kako mjerenje vremena funkcionira
nego ne kužim jel neko vrijeme dobro ili manje dobro
nemjerno ne kažem loše, jer ne vjerujem da ijedno vrijeme može biti loše
jutros w5, bilo mi je puno lakše nego sam očekivala, možda zato što mi nije prvi put da ga radim
stala sam i na vagu i prenerazila se, tješim se jedino da mi je prvi dan ciklusa pa možda zato...
no, ovih dana baš imam energije i volje za buđenje, uopće mi nije teško
možda je stvarno bilo do zimskog solsticija, tko će ga znati![]()
uf ja sam se jutros jedva digla. bila sam na godisnjem od badnjaka do danas pa sam svaki dan spavala do 8,9 sati.
odvjezbala, tusiranje i na posao. bas se dobro osjecam.
betty suosjecam za vagu, tako i ja. ali odlucila sam da stvarno pazim sta jedem , moram ove nakupljene kile izgubit. i malo cu se
vise fokusirati na cardio.
betty, meti također prvi dan ciklusa vaga uvik pokazuje![]()
Jutros odrađen X3 Agility X. Bilo je značajno bolje nego prvi put (vjerojatno i zbog kvalitetnije prehrane)![]()
ja sam jutros požalila što nisam uzela GO, ajme, kako mi se bilo teško ustati
ali, odvježbala sam, otuširala se pa nekako ide. nije gužva, mogla sam mirno sjediti i čitati u tramvaju cijelim putem pa mi je odmah bilo lakše
voljela bih poslijepodne napraviti cardio iz alpha-e ili beta-e, ali ne znam hoću li ustrajati u naumu
betty, što se tiče vremena, i ja mislim da nema lošeg vremena
treba to odraditi, majkujoj :D
Anci, što si vježbala jutros?
Ja znam da nema lošeg vremena, ionako se natječem sa sobom, ne s drugima. Tuđe bolje vrijeme mi je samo motivacija jer znam da ću ga dostići ako se budem i dalje trudila... da je moguće.
Mislim meni je nemoguće sve što sada radim, a prije sitno vremena nisam ni mogla zamisliti. Cijeli klingonski![]()
kavofob, ja nisam mogla ni jedan sklek napravit kad sam počinjala 2010......pa sam malo narasla. Tako i ti i sve ostale cure. Samo nek mi "lijepo rastemo"![]()