aquabravo!
ja iman jedan dan odmora tjedno, to je subota. tako mi pase jer vjezbam radnim danima prije posla a grupni imam i nedjeljom pa je tako subota ispala day off.
aqua
ja sam ripped in 30 kombinirala sa 6w6p... a znala bi ubaciti i neki cardio povremeno
meni je premonotono svaki dan isto, radije pomiješam
ripped lvl 4 nisam nikad radila, prebacila sam se na focus pa sam onda svašta nešto šarala i sad uglavnom radim zwowove i tu i tamo prekinem s cardiom iz focusa
ja već par dana ne vježbam, nikako se organizirati, a na godišnjem sam
Što sam više doma to manje imam vremena za vježbanje.
ja volim ove zuzine vježbe ne samo iz razloga što volim šarati :D nego mi je super to što se nadmećem sama sa sobom. nekad i s kavofob i sasom, istina
jedan put istu vježbu napravim za 18:28, za dva tjedna za 15:30 i to mi je super! tjeram se više jer se očito može.
sklekovi su mi bili i ostali noćna morano neusporedivo sam bolja, brža.
općenito, ovi su mi treninzi super jer su kraći :D i intenzivniji, nemam pauze uopće. ni water breaka.
ja sam uglavnom sretna kad uspijevam pratiti zuzi, za sad si ni ne mjerim vrijeme... ali od 1.1. sve se mijenja
btw., dobila fensi google rokovnik od md-a pa sam si sva važna. bit će upisa![]()
SD curke,
dogurali smo do 90 funti
Meni ne prolazi kartica... a i iznos je pozamašan, bojim se da ne zapne na carini.
Možda bi trebalo podijeliti na 2 pošiljke... ja bih još mogla dodati par stvarčica da bude oko 50 funti svaka, ali ću moći tek iza ng onda naručiti dok stavim novce na karticu...
aqua, čestitambravo curo!!!! A day off obavezno uzmi jer će inače biti kontraproduktivno. Sad kad si prošla kritičnu granicu od 3 tjedna, slijedeća je dokazano za ogromnu većinu na 3 mjeseca tako da go girl
i ja imam rokovnik, izgleda ko kupus, nije nešto eksta fenci ali ja ga obožavam
odradila sam zwow 49 da budem u toku i da slijedeće godine mjerimo svi skupa napredak. Za opterećenje sam pratila Sasu (8kg girja i 3,2kg utezi). Vrijeme 21'01''. Već sam kavofob objasnila da sam je malčice spominjala tijekom burpeesa
cure, jeste radile It will rain sweet od zuzke?
kavofob, meni mm reče da bi poštarina trebala biti besplatna za iznose iznad 20 funti
danas i sutra
što se carine tiče, nemaš brige, nema carine unutar EU, a ovo se šalje iz UK
Kavofob, makni moje. Nije mi hitno, poslije cu.
e da, zaboravih dodat, imam excellicu u kojoj vodim kalendar za svaki dan što sam radila: odmarala/bila bolesna ili vježbala: što, uz koje težine, vrijeme koliko mi je trebalo i tome slično. Kad sam na posebnoj prehrani i to označim. Ma totalni frik.
Ok, super onda. Ak je nekom hitno neka naruči svoje danas, budemo ovo skupno odmah iza NG. Javim vam svima čim naručim![]()
mislim da ne bi trebalo problema kod carine biti (bas mi je buraz narucivao proteine i kikiriki maslac sa myprotein za preko 100 funti ).
I daaaaaa..... gustam u kavi i pregledavam X3![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 31.12.2013. at 15:20
kolone su mi dani u tjednu s tim da mi je prva kolona za redni broj dana vježbanja. I onda u kučici upišem datum, vrijeme vježbanja, što i kako odvježbano itd. a bojama označavam programe 8ako radim po programu) ili vrstu prehrane (npr. keto). Onda neke posebne info tipa kilaža prvi/zadnji dan keto, neki cilj ili štoveć upisujem ubacujući komentare. Kad sam mršavila pisala sam u zadnjoj koloni i kilažu svaki tjedan te razliku do postavljenog cilja. Meni je tablica baš pregledna, ali drugima bi vjerojatno izgledala potpuno nerazumljiva (šesto koristim i kratice za vježbe)
Takav pristup mi je osta još od P90. Tamo je bio kalendar, pa kad sam njega ispunila, krenula sam u excell jer mi bilo lakše, ali princip je ostao isti...
zaboravih: kako ti se čini P90X3? Mene je oduševio![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 31.12.2013. at 15:40
Kad ste krenule s tim zwow 49, odlučila i ja probatiBome sam se namučila, trebalo mi je cca 31:50. Još sam na kraju napravila 10 skokova i poslije vidjela da samo 5 treba
Jučer sam kupovala utege i danas me već obradovao paketić - stigle girje 8kg i 2x4kg utegaBit će vježbanja sljedeće godine.
Nakon mjesec i pol nevježbanja, potaknuta grižnjom savjesti i stanjem na vagi, upravo sam otrčala 4,85 km (33 min). Super kad novogodišnje odluke počnu dan ranije.
Aqua, super za 30ds!!!
Meni se danas ne da i imam muskulfiber... mrmlj...
Ufff...ovo je prenapredno za mene
X3 mi se svidja, ovo sto sam stigla pregledati. Ono sto nisam sigurna da, ako i pocnem, cu zavrsiti jer me ne drzi mjesto, volim kad mogu mijenjati
A on slozi trening tako da bas treba pratiti program...
Ali mislim da cu se u nekom momentu odluciti krenuti, vjerojatno kad me malo popusti ovo moje slaganje treninga, cini mi se da sad s time imam dobre rezultate pa mi je zao mijenjati.
dok funkcionira, niš ne mijenjaj
X3 ne pobjegne![]()
zhang, odradila tvoj brutal workout 500 reps
je mi lakši za preživjeti od zwowa 49, ali sam bila užasno spora... ubili me sklekovi i get upsi
vrijeme 37:16
jedva čekam iduću staru godinu da vidim koliko ću se poboljšati![]()
Odradila moj novogodisnji trening, ovakvo je stanje:
2011g 38:34
2012g 31:21
2013g 29:13
Jedva cekam 2014 rezultate![]()
Kavofob bravo!
Sad imamo i sluzbeni novogodisnji workout
Pada mi na pamet jedna luckasta ideja
Tko je sa mnom?
U ponoc napravimo burpee, jedan jedincati za pozdrav vjezbackoj novoj godini
Izljubimo svoje i opalimo bupree![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 31.12.2013. at 19:20
Kavofob, skocit cu i za tebe!
Bravo, vjezbacice.
Ja sam sretna da sam jutros vjezbala jer smo se sad prejeli, a torta od mrkve mi je fenomenalno ispala
Dakle, nemam nista od prijavka :D
Sad zavrsila. 34.15. Uzasno su me usporili get upsi. I split push upse sam radila na koljenima. Al nije me ubio.
ja sam za burpee i ja molim koji je to 500 reps da ga i ja odradim, makar na 01.01.![]()
I ja prije pola sata zavrsila trening. Sad cekam goste svjeza i puna energije
Saljem vam jednu vjezbacku cestitku![]()
hvala zhang, ja sam pomješala lončiće pa odradila danas zwow 49 umjesto ovog![]()
ja sam za burpee
mislit ću na sve vas i poželjeti vam sve naj, naj kad ga budem radila![]()
Ja ne mogu napravit burpi u ponoc al napravit cu ga cim stignem doma i u kojem god stanju!
jaojoj, mene sustigla crijevna viroza (imala curka jučer), zavukla sam se u krevet i nadam se što rjeđim posjetima veceu. i nadam se da to ne znači da će mi takva bit nova
super su vam rezultati, zapravo ne znam dal je super to što već toliko vježbate ili to kako vidite da se rezultat popravlja
i super je ideja za vježbalački doček nove! ja ću, jelte, ove godine samo u mislima tako (ako ju dočekam budna, trenutno mi je tolko zlo da se nadam uskoro zaspati..)
aqua, drži se![]()
Ne znam hoću li izdržati do ponoći, ali ću svakako napraviti burpee prije spavanja, to će biti jedina vježba u ova dva dana (dijete opet plače po cijeli dan). Zanima me vježba li koja od vas kasnije navečer (sasa?), tj. koliko nakon vježbanja idete leći, smeta li vam i jedete li poslije treninga. Čini se da je to trenutno jedino vrijeme u danu kad imam pola sata, sat da me nitko ne treba.
Cure, bravo za rezultatei ja sam svoje treninge pisala prije (u običnu wordovu tablicu). Nadam se da ću vam se iduće godine pridružiti u novogodišnjem ZWOW-u.
Uspješnu vam vježbačku godinu želim![]()
Aqua, drzi se
Nastojat cu ne zaboraviti na burpee!
drage vježbačice sretna vam Nova!!!
želim nam puno vježbačkih dana, poticaja, napredovanja
puno inspirativnih priča, slika before i after
puuuno zdravih, uvježbanih tijela, dobre energije i snage
da još uspješnije svladavamo izazove, vježbačke i roditeljske
bili mi zdravi i veseli!![]()
Sretna svima![]()