ja ih nisma kupila, jer su mi se učinile previše plitke, široke... i odustala sam. Kupila sam samo trenirku u Lidla i ona je ok.
Meni ovo što si naručila nije bilo ok, spadale su mi hlače... i pritiskalo me je doli kod trbuha.
Printable View
ja sam isto jako sitne gradje pa mi je sva ta trudnicka roba velika,zato sam samo kupila samo tajice i par 'obicnih' haljina koje su rezane ispod prsa tako da stane stomak u njih! super je sto sad idu topla vremena pa mozemo bit u tajicama i haljinama!
ardnas,ova traka sto sam je narucila je puno sira od tih u lidla,cak mi se ucinilo da je presiroka ali na fotkama dobro izgleda pa cemo vidjet...
XXL trudnice, gdje da kupim pristojnu haljinicu za krstenje?
ksena, pogledaj u Image hadad-u...Oni znaju imati lijepe svilene haljine, rezane ispod grudi....
Ja jučer kupila prekrasnu haljinu u mamanovi za svadbu, 350 kn a stvarno je svećana http://www.mama-nova.hr/trudnicke_haljine.html
Ja sam kupila onakvu sivu što se veže oko vrata, žena sjedi, ima onako kao nafaldan donji dio haljine. Samo sam je uzela u tamno plavoj boji
a jel ima xxl?
Za riječke trudnice, ima odličnih i vrlo povoljnih donjih dijelova trenerke/hlače, u Beba-centru na tržnici!
Crna boja, jako ugodan materijal, ne razvlače se koljena, pasica se može podvrnuti ispod trbuha ili nositi povišeno, mogu se nositi i nakon trudnoće, kroj je ravan, komotan, širok... Ne izgleda kao donji dio trenerke, više kao hlače...
A cijena, fantastična - 139,00kn!
Imaju i grudnjake za dojenje već od 70,00kn...
Uglavnom, ima svega, nekih jako skupih stvari, loših krojeva...ali i jako dobrih, nije im problem da vam sve pokažu, traže u skladištu... Jako sam zadovoljna!
Ne znam kako bih se snašla u svemu ovom , sve mi je novo, ali ja sam sebi pronašla super dućan Jana na Sv. Duhu , gdje sam našla konačno stvari po svojem ukusu , sa super cijenama , uzela sam lagane bijele hlače sa gumom ljetni model, tuniku na bretele i haljinicu , i platila povoljno , sve što sam gledala po gradu ili su sintetika ili neki materijali bezveze , modeli u koje ne stanem ,Jana ima stvarne veličine , ugodan ambijent , prodavačica super ,i doći ću opet
ne znam zašto ali poslala sam post o temi o kojoj se raspravlja ne vidim , mislim da administrator ima težak problem
Sve ovo je za mene novo , ali ja sam našla u JANI super odjeću, bijele hlače , tuniku na bretele i haljinicu jako povoljno, stvarno sam zadovoljna i posjetiti ću ih opet, prodavačica je super , a ne kao ona u Mama novi koja te poslužuje preko volje jer mora , kupila sam maju u Mama novi raspala se u dva pranja, Jana je super ,i ima stvarne veličine
Bila sam nekidan u H&M-u u Areni i nema vise trudnickog odjela:-o
A prije mjesec dana sam tamo kupila super lanene hlace...
Khm,ako ova Amarena nije vlasnik ili zaposlenik JANE evo meni glave....
Moje jedine 2 investicije u trudnicku odjecu su bile jedne trudnicke lasteksice (dok je bilo hladnije) te sad ljetne tanke jeans hlace a la dimija....u par svojih ljetnih haljina udjem,imam dosta topova koji su rezani ispod prsa i dolje siroko padaju...iznenadila sam se u koliko ih stanem...tako da sam bas dobro prosla!!!!pretpostavljam da je sa zimskom trudnocom druga prica...
vjerojatno je ljubazna prodavačica :lol:
skulirana, ovo o zimskim/ljetnim trudnicama je isto mala zabluda
ja sam rodila početkom veljače, dakle bila sam jesensko/zimska kolekcija trudnica. Kupila sam jedne traperice i to je to. ostalo sam nosila kao i inače. čak sam i kaput nosila običan, i mogla sam ga zakopčati bez problema (baš sam ga zimus promatrala i nisam mogla vjerovati da sam u njemu došla u rodilište?! fakat mi je trbuh bio mini LOL)
e, ali u drugoj trudnoći se sve mijenja, barem kod mene
iako sam na početku trudnoće, trbuh mi je ko da sam trudna 5 mjeseci :-o
nevjerojatno, sve me steže, sve mi je koma :roll:
i zato moram kupovat trudničke stvari, za razliku od prvog puta
pitam se u čemu ću ovoga puta do rodilišta, u jakni mm-a ili u nekoj gjuro xxl kreaciji?! :lol:
ja gore već pisala o Jani (nisam bila baš zadovoljna ni sa cijenom ni sa kvalitetom)
Puntica, da imas pravo,imam ja i siroke vrecaste zimske odjece! :) I sad kad kazes kaput,imam jedan sivi pufasti kojeg bi i sad mogla zakopcat!
A sto je npr sa obucom? Bas sam govorila sreca moja sto je ljeto i samo nataknem Hawaianasice na noge,tko bi se sad saginjao i vezivao spigete??? A i malo mi sad ipak naticu stopala u 8om mj,kako bi onda nosila neke zatvorene cipele? Pretpostavljam da se to rjedje dogadja zimi ali opet sigurno malo oteknu...
To za drugu trudnocu,znam jednu curu koja se protivi svim zakonima prirode...ko Heidi Klum....sad je u 3coj trudnoci, izgleda ko i u prvoj a izmedju trudnoca je nosila revije...manekenka...sjecam se da sam je preklani na plazi vidjela u 5om mj trudnoce...mali trbuh ko da se najela....to je to.....kad bi svi tako izgledali,eh.....
trebam malu pomoć. s otoka sam pa me zanima gdje bi u splitu mogla naći povoljno trudničke rebe- neću imat vremena obilazit sve trgovine pa da me uputite gdje mi je najbolje ići? tnx
Da li netko ima trudničke hlače ili trudnički jeans veličine 38-40 kojeg bi prodao?
C&A je meni i inače glavni razlog odlaska u ZG, jer su od rijetkih pristojnih koji imaju brojeve i za nas koje smo pobijedile anoreksiju. Kako ranije nisam obraćala pažnju na trudnički odjel, možete li mi reći ima li C&A taj odjel u svakom centru? Nekako sam planirala otići samo u jedan centar i obući se za jesen/zimu (ako sve bude OK (kuc-kuc) raditi ću do kraja, pa trenerke i sl. neće biti dovoljne). Sigurno je to preoptimistično?
u areni ima, to znam sigurno.
Puno ti je povoljnije kod njih kupiti na normalnom odjelu samo malo veći broj. U areni imaš i h&m i tamo ima trudnički dio i ima lipih stvari.
Hvala na odgovoru, još samo da popuste ove vrućine, eto mene u šopingu.
Evo i mene na temi trudničke odjeće, ljeto se polako približava kraju (mada se po današnjoj temperaturi ne bi reklo :rofl: ) a beba i ja polako rastemo...Kako radim u centru Zg, skočila sam do Prenatala u Ilici i ostala zijevati od čuđenja em na cijene, em na modele (sve hlače su uske da uže ne mogu biti), pa odšetala do Benettona i ostala osiromašena za cca 550 kn a bogatija za donji dio trenirke i traper šos. Ono što me čudi su krojevi traperica (sve u mrkvu, špic) i hlača općenito, popodne ću do Mama nove u WG, ne znam da li tamo ima CA sa trudničkim programom? Na početku su me svi savjetovali da kombiniram tunike, košulje i tajice, al ja se tajice ne dam :D
Ja sam se nakupovala trudnicke odjece prvi put. Pola nisam iznosila. Nesto posudila i tako... Neki dan sam si kupila u benettonu prelijepe trapke za 250kn.... Nisam mogla odolit..
Sumskovoce...pogledaj na forumsku burzu. Imas hrpu povoljnih trudnickih svari..ili postavi tamo pitanje...
Totto, ja sam evo skoro u 32. tjednu a ništa trudničko nemam. OK, ljeto je pa se ima dužih majci, haljina i svega što nije trudničko ali sve se to da izbjeći a ako nemaš love onda radije kupi nekoliko pari donjih dijelova trenerki nižeg struka i običnih pamučnih majci dužeg kroja. Ja stvarno imam ogroman trbuh i uvijek nisko nosim pa ako ja sebi nađem takve stvari onda može bilo tko. I ja sam bila u prenatala i oni nisu normalni, nebi iz inata ništa tamo kupila. Meni je tamo sve preširoko ali bez obzira na to, za jedne hlače koje ću nositi 2,3 mjeseca da dam skoro 600 kn, ma nebi i da plivam u novcima. A ove trenerke, majce isl..sve to možeš naći u npr New Yorkeru, Amadeusu..bilo kojem takvom dućanu i za 550 kn možeš se obući od glave do pete prekonekoliko puta.
Sad još samo tražim jeftine pidžame i gaćice pa da se pripremim za rodilište jer mi se ni za to ne baca lova. (iako i tu imam dobar savjet-nemoj kupovati grudnjake za dojenje jer su preskupi i meni su nepraktični-puno praktičniji i jeftiniji su najobičniji topići)
koji broj grudnjaka nosiš?:mrgreen:Citiraj:
nemoj kupovati grudnjake za dojenje jer su preskupi i meni su nepraktični-puno praktičniji i jeftiniji su najobičniji topići
jer meni s 85 E u trudnoći i nakon poroda nijedan topić ne bi držao baš ništa. a to nisu neke prevelike cice.
mislim, ne moraju se kupovat grudnjaci za dojenje, stvarno nisu nužni, ima raznih rješenja, ali ne paše svima sve.
Ja imam male cice, neka dvojka prije trudnoće a u trudnoći i dok dojim mlo veća trica. Meni su topići genijalna stvar i sve stoji na mjestu
Trina, hvala na odgovoru :-)
Nije da nemam novaca, ali skoro 400 kn za donji dio trenirke je zbilja too much. Radim na poslu gdje je dress code obavezan, pa ne mogu hodati u majicama i tajicama/trenirki, a za po doma mi je ionako svejedno, mogu i plahtu prebaciti preko sebe :lol: Našla sam u C&A u CC1 krasne pamučneonako casual hlače za 60 kn koje mogu proći i na poslu pa sve da ih i dva puta obučem, isplatilo se. Nemaju velik izbor, ali su cijene i više nego OK (predivna bijela košulja od viskoze koju mogu nositi i kao netrudnica za 150 kn, pamučna trenirka 150 kn). Obzirom je trudnoća planirana, prošlu sezonu sam kupila dosta haljina koje ću moći nositi i sada, samo su hlače problem, inače ne volim da me stežu, a sad pogotovo. Uglavom, biram tako da ono što kupim mogu nositi i nakon tudnoće :-)
Vidim da pišet o grudnjacima, ja sam ih do sada nosila samo ljeti, inače zimi i u jesen potkošuljice, ali već vidm da će grudnjak biti obavezan jer se počinju pod težinom kretati južnije...Gdje se sve mogu pogledati trudnički grudnjaci, pretpostavljam u Mama Nova ali ima li još koja lokacija?
U mileru su ti grudnjaci najbolji i najjeftiniji...oko 70 kn
imaš grudnjake u Aniti u Gundulićevoj, pa u bilo kojem dućanu koji drži Triumph i Liscu, onda imaš marku grudnjaka Cantaloop po nekim trudničkim dučkasima (ja sam kupila u Samoboru u Sretnoj mami, ali znam da sam ih viđala i po ZG)
zapravo, većina marki grudnjaka ima bar po jedan model nekog dojećeg
h&m ima super grudnjak za dojenje
crni, mala čipkica po rubu, glatki, pamučni, ne pretanak, ima i žicu ispod košarice, nisko rezane košarice koje ne vire ni iz jače dekoltirane majice - presavršen :)
ali, tek kad se dojenje uhoda i cice nisu više napete ko lubenice pred svaki podoj, jer žica bi mogla veeelike probleme raditi ;)
e, sad, ja nemam neke velike cice, meni je 80 B bio dobar u turbodojećoj fazi, pa mi je odgovarao takav grudnjak
e da, za mene je ovo jako loše, ne mogu takve grudnjake nositi ni kad sam normalne veličine (75 B), a kamoli kad narastem, tako da još nisam našla u h&m grudnjak koji bi mi odgovarao.Citiraj:
nisko rezane košarice
al mi zato liscini pašu uvijek
sve je to stvar osobnog ukusa :)
ja volim "otvorenije" košarice i mrzila sam sve redom grudnjake za dojenje jer su zatvoreni do grla. i bijeli. to im je još najveća mana, ta bijela ili nježne bojice - plava i roza
nije stvar ukusa nego oblika dojki. moje doslovce ispadnu van u otvorenim košaricama, koliko god velike ili male bile.
a što se tiče boje, ja trenutno grudnjake za dojenje imam, osim bijele i boje kože, i crni, zeleni, tamnoplavi, bijeli sa kričavim šarenim točkama, te seksi LOL čipkasti s cvjetovima.
ima stvarno prekrasnih, samo treba potražiti :)