Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 390

Tema: odjeća za trudnice - 2. dio

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj cowgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Bucka, u hlače od mame Nove ćeš sigurno stati, ako sam ja stala.
    Ako hoćeš, posudim ti moje. Imam bar 3-4 para.
    thanx, to bi bilo super, ali sam ja malo " specifične " građe (ne smijem napisati težinu jer mi je muž tu "doma"), pa nisam sigurna da li bi mi pasale (a ne bih te htjela puno gnjaviti za isprobavanje)!

kupila sam si u Jani trudničke trapke! 365kn!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam imala obrnut problem - nema dovoljno malih trudničkih hlača za mene. spas sam našla u kamarisu - tad su imali dućan u tkalčićevoj. kupila sam traperice nekog domaćeg proizvođača (iz varaždina?), fantastično krojene - na kraju sam cijelu trudnoću samo njih nosila, prala ih svaki vikend... bile su znatno jeftinije od benettona i ostalih marki, a raspon veličina je bio veći.

ne sjećam se proizvođača, hlače više nemam... možda iz ovoga netko može izvući nešto suvislo , sigurno se još negdje prodaju.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, ja ne mogu nigdje naći normalnu trudničku trenirku!!!

One iz prošle trudnoće sam iznosala i bacila, bila sam čak i u H&M u Ljubljani i poludila jer nisu držali trudničku robu, u C&A nije bilo kad sam bila, di ima normalnih trenirki (donji dio) da lijepo izgledaju i da nisu preskupe.
    Brate mili, stvarno trebam tu trenirku?!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni je super donji dio trenirke iz C&A iz WG-a. odličan kroj!

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Lili, sad si me malo zbunila s Ljubljanom... jer (barem je tako bilo) H&M u BTC-u ne drzi trudnicke stvari, a onaj u Supernovi drzi, i super su..
    Sto se tice trudnicke trenerke, jar sam prije PRVE trudnoce kupila jednu Menonove, malo uz oklijevanje, bila je dosta skupa za moje pojmove. Medjutim, to mi je bila najbolja investicija te vrste, nosila je i u drugoj i poslije, i divno izgleda, evo vec skoro 4 godine nakon kupovine. Preporucujem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

solange, nažalost bila sam u BTC centru
    supernova mi nije bila usput

otići ću do C&A u WG

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zna li netko da li novotvoreni H&M na Cvjetnom drži trudničku odjeću i hoće li H&M u Arena centru imati odjeću za trudnice???

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Na Cvjetnom nema trudničke odjeće, a teta iz dućana mi je rekla da neće biti ni u Areni

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku

kupila sam si u Jani trudničke trapke! 365kn!
    btw. nisam baš zadovoljna sa njima.
    nakon što sam ih kupila i oprala otkrila 2 rupe u đepu, jedan šav u struku mi se već rasporio (danas sam ga šivala), a gumice u pasu nema, pa mi spadaju (nikako da ju kupim sama i uvučem).
    uglavnom za u lovu sam očekivala da će biti ok i to do kraja trudnoće!

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom za u lovu sam očekivala da će biti ok i to do kraja trudnoće!
    Definitivno to očekuješ za tu lovu!

Cijene su za odjeću postale stvarno previsoke, a kvaliteta s godinama sve lošija i lošija...

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

uh ja sam kupila u C&A neke hlače, lagane, crne sa đepovima sa strane za 69 kn i obožavam ih- bile su na nekakvom sniženju. A za trapke mi je mamanova zakon ima svakakvih veličina i super su moderne.

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj priscila prvotno napisa Vidi poruku
    Na Cvjetnom nema trudničke odjeće, a teta iz dućana mi je rekla da neće biti ni u Areni
    Baš šteta....iako je danas voditeljica na Anteni rekla da će u Areni biti odjeće za trudnice....nazvat ću ih kad otvore pa ću pitati....

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam malo ljuta na Mama novu jer sam jučer potegla na drugi dio grada u nadi da ću kupiti "ljetnu" trenirku,istu kao što već imam,samo je ta zimska i predebela je..

Kad sam bila prije cca mjesec dana,onda mi je žena nudila da su dobili iste takve kao moja,samo tanje.
    Ali ja sam tada tražila grudnjak..
    I nisam kupila tada i došla jučer.

I kaže žena,je,imali smo,ali smo dobili par komada!!
    Helou!!Par komada!!

Pa znači te tanje će se prodavati u jesen-zimi???!!!!

I to su neke smotane prodavačice,inače ima u West gate-u dvije ženskice koje tamo rade koje su izvrsne,svaka pohvala,ali one jučer od popodne,katastrofa!!!

Ok,malo sam se ispucala..

Nadam se H&M-Graz,krajem mjeseca..

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj FionaM prvotno napisa Vidi poruku
    Baš šteta....iako je danas voditeljica na Anteni rekla da će u Areni biti odjeće za trudnice....nazvat ću ih kad otvore pa ću pitati....
    I ja se još nadam da će u Areni biti trudnička odjeća...

Fiona, kad saznaš, javi

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

U Masarykovoj je dućan "Angel" koji ima odjeću za trudnice i dosta dobar izbor traperica. Ja sam pred malo kupila sebi na sniženju traperice za 130 kn, a inače su prosječno oko 300 kn.
    U C&A u Areni se može naći fora traper suknji i hlača od samta za trudnice, a cijena pristojna. Moja traper suknja je koštala oko 120 kn. Traperice im baš i nisu nešto iako su cijene pristojne.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Drage moje u lidlu http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=19729 će biti nešto i za nas, a njihova roba je ok...

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja cijelu trudnoću nosam trenerku iz C&A! Kupila je u CC1! Može se podići preko stomaka i spustiti. Nije trudnička i super je kvalitetna. Bila 100 kuna, svaka se isplatila!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje u lidlu http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=19729 će biti nešto i za nas, a njihova roba je ok...
    Ovaj "pojas" za trudnice izgleda zgodno na slici... prosli put sam spala na 3 majice koje sam mogla navuci a da mi ne ispadne trbuh

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zna li netko da li novotvoreni H&M na Cvjetnom drži trudničku odjeću i hoće li H&M u Arena centru imati odjeću za trudnice???
    U H&M-u u Areni ima odjeće za trudnice, nije neki veliki izbor, ali moze se nesto naci.

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam si u Areni kupila super lanene trudničke hlače

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja u Lidla htjela kupit trudnicke trake ali sam dosla popodne i sve se dotad rasprodalo... sad sam narucila jednu crnu preko e-baya pa cu vidjet,ako bude valjalo narucit cu si u jos kojoj boji... kazu da s njom mozes nosit svoje stare hlace a traka drzi raskopcane puce i patent...jeli ima netko tko to prakticira?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znate li di se u Zadru može naći roba za trudnice ali mali brojevi?? Meni treba 36, eventualno 38 i di god sam gledala sve su to ogromni brojevi. čak i oni na kojima piše 36 su abnormalno veliki

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ja u Lidla htjela kupit trudnicke trake ali sam dosla popodne i sve se dotad rasprodalo... sad sam narucila jednu crnu preko e-baya pa cu vidjet,ako bude valjalo narucit cu si u jos kojoj boji... kazu da s njom mozes nosit svoje stare hlace a traka drzi raskopcane puce i patent...jeli ima netko tko to prakticira?
    ja ih nisma kupila, jer su mi se učinile previše plitke, široke... i odustala sam. Kupila sam samo trenirku u Lidla i ona je ok.
    Meni ovo što si naručila nije bilo ok, spadale su mi hlače... i pritiskalo me je doli kod trbuha.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Znate li di se u Zadru može naći roba za trudnice ali mali brojevi?? Meni treba 36, eventualno 38 i di god sam gledala sve su to ogromni brojevi. čak i oni na kojima piše 36 su abnormalno veliki
    ja sam isto jako sitne gradje pa mi je sva ta trudnicka roba velika,zato sam samo kupila samo tajice i par 'obicnih' haljina koje su rezane ispod prsa tako da stane stomak u njih! super je sto sad idu topla vremena pa mozemo bit u tajicama i haljinama!

ardnas,ova traka sto sam je narucila je puno sira od tih u lidla,cak mi se ucinilo da je presiroka ali na fotkama dobro izgleda pa cemo vidjet...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

XXL trudnice, gdje da kupim pristojnu haljinicu za krstenje?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ksena, pogledaj u Image hadad-u...Oni znaju imati lijepe svilene haljine, rezane ispod grudi....

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja jučer kupila prekrasnu haljinu u mamanovi za svadbu, 350 kn a stvarno je svećana http://www.mama-nova.hr/trudnicke_haljine.html

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj dundo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jučer kupila prekrasnu haljinu u mamanovi za svadbu, 350 kn a stvarno je svećana http://www.mama-nova.hr/trudnicke_haljine.html
    Ima baš lijepih, a 350 kn nije puno. Koju si ti kupila?

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam kupila onakvu sivu što se veže oko vrata, žena sjedi, ima onako kao nafaldan donji dio haljine. Samo sam je uzela u tamno plavoj boji

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a jel ima xxl?

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Za riječke trudnice, ima odličnih i vrlo povoljnih donjih dijelova trenerke/hlače, u Beba-centru na tržnici!
    Crna boja, jako ugodan materijal, ne razvlače se koljena, pasica se može podvrnuti ispod trbuha ili nositi povišeno, mogu se nositi i nakon trudnoće, kroj je ravan, komotan, širok... Ne izgleda kao donji dio trenerke, više kao hlače...
    A cijena, fantastična - 139,00kn!
    Imaju i grudnjake za dojenje već od 70,00kn...
    Uglavnom, ima svega, nekih jako skupih stvari, loših krojeva...ali i jako dobrih, nije im problem da vam sve pokažu, traže u skladištu... Jako sam zadovoljna!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ne znam kako bih se snašla u svemu ovom , sve mi je novo, ali ja sam sebi pronašla super dućan Jana na Sv. Duhu , gdje sam našla konačno stvari po svojem ukusu , sa super cijenama , uzela sam lagane bijele hlače sa gumom ljetni model, tuniku na bretele i haljinicu , i platila povoljno , sve što sam gledala po gradu ili su sintetika ili neki materijali bezveze , modeli u koje ne stanem ,Jana ima stvarne veličine , ugodan ambijent , prodavačica super ,i doći ću opet

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ne znam zašto ali poslala sam post o temi o kojoj se raspravlja ne vidim , mislim da administrator ima težak problem

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Sve ovo je za mene novo , ali ja sam našla u JANI super odjeću, bijele hlače , tuniku na bretele i haljinicu jako povoljno, stvarno sam zadovoljna i posjetiti ću ih opet, prodavačica je super , a ne kao ona u Mama novi koja te poslužuje preko volje jer mora , kupila sam maju u Mama novi raspala se u dva pranja, Jana je super ,i ima stvarne veličine

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bila sam nekidan u H&M-u u Areni i nema vise trudnickog odjela

A prije mjesec dana sam tamo kupila super lanene hlace...

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku

I ja sam tamo prije nekih mjesec i pol kupila plave lanene hlače koje stalno nosim i baš su mi se isplatile (to je jedina stvar od odjeće u koju sam investirala tijekom trudnoće)....baš bezveze da više nema trudničkog odjela.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku

ja sam bila jučer u H&M-u u Areni i, gle čuda, i dalje imaju trudnički odjel

možda su ga premjestili, ne znam di je bio prije, ali definitivno ga ima
    kupila sam traper suknju i nekoliko majica
    nemaju lanenih hlača, bar jučer nisu imali, samo traper i pamuk

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Khm,ako ova Amarena nije vlasnik ili zaposlenik JANE evo meni glave....

Moje jedine 2 investicije u trudnicku odjecu su bile jedne trudnicke lasteksice (dok je bilo hladnije) te sad ljetne tanke jeans hlace a la dimija....u par svojih ljetnih haljina udjem,imam dosta topova koji su rezani ispod prsa i dolje siroko padaju...iznenadila sam se u koliko ih stanem...tako da sam bas dobro prosla!!!!pretpostavljam da je sa zimskom trudnocom druga prica...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Khm,ako ova Amarena nije vlasnik ili zaposlenik JANE evo meni glave....

Moje jedine 2 investicije u trudnicku odjecu su bile jedne trudnicke lasteksice (dok je bilo hladnije) te sad ljetne tanke jeans hlace a la dimija....u par svojih ljetnih haljina udjem,imam dosta topova koji su rezani ispod prsa i dolje siroko padaju...iznenadila sam se u koliko ih stanem...tako da sam bas dobro prosla!!!!pretpostavljam da je sa zimskom trudnocom druga prica...
    vjerojatno je ljubazna prodavačica

skulirana, ovo o zimskim/ljetnim trudnicama je isto mala zabluda
    ja sam rodila početkom veljače, dakle bila sam jesensko/zimska kolekcija trudnica. Kupila sam jedne traperice i to je to. ostalo sam nosila kao i inače. čak sam i kaput nosila običan, i mogla sam ga zakopčati bez problema (baš sam ga zimus promatrala i nisam mogla vjerovati da sam u njemu došla u rodilište?! fakat mi je trbuh bio mini LOL)
    e, ali u drugoj trudnoći se sve mijenja, barem kod mene
    iako sam na početku trudnoće, trbuh mi je ko da sam trudna 5 mjeseci
    nevjerojatno, sve me steže, sve mi je koma
    i zato moram kupovat trudničke stvari, za razliku od prvog puta

pitam se u čemu ću ovoga puta do rodilišta, u jakni mm-a ili u nekoj gjuro xxl kreaciji?!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja gore već pisala o Jani (nisam bila baš zadovoljna ni sa cijenom ni sa kvalitetom)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Puntica, da imas pravo,imam ja i siroke vrecaste zimske odjece! I sad kad kazes kaput,imam jedan sivi pufasti kojeg bi i sad mogla zakopcat!
    A sto je npr sa obucom? Bas sam govorila sreca moja sto je ljeto i samo nataknem Hawaianasice na noge,tko bi se sad saginjao i vezivao spigete??? A i malo mi sad ipak naticu stopala u 8om mj,kako bi onda nosila neke zatvorene cipele? Pretpostavljam da se to rjedje dogadja zimi ali opet sigurno malo oteknu...

To za drugu trudnocu,znam jednu curu koja se protivi svim zakonima prirode...ko Heidi Klum....sad je u 3coj trudnoci, izgleda ko i u prvoj a izmedju trudnoca je nosila revije...manekenka...sjecam se da sam je preklani na plazi vidjela u 5om mj trudnoce...mali trbuh ko da se najela....to je to.....kad bi svi tako izgledali,eh.....

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam tamo prije nekih mjesec i pol kupila plave lanene hlače koje stalno nosim i baš su mi se isplatile (to je jedina stvar od odjeće u koju sam investirala tijekom trudnoće)....baš bezveze da više nema trudničkog odjela.
    Ma ima, samo je premjesten na dnu kod odjece za djecu. Kad dodjete do kraja pa desno

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

trebam malu pomoć. s otoka sam pa me zanima gdje bi u splitu mogla naći povoljno trudničke rebe- neću imat vremena obilazit sve trgovine pa da me uputite gdje mi je najbolje ići? tnx

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da li netko ima trudničke hlače ili trudnički jeans veličine 38-40 kojeg bi prodao?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

C&A je meni i inače glavni razlog odlaska u ZG, jer su od rijetkih pristojnih koji imaju brojeve i za nas koje smo pobijedile anoreksiju. Kako ranije nisam obraćala pažnju na trudnički odjel, možete li mi reći ima li C&A taj odjel u svakom centru? Nekako sam planirala otići samo u jedan centar i obući se za jesen/zimu (ako sve bude OK (kuc-kuc) raditi ću do kraja, pa trenerke i sl. neće biti dovoljne). Sigurno je to preoptimistično?

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

u areni ima, to znam sigurno.
    Puno ti je povoljnije kod njih kupiti na normalnom odjelu samo malo veći broj. U areni imaš i h&m i tamo ima trudnički dio i ima lipih stvari.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala na odgovoru, još samo da popuste ove vrućine, eto mene u šopingu.

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo i mene na temi trudničke odjeće, ljeto se polako približava kraju (mada se po današnjoj temperaturi ne bi reklo :rofl: ) a beba i ja polako rastemo...Kako radim u centru Zg, skočila sam do Prenatala u Ilici i ostala zijevati od čuđenja em na cijene, em na modele (sve hlače su uske da uže ne mogu biti), pa odšetala do Benettona i ostala osiromašena za cca 550 kn a bogatija za donji dio trenirke i traper šos. Ono što me čudi su krojevi traperica (sve u mrkvu, špic) i hlača općenito, popodne ću do Mama nove u WG, ne znam da li tamo ima CA sa trudničkim programom? Na početku su me svi savjetovali da kombiniram tunike, košulje i tajice, al ja se tajice ne dam :D

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam se nakupovala trudnicke odjece prvi put. Pola nisam iznosila. Nesto posudila i tako... Neki dan sam si kupila u benettonu prelijepe trapke za 250kn.... Nisam mogla odolit..

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sumskovoce...pogledaj na forumsku burzu. Imas hrpu povoljnih trudnickih svari..ili postavi tamo pitanje...

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •