ja sam imala obrnut problem - nema dovoljno malih trudničkih hlača za mene. spas sam našla u kamarisu - tad su imali dućan u tkalčićevoj. kupila sam traperice nekog domaćeg proizvođača (iz varaždina?), fantastično krojene - na kraju sam cijelu trudnoću samo njih nosila, prala ih svaki vikend... bile su znatno jeftinije od benettona i ostalih marki, a raspon veličina je bio veći.
ne sjećam se proizvođača, hlače više nemam... možda iz ovoga netko može izvući nešto suvislo, sigurno se još negdje prodaju.
Cure, ja ne mogu nigdje naći normalnu trudničku trenirku!!!
One iz prošle trudnoće sam iznosala i bacila, bila sam čak i u H&M u Ljubljani i poludila jer nisu držali trudničku robu, u C&A nije bilo kad sam bila, di ima normalnih trenirki (donji dio) da lijepo izgledaju i da nisu preskupe.
Brate mili, stvarno trebam tu trenirku?!
meni je super donji dio trenirke iz C&A iz WG-a. odličan kroj!
Lili, sad si me malo zbunila s Ljubljanom... jer (barem je tako bilo) H&M u BTC-u ne drzi trudnicke stvari, a onaj u Supernovi drzi, i super su..
Sto se tice trudnicke trenerke, jar sam prije PRVE trudnoce kupila jednu Menonove, malo uz oklijevanje, bila je dosta skupa za moje pojmove. Medjutim, to mi je bila najbolja investicija te vrste, nosila je i u drugoj i poslije, i divno izgleda, evo vec skoro 4 godine nakon kupovine. Preporucujem.![]()
solange, nažalost bila sam u BTC centru
supernova mi nije bila usput
otići ću do C&A u WG
Zna li netko da li novotvoreni H&M na Cvjetnom drži trudničku odjeću i hoće li H&M u Arena centru imati odjeću za trudnice???
Na Cvjetnom nema trudničke odjeće, a teta iz dućana mi je rekla da neće biti ni u Areni![]()
btw. nisam baš zadovoljna sa njima.
nakon što sam ih kupila i oprala otkrila 2 rupe u đepu, jedan šav u struku mi se već rasporio (danas sam ga šivala), a gumice u pasu nema, pa mi spadaju (nikako da ju kupim sama i uvučem).
uglavnom za u lovu sam očekivala da će biti ok i to do kraja trudnoće!
uh ja sam kupila u C&A neke hlače, lagane, crne sa đepovima sa strane za 69 kn i obožavam ih- bile su na nekakvom sniženju. A za trapke mi je mamanova zakon ima svakakvih veličina i super su moderne.
Ja sam malo ljuta na Mama novu jer sam jučer potegla na drugi dio grada u nadi da ću kupiti "ljetnu" trenirku,istu kao što već imam,samo je ta zimska i predebela je..
Kad sam bila prije cca mjesec dana,onda mi je žena nudila da su dobili iste takve kao moja,samo tanje.
Ali ja sam tada tražila grudnjak..
I nisam kupila tada i došla jučer.
I kaže žena,je,imali smo,ali smo dobili par komada!!
Helou!!Par komada!!
Pa znači te tanje će se prodavati u jesen-zimi???!!!!
I to su neke smotane prodavačice,inače ima u West gate-u dvije ženskice koje tamo rade koje su izvrsne,svaka pohvala,ali one jučer od popodne,katastrofa!!!
Ok,malo sam se ispucala..
Nadam se H&M-Graz,krajem mjeseca..![]()
U Masarykovoj je dućan "Angel" koji ima odjeću za trudnice i dosta dobar izbor traperica. Ja sam pred malo kupila sebi na sniženju traperice za 130 kn, a inače su prosječno oko 300 kn.
U C&A u Areni se može naći fora traper suknji i hlača od samta za trudnice, a cijena pristojna. Moja traper suknja je koštala oko 120 kn. Traperice im baš i nisu nešto iako su cijene pristojne.
Drage moje u lidlu http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=19729 će biti nešto i za nas, a njihova roba je ok...
Ja cijelu trudnoću nosam trenerku iz C&A! Kupila je u CC1! Može se podići preko stomaka i spustiti. Nije trudnička i super je kvalitetna. Bila 100 kuna, svaka se isplatila!![]()
Ja sam si u Areni kupila super lanene trudničke hlače![]()
ja u Lidla htjela kupit trudnicke trake ali sam dosla popodne i sve se dotad rasprodalo...sad sam narucila jednu crnu preko e-baya pa cu vidjet,ako bude valjalo narucit cu si u jos kojoj boji... kazu da s njom mozes nosit svoje stare hlace a traka drzi raskopcane puce i patent...jeli ima netko tko to prakticira?
Znate li di se u Zadru može naći roba za trudnice ali mali brojevi?? Meni treba 36, eventualno 38 i di god sam gledala sve su to ogromni brojevi. čak i oni na kojima piše 36 su abnormalno veliki
ja sam isto jako sitne gradje pa mi je sva ta trudnicka roba velika,zato sam samo kupila samo tajice i par 'obicnih' haljina koje su rezane ispod prsa tako da stane stomak u njih! super je sto sad idu topla vremena pa mozemo bit u tajicama i haljinama!
ardnas,ova traka sto sam je narucila je puno sira od tih u lidla,cak mi se ucinilo da je presiroka ali na fotkama dobro izgleda pa cemo vidjet...
XXL trudnice, gdje da kupim pristojnu haljinicu za krstenje?
ksena, pogledaj u Image hadad-u...Oni znaju imati lijepe svilene haljine, rezane ispod grudi....
Ja jučer kupila prekrasnu haljinu u mamanovi za svadbu, 350 kn a stvarno je svećana http://www.mama-nova.hr/trudnicke_haljine.html
Ja sam kupila onakvu sivu što se veže oko vrata, žena sjedi, ima onako kao nafaldan donji dio haljine. Samo sam je uzela u tamno plavoj boji
Za riječke trudnice, ima odličnih i vrlo povoljnih donjih dijelova trenerke/hlače, u Beba-centru na tržnici!
Crna boja, jako ugodan materijal, ne razvlače se koljena, pasica se može podvrnuti ispod trbuha ili nositi povišeno, mogu se nositi i nakon trudnoće, kroj je ravan, komotan, širok... Ne izgleda kao donji dio trenerke, više kao hlače...
A cijena, fantastična - 139,00kn!
Imaju i grudnjake za dojenje već od 70,00kn...
Uglavnom, ima svega, nekih jako skupih stvari, loših krojeva...ali i jako dobrih, nije im problem da vam sve pokažu, traže u skladištu... Jako sam zadovoljna!
Ne znam kako bih se snašla u svemu ovom , sve mi je novo, ali ja sam sebi pronašla super dućan Jana na Sv. Duhu , gdje sam našla konačno stvari po svojem ukusu , sa super cijenama , uzela sam lagane bijele hlače sa gumom ljetni model, tuniku na bretele i haljinicu , i platila povoljno , sve što sam gledala po gradu ili su sintetika ili neki materijali bezveze , modeli u koje ne stanem ,Jana ima stvarne veličine , ugodan ambijent , prodavačica super ,i doći ću opet
ne znam zašto ali poslala sam post o temi o kojoj se raspravlja ne vidim , mislim da administrator ima težak problem
Sve ovo je za mene novo , ali ja sam našla u JANI super odjeću, bijele hlače , tuniku na bretele i haljinicu jako povoljno, stvarno sam zadovoljna i posjetiti ću ih opet, prodavačica je super , a ne kao ona u Mama novi koja te poslužuje preko volje jer mora , kupila sam maju u Mama novi raspala se u dva pranja, Jana je super ,i ima stvarne veličine
Bila sam nekidan u H&M-u u Areni i nema vise trudnickog odjela
A prije mjesec dana sam tamo kupila super lanene hlace...
Khm,ako ova Amarena nije vlasnik ili zaposlenik JANE evo meni glave....
Moje jedine 2 investicije u trudnicku odjecu su bile jedne trudnicke lasteksice (dok je bilo hladnije) te sad ljetne tanke jeans hlace a la dimija....u par svojih ljetnih haljina udjem,imam dosta topova koji su rezani ispod prsa i dolje siroko padaju...iznenadila sam se u koliko ih stanem...tako da sam bas dobro prosla!!!!pretpostavljam da je sa zimskom trudnocom druga prica...
vjerojatno je ljubazna prodavačica
skulirana, ovo o zimskim/ljetnim trudnicama je isto mala zabluda
ja sam rodila početkom veljače, dakle bila sam jesensko/zimska kolekcija trudnica. Kupila sam jedne traperice i to je to. ostalo sam nosila kao i inače. čak sam i kaput nosila običan, i mogla sam ga zakopčati bez problema (baš sam ga zimus promatrala i nisam mogla vjerovati da sam u njemu došla u rodilište?! fakat mi je trbuh bio mini LOL)
e, ali u drugoj trudnoći se sve mijenja, barem kod mene
iako sam na početku trudnoće, trbuh mi je ko da sam trudna 5 mjeseci
nevjerojatno, sve me steže, sve mi je koma
i zato moram kupovat trudničke stvari, za razliku od prvog puta
pitam se u čemu ću ovoga puta do rodilišta, u jakni mm-a ili u nekoj gjuro xxl kreaciji?!![]()
ja gore već pisala o Jani (nisam bila baš zadovoljna ni sa cijenom ni sa kvalitetom)
Puntica, da imas pravo,imam ja i siroke vrecaste zimske odjece!I sad kad kazes kaput,imam jedan sivi pufasti kojeg bi i sad mogla zakopcat!
A sto je npr sa obucom? Bas sam govorila sreca moja sto je ljeto i samo nataknem Hawaianasice na noge,tko bi se sad saginjao i vezivao spigete??? A i malo mi sad ipak naticu stopala u 8om mj,kako bi onda nosila neke zatvorene cipele? Pretpostavljam da se to rjedje dogadja zimi ali opet sigurno malo oteknu...
To za drugu trudnocu,znam jednu curu koja se protivi svim zakonima prirode...ko Heidi Klum....sad je u 3coj trudnoci, izgleda ko i u prvoj a izmedju trudnoca je nosila revije...manekenka...sjecam se da sam je preklani na plazi vidjela u 5om mj trudnoce...mali trbuh ko da se najela....to je to.....kad bi svi tako izgledali,eh.....
trebam malu pomoć. s otoka sam pa me zanima gdje bi u splitu mogla naći povoljno trudničke rebe- neću imat vremena obilazit sve trgovine pa da me uputite gdje mi je najbolje ići? tnx
Da li netko ima trudničke hlače ili trudnički jeans veličine 38-40 kojeg bi prodao?
C&A je meni i inače glavni razlog odlaska u ZG, jer su od rijetkih pristojnih koji imaju brojeve i za nas koje smo pobijedile anoreksiju. Kako ranije nisam obraćala pažnju na trudnički odjel, možete li mi reći ima li C&A taj odjel u svakom centru? Nekako sam planirala otići samo u jedan centar i obući se za jesen/zimu (ako sve bude OK (kuc-kuc) raditi ću do kraja, pa trenerke i sl. neće biti dovoljne). Sigurno je to preoptimistično?
u areni ima, to znam sigurno.
Puno ti je povoljnije kod njih kupiti na normalnom odjelu samo malo veći broj. U areni imaš i h&m i tamo ima trudnički dio i ima lipih stvari.
Hvala na odgovoru, još samo da popuste ove vrućine, eto mene u šopingu.
Evo i mene na temi trudničke odjeće, ljeto se polako približava kraju (mada se po današnjoj temperaturi ne bi reklo :rofl: ) a beba i ja polako rastemo...Kako radim u centru Zg, skočila sam do Prenatala u Ilici i ostala zijevati od čuđenja em na cijene, em na modele (sve hlače su uske da uže ne mogu biti), pa odšetala do Benettona i ostala osiromašena za cca 550 kn a bogatija za donji dio trenirke i traper šos. Ono što me čudi su krojevi traperica (sve u mrkvu, špic) i hlača općenito, popodne ću do Mama nove u WG, ne znam da li tamo ima CA sa trudničkim programom? Na početku su me svi savjetovali da kombiniram tunike, košulje i tajice, al ja se tajice ne dam :D
Ja sam se nakupovala trudnicke odjece prvi put. Pola nisam iznosila. Nesto posudila i tako... Neki dan sam si kupila u benettonu prelijepe trapke za 250kn.... Nisam mogla odolit..
Sumskovoce...pogledaj na forumsku burzu. Imas hrpu povoljnih trudnickih svari..ili postavi tamo pitanje...