I ja jedem duplo više od MM, a sve se njemu prima :aparatic:
Ma glavno da su bebice u redu i da nam lijepo rastu, meni svejedno koliko kg dobijem, ali bolje manje nego više...
Printable View
I ja jedem duplo više od MM, a sve se njemu prima :aparatic:
Ma glavno da su bebice u redu i da nam lijepo rastu, meni svejedno koliko kg dobijem, ali bolje manje nego više...
Ma mene to s kilama malo muči.Evo npr. ja sam prije stimulacije imala 54kg i kad sam saznala da sam trudna, od tog ležanja ipovlačenja po kući dobila sam pola kg. I onda sam se vaguckala tu i tamo i fino sam počela dobivati da bi u 12 tj ja imala na svojoj vagi već 56,5 kg, a kod doktora na onoj njihovoj ( stočnoj, nemojte se ljutiti, ali tak ja nju zovem) 58,5????? Ali to nije sve, vagali su me u čizmama, tajicama, trenirci i 3 majice-(zima je i valja se slojevito obući).....no mene je frapiralo:-o...pa fakat ne jedem tako puno....ne krećem se ko prije, ali mislim!!!!
Moram se očito pomiriti s činjenicom da se hvata:evil:, a možda je i bebolinko veeeeeliki:mrgreen:
Sutra imam uzv i sve me je frka:-|
U 33-ćem tjednu, u plusu 9kg.
Baš sam si sva ogromna, imam filing da mi sve kg u guzici i bedrima, a najmanje u trbuhu.
Nadam se da će nakon poroda otići kile dolje :-)
34 tjedan, i dalje sam minus -12!! puno sam povračala i na dijabetičkoj sam dijeti, pa sam samo stala sa gubljenjem kila, a ni jednu dobila...
Čisto sam znatiželjna baba pa me zanima što kažu doktori na izgubljene kilograme?
Jer svi nam trube da je u trudnoći dobivanje kg dobrodošlo, naravno u normalnim granicama.
Pošto si na dijabetičkoj dijeti pretpostavljam da je to zbog šećera i/ili zbog viška kg prije trudnoće?
30 +2 = + 8 kg
da, na dijeti sam zbog šećera! kad sam prestala povraćati , nakon infuzija 4 dana u bolnici , sa 18 tjedana, razrijedilo se povraćanje i prestale su padati kile. i odtada tu stojim, na -12, a ova dijeta je takva da sam često gladna, pa valjda ni nemam mogućnost niš dobiti!! :)
Ja mislim da ti dobivaš onak baš fino!!!! Onak kak treba....ma vidim ja nema tu pravila, kaj ne, sve ovisi o ženici!!!!
38+3 a mi +17... :oops::oops::oops:
Skupilo nam se malo vode a i beban je veći, tko god nas vidi kaže da je sve u trbuhu... valjda ne lažu :lol:
Joj, mene te vode toliko frka. Al samo zato jer ginekolog voli slati u bolnicu ako vidi da se voda nakuplja, tako da se nadam da će me to zadržavanje vode zaobić u širokooom luku.
17+4 => +2kg
Pa nisam slijepa ali drago mi je da još netko misli kao ja... ni ja sama sebi nisam debela, mogu obući sve stare traperice, naravno da su sad jako uske ali to je normalno i ne mogu ih zakopčati ali da sam se nešto puno raširila i nisam, stvarno i sama vidim da mi je sve u stomaku, jako je špicast i izbočen pa djeluje ogromno iako je uzak, s leđa uopće ne izgledam trudno... pa čak još i struk imam :klap:
Nije me frka vode jer u zadnjim tjednima nakupljanje vode u nogama u normalnim razmjerima nije ništa strašno ni čudno ni zabrinjavajuće... ne valja kad počne oticati i lice, ruke i tako a stopala i skočni zglobovi su sasvim normala stvar... meni su baš slatki moji čevapčići od nožnih prstiju :lol:
Naravno ako netko ne otekne ni malo još bolje i to je super ali nije ni strašno ako netko malo vlage povuče :lol:
ocito da se samo ja ovdje debljam ko bundeva. ostala trudna sa 53,5,a sada 16+1 +6kg.
andreja bundevice, drugarice moja,pa i ja sam u sličnoj situaciji, to ti je nama od hormona:lol::lol: ništa ti ne brini, uostalom sva sreća da smo bile tak twigi prije trudnoće.....
16+1, 1 kg. Do prije tjedan dana mučnine i povraćanja tak da mislim da smo sad na putu prema gore. Uz to još i strogo mirovanje... baš me interesira gdje ćemo završiti i iskreno se svemu tome veselim! Pa što je koja kilica viška!!
Sad si razmišljam da meni većina ljudi govori da sam debela, šmrc. Tako da mora da je to uzrok mom nezadovoljstvu, u biti srela me neka poznanica koja me nije vidjela više od 2 godine i stala se čuditi kako sam debela... A do tada sam se baš nekako OK držala, kao nisam puno kg dobila, nisam se nešta jako udebljala, malo jesam šira, ali mora se tih 9kg nekuda rasporediti. I od tada me baš neka depra pere... Uff, sad ću joj jačmenac poslat :P
evo 18+2 i samo 1kg, jako zadovoljna
Zabica, ma daj pusti te price ,debela, pa sta? :-P
Nisi debela, vec nosis svoje dijete :-D i neka mi samo neko kaze da sam debela, dobice po nosu :) Inace mrzim sve negativne price u trudnoci, i samo slusam fine, ja ovu trudnocu godinama cekam i sad mi trebaju reci kako sam debela itd...ili sinoc jedna dobronamjerna dusa,da kao sta ja mislim radjati u tom gradicu gdje zivim, jesam li ja normalna itd-jer ako nesto krene kako ne treba itd...ma necu to da slusam, ja bih najradije kuci rodila ,ali nemam bas petlju.
a72 svaka čast na pozitivnom razmišljanju!!!!:klap::-D
takva sam i ja..loše rijeći ne dopiru do mene..samo one najbolje.....:mrgreen:
eto i našeg stanja...
po zadnjoj m danas sam trudna 24+2(a po uzv je t 2tj manja) =1kg:-D:-D
ja sam prezadovoljna ..jedem sve i svašta..ali eto još uvijek imam samo 1kg više.....:mrgreen:
niky, ne želim ni čitati taj tvoj "dobitak" kilaže, jer padam u depru;-)
bubička ali zato imam ja još kila od prve trudnoće:oops:.....ima mene hvala bogu i previše...zato me ovo moje sada stanje sa kilama jako veseli......samo me je strah da mi se predkraj trudnoće neće sve zaljepiti za mene kaj pojedem.....:-x:mrgreen:
imam i ja viška otprije (doduše, ne od trudnoće ;) ), pa se sad talože nekak prebrzo, a jedem isto kao prije :(
evo i ja konačno počela nabacivati kile :-D
19 sedmica + 2 kg, čak mi i stomak počinje rasti i više ne stanem u svoje hlače i kupila sam svoje prve trudničke :-D:-D
vjestica :-D samo tako nastavi....:-D ja sam svoje trudničke hlače kupila odmah ...tako da sam zasada mirna....:lol:
Bravo, vještice!
Ja sam 36+5 i nigde me nema, sem u stomaku. Na prošloj kontroli pre 6 nedelja bilo je +5kg, a sad sam, mislim, tu negde na 6,7, mooožda osam. Bebac je jako porastao, pa najzad imam i pravi trudnički stomak...Videću sutra koliki smo sinak i ja...
Kad preteram sa trčkaranjem unaokolo i kućnim poslovima, vidim da mi noge uveče malo nateknu, ali samo gore, između bedara. Ujutro su opet dva štapića...-)
Ono što me raduje, jer se stvarno trudim da se zdravo i raznovrsno hranim ( a i žvaćem onaj grozni ferrum lek kao neki preživar-), je što mi je hemoglobin čak malo i porastao. Do sada je stalno bio u laganom padu...
evo mi bili na kontroli, danas 30+6 i +8kg, ja sva :-D, mada mi ljudi govore da sam debela....sram ih bilo
U prvoj trudnoći ukupno 15kg, ali čudnim tempom dobivane (20tj. +4, 30tj +6 i onda tjedno kila do 39tj.kada sam rodila). Startala sa 54 kg na 165 visine, doma došla sa 6kg manje, a 6mjeseci iza poroda bila na -2kg.
Ovu trudnoću opet startala s 54kg i usprkos mučninama i povraćanju, kile idu lagano gore... danas sam 15+0 i 2-2,5kg u plusu (ali ne mogu se načuditi koliko me trbuh već nego u prvoj T)
evo ja 33+4 i na +17 kg, negine mi 20 minimalno ako ne i vise
Meni moja kilaža varira....ujutro sam +3,5, a navečer +5, pa kaj je to moguće?
24 tj + 5 kg
za sad dobro, samo u trbuhu, na mojih 185 cm imam 71 kg.
samo sad me napao celulit, joj komaaaaaa
21tj +1kg :-/ doktor me opet špotao i rekao "Jel ću ja tebe morati hospitalizirati?"?!?!!? A ja jedem često i raznoliko, ponekad i previše pa se čudim da kg još ne idu gore... Čak me i moji bliži počeli napadati kako to da kg ne idu gore a i sami vide koliko jedem...
Inače visoka sam cca 73cm i u zadnjih 2,3 god. imam uvijek oko 60-62kg. Sada sam na 61.
Llella jel' se mažeš s kakvim uljem? Ja 2,3x tjedno s bademovim i primjećujem da mi je koža mekanija, a što se tiče celulita (možda mi se čini) mislim da ga imam čak manje nego prije :-)
mažem se sa bademovim mlijekom, ali posao je sjedilački skroz- osam sati sjedim, a ludnica je pa nekad jedva stignem na wc.
stalno mislim kako ću početi vježbati, ali kad dođem doma budem već smravljena od umora, a i L. traži svoje.
ma nadam se da će sve otići kad rodim i počnem šetati više, tak je bilo s L.