Stranica 7 od 15 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 724

Tema: Koliko ste kila nabacile?:-) - 9. dio

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

uostalom drži se teme i ne provociraj i liječi si frustracije drugdje.to što ja znam očito je više od onoga što ti znaš evo malo da se spustim na tvoj nivo i budem djetinjasta.

sad isprika moderatorima za skretanje s teme i držim se dalje teme koliko smo kila dobile

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Amandica prvotno napisa
    Danas 11 1/7 i kilaža jednaka kao i prije trudnoće
    16 tjedana - 1 kg dobila :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

29+5 i evo me na +15, bit ce veselo do kraja

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo i mene! Ja sam cca 31 tjedan i + 15 (volim si zaokružit na malo manje ). U 1. sam trudnoći dobila 21 kg ali sam svejedno na dan poroda bila 8 kg lakša nego sad tak da..... I da, fakat jedem sve, sve, sve, baš sam ko termit a sad su bili i blagdani... Mene ubije nekretanje...do prije tjedan dana sam radila ali imam sjedeći posao, doma dođemo oko pol četiri, brzo je mrak i zima je i onda se mi lijepo napapamo, smjestimo opet u sjedeći ili ležeći položaj i opet papamo sve do spavanja jer nema nam slađe... Znam, znam, mnogi će kolutati okicama ali eto to je kod nas činjenično stanje... Već se psihički pripremam kak ću nakon poroda smršaviti 30 kg... Veseli me da će biti proljeće tak da će nadam se biti lakše...

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sandra23 prvotno napisa
    moia ti si baš neka bezobrazna jel?

sandra23, gdje je tvoj nivo pokazuje činjenica da ispravak netočnih navoda ismijavaš, iskrivljuješ napisano, insinuiraš, i na koncu kada ni to ne prolazi, vrijeđaš. otužno, doista. :/

stoga se na tvoj nivo ne bi spuštala. prenizak je, sorry.

ljubazno bih te samo zamolila da prestaneš zatrolavati topic nekim osobnim razračunima i konačno se doista počneš držati teme.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pa evo par dana prije termina 13 kilica. nije loše. sve u svemu zadovoljna sam. osim trbuha i dojki ne primjećujem da sam se nešto specijalno udebljala. možda nakon poroda ostanu kakve 3-4 kg za skinuti.

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo danas smo otprilike 20tj ..i dobila sam samo 1kg.... :D

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

danas 23+5 dobila sveukupno 3kg
    super sam zadovoljna, jer sam u prosloj trudnoci u ovom razdoblju bila na +7kg

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo da se i ja pridružim!s ponosom izjavljujem 21tj dobila 10 kila!!! ginić kaže da je malo puno ali ja sam dosta mršava ušla u trudnoću,beba je dobro,ja se osijećam fenomenalno i ne brinu me kile niti da li ću ih poslije moći skinuti.

moia-ja sam medicinske struke kao i još neki ovdje i znam ponešto o dijetama i kalorijskim vrijednostima namirnica,pa pouzdano mogu reći da neke informacije koje si navela i nisu baš točne,al to na tvoju dušu.više smeta tvoj stav "najpametnija na forumu"pa stoga oladi malo,a između ostalog jedini koji se odmaknuo od teme si ti sa svojim popovanjem,dok je sandra 23 samo napisala kako je izgledala njena dijabetes dijeta i to kao odgovor na post u kojem je bilo postavljeno pitanje dijete i prekomjernog dobivanja težine.a što se tiče nivoa na kojem se nalaziš-siđi draga s pedijestala nisi tamo zasluženo.

princessmo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mi smo 34+5 i 11kg u plusu...
    u zadnjih mjesec dana sam skupila samo 600g (za toliko su procjenili da je beba teža ) što mi je baš čudno jer se u tom periodu našao Božić i N.godina pa nisam baš pazila kako jedem... :D

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

trudna sam puna 32 tjedna i u zadnjih mjesec dana dobila sam pola kile.. brinem se da je to premalo

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

18 + 1 sam trudna, a 4,5 kg sam već dobila

Nije strašno, ali mogla sam i manje

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo me danas 32+3 i 14 kg

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

12+1, - 1 kg
    16+2, - 1 kg
    iako moram priznati da ne znam kako s obzirom da ne pazim baš :?, mora da ću nadoknaditi na kraju.

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

30+3, 11 kila više...ne namjeravam više dobiti, pazim, hranim se po montiju....

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa Vidi poruku
    12+1, - 1 kg
    16+2, - 1 kg
    iako moram priznati da ne znam kako s obzirom da ne pazim baš :?, mora da ću nadoknaditi na kraju.
    Ja sam 19+3 isto 1kg, a idući tjedan ću na UZV i znam da će me dr. opet špotati

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj thaia28 prvotno napisa Vidi poruku
    trudna sam puna 32 tjedna i u zadnjih mjesec dana dobila sam pola kile.. brinem se da je to premalo
    Pola kg,a 32 tj.....pa i nije premalo ako si do sada još nešto dobila osim tih pol kg?Nekad se prima brže,nekad sporije,nekad tijelo zadržava više tekućine...sigurno će te se još nešto primiti u ovim zadnjim tjednima.Ja skroz normalno jedem pa me evo već na oko +7/8kg...a 27tj...(neki dan sam isto bila sa frendicom na kavi ona je u cijeloj trudnoći dobila 7kg,ja sam bila,a druga frendica je 23tj pa je već dobila 12kg...)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sandra23 prvotno napisa Vidi poruku
    16tj +2,5kg
    20tj +3,5kg
    23 tj + 5kg...vidi se da su bili blagdani...
    27tj +7kg...rastem...

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala sandra23
    sveukupno sam dobila 6 kila; u 2. tromjesečju kile su se stvarno brzo lijepile, dok je sada rast usporio.

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam 19+3 isto 1kg, a idući tjedan ću na UZV i znam da će me dr. opet špotati
    To sam i ja pomislila, za sad nije bilo komentara, vidjet ćemo danas .
    Kako god bilo ja ne mogu jesti više od ovog što jedem ( doručak, ručak, večera, između voćni jogurt, tu i tamo bude i čokoladica, pizza i sl.).

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja jedem duplo više od MM, a sve se njemu prima

Ma glavno da su bebice u redu i da nam lijepo rastu, meni svejedno koliko kg dobijem, ali bolje manje nego više...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma mene to s kilama malo muči.Evo npr. ja sam prije stimulacije imala 54kg i kad sam saznala da sam trudna, od tog ležanja ipovlačenja po kući dobila sam pola kg. I onda sam se vaguckala tu i tamo i fino sam počela dobivati da bi u 12 tj ja imala na svojoj vagi već 56,5 kg, a kod doktora na onoj njihovoj ( stočnoj, nemojte se ljutiti, ali tak ja nju zovem) 58,5????? Ali to nije sve, vagali su me u čizmama, tajicama, trenirci i 3 majice-(zima je i valja se slojevito obući).....no mene je frapiralo...pa fakat ne jedem tako puno....ne krećem se ko prije, ali mislim!!!!
    Moram se očito pomiriti s činjenicom da se hvata, a možda je i bebolinko veeeeeliki
    Sutra imam uzv i sve me je frka

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    Ma mene to s kilama malo muči.Evo npr. ja sam prije stimulacije imala 54kg i kad sam saznala da sam trudna, od tog ležanja ipovlačenja po kući dobila sam pola kg. I onda sam se vaguckala tu i tamo i fino sam počela dobivati da bi u 12 tj ja imala na svojoj vagi već 56,5 kg, a kod doktora na onoj njihovoj ( stočnoj, nemojte se ljutiti, ali tak ja nju zovem) 58,5????? Ali to nije sve, vagali su me u čizmama, tajicama, trenirci i 3 majice-(zima je i valja se slojevito obući).....no mene je frapiralo...pa fakat ne jedem tako puno....ne krećem se ko prije, ali mislim!!!!
    Moram se očito pomiriti s činjenicom da se hvata, a možda je i bebolinko veeeeeliki
    Sutra imam uzv i sve me je frka
    To kaj oni važi i skidaju od oka , a tebe ni ne slušaju ( ak već imaš vagu doma, znaš koliko je otprilike bilo prije , i koliko je sad u istoj odjeći)

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

U 33-ćem tjednu, u plusu 9kg.
    Baš sam si sva ogromna, imam filing da mi sve kg u guzici i bedrima, a najmanje u trbuhu.
    Nadam se da će nakon poroda otići kile dolje

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

34 tjedan, i dalje sam minus -12!! puno sam povračala i na dijabetičkoj sam dijeti, pa sam samo stala sa gubljenjem kila, a ni jednu dobila...

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj zlatokosa prvotno napisa Vidi poruku
    34 tjedan, i dalje sam minus -12!! puno sam povračala i na dijabetičkoj sam dijeti, pa sam samo stala sa gubljenjem kila, a ni jednu dobila...
    Čisto sam znatiželjna baba pa me zanima što kažu doktori na izgubljene kilograme?
    Jer svi nam trube da je u trudnoći dobivanje kg dobrodošlo, naravno u normalnim granicama.
    Pošto si na dijabetičkoj dijeti pretpostavljam da je to zbog šećera i/ili zbog viška kg prije trudnoće?
    Posljednje uređivanje od Žabica : 02.02.2010. at 14:50

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

30 +2 = + 8 kg

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

da, na dijeti sam zbog šećera! kad sam prestala povraćati , nakon infuzija 4 dana u bolnici , sa 18 tjedana, razrijedilo se povraćanje i prestale su padati kile. i odtada tu stojim, na -12, a ova dijeta je takva da sam često gladna, pa valjda ni nemam mogućnost niš dobiti!!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    danas tacno 18.tj. i +3kg, odnosno 2 kg sam vratila (a koji su otisli zbog mucnina) i dobila jos 1, ali ukupno 3 kg, i sad sam na 63 kg.
    22.tj. i u zadnja 4 dobila jos 2 kg, i sad je 65, otkako su prestale mucnine sa 12 t.j kad sam bila na -2kg, ja svakih 7 dana dobijem po 0,5 kg. Je li to ok, malo, puno ?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja mislim da ti dobivaš onak baš fino!!!! Onak kak treba....ma vidim ja nema tu pravila, kaj ne, sve ovisi o ženici!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

38+3 a mi +17...
    Skupilo nam se malo vode a i beban je veći, tko god nas vidi kaže da je sve u trbuhu... valjda ne lažu

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Joj, mene te vode toliko frka. Al samo zato jer ginekolog voli slati u bolnicu ako vidi da se voda nakuplja, tako da se nadam da će me to zadržavanje vode zaobić u širokooom luku.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

17+4 => +2kg

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tončica007 prvotno napisa Vidi poruku
    38+3 a mi +17...
    Skupilo nam se malo vode a i beban je veći, tko god nas vidi kaže da je sve u trbuhu... valjda ne lažu
    Tako i meni kažu (27 +9kg).. ali ako sam trudna nisam slijepa
    Dupe mi se proširilo a vidim da ni noge nisu što su bile. Bit će posla dok se ne vratim na mojih 60kg.

U prvoj trudnoći sam dobila 6kg a u ovoj... nebo je granica :D

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Penelop@ prvotno napisa Vidi poruku
    Dupe mi se proširilo a vidim da ni noge nisu što su bile. Bit će posla dok se ne vratim na mojih 60kg.
    Boldani dio me nasmijao, tako i sama mislim...
    32+6 +8kg. Dupe ko ormar, bedra mi se spojila, a to su mi i inače kritični dijelovi, pa gdje drugdje nego tu su se kile naljepile

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Penelop@ prvotno napisa Vidi poruku

U prvoj trudnoći sam dobila 6kg a u ovoj... nebo je granica :D
    Pa nisam slijepa ali drago mi je da još netko misli kao ja... ni ja sama sebi nisam debela, mogu obući sve stare traperice, naravno da su sad jako uske ali to je normalno i ne mogu ih zakopčati ali da sam se nešto puno raširila i nisam, stvarno i sama vidim da mi je sve u stomaku, jako je špicast i izbočen pa djeluje ogromno iako je uzak, s leđa uopće ne izgledam trudno... pa čak još i struk imam

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, mene te vode toliko frka. Al samo zato jer ginekolog voli slati u bolnicu ako vidi da se voda nakuplja, tako da se nadam da će me to zadržavanje vode zaobić u širokooom luku.
    Nije me frka vode jer u zadnjim tjednima nakupljanje vode u nogama u normalnim razmjerima nije ništa strašno ni čudno ni zabrinjavajuće... ne valja kad počne oticati i lice, ruke i tako a stopala i skočni zglobovi su sasvim normala stvar... meni su baš slatki moji čevapčići od nožnih prstiju
    Naravno ako netko ne otekne ni malo još bolje i to je super ali nije ni strašno ako netko malo vlage povuče

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ocito da se samo ja ovdje debljam ko bundeva. ostala trudna sa 53,5,a sada 16+1 +6kg.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

andreja bundevice, drugarice moja,pa i ja sam u sličnoj situaciji, to ti je nama od hormona ništa ti ne brini, uostalom sva sreća da smo bile tak twigi prije trudnoće.....

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

16+1, 1 kg. Do prije tjedan dana mučnine i povraćanja tak da mislim da smo sad na putu prema gore. Uz to još i strogo mirovanje... baš me interesira gdje ćemo završiti i iskreno se svemu tome veselim! Pa što je koja kilica viška!!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Tončica007 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nisam slijepa ali drago mi je da još netko misli kao ja... ni ja sama sebi nisam debela, mogu obući sve stare traperice, naravno da su sad jako uske ali to je normalno i ne mogu ih zakopčati ali da sam se nešto puno raširila i nisam, stvarno i sama vidim da mi je sve u stomaku, jako je špicast i izbočen pa djeluje ogromno iako je uzak, s leđa uopće ne izgledam trudno... pa čak još i struk imam
    Imam i ja struk, i s leđa uopće ne izgledam trudno. Do neki dan se uopće nisam osjećala ogromno, a sad me unatrag 3-4 dana opako drži da sam debela...
    Mogu se jedino tješiti da će kile otići kad rodim i da neću još puno skupiti do kraja

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sad si razmišljam da meni većina ljudi govori da sam debela, šmrc. Tako da mora da je to uzrok mom nezadovoljstvu, u biti srela me neka poznanica koja me nije vidjela više od 2 godine i stala se čuditi kako sam debela... A do tada sam se baš nekako OK držala, kao nisam puno kg dobila, nisam se nešta jako udebljala, malo jesam šira, ali mora se tih 9kg nekuda rasporediti. I od tada me baš neka depra pere... Uff, sad ću joj jačmenac poslat

lelica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo 18+2 i samo 1kg, jako zadovoljna

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zabica, ma daj pusti te price ,debela, pa sta?
    Nisi debela, vec nosis svoje dijete i neka mi samo neko kaze da sam debela, dobice po nosu Inace mrzim sve negativne price u trudnoci, i samo slusam fine, ja ovu trudnocu godinama cekam i sad mi trebaju reci kako sam debela itd...ili sinoc jedna dobronamjerna dusa,da kao sta ja mislim radjati u tom gradicu gdje zivim, jesam li ja normalna itd-jer ako nesto krene kako ne treba itd...ma necu to da slusam, ja bih najradije kuci rodila ,ali nemam bas petlju.

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a72 svaka čast na pozitivnom razmišljanju!!!!
    takva sam i ja..loše rijeći ne dopiru do mene..samo one najbolje.....

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

eto i našeg stanja...
    po zadnjoj m danas sam trudna 24+2(a po uzv je t 2tj manja) =1kg
    ja sam prezadovoljna ..jedem sve i svašta..ali eto još uvijek imam samo 1kg više.....

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

niky, ne želim ni čitati taj tvoj "dobitak" kilaže, jer padam u depru

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bubička ali zato imam ja još kila od prve trudnoće.....ima mene hvala bogu i previše...zato me ovo moje sada stanje sa kilama jako veseli......samo me je strah da mi se predkraj trudnoće neće sve zaljepiti za mene kaj pojedem.....

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

imam i ja viška otprije (doduše, ne od trudnoće ), pa se sad talože nekak prebrzo, a jedem isto kao prije

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo i ja konačno počela nabacivati kile
    19 sedmica + 2 kg, čak mi i stomak počinje rasti i više ne stanem u svoje hlače i kupila sam svoje prve trudničke

Stranica 7 od 15 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •