i mene zanima, šta ima novoga kod vas...a čini mi se da hejena drži štrucu, pošto ne piše već duže vrijeme.. ako je tako :-D
Printable View
Hejena je navodno rodila, ako sam dobro skopčala VBAC
http://forum.roda.hr/threads/16094-K...-carskog/page6
I mene zanimaju detalji jer brojim sitno (8.5.) :-)
Kolko ja vidim hejena je to pisala jos sredinom 4. mjeseca, ako sam ja procitala ono na sto si ti mislila. I pisala je o prvoj bebi...
po svemu sudeci cini se da nam je :heart:Helenica:heart: stigla na svijet :-D:-D:-D
Čestitam Hejena!!! :-D:-D
I drago mi je da ti je vbac uspio :yes:
Da? Pa čestitam Hejena!!!!! :-D:-D:-D
Ja još čekam...danas sam opet bila uvjerena da je to to..od jutra me frkalo,lijepo onak kao pred mengu samo dosta jače, prepone probadaju, bez nekakvih pravilnih razmaka i vrabac, navečer prestalo..
Sutra idem na pregled pa da vidimo što će reći :-)
Kaže doc uskoro..za dva dana ponovno na pregled ako ne krene prije. Jedva čekam!!!!!
petronjela jel tebe šarafe trudovi,mene strasno šarafi 2 dana vec svakih 10 minuta poludit cu,sva sreca da mi je muz doma on me spasi masira mi ledja sto mi dosta znaci
drage moje tete, meni je danas bas sve tesko i umorna sam...predvecer me uhvatila neutaziva glad i zelja za cevapima...sve mi je nesto tesko bilo sjedit, pa sam hodala dok nisu dosli jer su me i leđa pocela boljeti...nakon vecere fineeeeee:zaljubljen: (stalno sam pogledaval na sat jer me bol nisko u leđima kolje fino svako malo, odem ja na wc (a danas sam na velikoj nuzdi bila barem 5 puta) i skuzima na papiru svjezu krv...reko, mora da sam iziritirala guzu od slinog ribanja, ali nije krv je sa "gospođe"...kao da sam znala danas sam se spakovala za bolnicu, obrijala i sve rijesila...sutra sam svakako narucena u 7.30 kod ginicke na pregled (ako izdrzim do jutra :mrgreen:)...beb je aktivna i kao sto sam neki dan napisala kao da trazi izlaz :mrgreen:...malo me temp oblijeva i uzbuđena sam, jer nisam mislila da ce poceti bas tako brz...bas me zanima kako ce proci noc, uglavnom ja sam spakovana :klap:...uff...nas veliki djecak se sprema za upoznavanje, ne mogu vjerovati :zaljubljen:
Aaaaaaaaaaaaaaaaewwwwwwwwww
Za najljepši porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drži se, i slušaj one tete sta ti govore, paketić samo što nije...
Evo još jednog bećara :heart: :-D
idem polako u krevet jer me kraljeznica rastura, pa vam se javim sutra...velike puse...
lazna uzbuna...sve je zatvoreno, beba visoko...nekak se meni cini da mi ne gine carski...beba toliko velika da joj dr. ne moze niti procijeniti tezinu jer ne stane na ekran,a glavica i ostalo je za 40 tt...ah, nista...cekamo 8-)...kaze dr. moze to biti i danas, a moze i za 3 tjedna...vidjet cemo :-)
ima se vremena spustiti bebica, ako će biti u full terminu jelte... a ako ti doktor preporuči carski, neka bude onda tako.. oni znaju najbolje...
p.s. i moj je bio skroz visoko, i nije se spuštao, ali svako je tijelo različito :) i svaka trudnoća individualna..
Da, dva dana i jednu noć, sad me prvi put i po noći šarafilo al meni je to sve još uvijek čudno..Ne čini mi se dovoljno jako, iako mi cijela križa bole al ne seli se naprijed bol. I ti razmaci..malo na 2 sata, pa sat pa 10 min., pa se onda sve smiri pa opet. Ja to ništ ne kužim..uglavnom čekam..:mrgreen:
Kak si ti danas?
12 dana je prošao termin, u bolnici smo čekali moje trudove, pokušavali su me ručno "otvoriti" ili barem potaknuti trudove ali nisu uspijeli.
Na kraju je došao petak prije Uskrsa, za vikend je bilo jako malo dr. u bolnici pa su se dvoumili oće li mi inducirati porod ili na carski.
Odluka je pala na carski, iskreno meni je drago da je tako jer me je užasno bilo strah indukacije u VBAC-u.
Na trenutak kad sam se probudila mi je bilo krivo jer nisam doživjela prirodni porod ali sve je dobro završilo a to je najbitnije.
Ajooj :-(. Ma glavno da je sve dobro završilo!:-D
Ja se nekako nadam da neću morati predugo čekati u Ri, iako je sve još uvijek jako visoko i zatvoreno. A s druge strane, strah me, znam što me čeka, ne bi indukciju, ali ne bi odbila niti epiduralnu :) Sutra je termin :cekam:
Jesam cure moje!! Rodila sam 2.5. prekrasnu curicu 3670gr i 50cm :angel:
Porod je bio sve samo ne prirodan ali ipak puno bolji nego carski prvi puta! Neopisiv osječaj euforije, adrenalina i ljubavi!!
Želim vam svima što ljepše i kraće porode :yes:
baš gledam dal se javio ko ovdje pa ništa :-(
nema nijedne od vas a da se termin bliži? meni je 16. i ništa se ne događa! Pa čekam. 8-)
Ali istina je da devet mjeseci tolko brzo prođe a ti zadnji tjedni se vuku i vuku.... (bar meni :-) )
meni je 13., ali kao da i nije, nikakvih naznaka....čekam trudove, sve je zrelo za porod, dovoljno sam već otvorena, dr. mi je dao rok do subote da prirodno krene, a tad frajer mora van:mrgreen:
Ja cu opet ispratit i ovu turu u rodiliste i cekat jos malo.... :-)
koksy :lol:, ma budeš i ti uskoro! Još mjesec dana!
Ares ti si znači sad prva na redu :-)
Super! Ipak nisam sama u očekivanju! Prvog sina sam rodila 6 dana prije pa sam si nekak utuvila u glavu da bude i sad tak-luda glava! A sad se osjećam ko da nikad ne budem rodila! :mrgreen:
A ja bas imam osjecaj da cu ranije iako sam Svena prenjela...Ma ko ce znat. Uglavnom, rekla sam MM-u da ako se dogodi situacija da me uhvate oni jaki trudovi dok sam sama doma, da necu zivkat susjede nego cu nazvat hitnu i rodit doma ako treba, bolje nego susjedu u autu negdje na cesti. A on onako tipicno muski; pa sve ces zakrvarit :roll::lol:
Nego da pitam vas koje ste potkraj, jel vam curi mljeko? Pa kod mene su vec potoci, jedno jutro pidzama, plahta, na ruci mi sve bijelo zasuseno valjda kako sam spavala na boku pa je tako na sve strane... I tako iz obje vec mjesecima!
ja ne znam dal bi curilo, jer moj stariji sisavac još uvijek cica ujutro dok se probudi! tak da sve kaj ima on pojede pa ništ ne curi. Al kolko se sjećam od prvi put nije ništ curilo! Znam da me je to baš mučilo zašto kod mene nema ničega a frendica je nosila jastučiće u trudnoći :-)
Meni ništa ne curi, jedino me zadnjih par dana bole bradavice kao na početku trudnoće.
Ja sam sada 35 tjedana, u petak sam bila na pregledu nakon čega me uhvatilo ludilo i nisam stala ( do danas ) dok nisam oprala svu robicu, kolica, AS, spakirala torbu za rodilište....:-)
Pripremila sam robu za izlazak iz rodilišta za sebe i bebu i objasnila svojoj starijoj kćeri gdje će uputit tatu da traži :lol:
Sad me uhvatio neki mir iako sveki navaljuje da izvadimo i krevetić ( vrlo malo korišten s prethodne dvije korisnice ).
Ipak smo mi iskusni co-sleeperi.
Ja prijavljujem ispadanje sluznog cepa u subotu i odradene lazne trudove jucer!
Bit ce to skoro, al kao da se Svemir urotio protiv mene MM nece doc sutra nego tek sljedeci tjedan u srijedu... A trebao je biti 2 tjedna doma od sutra i bas me to umirilo a sad opet susjedi i svekiji moraju biti u stand by poziciji...
Jos k tome se spominje da ce morat u Crnu Goru na 3 tjedna...nevjerovatno...kud bas sad??
sretno!!!!
Koksy??? zar već ? ma sretno dragaaaaaaaaa
Vi ste mene vec poslale u rodiliste :lol:
Ne, ne, jos nije vrijeme, zelim da beba jos malo naraste i da mi bude lijepa i okrugla kad se upoznamo. :-)
Al me danas opako probada skroz nisko, dosad je beba bila onako malo u stranu ali mislim da se sad bas spustila dolje u idealan polozaj za porod.
Svako malo zastanem i jaucem kako me udara u mjehur i tocno osjecam malene rucice skroz nisko dok "pliva". :-)