Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 404

Tema: Nestrpljivo očekivanje (u očekivanju Godota)

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bas sam svratila da vidim ima li sto od zadarmamice! Napokon je i njoj krenulo!

Joj vi cete sve rodit a ja cu ostat tu sama...uopce ne znam zasto sam se navukla na ovu temu a imam jos 10-11 tjedana do kraja...

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam svratila da vidim ima li sto od zadarmamice! Napokon je i njoj krenulo!

Joj vi cete sve rodit a ja cu ostat tu sama...uopce ne znam zasto sam se navukla na ovu temu a imam jos 10-11 tjedana do kraja...
    Baš mi je to slatko! Tako sam i ja iz prikrajka dugo pratila temu i mislila si joj gdje sam ja od toga

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Nema više borbe sa trudovima, čepom, vodenjakom, i bolovima....

Ne znam sve detalje, samo znam sljedeće, citiram zadarmamicu:

3720g, 52 dug, sve super.

Kada saznam više, javit ću vam...a dotad poželimo Krševanu dobrodošlicu u naš šareni mali-veliki svijet...

...ja plačem od srećeeeeeeeeeeeeeeeeee... sad bi sjela u auto s Noićem i išla ju tamo izgnjaviti i izljubiti...........

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

da i samo da kažem da je u bolnicu otišla oko 16 sati, javila je da je rodila sada u pola 10.. dakle brzo je bilo pošto je danas na pregledu bila otvorena 3 prsta, i poslali je kući, i puko vodenjak oko 4...

želim vam svima isčekivalicama (da vas ne nabrajam sad pere me euforija zbog zadarmamice) da vam sve bude do kraja dobro i da sve dobro prođe i da i vi brzo grlite i ljubite svoje štruce kao nas dvije...pusam vas....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa onda nema druge nego cestitati od srca na velikom decku!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Čestitam i ja od srca zadarmamici na to što je mamica

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Velike čestitke zadarmamici!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jeeeeeeeeee..čestitke Zadarmamimci i malom Krševanu

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    bfamily, ne pišeš već 8 dana???? a termin prošao?? jel se mazite?
    evo mene, napokon sam dočekala svog Nou.
    Nisam se javljala jer su me 15.04 hospitarizirali da im budem pod nadzorom, tako da sam 7 dana provela u bolnici čekajući svoje trudove koji nisu došli.
    Isčekivanje me ubijalo u pojam, odvojenost od Enole mi kidala srce, i tko zna koliko bi još čekala da me nisu odlučili poroditi carskim 22.04.
    Ali sad se napokon mazimo

Zadarmamica čestitam ti od srca!

Svima koje čekate, da što prije dočekate svoje bebače
    Posljednje uređivanje od bfamily : 29.04.2011. at 13:58

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

zadarmamica, hejena, lastavica1979, zeljana02, koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za isčekivanje..

AnneMary ako se ne varam 12.04. je trebao biti CR... jel se i vi mazite?
    Ipak je carski bio u ponedjeljak 11.04. i da jako se mazimo.
    Ujutro sam se probudila oko 5 sati sa mokrom piđamom, procurio lagano vodenjak, pa sam išla na odjel i sačekala doktora iz vizite da ga pitam jel ostajem na odjelu ili idem odmah u rađaonu.
    On me odmah poslao gore i već u 9 58 se rodio mali dečko, 3700 , 50 dugačak.
    Sve je prošlo u redu, samo sam se iznenadila kako je drugi carski ružan.
    Već za sat vremena su mi donijeli bebu i bio je s menom cijelo vrijeme.
    Nije mi bilo teško jer su sestre super, samo pozvoniš i one ti ga dodaju ili spreme u krevetić kad se napapa.
    A koja je to razlika od prvog djeteta kad sam malenu vidila tek drugi dan navečer.
    Već 3 dan sam išla doma, jedva se vukla do auta ali bolje doma nego u bolnici.
    Trebalo mi je dobra dva tjedna da se ispravim jer me jako bolilo s lijeve strane ali sad sam puno bolje, i ništa me više ne boli.
    Malecki je već s 10 dana prešišao porođajnu težinu tako da lijepo napreduje.
    Samo jede i spava, vrišti i plače samo kad treba kakat.
    Eto to je naš izvještaj!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

AnneMary heart:

D I V N O .......

Drago mi je da si se oporavila i da je malecki lijepo napreduje... samo naprijed... ljubite se i mazite i dalje...

hejena, lastavica1979, zeljana02, koksy imal šta novoga?

(ja vas i dalje pratim i volim vas čitati, iako sam ponosna mamica već 40 dana starog Noića...)

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo i mene opet
    bila danas na pregledu i dr me pita jel ne osjetim ja trudove.. da sam se otvorila 2cm i da je plodna voda mliječna - idealan nalaz
    Misli da je to već krenulo i samo što nije - e pa riječi joj se pozlatile! Tako da eto nadam se što kraćem iščekivanju

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj hejena prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene opet
    bila danas na pregledu i dr me pita jel ne osjetim ja trudove.. da sam se otvorila 2cm i da je plodna voda mliječna - idealan nalaz
    Misli da je to već krenulo i samo što nije - e pa riječi joj se pozlatile! Tako da eto nadam se što kraćem iščekivanju
    Opa! Takav je bio moj nalaz dan prije nego sam rodila! To je to! Nadam se da ces vrlo brzo grliti svoje zlato i zelim ti najljepsi moguci porod!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo i mene opet

jupi stize nam HELENICA

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja idem tek za tjedan dana na pregled
    dobila sam uputnicu za ctg za svaki slucaj jer je dr. na go, pa cemo vidjeti ...jedva cekammmmmmmmm...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo i mene opet
    Super!!!! Bravo, bravo Još malo pa češ grliti svoju bebicu .

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Evo i mene opet
    super želim ti brz porod....

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    super želim ti brz porod....
    i ja također.... i mislim da si već rodila btw.. pošto nam ne pišeš

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

joj drage moje curke ja i dalje tuzna dosla sad iz bolnice dr kaze tijesno otvorena 1 prst,jedva mi je uspijela vidjet plodnu vodu to me tako bolilo,jos me ona pita jel vas jako boli,a šta da joj kazem nemogu bit pekmez jer jos i porod moram proci koji vjerojatno gore boli. Plodna voda je mlijecna sto mi je jedina svijetla tocka danas i narucila me za tjedan dana,ajme jos tjedan dana agonije. Ne mogu vise. Ne znam sta da radim da ribam kucu isponova mozda uspijem jos koji cm uhvatit. Muz me izbjegava tako da od njega za sad nikakve koristi,vidjet cemo

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mi smo do danas u terminu ...jedva cekamo naseg djecaka da dođe...

curke s pocetka svibnja, sta ima kod vas???...hejena, paid, lastavica1979, petronjela...nemojte da vas prestignemo...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    curke s pocetka svibnja, sta ima kod vas???...hejena, paid, lastavica1979, petronjela...nemojte da vas prestignemo...

i mene zanima, šta ima novoga kod vas...a čini mi se da hejena drži štrucu, pošto ne piše već duže vrijeme.. ako je tako

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hejena je navodno rodila, ako sam dobro skopčala VBAC

http://forum.roda.hr/threads/16094-K...-carskog/page6

I mene zanimaju detalji jer brojim sitno (8.5.)

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kolko ja vidim hejena je to pisala jos sredinom 4. mjeseca, ako sam ja procitala ono na sto si ti mislila. I pisala je o prvoj bebi...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj drndalica prvotno napisa Vidi poruku
    Hejena je navodno rodila, ako sam dobro skopčala VBAC

http://forum.roda.hr/threads/16094-K...-carskog/page6

I mene zanimaju detalji jer brojim sitno (8.5.)
    Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Kolko ja vidim hejena je to pisala jos sredinom 4. mjeseca, ako sam ja procitala ono na sto si ti mislila. I pisala je o prvoj bebi...
    kaže Danci_krmed
    Ne znam detalje, ali Hejena je sama izgurala svoju djevojčicu na ovaj svijet. Čestitke Hejena

dakle ČESTITKE HEJENA!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od andynoa : 04.05.2011. at 13:43

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

po svemu sudeci cini se da nam je Helenica stigla na svijet

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Čestitam Hejena!!!

I drago mi je da ti je vbac uspio

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

kaže Danci_krmed
    Ne znam detalje, ali Hejena je sama izgurala svoju djevojčicu na ovaj svijet. Čestitke Hejena

dakle ČESTITKE HEJENA!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Imas pravo, previdjela sam to...

Cestitam na curici!

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj bfamily prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam Hejena!!!

I drago mi je da ti je vbac uspio
    bfamily - rodila si? Je li bio VBAC? Još uvijek tražim friška iskustva, termin mi je pred vratima...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da? Pa čestitam Hejena!!!!!
    Ja još čekam...danas sam opet bila uvjerena da je to to..od jutra me frkalo,lijepo onak kao pred mengu samo dosta jače, prepone probadaju, bez nekakvih pravilnih razmaka i vrabac, navečer prestalo..
    Sutra idem na pregled pa da vidimo što će reći

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kaže doc uskoro..za dva dana ponovno na pregled ako ne krene prije. Jedva čekam!!!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

petronjela jel tebe šarafe trudovi,mene strasno šarafi 2 dana vec svakih 10 minuta poludit cu,sva sreca da mi je muz doma on me spasi masira mi ledja sto mi dosta znaci

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje tete, meni je danas bas sve tesko i umorna sam...predvecer me uhvatila neutaziva glad i zelja za cevapima...sve mi je nesto tesko bilo sjedit, pa sam hodala dok nisu dosli jer su me i leđa pocela boljeti...nakon vecere fineeeeee (stalno sam pogledaval na sat jer me bol nisko u leđima kolje fino svako malo, odem ja na wc (a danas sam na velikoj nuzdi bila barem 5 puta) i skuzima na papiru svjezu krv...reko, mora da sam iziritirala guzu od slinog ribanja, ali nije krv je sa "gospođe"...kao da sam znala danas sam se spakovala za bolnicu, obrijala i sve rijesila...sutra sam svakako narucena u 7.30 kod ginicke na pregled (ako izdrzim do jutra )...beb je aktivna i kao sto sam neki dan napisala kao da trazi izlaz ...malo me temp oblijeva i uzbuđena sam, jer nisam mislila da ce poceti bas tako brz...bas me zanima kako ce proci noc, uglavnom ja sam spakovana ...uff...nas veliki djecak se sprema za upoznavanje, ne mogu vjerovati

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Aaaaaaaaaaaaaaaaewwwwwwwwww

Za najljepši porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Drži se, i slušaj one tete sta ti govore, paketić samo što nije...

Evo još jednog bećara

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

aaaaaaaaaaaaaaaaewwwwwwwwww

za najljepši porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    drži se, i slušaj one tete sta ti govore, paketić samo što nije...

Evo još jednog bećara :-d

:-d:-d:-d

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

idem polako u krevet jer me kraljeznica rastura, pa vam se javim sutra...velike puse...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

lazna uzbuna...sve je zatvoreno, beba visoko...nekak se meni cini da mi ne gine carski...beba toliko velika da joj dr. ne moze niti procijeniti tezinu jer ne stane na ekran,a glavica i ostalo je za 40 tt...ah, nista...cekamo ...kaze dr. moze to biti i danas, a moze i za 3 tjedna...vidjet cemo

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ima se vremena spustiti bebica, ako će biti u full terminu jelte... a ako ti doktor preporuči carski, neka bude onda tako.. oni znaju najbolje...

p.s. i moj je bio skroz visoko, i nije se spuštao, ali svako je tijelo različito i svaka trudnoća individualna..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    petronjela jel tebe šarafe trudovi,mene strasno šarafi 2 dana vec svakih 10 minuta poludit cu,sva sreca da mi je muz doma on me spasi masira mi ledja sto mi dosta znaci
    Da, dva dana i jednu noć, sad me prvi put i po noći šarafilo al meni je to sve još uvijek čudno..Ne čini mi se dovoljno jako, iako mi cijela križa bole al ne seli se naprijed bol. I ti razmaci..malo na 2 sata, pa sat pa 10 min., pa se onda sve smiri pa opet. Ja to ništ ne kužim..uglavnom čekam..
    Kak si ti danas?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    lazna uzbuna...sve je zatvoreno, beba visoko...nekak se meni cini da mi ne gine carski...beba toliko velika da joj dr. ne moze niti procijeniti tezinu jer ne stane na ekran,a glavica i ostalo je za 40 tt...ah, nista...cekamo ...kaze dr. moze to biti i danas, a moze i za 3 tjedna...vidjet cemo
    A kam ti žuriš...čekaj svoj red..
    I nemoj uopće razmišljati o carskom, sve to može itekako biti ok. I ja sam mislila da ću imati glavonju al sad zadnjih mjesec dana dobio je na kilaži više nego u obujmu glavice..imamo 3300g

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Petronjela prvotno napisa Vidi poruku
    A kam ti žuriš...čekaj svoj red..
    I nemoj uopće razmišljati o carskom, sve to može itekako biti ok. I ja sam mislila da ću imati glavonju al sad zadnjih mjesec dana dobio je na kilaži više nego u obujmu glavice..imamo 3300g

ne zurim ja nas decko zuri ...on je u 34 tt imao 3030g ...cijeli dan me opet sve boli, spusta se on polako dolje a pri tome udara sve u 16

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj drndalica prvotno napisa Vidi poruku
    bfamily - rodila si? Je li bio VBAC? Još uvijek tražim friška iskustva, termin mi je pred vratima...
    jesam. na kraju ipak ponovni carski.
    možda da se još čekalo bi dobila i ja svoj VBAC....ali eto ipak ništa od toga.
    Tebi ga želim od sveg srca

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jesam. na kraju ipak ponovni carski.
    možda da se još čekalo bi dobila i ja svoj VBAC....ali eto ipak ništa od toga.
    Tebi ga želim od sveg srca
    Zbog čega je bio CR?

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

12 dana je prošao termin, u bolnici smo čekali moje trudove, pokušavali su me ručno "otvoriti" ili barem potaknuti trudove ali nisu uspijeli.
    Na kraju je došao petak prije Uskrsa, za vikend je bilo jako malo dr. u bolnici pa su se dvoumili oće li mi inducirati porod ili na carski.
    Odluka je pala na carski, iskreno meni je drago da je tako jer me je užasno bilo strah indukacije u VBAC-u.
    Na trenutak kad sam se probudila mi je bilo krivo jer nisam doživjela prirodni porod ali sve je dobro završilo a to je najbitnije.

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

12 dana je prošao termin, u bolnici smo čekali moje trudove, pokušavali su me ručno "otvoriti" ili barem potaknuti trudove ali nisu uspijeli.
    Na kraju je došao petak prije Uskrsa, za vikend je bilo jako malo dr. u bolnici pa su se dvoumili oće li mi inducirati porod ili na carski.
    Odluka je pala na carski, iskreno meni je drago da je tako jer me je užasno bilo strah indukacije u VBAC-u.
    Na trenutak kad sam se probudila mi je bilo krivo jer nisam doživjela prirodni porod ali sve je dobro završilo a to je najbitnije.
    Ajooj . Ma glavno da je sve dobro završilo!

Ja se nekako nadam da neću morati predugo čekati u Ri, iako je sve još uvijek jako visoko i zatvoreno. A s druge strane, strah me, znam što me čeka, ne bi indukciju, ali ne bi odbila niti epiduralnu Sutra je termin

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

onda smo bile u bolnici u isto vrijeme. ja sam rodila u utorak.a pošto si imala carski vjerojatno si još bila tamo

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jesam cure moje!! Rodila sam 2.5. prekrasnu curicu 3670gr i 50cm
    Porod je bio sve samo ne prirodan ali ipak puno bolji nego carski prvi puta! Neopisiv osječaj euforije, adrenalina i ljubavi!!
    Želim vam svima što ljepše i kraće porode

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Porod je bio sve samo ne prirodan ali ipak puno bolji nego carski prvi puta! Neopisiv osječaj euforije, adrenalina i ljubavi!!
    super čestitke na bebi

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Super! Dobrodošlica curici!

zadarmamica, mimoišle smo se u bolnici. Ja sam izašla u ponedjeljak

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

baš gledam dal se javio ko ovdje pa ništa
    nema nijedne od vas a da se termin bliži? meni je 16. i ništa se ne događa! Pa čekam.
    Ali istina je da devet mjeseci tolko brzo prođe a ti zadnji tjedni se vuku i vuku.... (bar meni )

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni je 13., ali kao da i nije, nikakvih naznaka....čekam trudove, sve je zrelo za porod, dovoljno sam već otvorena, dr. mi je dao rok do subote da prirodno krene, a tad frajer mora van

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •