Bas sam svratila da vidim ima li sto od zadarmamice! Napokon je i njoj krenulo!
Joj vi cete sve rodit a ja cu ostat tu sama...uopce ne znam zasto sam se navukla na ovu temu a imam jos 10-11 tjedana do kraja...
Bas sam svratila da vidim ima li sto od zadarmamice! Napokon je i njoj krenulo!
Joj vi cete sve rodit a ja cu ostat tu sama...uopce ne znam zasto sam se navukla na ovu temu a imam jos 10-11 tjedana do kraja...
Nema više borbe sa trudovima, čepom, vodenjakom, i bolovima....
Ne znam sve detalje, samo znam sljedeće, citiram zadarmamicu:
3720g, 52 dug, sve super.
Kada saznam više, javit ću vam...a dotad poželimo Krševanu dobrodošlicu u naš šareni mali-veliki svijet...
![]()
![]()
![]()
...ja plačem od srećeeeeeeeeeeeeeeeeee... sad bi sjela u auto s Noićem i išla ju tamo izgnjaviti i izljubiti...........
da i samo da kažem da je u bolnicu otišla oko 16 sati, javila je da je rodila sada u pola 10.. dakle brzo je bilo pošto je danas na pregledu bila otvorena 3 prsta, i poslali je kući, i puko vodenjak oko 4...
želim vam svima isčekivalicama (da vas ne nabrajam sad pere me euforija zbog zadarmamice) da vam sve bude do kraja dobro i da sve dobro prođe i da i vi brzo grlite i ljubite svoje štruce kao nas dvije...pusam vas....
Pa onda nema druge nego cestitati od srca na velikom decku!![]()
Jeeeeeeeeee..čestitke Zadarmamimci i malom Krševanu![]()
evo mene, napokon sam dočekala svog Nou.
Nisam se javljala jer su me 15.04 hospitarizirali da im budem pod nadzorom, tako da sam 7 dana provela u bolnici čekajući svoje trudove koji nisu došli.
Isčekivanje me ubijalo u pojam, odvojenost od Enole mi kidala srce, i tko zna koliko bi još čekala da me nisu odlučili poroditi carskim 22.04.
Ali sad se napokon mazimo
Zadarmamica čestitam ti od srca!
Svima koje čekate, da što prije dočekate svoje bebače
Posljednje uređivanje od bfamily : 29.04.2011. at 13:58
Ipak je carski bio u ponedjeljak 11.04. i da jako se mazimo.
Ujutro sam se probudila oko 5 sati sa mokrom piđamom, procurio lagano vodenjak, pa sam išla na odjel i sačekala doktora iz vizite da ga pitam jel ostajem na odjelu ili idem odmah u rađaonu.
On me odmah poslao gore i već u 9 58 se rodio mali dečko, 3700 , 50 dugačak.
Sve je prošlo u redu, samo sam se iznenadila kako je drugi carski ružan.
Već za sat vremena su mi donijeli bebu i bio je s menom cijelo vrijeme.
Nije mi bilo teško jer su sestre super, samo pozvoniš i one ti ga dodaju ili spreme u krevetić kad se napapa.
A koja je to razlika od prvog djeteta kad sam malenu vidila tek drugi dan navečer.
Već 3 dan sam išla doma, jedva se vukla do auta ali bolje doma nego u bolnici.
Trebalo mi je dobra dva tjedna da se ispravim jer me jako bolilo s lijeve strane ali sad sam puno bolje, i ništa me više ne boli.
Malecki je već s 10 dana prešišao porođajnu težinu tako da lijepo napreduje.
Samo jede i spava, vrišti i plače samo kad treba kakat.
Eto to je naš izvještaj!
AnneMaryheart:
D I V N O .......
Drago mi je da si se oporavila i da je malecki lijepo napreduje... samo naprijed... ljubite se i mazite i dalje...
hejena, lastavica1979, zeljana02, koksy imal šta novoga?
(ja vas i dalje pratim i volim vas čitati, iako sam ponosna mamica već 40 dana starog Noića...)
Evo i mene opet
bila danas na pregledu i dr me pita jel ne osjetim ja trudove.. da sam se otvorila 2cm i da je plodna voda mliječna - idealan nalaz![]()
Misli da je to već krenulo i samo što nije - e pa riječi joj se pozlatile! Tako da eto nadam se što kraćem iščekivanju![]()
ja idem tek za tjedan dana na pregled
dobila sam uputnicu za ctg za svaki slucaj jer je dr. na go, pa cemo vidjeti ...jedva cekammmmmmmmm...![]()
joj drage moje curke ja i dalje tuzna dosla sad iz bolnice dr kaze tijesno otvorena 1 prst,jedva mi je uspijela vidjet plodnu vodu to me tako bolilo,jos me ona pita jel vas jako boli,a šta da joj kazem nemogu bit pekmez jer jos i porod moram proci koji vjerojatno gore boli. Plodna voda je mlijecna sto mi je jedina svijetla tocka danas i narucila me za tjedan dana,ajme jos tjedan dana agonije. Ne mogu vise. Ne znam sta da radim da ribam kucu isponova mozda uspijem jos koji cm uhvatit. Muz me izbjegava tako da od njega za sad nikakve koristi,vidjet cemo
mi smo do danas u terminu...jedva cekamo naseg djecaka da dođe...
curke s pocetka svibnja, sta ima kod vas???...hejena, paid, lastavica1979, petronjela...nemojte da vas prestignemo...![]()
Hejena je navodno rodila, ako sam dobro skopčala VBAC
http://forum.roda.hr/threads/16094-K...-carskog/page6
I mene zanimaju detalji jer brojim sitno (8.5.)![]()
Kolko ja vidim hejena je to pisala jos sredinom 4. mjeseca, ako sam ja procitala ono na sto si ti mislila. I pisala je o prvoj bebi...
po svemu sudeci cini se da nam jeHelenica
stigla na svijet
![]()
Da? Pa čestitam Hejena!!!!!
Ja još čekam...danas sam opet bila uvjerena da je to to..od jutra me frkalo,lijepo onak kao pred mengu samo dosta jače, prepone probadaju, bez nekakvih pravilnih razmaka i vrabac, navečer prestalo..
Sutra idem na pregled pa da vidimo što će reći![]()
Kaže doc uskoro..za dva dana ponovno na pregled ako ne krene prije. Jedva čekam!!!!!
petronjela jel tebe šarafe trudovi,mene strasno šarafi 2 dana vec svakih 10 minuta poludit cu,sva sreca da mi je muz doma on me spasi masira mi ledja sto mi dosta znaci
drage moje tete, meni je danas bas sve tesko i umorna sam...predvecer me uhvatila neutaziva glad i zelja za cevapima...sve mi je nesto tesko bilo sjedit, pa sam hodala dok nisu dosli jer su me i leđa pocela boljeti...nakon vecere fineeeeee(stalno sam pogledaval na sat jer me bol nisko u leđima kolje fino svako malo, odem ja na wc (a danas sam na velikoj nuzdi bila barem 5 puta) i skuzima na papiru svjezu krv...reko, mora da sam iziritirala guzu od slinog ribanja, ali nije krv je sa "gospođe"...kao da sam znala danas sam se spakovala za bolnicu, obrijala i sve rijesila...sutra sam svakako narucena u 7.30 kod ginicke na pregled (ako izdrzim do jutra
)...beb je aktivna i kao sto sam neki dan napisala kao da trazi izlaz
...malo me temp oblijeva i uzbuđena sam, jer nisam mislila da ce poceti bas tako brz...bas me zanima kako ce proci noc, uglavnom ja sam spakovana
...uff...nas veliki djecak se sprema za upoznavanje, ne mogu vjerovati
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaewwwwwwwwww
Za najljepši porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drži se, i slušaj one tete sta ti govore, paketić samo što nije...
Evo još jednog bećara![]()
![]()
idem polako u krevet jer me kraljeznica rastura, pa vam se javim sutra...velike puse...
lazna uzbuna...sve je zatvoreno, beba visoko...nekak se meni cini da mi ne gine carski...beba toliko velika da joj dr. ne moze niti procijeniti tezinu jer ne stane na ekran,a glavica i ostalo je za 40 tt...ah, nista...cekamo...kaze dr. moze to biti i danas, a moze i za 3 tjedna...vidjet cemo
![]()
ima se vremena spustiti bebica, ako će biti u full terminu jelte... a ako ti doktor preporuči carski, neka bude onda tako.. oni znaju najbolje...
p.s. i moj je bio skroz visoko, i nije se spuštao, ali svako je tijelo različitoi svaka trudnoća individualna..
Da, dva dana i jednu noć, sad me prvi put i po noći šarafilo al meni je to sve još uvijek čudno..Ne čini mi se dovoljno jako, iako mi cijela križa bole al ne seli se naprijed bol. I ti razmaci..malo na 2 sata, pa sat pa 10 min., pa se onda sve smiri pa opet. Ja to ništ ne kužim..uglavnom čekam..
Kak si ti danas?
12 dana je prošao termin, u bolnici smo čekali moje trudove, pokušavali su me ručno "otvoriti" ili barem potaknuti trudove ali nisu uspijeli.
Na kraju je došao petak prije Uskrsa, za vikend je bilo jako malo dr. u bolnici pa su se dvoumili oće li mi inducirati porod ili na carski.
Odluka je pala na carski, iskreno meni je drago da je tako jer me je užasno bilo strah indukacije u VBAC-u.
Na trenutak kad sam se probudila mi je bilo krivo jer nisam doživjela prirodni porod ali sve je dobro završilo a to je najbitnije.
Jesam cure moje!! Rodila sam 2.5. prekrasnu curicu 3670gr i 50cm![]()
Porod je bio sve samo ne prirodan ali ipak puno bolji nego carski prvi puta! Neopisiv osječaj euforije, adrenalina i ljubavi!!
Želim vam svima što ljepše i kraće porode![]()
baš gledam dal se javio ko ovdje pa ništa
nema nijedne od vas a da se termin bliži? meni je 16. i ništa se ne događa! Pa čekam.
Ali istina je da devet mjeseci tolko brzo prođe a ti zadnji tjedni se vuku i vuku.... (bar meni)
meni je 13., ali kao da i nije, nikakvih naznaka....čekam trudove, sve je zrelo za porod, dovoljno sam već otvorena, dr. mi je dao rok do subote da prirodno krene, a tad frajer mora van![]()