Moj se malo produžio!! :roll: ( nekako još prije dva tri tjedna mi je dodan jedan dan) danas je 30 dc.
spoting je tu od petka uvečer a M ni da bi .
Printable View
Moj se malo produžio!! :roll: ( nekako još prije dva tri tjedna mi je dodan jedan dan) danas je 30 dc.
spoting je tu od petka uvečer a M ni da bi .
Ja bi trebala za 3 dana dobit, simptomi su tu. A danas me je zvao dr da su mi stigli nalazi briseva, pozitivna je neka aerobna bakterija, nije rekao koja, ali kao nije nista strasno, pa moram na antibiotike. A iduci ciklus sam planirala Hsg, pa nista od toga sada...A zadnjih dana me boli donji dio stomaka i idem stalno mokriti, mislila sam da je neka upala mjehura, al ocito ima veze s tom bakterijom..
Ola chicas.. :uteg:
MAMI,pvo šaljem hugić :love:!
Fala na kavici,ja sam si cugnula čaja s medom. Kavu ne pijem več duže vrijeme,ne paše mi više nekak. Kašalj me ubija,a znam da bude potraaajal joj.. :vudu: Ako koja zna nekaj isprobano a da nisu sirupi,pastile ili čajevi,pucajte.
Meni je sutra 3.dc.
*sunshine*,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu papu i za daljnje nalaze!
nivesa,kak je danas? Na listu se ne vračaš,bar ne još pretpostavljam... :love2:
Šiškice,piš,piš...
xavii,kaj ima kod tebe?
Evo,xavii je bila brža hahaha..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije strašno i da se budeš riješila beštije od prve!
Žužy nema piša za sad!!!
pokušavam mozak odmoriti od svega!!!
Sinoć me uhavtila takva tuga, tekle suze same od sebe , slagali smo kindač od moje princeze jer je dobila svoj prvi krevet!!
Ne mogu vjerovat da su još malo 3 godine i da više nije beba!!
Vrtili se filmovi kak smo ju čekali, kak je trbuh počeo rast (nakon toliko godina)i kak sam MM ugnjetavala da dva mjeseca prije termina složi krevetić!! a sad se slaže i sprema u šupu!!
nadala sam se da će moj brat imati djece al za sad samo jedna izgubljena (vanmaternična) koja im je jaaako umanjila šanse za T..
sve skupa imat će sreće ak ikad uspiju!!
smrc, smrc!!
žužy mozda sirup od crne rotkve i meda za iskasljavanje?
šiškica grlim...
hvala! drzim fige da i vi uskoro budete kotrljajuce :fige:
sad dolaze hladni dani i snijeg, sklupcavajte se s muzicima sto cesce ispod dekica i evo u to ime svima malo energije i pozitive ~~~~~~~~~~
od mm sestricna isto trudna, bas sam smirenija odkad sam saznala jer smo dobre kolegice i radujem se sto cu moci kukati nekome kad treba a da shvaca :-) njoj je to 2. pa ima iskustva vec
žužy :lol: Sad sam isla po nalaze,ugl pise: rijetki leukociti, rijetke bakterije, klamidija negativna, mikoplazma nije izolirana, ureaplasma <10 na 3 pa kao nije to nista (iako je meni to sve strasno), i klebsiella spp, i dobila sam antibiotik cefaleksin da pijem. Koliko citam, ove se bakterije tesko rijesiti :cry: ima netko iskustva? Tako da odgadjam vjerojatno hsg iza nove godine.
jutro'
iako sad upravo više i nije jutro, ali ja tek sada pijem prvu kavu :) tooooolika je gužva
plodni dani pokriveni pa ćemo vidjet :)
šiškica znaći iduća nas veseli :)
Drage moje, pozdravljam Vas sve.. Jedno pitanjce imam, da li ste ikada cule da je zena imala normalno M i vec bila trudna?? Ne mislim na ono implantacijsko krvartenje, nego normalno M.
Mozda je nekima glupo pitanje, ali voljela bih cut Vasa iskustva:
Hvala
Da, prijateljici tek u 3mj trudnoce "zakasnila" par dana i tad je posumnjala da je trudna, i naravno otkrila. Ne znam sto je bio uzrok tom krvarenju, nisam ispitivala. Tad jos nisam bila u ovim vodama. :-)
Pitam Vas zato kaj je i moja frendica isto saznala sad i imala je najnormalniju mengu, cak i sa bolovima. Ja se u zadnje vrijeme uzasno cudno osjecam, cicke teske, sa povremenim bolovima ali onak kao da mi tisuce leptirica leti unutra (znam da je smjesno, ali tak je) konstantno probadanje jajnika, i zgaravica za poludjet, a ja nikad ali nikad nemam zgaravicu. imala sam normalnu mengu prosli mjesec, pa si sada razmisljam da popiskim sada test ili da cekam i dalje pa da vidim da li ce doc normalno ovaj mjesec! Treba mi doc tek za 17 dana...
Ako imas test pri ruci ili 20kn viska popiski da znas na cemu si, ako je negativan- takav je, a ako je pozitivan bar da sto prije znas da odes dalje sve kontrilirati..
Moja frendica nije planirala bebu pa je to bilo iznenadenje al ginekolog joj je rekao da sreca da je sve uredu jer ipak krvarenja za vrijeme trudnoce prvo signaliziraju neki porencijalni problem..srecom kod nje to nije bio slucaj..
Mislim da cu tako i napravit... Bila sam na pregledu 02/10 i bilo je sve u najboljem redu, tako da nemislim da je neka upala....
Bilo bi divno popiskiti +...
Slazem se apsolutno s tobom....
Normalno je da je drugačije. treba mj - dva da se sve ustabili.
Ja sam imala 2 spontana, doduše bez kiretaže, ali i prvi i drugi puta je trebalo malo vremena da sve opet dođe na staro.
uh,žužy, tako je i meni bilo prošla 2 tjedna. nisam mogla spavati, nego sjedečki i uz puno puno pholcodina.
Leži, odmaraj i čekaj da prođe, nema druge.
nemoj uzimati pholcodin ako je kasalj produktivan!
ali bez njega nisam uopće mogla spavati, gušila bih se od kašlja.
i opet u sred noći se budila u kašlju. i tako 3-4 puta u noći.
pholcodin bi me smirio da barem mogu malo zaspati i odspavati do slijedeće ture kašlja.
toliko sam kašljala da bi mi srce skroz počelo ubrzano lupati od napora, kao da jako brzo trčim.
dr. mi je rekla da ga tako uzimam jer nije bilo drugog rješenja.
a krvna slika bila super da ne može bolja.
ali sada je hvala bogu puno puno bolje.
kod produktivnog kaslje je ok uzimati pholcodin prije spavanja, ali preko dana onda bisolex.
Pijem čaja,u mlaki stavim žlicu meda kojeg inače ni malo ne volim,i počela sam piti gelee royal kapsule matične mliječi...
Nego,nemrem se načuditi svojim mengama...i ovaj spontani koji je iza mene je bilo toliko slabo krvarenje/smeđarenje da sam se pitala kaj je to-to? Svi pričaju o bolovima,o izljevima i krvi...pa sam i ja očekivala. A ono...
Jučer u jutro došla menga i evo,do sad bi napunila pošteno jednog uloška sa svime,al dnevnoga. Iduči tjedan sam kod ginićke,mislim i o tome popričati s njom.
Do pred dvije godine sam imala normalne menge od 5 dana,sa pravom krvi,izljevima i bolovima..sad,malo smeđeg i to je to. :-/
žužy mislim da bi ti stvarno trebala na histeroskopiju...
I ja isto mislim. :pivo:
sto je to histeroskopija?
ajmo žužy zajedno na to :D
ivchica,evo u kratko - http://www.roditelji.hr/obitelj/zdra...to-se-provodi/
kudri,ajmo..očemo kod tebe il kod mene :lool:
Žužy menga se vjerojatno smanjila od postupaka ; hormona i svih tih stresova!!!
Tak se i meni lagano počela menga smanjivat i to već od prvih Klomifema i AIH-a. Pred trudnoću je M traja jedva dva dana i trebalo mi jedva 3-4 uloška i par komada dnevnih , katastrofa!!
Iza poroda se sve izreguliralo i vratilo se na neka 4 dana (s tim da dan dva budu grozni izljevi s komadima).. u zadnje vrijeme se i spoting smirio ( i to nakon kojih 10 godina)jer pijem minimalnu terapiju za štitnjaču i sad stiže umjesto 20 dc nekad 26/27 dc.. ja super zadovoljna.
Eto vidiš...sad samo treba doči do trudnoče (i zadržati ju) i menge mi budu ko nekad... ;-)
Ma,počele su mi "nestajati" nakon drugog spont.
A pitam se zašto mi je sluznica maternice tako tanka,zbog čega..i kako to spriječiti :?:
Šiškice,kak se sad osječaš? Jel ti spotting isti ko i zadnjih ciklusa..jel ima ikakve šanse za trudnoču ovaj mj?
Mene je upravo iz sna probudio moj lijevi jajnik onaj pikavi nelagodni feeling..
E sad taj lijevi je i bio ovulacijski, a ovulacija je bila 16 dc, znam po ultrazvuku i LH, znaci prije skoro 3 dana..zasto me tek sad "boli" išta na toj strani...ako je jajnik vec obavio svoje i izbacio jajasce?!
Jel netko zna ista detaljnije o tom procesu nakon same ovulacije zbog cega bi me moglo tako pikat?
Nista, cekam vase komentare/ideje ujutro a sad opet pokusat zaspat..bas me pika seronja! ;)
Draga moja ja sam ti to smanjenje M primjetila kod druge inseminacije i druge ture Klomifema. Nažalost ukupno sam popila četiri ture Klomifema i bilo je sve gore i gore, vjerojatno su i Menopuri kumovali tome smanjenju M, naravno i neizostavni stres.. Dok sam bila u postupcima spoting je uvjek dolazio 12 dc od O tak sam uvjek znala da postupak nije uspio. (naravno da mi je trebalo da to shvatim i najbitnije PRIHVATIM).
Sad mi palo napamet da sam se s dr.J na VV u 7 mj. između ostalog pokvačila i oko Klomifema (jer ga nisam htjela piti) sama sebi sam obećala da ga više ni mrtva ne pijem!!
Kažu da za zadebljanje endometrija treba jesti ciklu i ananas!! (međutim ja to nisam nikad radila)
Moj spoting stao, al me zato sinoć šarafilo kao da će isti tren poteć potoci.
Baš sam neku noć razmišljala da nakon duuugo vremena nisam uopće pratila O, nikakve simptome, ni kad smo bili u akciji.. Ništa .. i da je baš OSLOBAĐAJUĆE za moju psihu.
Tak da M čekam, ak se baš ne pojavi za koji dan onda ću valjda nešt podezeti !!
Pocela je curit ko luda dva dana izljeva sa svim dodatcima ;) danas normala kao pred kraj je. Ne znam...meni inace traje duze. I drugacija je nego sad. Ma ko ju sljivi sam nek prode i gotovo. Ne vracam se na listu jos neko duze vrjeme. Jel kao sto znas i sama ni ne smijem a i jos uvjek vazem da li cu uopce pokusat opet...sto vise vrijeme prolazi to manje imam hrabrosti. Mozda se predomislim s vremenom ali ne znam....sumnjam.
Od kad ne pratim svaki "šum" svog tjela lakse mi je....potrosila sam sve lh trakice prije ove t i necu vise ni kupovat. Opustit cu se koliko mogu. Znam samo da sam ovaj mj osjetila O i taman 15 dana iza toga dobila....iako je sad sex opcija samo sa kondomom trazit cu pilule da mi se ciklusi bar dovedu u red dok cekam sve nalaze.
Drage moje, evo i mi se ohrabrili i poceli sa pretragama, tj dogovorili pretrage... Muzek 05/01 ide na spermiogram, a ja bi se trebala dogovrit za briseve, jer sam papu vec radila i sve je uredno....
Kaj bi jos po vama trebalo napravit za nas zene, da znamo da je sve ok...
ivchica nije zgorega napraviti hormonalni status.
Odlicno, hvala.... u kod nas u Italiji sve na placanje.... Spermiogram 80 € kosta... brisevi 40€.... Uzas....
Cure bila sam na uzv.
11+6tt
Nuhalni je 0,8.
CRL 4,4=11+2tt
Bebica je stalno plesala.:)
zadarmamica ,baš lijepo...:zaljubljen:
Zadarmamica :klap: (nama je NT bio 1,2 na punih 12tt, ali abdominalnom sondom, kažu da onda zna biti malo više nego vaginalnom). Eto, mi kotrljamo već 15. tt i sve ne vjerujem, simptoma nikakvih, osim kaj sam zaradila gadnu upalu sinusa, crp skočio, dobila konjski antibiotik i sad se liječimo... Ako ga sad nisam pobacila od silnog kašlja, onda se mali tak čvrsto primio da na kraju ne bu htio van :lol: