Stranica 7 od 17 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    MAMI Sretan roćkas! Lijepo ste se posložile tvoje cure i ti, sve jedan roćkas za drugim. Jadan tm, bankrotirat će (a možda se moraš strpiti još samo 3 mjeseca pa da još jedan roćkas ugurate između )
    Da baš smo se posložile, starija curka 19. ja 26. a juniorka 27. 11.,da jedino da čekam veljaču, ja ko mačka jedino velječe pali.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vidim da tu imamo rodjendan! Sve najbolje slavljenici!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sretan roćkas MAMI!

Kudri,uf,baš me stislo sve čitajući tvoju priču...

Ja sam jutros procurila,pišite 1dc...nadala sam se naravno da sam neki dan test prerano zapiškila i vec sam kupila novi koji će eto malo pričekat ...
    MM je već bacio komentar:nadam se da ćemo imat 2go dijete...aaaa,on je teži pesimist...

Mene iznenadjuje koliko naša želja može utjecat na tijelo,nevjerojatno mi je da sam ja stvarno imala mučnine,mislim nisam fantazirala da mi se dizo želudac...

Svi sad kažu,ne brini,opusti se,bit će kad se najmanje nadaš...ne kužim kako kad se najmanje? Pa ja ću odsad stalno računat,gledat plodne dane,hoće li i kada MM biti doma na te datume (mi imamo 6/12 ovulacija/pokušaja godišnje)....ne vidim kako to sve odradjivat opušteno i rasterećeno....

Ja ću za početak nastavit pit folnu,poć do ginića,odradit briseve (iako je on protiv toga) i malo popričat s njim da me umiri da nije kraj svijeta ako se i 2ge ne primi....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 27.11.2014. at 20:50

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Yummy dali je ono na avataru tvoja slika ili ovako neka?

E pa ja sam povracala pred jutro one noci kad smo mi zaceli sad ovu bebu.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Svima čestitam rođendane Mami Kudri grlim...jako... Mi nikad nismo imali dijagnozu, sve u redu...sjećam se kako sam se u veljači nadala nakon HSG... I svaki mjesec iza toga...Vise se ni ne nadam.... Tebi saljem hrpu ~~~~~~~~~~ da bude uspješno slijedeći mjesec! Puse svima!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 28.11.2014

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~36 dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc

odbrojavalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~2 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooooooooo!

Kavica za komade je skuhana!

Šiškice kakvo je stanje kod tebe?

Žuži dobro došla u gornji dom! Jesi li bolje?

Zasad skulirana žao mi je zbog vještice.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf, tako se i ja nadam sad nakon hsg i znam da će me "ubiti" ako ništa ni nakon toga. zaswad skulirana, da, kako se opustiti i ne misliti kad mi je sve tome podređeno! đizus, prestala sam izlaziti nakon ovulacije jer što ako, a ja vani, plešem, pijem, pušim. počela sam godišnji i slobodne dane brojati prema mestrualnom kalendaru. podređujem druženja s prijateljima prema ovulaciji jer ako su oni dani, a ja odem do grada, preumorna sam kasnije za nešto. čuvam sve stvari od prvog djetete, a realno sve trebam dati nekome jer me samo podsjećaju na to da drugog djeteta nema. rekla sam neki dan mužu da treba sve spakirati i dati nekome, a opet, nemam snage.uffffžužy, dobrodošla gore. kak se osjećaš?? jel te bole još bradavice??

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf, tako se i ja nadam sad nakon hsg i znam da će me "ubiti" ako ništa ni nakon toga.

zaswad skulirana, da, kako se opustiti i ne misliti kad mi je sve tome podređeno!

đizus, prestala sam izlaziti nakon ovulacije jer što ako, a ja vani, plešem, pijem, pušim. počela sam godišnji i slobodne dane brojati prema mestrualnom kalendaru. podređujem druženja s prijateljima prema ovulaciji jer ako su oni dani, a ja odem do grada, preumorna sam kasnije za nešto. čuvam sve stvari od prvog djetete, a realno sve trebam dati nekome jer me samo podsjećaju na to da drugog djeteta nema. rekla sam neki dan mužu da treba sve spakirati i dati nekome, a opet, nemam snage.uffff

žužy, dobrodošla gore. kak se osjećaš?? jel te bole još bradavice??
    Posljednje uređivanje od kudri : 28.11.2014. at 11:30

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bok cure,

čitam vas čim stignem, za mene je ovo vrijeme prije Božića puno previše stresno s poslom da nemam snage ni tipkat kad završim dan...

pokušavam ugurati redovne odnose bez obzira na to da skoro ništa ne spavam ali iskreno, kada sam ovako okupirana to me održava normalno da ne zabrijem u psiho trudilicu

bila sam baš na redovnom pregledu i ultrazvuku jučer i lijevi jajnik se sprema pustiti jajašce pa ga možda i ulovimo, uglavnom ništa novo svi sve znate

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    uf, tako se i ja nadam sad nakon hsg i znam da će me "ubiti" ako ništa ni nakon toga. zaswad skulirana, da, kako se opustiti i ne misliti kad mi je sve tome podređeno! đizus, prestala sam izlaziti nakon ovulacije jer što ako, a ja vani, plešem, pijem, pušim. počela sam godišnji i slobodne dane brojati prema mestrualnom kalendaru. podređujem druženja s prijateljima prema ovulaciji jer ako su oni dani, a ja odem do grada, preumorna sam kasnije za nešto. čuvam sve stvari od prvog djetete, a realno sve trebam dati nekome jer me samo podsjećaju na to da drugog djeteta nema. rekla sam neki dan mužu da treba sve spakirati i dati nekome, a opet, nemam snage.uffffžužy, dobrodošla gore. kak se osjećaš?? jel te bole još bradavice??
    Točno znam o čemu pričaš jer je moj frendica prije trudnoće godinu i pol bila točno ovakva..al teško si je tu pomoći...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure ljubilica jutros rodila, imate na temi Čestitamo!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sinoć ni se pojavio spoting, tak da opet ništa..

Ništ novoga!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pozdrav cure !! Samo sam vas dosla pozdravit! Sjecam se da smo se nadale da liste do nove god ni nebude jer ce sve bit t a sad vidim da je lista jos duza i veca .... ja sam konacno dobila prvu m nakon kiretaze. Tako me piknulo u lijevom jajniku da sam mislila da cu past u nesvjest! Malo je drugacija m nego inace. Valjda je to normalno nakon svega?? Ima tko iskustva?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej curke...
    nivesa,pitala sam se gdje si. I meni stiže menga,u jutro par smeđih kapi,al za sad ništ više. To me čudi jer me sise još dosta bole,baš čudno..al mi drago da stiže na vrijeme.
    Zadnjih dana sam bila pokošena,temp.,bolovi u plučima...visoki leukociti i crp (neznam broj),dobila tri sumameda za popiti i ako do pon. nebude bolje,dojti natrag. Jučer navčer oko 9 sam skinula za sad zadnju temp. pa se nadam da je više nebude. Uh,ne pamtim jel mi ikad tak bilo. Točno osjetim kako mi se trga u prsima dok zakašljam..

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stork draga, sad tek čitam potpis čestitam od srca na malom princu!!!!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Hej curke...
    nivesa,pitala sam se gdje si. I meni stiže menga,u jutro par smeđih kapi,al za sad ništ više. To me čudi jer me sise još dosta bole,baš čudno..al mi drago da stiže na vrijeme.
    Zadnjih dana sam bila pokošena,temp.,bolovi u plučima...visoki leukociti i crp (neznam broj),dobila tri sumameda za popiti i ako do pon. nebude bolje,dojti natrag. Jučer navčer oko 9 sam skinula za sad zadnju temp. pa se nadam da je više nebude. Uh,ne pamtim jel mi ikad tak bilo. Točno osjetim kako mi se trga u prsima dok zakašljam..
    Malo sam se povukla da scene haha ma ludnica oko posla i svasta nesta. I iskreno ne znam ni sama
    , nekak sam se pomirila sa nekim stvarima. Nadam se da si ozdravila . Bas je cudno krenula. Prvo smede sad bas crvena krv. Onak kao kad se porezes. Al valjda je to ok.

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ivana.sky cestitam od srca na trudnoci.

nije me bilo neko vrijeme,m bila kasnila, test - , nakon par dana dobila
    meni pisite 1.12. - 12dc .
    danas ocekujem nalaz pape, nakon toga se "bacam" na ostale pretrage .

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 01.12.2014

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39 dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooooooooo!

Kavica i ostali napitci su posluženi.

Moji ciklusi sve gori, ovaj je bio 24 dana.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moj se malo produžio!! ( nekako još prije dva tri tjedna mi je dodan jedan dan) danas je 30 dc.
    spoting je tu od petka uvečer a M ni da bi .

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja bi trebala za 3 dana dobit, simptomi su tu. A danas me je zvao dr da su mi stigli nalazi briseva, pozitivna je neka aerobna bakterija, nije rekao koja, ali kao nije nista strasno, pa moram na antibiotike. A iduci ciklus sam planirala Hsg, pa nista od toga sada...A zadnjih dana me boli donji dio stomaka i idem stalno mokriti, mislila sam da je neka upala mjehura, al ocito ima veze s tom bakterijom..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ola chicas..
    MAMI,pvo šaljem hugić !
    Fala na kavici,ja sam si cugnula čaja s medom. Kavu ne pijem več duže vrijeme,ne paše mi više nekak. Kašalj me ubija,a znam da bude potraaajal joj.. :vudu: Ako koja zna nekaj isprobano a da nisu sirupi,pastile ili čajevi,pucajte.
    Meni je sutra 3.dc.
    *sunshine*,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu papu i za daljnje nalaze!
    nivesa,kak je danas? Na listu se ne vračaš,bar ne još pretpostavljam...
    Šiškice,piš,piš...
    xavii,kaj ima kod tebe?

Evo,xavii je bila brža hahaha..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije strašno i da se budeš riješila beštije od prve!
    Posljednje uređivanje od žužy : 01.12.2014. at 10:03

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Žužy nema piša za sad!!!

pokušavam mozak odmoriti od svega!!!

Sinoć me uhavtila takva tuga, tekle suze same od sebe , slagali smo kindač od moje princeze jer je dobila svoj prvi krevet!!
    Ne mogu vjerovat da su još malo 3 godine i da više nije beba!!
    Vrtili se filmovi kak smo ju čekali, kak je trbuh počeo rast (nakon toliko godina)i kak sam MM ugnjetavala da dva mjeseca prije termina složi krevetić!! a sad se slaže i sprema u šupu!!

nadala sam se da će moj brat imati djece al za sad samo jedna izgubljena (vanmaternična) koja im je jaaako umanjila šanse za T..
    sve skupa imat će sreće ak ikad uspiju!!
    smrc, smrc!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

žužy mozda sirup od crne rotkve i meda za iskasljavanje?
    šiškica grlim...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj *sunshine* prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana.sky cestitam od srca na trudnoci.
    hvala! drzim fige da i vi uskoro budete kotrljajuce

sad dolaze hladni dani i snijeg, sklupcavajte se s muzicima sto cesce ispod dekica i evo u to ime svima malo energije i pozitive ~~~~~~~~~~

od mm sestricna isto trudna, bas sam smirenija odkad sam saznala jer smo dobre kolegice i radujem se sto cu moci kukati nekome kad treba a da shvaca njoj je to 2. pa ima iskustva vec

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

žužy Sad sam isla po nalaze,ugl pise: rijetki leukociti, rijetke bakterije, klamidija negativna, mikoplazma nije izolirana, ureaplasma <10 na 3 pa kao nije to nista (iako je meni to sve strasno), i klebsiella spp, i dobila sam antibiotik cefaleksin da pijem. Koliko citam, ove se bakterije tesko rijesiti ima netko iskustva? Tako da odgadjam vjerojatno hsg iza nove godine.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

jutro'

iako sad upravo više i nije jutro, ali ja tek sada pijem prvu kavu tooooolika je gužva
    plodni dani pokriveni pa ćemo vidjet

šiškica znaći iduća nas veseli

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Drage moje, pozdravljam Vas sve.. Jedno pitanjce imam, da li ste ikada cule da je zena imala normalno M i vec bila trudna?? Ne mislim na ono implantacijsko krvartenje, nego normalno M.
    Mozda je nekima glupo pitanje, ali voljela bih cut Vasa iskustva:
    Hvala

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da, prijateljici tek u 3mj trudnoce "zakasnila" par dana i tad je posumnjala da je trudna, i naravno otkrila. Ne znam sto je bio uzrok tom krvarenju, nisam ispitivala. Tad jos nisam bila u ovim vodama.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, pozdravljam Vas sve.. Jedno pitanjce imam, da li ste ikada cule da je zena imala normalno M i vec bila trudna?? Ne mislim na ono implantacijsko krvartenje, nego normalno M.
    Mozda je nekima glupo pitanje, ali voljela bih cut Vasa iskustva:
    Hvala
    Moja frendica je imala 3mj "normalnu" mengu prvu bas normalnu druge dvije normalne ali krace..inace ima skroz light mengu i bez bolova..tako da je s prvom bebom saznala da je trudna kad je beba vec imala skoro 3mj..

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Pitam Vas zato kaj je i moja frendica isto saznala sad i imala je najnormalniju mengu, cak i sa bolovima. Ja se u zadnje vrijeme uzasno cudno osjecam, cicke teske, sa povremenim bolovima ali onak kao da mi tisuce leptirica leti unutra (znam da je smjesno, ali tak je) konstantno probadanje jajnika, i zgaravica za poludjet, a ja nikad ali nikad nemam zgaravicu. imala sam normalnu mengu prosli mjesec, pa si sada razmisljam da popiskim sada test ili da cekam i dalje pa da vidim da li ce doc normalno ovaj mjesec! Treba mi doc tek za 17 dana...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pitam Vas zato kaj je i moja frendica isto saznala sad i imala je najnormalniju mengu, cak i sa bolovima. Ja se u zadnje vrijeme uzasno cudno osjecam, cicke teske, sa povremenim bolovima ali onak kao da mi tisuce leptirica leti unutra (znam da je smjesno, ali tak je) konstantno probadanje jajnika, i zgaravica za poludjet, a ja nikad ali nikad nemam zgaravicu. imala sam normalnu mengu prosli mjesec, pa si sada razmisljam da popiskim sada test ili da cekam i dalje pa da vidim da li ce doc normalno ovaj mjesec! Treba mi doc tek za 17 dana...
    Ako imas test pri ruci ili 20kn viska popiski da znas na cemu si, ako je negativan- takav je, a ako je pozitivan bar da sto prije znas da odes dalje sve kontrilirati..
    Moja frendica nije planirala bebu pa je to bilo iznenadenje al ginekolog joj je rekao da sreca da je sve uredu jer ipak krvarenja za vrijeme trudnoce prvo signaliziraju neki porencijalni problem..srecom kod nje to nije bio slucaj..

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mislim da cu tako i napravit... Bila sam na pregledu 02/10 i bilo je sve u najboljem redu, tako da nemislim da je neka upala....

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bilo bi divno popiskiti +...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bilo bi divno popiskiti +...
    Divno ce biti kad god da bude

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Slazem se apsolutno s tobom....

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Malo je drugacija m nego inace. Valjda je to normalno nakon svega?? Ima tko iskustva?
    Normalno je da je drugačije. treba mj - dva da se sve ustabili.
    Ja sam imala 2 spontana, doduše bez kiretaže, ali i prvi i drugi puta je trebalo malo vremena da sve opet dođe na staro.

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    uh,žužy, tako je i meni bilo prošla 2 tjedna. nisam mogla spavati, nego sjedečki i uz puno puno pholcodina.
    Leži, odmaraj i čekaj da prođe, nema druge.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nemoj uzimati pholcodin ako je kasalj produktivan!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj uzimati pholcodin ako je kasalj produktivan!
    ali bez njega nisam uopće mogla spavati, gušila bih se od kašlja.
    i opet u sred noći se budila u kašlju. i tako 3-4 puta u noći.
    pholcodin bi me smirio da barem mogu malo zaspati i odspavati do slijedeće ture kašlja.

toliko sam kašljala da bi mi srce skroz počelo ubrzano lupati od napora, kao da jako brzo trčim.
    dr. mi je rekla da ga tako uzimam jer nije bilo drugog rješenja.
    a krvna slika bila super da ne može bolja.

ali sada je hvala bogu puno puno bolje.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kod produktivnog kaslje je ok uzimati pholcodin prije spavanja, ali preko dana onda bisolex.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pijem čaja,u mlaki stavim žlicu meda kojeg inače ni malo ne volim,i počela sam piti gelee royal kapsule matične mliječi...

Nego,nemrem se načuditi svojim mengama...i ovaj spontani koji je iza mene je bilo toliko slabo krvarenje/smeđarenje da sam se pitala kaj je to-to? Svi pričaju o bolovima,o izljevima i krvi...pa sam i ja očekivala. A ono...
    Jučer u jutro došla menga i evo,do sad bi napunila pošteno jednog uloška sa svime,al dnevnoga. Iduči tjedan sam kod ginićke,mislim i o tome popričati s njom.
    Do pred dvije godine sam imala normalne menge od 5 dana,sa pravom krvi,izljevima i bolovima..sad,malo smeđeg i to je to.
    Posljednje uređivanje od žužy : 01.12.2014. at 13:52

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

žužy mislim da bi ti stvarno trebala na histeroskopiju...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I ja isto mislim.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

sto je to histeroskopija?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajmo žužy zajedno na to :D

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ivchica,evo u kratko - http://www.roditelji.hr/obitelj/zdra...to-se-provodi/
    kudri,ajmo..očemo kod tebe il kod mene

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Žužy menga se vjerojatno smanjila od postupaka ; hormona i svih tih stresova!!!
    Tak se i meni lagano počela menga smanjivat i to već od prvih Klomifema i AIH-a. Pred trudnoću je M traja jedva dva dana i trebalo mi jedva 3-4 uloška i par komada dnevnih , katastrofa!!
    Iza poroda se sve izreguliralo i vratilo se na neka 4 dana (s tim da dan dva budu grozni izljevi s komadima).. u zadnje vrijeme se i spoting smirio ( i to nakon kojih 10 godina)jer pijem minimalnu terapiju za štitnjaču i sad stiže umjesto 20 dc nekad 26/27 dc.. ja super zadovoljna.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Eto vidiš...sad samo treba doči do trudnoče (i zadržati ju) i menge mi budu ko nekad...
    Ma,počele su mi "nestajati" nakon drugog spont.
    A pitam se zašto mi je sluznica maternice tako tanka,zbog čega..i kako to spriječiti

Šiškice,kak se sad osječaš? Jel ti spotting isti ko i zadnjih ciklusa..jel ima ikakve šanse za trudnoču ovaj mj?

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mene je upravo iz sna probudio moj lijevi jajnik onaj pikavi nelagodni feeling..
    E sad taj lijevi je i bio ovulacijski, a ovulacija je bila 16 dc, znam po ultrazvuku i LH, znaci prije skoro 3 dana..zasto me tek sad "boli" išta na toj strani...ako je jajnik vec obavio svoje i izbacio jajasce?!
    Jel netko zna ista detaljnije o tom procesu nakon same ovulacije zbog cega bi me moglo tako pikat?

Nista, cekam vase komentare/ideje ujutro a sad opet pokusat zaspat..bas me pika seronja!

Stranica 7 od 17 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •