Pogledajte gaće u NKDu
Printable View
Pogledajte gaće u NKDu
Ima li velikih brojeva? :mrgreen:
Btw. meni bi se ova klinčardija isto rugala jer većina mojih gaća je iz Lidla, nešto iz Spara (one s visokim strukom, za ispod haljine), a Kaufland mi je izvan ruke, inače bih imala i njihove. Moram pogledati NKD, jer tamo znam kupiti traperice, pa ako si mogu naći hlače - mogla bih i gaće.
* * *
Natrag na temu krizme - jučer sam našla sinu prikladan sako. To mu je prvi u životu - casual, sa dva lica - bit će nosiv i za druge prigode bar još jednu sezonu. Bio je na sniženju 30%, što mi je bilo drago, iako ne bi presudilo u odluci. Hlače će imati stare, cipele vjerojatno isto. Još moramo nabaviti neku vedru košulju ili kravatu (jer sako je tamnoplav, kao i hlače, trebat će dodati nešto boje) i to je to.
ima velikih brojeva
Btw, imam ja sako za prodati - zakaj nitko ne pita?. Samo više ne znam veličinu - dam ga jeftino, sam da se riješim :)
i nije važno gdje su kupljene gaće, niti one čitaju etikete s gaća, ali to je valjda pojam zadnje bjede u očima tih curica
(totalno nebitno, ali moja nema gaća iz kauflanda, nisam ni znala da u kauflandu ima gaća za kupiti (nije nam ni jedan u blizini pa tamo ne zalazimo) )
to dođe ko psovka - dabogdatigaćeizkauflandabile.
U Kauflandu sam si kupovala gaće, neka trikotaža iz Srbije, i bile su jako dobre
Sad ih više nema
Po 25 kn komad, čini mi se
Izgledale su točno ovako: http://www.marksandspencer.com/5-pac...rs/p/p22353401
90-ih sam jednom kupila 5-6 pari na pijaci u Sarajevu
Neka turska roba je bila, ali sasvim dobar pamuk i ok kroj
Prodavač mi je na kraju pazarenja rekao "eto, i dabogda se udala u njima!" :heart: :mrgreen:
Kako sam se udala u nešto poznijoj dobi, mislim da ipak nisu bile te na vjenčanju
Al udadoh se! Ae.
:lol:
Ja se tako picanim samo kada idem na put. Ostalim danima se tješim da su se sigurno nagledali i gorih slučajeva od mene (čitaj danima nepromijenjenih gaća i slično), pa im ja neću biti toliki bad :mrgreen:
Mislim, tko je vidio svaki dan sparivati čarape i tražiti cijele gaće ? :mrgreen:
Ma svi mijenjaju gaće svaki dan, kajtije.
a lude ste skroz :lol:
netko je pitao da li nkd ima velike brojeve mudanata. ne samo da ima nego uglavnom i prevladavaju veliki brojevi. e sad, ovisi o kojem broju pričamo. ja nedavno jedva našla za sebe 38/40. većina je išla od 42 pa do 50.
i malo me zbunio taj pojam "gaća". mi tako zovemo zapravo hlače pa sam na prvu pomislila da valjda svako pazi da ne izađe u nekim šporkim i poderanim :mrgreen:
ja sam nedavno obnovila kolekciju gaćica na Sports directu, bacila sve te iz kategorije "sram bi me bilo da ne do Bog stradam u prometnoj"...
bile su sve po cca 1 funtu....neke spadaju u željenu kategoriju grijača bubrega, evo npr ove - http://www.sportsdirect.com/soulcal-...lcode=42422764
(neka vas ne zavara naziv tanga pants, jako su duboke,meni izvire preko reba niskog struka!)
edit: i meni su gaće u biti hlače ali sam naučila s vremenom da to nije svugdje tako ...:)
Hehe, i kod nas su gaće-hlače, a ono sto su na temi gaće, kod nas su gaćice, mudante.
već sam nekoliko puta vidjela temu ali sam ju preskočila jer nisam religiozna i djeca su mi premlada za krizmu. sad me ovo s gaćama skroz iznenadilo.
prošle godine u vrijeme pričesti na koju sin nije išao, odlučila sam ga počastiti putem u gardaland jer mi se to činilo zgodno, da se dijete ne osjeća isključeno iz poklanjanja jer će iz vjere biti isključen dok ne poodraste i sam ne odluči što misli i osjeća.
kad čitam o poklanjanju i krizmi čini mi se da ću ga za koju godinu morati povesti na havaje da mu nadoknadim poklone. tamo ćemo sigurno biti bez gaća i on i ja jer na nečemu moramu uštediti novce za putovanje.
Šta će ti na Havajima gaće?
Ajmeee, kud ode ova tema! :lol: :lol:
Nego, lako je za gaće, ali zna li netko rastu li dlake kad si u komi ?
E to je ono što mene muči.
Ostanem u komi nekih par mjeseci, a sva vegetacija koju uredno trsim (brkovi, pazusi, obrve, noge..) raste i buja :mrgreen:
I takvu me gledaju sestre, liječnici, prijatelji, rodbina...
Uf, moram reći mm da mi za takav slučaj šalje kozmetičarku jednom tjedno :lol:
Aaaaaaaa, rehab, umireeeem :lol::lol:
jeste šašave
uglavnom, da se vratimo na krizmu - nisam čula ništa o skupim poklonima, niti sam vidjela slike novaca i poklona na fejsu, niti su mi se roditelji žalili da su se istrošili, niti djeca da ih zezaju zbog gaća iz Lidla
Veli mi malac da svećenik krizmanike vodi na izlet u Gardaland - ne znam jel točna informacija, ali moj se već sada tome veseli
I kod nas je bila ponuda izleta. Moj sin je odbio, kaže da ga ne zanima. Tako je s većinom iz njegovog razreda. Nisu to mala djeca - svjesni su i troškova i prioriteta (većini je sad trenutak kad moraju dobro zapeti za knjigu i iščekuju upis u srednju školu) pa im je to nešto što moraju odraditi, a trenutak je takav da se ne mogu bezbrižno uputiti na izlet.
Razred moje M. sam organizira izlet u Gardaland, njima je to prioritet, kakvo zapinjanje, kakvi upisi, kakvi bakrači :lol: :mrgreen:
Iskreno, ne vidim kakve veze ima Crkva s Gardalandom i koje su to sad fore da svećenik vodi krizmanike u Gardaland, to mi je malo... :-/
Recimo, klinac mojih frendova koji žive u Švicarskoj, a također je krizmanik, otišao je sa Crkvom u Rim i imat će audijenciju kod Pape...
To mi je, recimo, primjereno.
Ili odlazak u neko svetište...
Ali Gardaland... :roll:
nema nikakve, al djecu veseli ;)
ok, sad kuzim da je kod tebe rijec o svetistu a ne o Gardalandu, to bi mozda i moj odbio :lol:
pa meni je to baš simpa.
ja se ne sjećam kad sam učila 10 božjih zapovjedi,
ali se sjećam kako smo trčali s našim svećenikom oko crkve za zagrijavanje za vjeronauk,
padali ko kruške po mokrom lišću i cerekali se do besvijesti, meni su to lijepa sjećanja.
nismo samo sjedili uštogljeno u crkvenim klupama i slušali božju riječ,
nego se i družili onako za pravo.
bilo bi mi draže da moje dijete ima takva sjećanja na vjeronauk i svećenika,
nego na prozivanje i stavljanje plusića tko je koliko puta bio na vjeronauku i misi.
toga u moje vrijeme nije bilo.