Ginger :love2:
Anci, zakon, afternoon party! Super je kad imas dobru ekipu na poslu. Moji su katastrofa, valjda nitko od njih ne cita ovo :lool:
Lili ti si luda, 70 komada omg!
Mb super ti ide, bravo!
Printable View
Anci, zakon, afternoon party! Super je kad imas dobru ekipu na poslu. Moji su katastrofa, valjda nitko od njih ne cita ovo :lool:
Lili ti si luda, 70 komada omg!
Mb super ti ide, bravo!
Ginger, sto te satralo?
Povlacim sve sto sam rekla za Jillian, pravi trening za početnike je Tonyjev P90.
Sve radis, a sve izvedivo.
Obzirom da A faza traje mjesec dana, stvarno se stignes usaltati, pohvatati vjezbe... a opet sve osjetis.
Evo meni još jedne :-*! Cubana drago mi je da ti se sviđa :-).
Kod tog programa sam jedino bila skeptična sto se vrte samo dva wo, cardio i snaga, pa sam mislila da će mi dosaditi. Ali cijela ljepota u svemu tome je što znaš da možeš odradit pa mu se radujes unaprijed i ne dosadi tako brzo.
Ja sam čim sam vidjela odmah provjerila di nam je Anci :heart:
MB :klap:
Bravo Lili za 70kom!
Svaka čast cure za treninge!
P90 je mrak, ja sam s njim počela, onim prastarim, i svima bi ga uvik preporučila. i da, je za početnike, ali i za napredne. Jer zapravo kod snage samo dodaješ težine i ne možeš falit. Cardio mi je, s druge strane, već nakon 2x postao dosadan, ali njega nije problem zamijeniti.
Ja sam jučer restala, jutros radila snagu u 3 runde:10/10 Kbell See saw (2x8kg)
10 Kbell bent over row (2x8kg)
10 Kbell chest press (2x8kg)
20 Alt Kbell renegade rows (2x8kg)
10/10 hallo (8kg)
20 squat & alt knee up (BV 14kg)
20 alt backward lunges (BV 14kg)
20 low sumo squat (BV 14kg)
20 bridges (BV 14kg)
Za kraj all out 2 vježbe (ko da je nešto preostalo u meni nakon ovog :lool:): 4 min 20/10 MC i crabe kicks.
Sutra ujutro long slow bike, pa se moram dignut raannoooo :spava:
Odradila jutros wo9 i nakon toga se cijeli dan dosađivala s djecom doma. Ne volim kišu jer mi kvari raspoloženje.
Ginger imaš odličnog muža..
planirah trčanje jutros, kad šipak
pogodite-za promjenu pao snijeg :mrgreen:
ajd nema veze, odradit ću nešto iz focusa i možda girje malo, fali mi par dana
tangerine, ovaj tvoj link za noge mi se čini pravi killer
mene je strah to početi
možda se za vikend osokolim :-)
e da, nisam poželjel dragoj Ginger što brži oporavak :kiss:
Danci kad krenem čitati što si sve radila, samo preskočim nazive i čitam koliko x :mrgreen:
joj, ginger, nadam se da prolazi :hug:
bravo za muža, na muci se poznaju junaci! tako i moj, lani kad sam imala upalu pluća, pored kreveta mi je ostavio tacnu s čajem, panadolom i 3 živina toplomjera, sva tri protresena <3
anci, super za popodnevnu feštu
flopi snijeg :-o
ja se nadala proljetnom vremenu od sutra!
i mene je sinoć bilo strah radit ovaj leg killer
pa sam radila jedan kettlebell, od 12 minuta, i super sam odabrala, bio mi je težak točno koliko sam htjela. iako je meni čudno da girja bude na amrap, preferiram da ona zada da napravim toliko i toliko ponavljanja, a ja ću radit pauzu kad mi treba radi forme.
a mislim da ću danas-sutra ponovit neki od summer shredova koje sam već radila, oni su mi stvarno super, teški su dosta ali su nekako dobro koncipirani, idu i na gluteuse i na noge i na trbuh i na ruke, i vježbe su izvedive, pa se osjećam baš ponosno poslije
ti summer shredovi su samo na pretplatu?
Flopi, pa ne mogu vjerovati da kroz prozor gledas snijeg :lool
Ginger, veliki zagrljaj i tebi i curkama. Bravo za muza!
Tang, koji si radila?
Ja sam malo umorna od afternoon partija :baba: i ne vjezba mi se sad ujutro, radije bih popodne. Sad mozda izazov napravim.
Ivana, moja ekipa na poslu... Pa nije bajno :lool:
Veci smo kolektiv :mrgreen: i u svemu tome se nadje dobra ekipa. Ali da su svi bajni, i nisu bas. Ja se nastojim slagati sa svima jer sam taj tip i to mi pase, no nekad to jednostavno ne ide. Pa sam s s nekima hladna i na vi :D, a s nekima bas frend. Jucer je bila kul ekipa na partiju. Pa je bilo predobro.
jesu, al prvi bi trebao bit otvoren: https://zuzkalight.com/workouts/summer-shred-1-x/
Flopi, snijeg, katastrofa. Valjda ce od sutra opet proljece.
Tang, ti stvarno detaljno izanaliziras svaku wo, super si. Meni se uopce ne da razmisljati o tome zato i volim gotove programe.
Jutros rip't up. Bilo je u krevetu hocu- necu se ustat ali ipak I did it!
bravo ivana!
ja sam još na planovima
i drugoj kavi :mrgreen:
na go sam, tako da se razvlačiiiim i pri tome besramno uživam...
Bravo ivana :klap:
Flopi uzivaj na godisnjem!
Ja sam sinoc zakomila na kaucu u 9 ipo, zato sam se jutros morala dignut ranije da skuham.
jutro :)
ja sam sinoć odradila agility + callanetics za trbuh, to prije nego se kozice razmašu, valjda ih neće biti puno :fige:
Ginger, a jel to tebe gripa primila? Pročitala sam na drugom topicu sve o kozicama, hvala :mrgreen:
mogu gaa iskopirati na linkove za treninge?
Anci, distancirana kolegica :mrgreen:
šalim se Anci, mislim da je to u redu
s nekim ljudima jel..
kad ne ide drukčije
i ja volim kad nema trzavica i konflikata i kad smo svi korektni
ali hebiga, nekad ne ide, ne možeš i ni ne trebaš svima pasati...
idem doku po neke nalaze pa ću napraviti Lower Focus
uživajte u danu!
i ja sam prema nekima distancirana kolegica :mrgreen:
mislim da je to sasvim racionalan odabir u određenim okolnostima, bolje nego agresivna kolegica :)
kod mene je isto kolektiv..a ne znam koju riječ bih upotrijebila, osim da se u 90% situacija osjećam kao čudnovati kljunaš.
anci, mislim da se zove kettlebell workout #10x. Ima neki češki swing, kad dižeš ruke skroz visoko, to nisam dosad radila, a fora je :) i malo skakanja preko kutije između kb.
flopi, sinoć sam napravila tvoj banana bread i mislila na tebe dok sam doručkovala jutros :)
e i naravno da možeš stavit link tamo :mrgreen:
baš tako, cure. s nekim ljudim jednostavno ne ide drugačije, što prije to prihvatiš, to bolje. ali zato s nekima... :heart:
ja ovdje već dugo radim i vezana sam uz neke ljude i nismo samo kolege već i prijatelji.
jutros 55 burpees, ide sve teže :lool:
tang, znam taj češki swing, preskakala sam ga :lool: jer mi se ne sviđa.
sinoć samo izazov, 85 komada. takvo me spavanje uhvatilo da mi se nije ništa više dalo. odskakala ravno u krevet. baš sam se naspavala. inače rukica nam je zacijelila, skinuli smo zavoj, sve izgleda super, neće ostati ni ožiljak. i šmrklju su na odlasku..sad samo ja kašljem.
e anči, ide sve teže,ovi moji sklekovi nakon 50-tog idu sve pliće i pliće.....:)
cure, ne mogu vam se dovoljno naklanjat za taj izazov, svaka čast!
I ja vam se klanjam za izazov :naklon:
Meni bi to bio dovoljan trening :lool:
~~~~~~~~~~~~~~~ za sve bolesne
ja sam jucer bila tako umorna
nista mi se nije dalo, zaspala sam na kaucu popodne, sto inace radim samo kad sam iscrpljena
tako da je super sto mi je bio dan odmora, jer bi bio i da nije bio planiran
danas novi tjedan lean circuita, onaj jedan trening koji mi je najmanje drag
anci, mislim da me je ovaj dotukao - lean circuit 3, pored zagrijavanja i istezanja, svugdje radi citavo tijelo
radila sam s 5 kg i trakom
ide se na 12 sporih ponavljanja, i onda tri vrrrrlo spora:
Squat with cross chop
Reverse lunge with Arnold pressChest fly with hip lift (pelvic tilt) Kneeling overhead press and weighted crunch Push up into a side plank Deadlift with frontal press Traveling pushups Chest fly with leg raise (optional resistance band around ankles) Army crawl
Ginger hug, bravo za muza
Hvala na dobrodošlici, jedno stoti put. :roll::lol:
Idem na pilates 2 puta tjedno, 2. godinu za redom.
Treba mi neki dodatni trening da malo ojačam ruke, noge i slično,... ali bez prevelikog pritiska na koljena i zglobove. To mi je slaba točka.
Znači ne brdo hopsanja.
Ako tko ima ideju, zna nešto takvo, slobodno stavite link. Uopće se ne snalazim.
Hvala!
ha ha tangerina zapravo sam ostala u gacicama i grudnjaku a bacila sam jos i traku s kose jer frizure vise nije bilo zbog skakanja
Tko se javio kao normalan :mrgreen:
Anci kraljica podija nego sta bravo.ti si zena zmaj multipraktik :-) i ja obozavaaam plesat.
tigric of course da je tako.super da odradjujete izazov necemo sad cjepidlacit oko dublji plici
Ivana s bravo za volju!
ginger odlican izbor si napravila u zivotu -muza jel?
Flopice uzivaj na go makar i snjeznom!
Willow sretno s kozicama proletit ce to
meni muz na putu pa sama s klincima a doma kaos.bit ce spremanja popodne!
Nisam stigla popratiti sve :) borim se sa nekom prehladom i grloboljom. Ukratko, renovirat ce nam gym za par dana pa sam htjela isprobati focus. Cure koje rade focus, moze link?
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Pruriced gel od Uriage-a...ako nisi već kupila nešto oš da ti ga pošaljem? Mi smo danas 14dn od izbijanja,puštam je van ima 3dn....4-5dn su po malo izlazile ništa strašno,namazala bi je gelom i tako golu držala u toploj banji da se posuši pa tek onda obukla (da ne skine robom)....nije imala temp uopće i baš je lagano to podnijela...još ima krasta,otpadaju joj...
ja se držim squat challenga,ušli u završnicu pa ću ih morat počet razdvajat,danas 220kom...
jučer sam pukla i nemajka kupila dudu...2,5mj sam gurala da na svaki kme reagiram ali brate ne mogu više...pogotovo što me dudla i tako spava...popodne ju odma prihvatio pa sam imala čak po ure mira ali jutros u 6 kad mi je bilo potrebnije još malo odspavat nije...grrrr
s obzirom na "prekrasno" vrijeme opet mi nema šetnje tako da se trudim vježbat,opalim teške vježbe kojih ne moram (a ni ne mogu) puno reps pa budem brzo gotova a sutra upala..tako sam jučer 40trx plank to pike i sad me ful bole trbušni,whoho...:)
meni se MM ovaj put ne vraća doma preko Brisela nego Pariza ali leti po EU svako 40dn,još i svako malo tečajevi (baš u Belgiji) tako da mi nije svejedno...
mislim da je zadnji put bio na istom letu ko i Anci...:)
e,kupila si Mooncup,jedva čekam stvari da ga isprovam...:)
Skulirana :lool:
Kako je mali svijet.
Jedva cekas moon cup :lool:
Ja sam neki dan zaboravila na svoj, sva sreca pa je bio treci ili cetvrti dan ciklusa :lool: pa je bilo slabije. Ja ga obozavam, ne osjetim i ni ne znam da imam menstruaciju. Nekad se s muzem zaigram :mrgreen: pa se tek poslije sjetim da nesto smeta :škartoc:
Skulirana ma kakva nemajka bit ce super ako bude htio sad prihvatit dudu da ipak malo odahnes.
Super za organizaciju.
Inja nabavila mooncup isproban prosli ciklus jedino nisam rezala vrsak jer nisam aigurna da ne bih previse capnula.
Meni je akroz.bio.ok jedino mi je onaj zadnji dan.nekako bilo ugodnije stavit tampon za tih par kapljica nego drzat mooncup unutra.
Iako sam uzela onaj before birth (zbog carskih) imam osjecaj da bi mi jos uzi odgovarao al ne postoji.
[QUOTE=Anci;2865184
Ja sam neki dan zaboravila na svoj, sva sreca pa je bio treci ili cetvrti dan ciklusa :lool: pa je bilo slabije. Ja ga obozavam, ne osjetim i ni ne znam da imam menstruaciju. Nekad se s muzem zaigram :mrgreen: pa se tek poslije sjetim da nesto smeta :škartoc:[/QUOTE]
:lol:
Ti si skroz sasava.meni unutra za vrijeme m. sve osjetljivo nekako ko nabubreno pa ne mogu rec da ga ne osjetim.
mozda ga previse cesto praznim al to je psiholoske prirode.
Koliko moze izdrzat sati recimo 1.dan?
5-6 sigurno.
Ja imam dva mc i mirenu pa mi ne treba ni jedan.
cubana, na burzu :lol:
ja svoga zaboravim prvi dan, nekad drugi, ali treći dan mi smeta i nikako ga ne mogu namjestit kako spada. Zadnjih godinu dana četvrti dan menstruacije više ne postoji, ne znam jel to od drugog poroda, godina ili vježbanja, al ne žalim se :)
ja sam isto prije često praznila, al onda mi je rizik da ga neću dobro opet namjestit, pa sam se istrenirala da ne čačkam pretjerano, i dovoljan mi je za cijeli dan na poslu izdržat (dakle nekih 9 sati)
Ja prva dva dana praznim svakih 4 sata otprilike. Ostalih dana rjeđe, i po noci naravno ne praznim. Moze on izdrzat, nece se prepunit jedino ja zamisljam kalo je to idealni medij za kojekakve bestije pa mi je lakse kad ispraznim.
Osjetim jedino kao lagani pritisak na mjehur ponekad, obicno kad ga tek stavim, poslije zaboravim na njega.
Tang, samo 3 dana, super. Drzim ga 4-5 dana.
anci umirem :lool: :lool:
skulirana neka ste odradili kozice. ja se jos nadam da ce u ovom krugu zakacit i mazu :/ ajd vidit cemo.
skulirana, vidim neke slike vašeg prekrasnog vremena, je li i kakva deva možda doletila iz Tunisa? :lool:
Tang, i u mene je isto takvo vrime :/ sta je kod vas?
Ne vidi se ni brac ni biokovo od tog pijeska. Auto mi je plisnavo ajme
a ne znam šta bih ti rekla šta je kod nas
isto je pjeskovito, iako mi se čini manje nego u Du
jutros je puhalo jugo, i to prilično jako jer kad smo dolazile na posao kolegica i ja smo naišle na kontejner nasred ceste
a sad mi se više čini da je bura, i hladno je
Ovde je 19 c :drama:
A joj ja sam ga onda definitivno prečesto praznila, valjda kod svakog odlaska na WC (1. i 2. dan), a piškim valjda svakih sat i pol, možda sam se i iziritirala dolje od tog stalnog stavljanja i vadjenja.
Ajd probam idući tjedan to malo rjeđe, tipa čekat do pauze za ručak.
Al 4. dan mi fakat već smeta (kao tangerini), možda jer već prolazi pa se dolje sve zajedno isuši, ajme sorry šta slušate ovakve opise al ne znam kako drugacije objasnit.
Kod nas u ZG čmrljavo, aj šta jest ovaj put je kiša počela prije kod vas (u pon) nego ovdje.
e, ovako i meni!
ja sam ga stavila i četvrti dan, ali praktički je stalno bio prazan.
ja ne znam dal je do vježbanja ili starim :lool: ili je mooncup skratio ciklus :mrgreen: ali super je, ne žalim se. tri i po dana i taman.
bio je miš i u avionu samnom :mrgreen:
jedino ako putujem na prvi ili drugi dan ciklusa, bojim ga se staviti jer ne znam imam li prilike za mijenjanje. to mi bude najteže, rastanak od mooncupa :heart: