jutro cure vridne
ja sam jučer rest, popodne i navečer me uhvatila užasna pospanost, vjerojatno meteorološke prirode, jer noć prije sam isto puno spavala
još su djeca bila jako dobra i igrali su se zajedno, nisu se ni svađali ni vrištali ni lupali, pa se nisam ni razbudila vikanjem![]()
tigrić, ja ne znam šta će ti točno pomoć za koljena
ali što se tiče jačanja nogu, zuzi je upravo pokrenula novu seriju killer legs, prva je free, pa evo link, izgleda opako: https://zuzkalight.com/workouts/kill...kout-series-1/
tang, bome izgleda opakomoram upamtit za probat jednom.
jutro curke,
i nas uhvatila neka pospanosti i proljetni umor :zijev:
lili, umrla sam na Puštam sve treningnisam čula "Puštam sve" valjda skoro mjesec dana (jeeeee), mi smo sad u fazi pjesama iz My little pony equestria girls
![]()
burpee curke, pazite leđa
ja se sve mislim da ću jutarnji trening prebacit na večernji, sve mi se više ne da ujutro...
j-la, jel obični ili Equestria girls?
kakav je dynamix, to još nisam stigla?
Willow nemam pojma, bude nešto na tv-u, pa se s njima zapjeva. Zar to nije sve isto! Valja mi još puno toga naučit!
anci, budi srce pa ponovi po milijunti put recept za hamburgere koje stalno radiš
jesu oni dobri i za na roštilju okrenut? tata je prošli vikend radio, kako on kaže, "faširance na gradela", i ok su, možda malo suhi..
Willow i j_la drago mi je da nisam jedina koja mora slušatiiako moram priznat slatka mi je ta pjesma.
evo malo za obožavatelje i dan pred nama: https://www.youtube.com/watch?v=4DIw40eJ1v0
Cure, ne kužim se baš u Jillian - treninge. Koji je još početni osim 30 days?
ola Anemona pridružiš se našoj veseloj družini?
Sad sam googlala ove Equestria girls, pa to sam ja neki dan pjevušila!
Anemona i P90 od Tony Hortona je za početnike.
meni je odmah pala na pamet anci na ove uzasne vijesti iz brisela
srecom nije tamo
danas mi je rest, uzivat cu u njemu
gust mi je osjetiti upalu, trbusnih posebno, ali sto ne ide u kompletu s kasljanjem, svaki put zvijezde prebrojim![]()
imaš ripped in 30, koji je dosta sličan kao 30ds, mislim da je rahela lani počela s njim i da je bila zadovoljna
ali ja navijam za body revolution, prvi workouti su lakši, ima više levela pa nekako postepenije napreduješ, ima više workouta pa ne radiš 10 ili 7 dana zaredom isto, nego radiš: workout1, workout 2, cardio 1. dakle ako slijediš raspored, svaku doskočicu čuješ po 4, a ne 10 puta
za njega ti osim utega treba i rastezljiva traka s ručkama
jla, koliko traje p90? isto pola sata ili duže, nekako pamtim da ti stariji Tonijevi traju po sat vremena
Curke pozz s Rogle!
Malac spava u kolicima, starija ekipa skija a ja uzivam u kapucinu.
Jucer i danas smo malac i ja planinarili.
Tj.ja sam hodala a on je gustao u nosiljci.
To racunam pod trening![]()
P90 ima stari i novi, novi je oko 30 min svaki, evo review
http://dysfunctionalparrot.com/healt...s/new-p90-pt1/
kaže idealno za početnike![]()
Eto Willow sve napisala.
U jednom od onih iz A nivoa, sad se ne sjećam da li je cardio ili snaga, modificira tip koji vidno nema kondicije. I onda super odradi cijeli trening. Zato smatram da je za početnike dobar. Nema opterećenja za koljena koja su česta kod programa od Jillian.
summer, draga
baš sam jučer potvrdila sudjelovanje na jednom eventu u Brux sljedeći mjesec
nije da mi se ide, a i oni su se već javili da uopće nisu sigurni hoće li ga biti. koma mi je to, koma
taj dio grada gdje su bile eksplozije je baš onaj administrativni dio Brisela, ljudi koji hodaju tamo uglavnom rade u EU institucijama, furaju djecu u vrtić na biciklima... ma baš koma...
ja zadnja dva puta nisam ušla u metro, sve sam pješice obavljala, iako ni to nije neka garancija.
Posljednje uređivanje od Anci : 22.03.2016. at 16:42
i linkat ćeš mi taj program opet, taj koji ti radiš i od kojeg te boli kad se smiješ.
jutros samo 100 swingova sa 16 kg i 50 full burpees.
tigrić, nije lak izazov, ja ga želim izgurati. iako postaje sve teže jer je sve više burpija. ne znam kako ću izdržati zadnje dane, ali hoću!
ajme što sam se zaljenila od jučer
ništa mi se neda
ali bome hoću
idem odraditi abs interval iz focusa
ionako moram oprati kosu
idem na neko predavanje o temi koja me zanima, pa kratko žensko druženje
Anci, baš sam te se I ja sjetila...
grozno, grozno, bem mu i luđake i sve
anci![]()
cili dan samo slusam na radiu sta govore o napadima, ma uzas![]()
meni bila u planu teretana ali je otpala jer nemam auta. mozda odem trcat ako kisa ne padne. ramena mi otpadaju, jel od burpija ili onog drugog treninga ne znam ali preskacem upper danas.
Ovo sto sam ja radila p90 super mi se cini za pocetnike. Sve je lijepo objasnjeno a nije neizvedivo.
Ja stvarno ne mogu nista drugo. U koma sam kondiciji.
Drago mi je da ste sve tu <3
Znam kako mi je bilo kad sam isla u Pariz, grozno je kad te drzi strah i sumnja u svakoga.
odrađeno!
preskočila sam cool down
Cubana super da si se vrnila!
Anemona ja sam počela s 30 ds i na samom početku mi je bilo pakleno
no, vrlo brzo sam počela izvoditi vježbe puuuno lakše
prvi dani su najteži
poslije ide ko podmazano![]()
Obecano odradjeno: u 7 min 70 burpees sa sklekom.bolje nego sam mislila.
Dojam: nakon 24-og ubrzano disanje, nakon 54-og skidanje majice u skoku u zrak samo gacice i grudnjak i u zadnjima nije ono nisko spustanje u skleku kao na pocetku
Bas me oznojili i ubrzali mi organizam.Uh tesko al fora.
Razmisljam uvest u jutarnju rutinu ( iducih tjedan dana) 20 full pravilnih marinaca.
Koma za Brisel i dogadjanja![]()
živjeli praznici
što bi značilo u prijevodu ja sam od sutra na GO, odem po malu u vrtić, veli teta sve je bilo u redu, kad ono vidim da mala ima dva kao prištića na licu a
po leđima hrpa, eto ga sad, a ja baš mislila da nećemo ni ove godine, međutim stigle nam kozice
Ginger, skulirana, što koristite?![]()
Anemona, dobrodosla
Meni je Ripped in 30 bio super, malo tezak na pocetku dok nisam pohvatala vjezbe, ali napredak vrlo brzo vidljiv
Inace, godisnji mi je poceo u Zaraznoj, malac izgleda ima rotu. Cekamo nalaz stolice, ali frendic iz grupe u vrticu ima potvrdjeno, pa je velika vjerojatnost i kod nas
I on t. 3 serije x 8 ponavljanja:
one legged table top
Donkey kick skvrcena noga, pa ravna noga (sve na tabureu umjesto klupice) i side leg lift
Cucnjevi
Anemona dobro nam se vratila, ja pamtim kad si vjezbala doma u garazi na spravama od brata (reci molim te da me mozak jos sluzi, ja sam tad plivala).
samo sam dosla reci ja nisam u B, MM srecom nije u B, ali moj s posla idu sljedeci vikend. prvo jedna ekipa, pa se vrate, pa odmah druga. jos se zezamo da ce si mahati na aerodormu. sto ce biti vidjet cemo se. kolegica iz drugog odjela se danas trebala vratiti doma. srecom onim popodnevnim. mogla je i jutarnjim.
Rahela kako uho? Je l bolje?
Ja bi večeras trebala Total Synergistics a baš mi se ne da. U PMS - u sam, koji mi je u zadnje vrijeme gori od menstruacije. Sve me boli, stomak mi je napuhan, pokocena.
Ako se ne nagovorim onda rest.
Uho je ok osim sto i dalje ne cujem i sumi stalno
Trebala sam ovaj tjedan na timpano, ali s obzirom na malog seronju, izgleda da necu
Valjda ce procut nekad opet
Majko moja, Lili, pa ti nisi normalna
70!!! Genijalno!
Ja se vracam s nekog poslovnog partija
Zavrsio je neki projekt pa smo imali proslavu koja jos traje :D
Konacno smo se malo svi opustili i smijali. I plesali
Kraljica podija
Usred dana![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 22.03.2016. at 20:20
Anci nisam ni sumnjala da si kraljicatako i treba
Willow i vi kozice? Samo kod mene nece![]()
Lili, bravo!! 70 kom
Anemona ostani s nama
Prijavak: 13 km, 5:56 pace
ja sam se danas, nakon pet dana, uspjela ustati iz kreveta
ne skroz, naravno, nemam snage, satralo me
nadam se da djeca nisu pokupila, jer ne zelim da prolaze ovo sto sam ja, prestrasno nesto...
niti ne slutim kad cu opet biti sposobna za vjezbanje...
a istovremeno vodimo rat s kozicama
mmsve hendla sam...kozice, djecu, treninge, mene, kuha, posprema....
jedino zmazanog vesa ima jedno 5 tona, al sto je to u svemu ovome...
svima
Anci to je pravi team building!
MB odličan pace i dužina! Sad će maj!
Ipak sam odvježbala. Nisam mislila, stvarno sam fuj. Onda me mm čudno pogledao i pitao zar nećeš vježbat, pa sam se podigla i odradila. Hvala mu.
Još ne mogu side plank, jedva se održavam.
Edit: Ginger![]()
Posljednje uređivanje od j-la : 22.03.2016. at 21:37
Ginger
Anci, zakon, afternoon party! Super je kad imas dobru ekipu na poslu. Moji su katastrofa, valjda nitko od njih ne cita ovo
Lili ti si luda, 70 komada omg!
Mb super ti ide, bravo!
Ginger, sto te satralo?
Povlacim sve sto sam rekla za Jillian, pravi trening za početnike je Tonyjev P90.
Sve radis, a sve izvedivo.
Obzirom da A faza traje mjesec dana, stvarno se stignes usaltati, pohvatati vjezbe... a opet sve osjetis.
Evo meni još jedne! Cubana drago mi je da ti se sviđa
.
Kod tog programa sam jedino bila skeptična sto se vrte samo dva wo, cardio i snaga, pa sam mislila da će mi dosaditi. Ali cijela ljepota u svemu tome je što znaš da možeš odradit pa mu se radujes unaprijed i ne dosadi tako brzo.
Ginger
Ja sam čim sam vidjela odmah provjerila di nam je Anci
MB
Bravo Lili za 70kom!
Svaka čast cure za treninge!
P90 je mrak, ja sam s njim počela, onim prastarim, i svima bi ga uvik preporučila. i da, je za početnike, ali i za napredne. Jer zapravo kod snage samo dodaješ težine i ne možeš falit. Cardio mi je, s druge strane, već nakon 2x postao dosadan, ali njega nije problem zamijeniti.
Ja sam jučer restala, jutros radila snagu u 3 runde:10/10 Kbell See saw (2x8kg)
10 Kbell bent over row (2x8kg)
10 Kbell chest press (2x8kg)
20 Alt Kbell renegade rows (2x8kg)
10/10 hallo (8kg)
20 squat & alt knee up (BV 14kg)
20 alt backward lunges (BV 14kg)
20 low sumo squat (BV 14kg)
20 bridges (BV 14kg)
Za kraj all out 2 vježbe (ko da je nešto preostalo u meni nakon ovog): 4 min 20/10 MC i crabe kicks.
Sutra ujutro long slow bike, pa se moram dignut raannoooo![]()
Odradila jutros wo9 i nakon toga se cijeli dan dosađivala s djecom doma. Ne volim kišu jer mi kvari raspoloženje.
Ginger imaš odličnog muža..
planirah trčanje jutros, kad šipak
pogodite-za promjenu pao snijeg
ajd nema veze, odradit ću nešto iz focusa i možda girje malo, fali mi par dana
tangerine, ovaj tvoj link za noge mi se čini pravi killer
mene je strah to početi
možda se za vikend osokolim
e da, nisam poželjel dragoj Ginger što brži oporavak
Danci kad krenem čitati što si sve radila, samo preskočim nazive i čitam koliko x![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 23.03.2016. at 07:15
joj, ginger, nadam se da prolazi :hug:
bravo za muža, na muci se poznaju junaci! tako i moj, lani kad sam imala upalu pluća, pored kreveta mi je ostavio tacnu s čajem, panadolom i 3 živina toplomjera, sva tri protresena <3
anci, super za popodnevnu feštu
flopi snijeg
ja se nadala proljetnom vremenu od sutra!
i mene je sinoć bilo strah radit ovaj leg killer
pa sam radila jedan kettlebell, od 12 minuta, i super sam odabrala, bio mi je težak točno koliko sam htjela. iako je meni čudno da girja bude na amrap, preferiram da ona zada da napravim toliko i toliko ponavljanja, a ja ću radit pauzu kad mi treba radi forme.
a mislim da ću danas-sutra ponovit neki od summer shredova koje sam već radila, oni su mi stvarno super, teški su dosta ali su nekako dobro koncipirani, idu i na gluteuse i na noge i na trbuh i na ruke, i vježbe su izvedive, pa se osjećam baš ponosno poslije
Flopi, pa ne mogu vjerovati da kroz prozor gledas snijeg :lool
Ginger, veliki zagrljaj i tebi i curkama. Bravo za muza!
Tang, koji si radila?
Ja sam malo umorna od afternoon partija :baba: i ne vjezba mi se sad ujutro, radije bih popodne. Sad mozda izazov napravim.
Ivana, moja ekipa na poslu... Pa nije bajno
Veci smo kolektivi u svemu tome se nadje dobra ekipa. Ali da su svi bajni, i nisu bas. Ja se nastojim slagati sa svima jer sam taj tip i to mi pase, no nekad to jednostavno ne ide. Pa sam s s nekima hladna i na vi :D, a s nekima bas frend. Jucer je bila kul ekipa na partiju. Pa je bilo predobro.
Posljednje uređivanje od Anci : 23.03.2016. at 07:43
jesu, al prvi bi trebao bit otvoren: https://zuzkalight.com/workouts/summer-shred-1-x/