Aaaaagrrrrhhhh
vec vidim sto mi je iduce na popisu zelja.
Printable View
Aaaaagrrrrhhhh
vec vidim sto mi je iduce na popisu zelja.
Bravo trkacice :-D Bas vas je lijepo citati a sigurna sam da vas je jos ljepse bilo vidjeti.
ne kužim kak fali treća?
Kaj nije da na volim trčanje trči svatko posebno? Ja cu se prijaviti na 11.5 km.
15.3. dežuram, ali 11.4. bi mogla u Maksimir na 8 km.
:lol:
stvarno mrak stvarčica!! Jedino nismo uspjeli izbušit plafon za nosač, nemamo dovoljno jaku bušilicu, pa dok ne nađem nekog da mi to odradi, vezala sam ga za pull up bar pa ne mogu baš sve vježbe radit jer mi vrata smetaju. Ali riješit ćemo i to pa će visit na srid dnevnog :-P Na šta će tek onda ličit stan, možete zamislit 2 bicikle 29'' na zidu, jedna dječja + tricikl pored, 4 girje i bugarka uz, nad vratima chin up bar sa AB slingovima, na podu tatamice umjesto tepiha, itd da ne nabrajam :lol: Moja mama kad dođe samo očima vrti, a ja joj samo kažem da kako ona ima punu kuću cvića, tako ja imam sprava :-P
Ancika, promijenila si avatar....vidim da ti se sve više sviđaju moje ljubimice :klap:
ajme danči :lool:
daj reci di to držite bicikla?
Ja jos nisam za polumaraton. Na volim trcanje cu se prijaviti, ali sumnjam da cu ici bude li 30 stupnjeva ko prosle godine, bilo je pakleno.
Danci, lool, umirem na viziju dnevnog haha..
danci :lool:
danas je super vrijeme, jedva cekam trcanje veceras :)
u to ime mogla bi sad negdi na sunce na kavu :)
ovo bas ne spada u vjezbanje ali mozda nekom pomogne? ne znam ima li koja od vas problema sa probavom? ja imam od kada znam
za sebe. probala sam svasta ali nista nije od neke velike pomoci. nedavno sam citala da kokosovo ulje pomaze u tom problemu i odlucila probat
(kao i svasta do sada :lool:). dakle, zlicica ujutro u kavu. prvo mi je bilo bljak ali navikla sam se, sad mi vec i pase.
bome, evo 10 dana svako i jutro i nemam nikakvih problema sa probavom, nadam se da ce potrajat :)
MB, i ja kokosovo tako uzimam (doduše, i trpam još i u svašta nešto) i stvarno je i meni super ;)
Ja odnedavno uzimam laneno nataste, prije sam samo casu mlake vode, a inace nema problema sa zatvorom otkad trcim.
Sasa, magriz, jeste se nasle na fotkama, ima ih preko 1000 na 3sporta.com
mb, ja ako preskocim vjezbanje onda bome to osjetim i na probavi.
danci :lool:
ma meni ni redovito vjezbanje nije pomoglo, ni lanene, ni ona zelena glina (ili tako nesto)... mislim je, ali opet ne za svaki dan :mrgreen:
ovo je jedino sta mi je pomoglo za svaki dan :mrgreen: :lool:
a di se kupi kokosovo ulje, pitam iz radoznalosti, da ne googlam, kad cu tu dobiti odgovor :mrgreen:
Na ovakvom stalku. Od mm gore, moja dole. Ja imam open space pa su mi praktički na metar od stola u blagovaoni :mrgreen:
spajka, ja sam ovo zadnje uzela u dm-u, prije sam znala narucivati sa interneta
danci super info za konzum, bas cu pogledat u vecem konzumu kad se zaletim do makarske, znam da drze proizvode
eko zone tamo :klap:
ovo iz dm-a je Extra djevicansko isto, alnaturino cini mi se
Danci, na fitmami je bio tvoj clanak sa 30ak shake-ova.
Obzirom da nema fitmame, imas li negdje taj clanak za poslati?
Najbolja kupnja mi je bila u B&B kad su imali na akciji teglu od 1,4kg. To je bila mrak cijena. A sad se stvarno ne isplati nijedno tamo, a ovo u Konzumu mi je odlično ;)
razmišljam o kupnji bica (zbog novog posla, jel), a nemamo ga baš gdje držati
balkon nam je minijaturan a i tamo su dječji bicikli
mm je prije imao bic, držali smo ga ispred vrata stana (nevezanog), pa su nam ga maznuli
razmišljam da tražim dozvolu od stanara da u tom prostoru ispred stana prišarafimo neku ručku na koju bismo mogli vezati bic
Meni je problem probave rijesio LCHF....:) otada idem i vise puta dnevno na wc...:)
Danci,bas mi je drago sto ce sad netko stavljat vjezbe za TRX,odakle crpis ideje,ne bi mi ovaj reverse plank pao na prvu?
ja za upper jako volim Y fly, to mi je najteza vjezba...
i ja sam moj vezala za pull up bar koji je ubusen u strop ( a do njega isto vise AB slingovi :)) pa mi nista ne smeta za vjezbu...a nije u DB nego u radnoj sobi pa nema veze sto izgleda kako izgleda....:)
i da se odmah ogradim, danči, ja bih gradski bic, ne trkaći :mrgreen:
i mene zanima što je s kavofob
za inesicu znam da je nekad ne mogu vidjeti ni tjednima, a zivi mi na pljunomet udaljenosti. ta je neuhvatljiva. sad je imala zabranu treniranja dva tjedna pa sam je vidjela cak i caj kod nje popila :lool:
storma ima novi posao, pa uz sve obaveze mislim da ne stize ni disati.
za kavofob ne znam nista.
Spajka, samo se nadam da nije neka ozljeda ili bolest kod Inesice....
Vidjela sam da je na stranici pisalo da 2 fitmame rade na novom sajtu pa mi nije bilo niš jasno....
Betty, odlazak na posao s bicom je mrak i potpuno podržavam!!!! Vodi računa da se bicevi kradu ko blesavi. Mi imamo biciklarnu u zgradi ali ne pada mi na pamet ga tamo puštat. Rekao mi predstavnik neki dan, da zašto vozam bic u stan, nek ga stavim u biciklarnu. Kad sam mu rekla da je orobljena već 2x, kaže on meni da će pojačat bravu, da će stavit kameru....ma đabe mu to. Snimka nije dokaz, a razbit bravu im je čas posla. Šta da ih onda tražim sa lazanjarom?!?! Ma ne dam ja svoju biciku nikome na izvolte. Moraju me s nje srušit i dobro natuć da je ispustim iz ruku :lol: Kupila sam i poprilično skup U-lock (btw. to si obavezno kupi i ne štedi na njemu i nauči ga pravilno zaključavat ako ćeš ići njime na posao, a one sajle zaboravi- to ti je kao da ga ni vezala nisi) ali ga nisam nijednom koristila, ne ispuštam bic iz ruku. Potpuni sam freak :škartoc:
betty, ja imam montić za blato, šumu i brda :zaljubljen: Moja ljepotica.
krasan je, al to nije za na posao :lool:
meni treba nešto što se može u suknjama i haljinama voziti :alexis:
hvala na savjetima, bilježim, bilježim
ktm life, lijep elegantan, vrijedi svake kune, no kao sto danchi rece treba ga zastiti. jer mi nije drago da mi te kune i nestanu.
moj je slican ovome, no ipak nije taj, ne mogu ga sad naci na netu. i na tom biciklu sam shvatila pricu o mercedesu i fici. e da moj je zenski. ovaj na slici nije.
Bic za posao je super stvar, meni tako fali sad jer mi je komplicirano zbog malog jaslicara. I potpis za U-lock, oko 200-njak kuna sam ga platila, jedino sto ne mos zavezat za svako drvo tj. gdje pozelis.
a taj u-lock se mora na osovinu staviti ili može i na gumu?
ja sam stvarno neiskusna kad je o tome riječ, nisam nikad na dnevnoj bazi vozila bic
znam da ispred ovog novog posla imam onu klasičnu spiralu za vezanje biceva, tu se valjda veže za kotač?
Prije kupnje obavezno se dobro informirati. Najvažnije je kupiti dobru veličinu, a u dućanima znaju često "oženit" za krivu samo da bi prodali (eto mene primjera sa prvim bike-om). Poslat ću ti na pp di da se obratiš da te ne zeznu i da kupiš najbolje za ono što trebaš ;)
Spajka, sjećam se, jako lijepi bike!!!!! Znaš što?! Kad se dogovorimo, ja prođem do tebe (ako se dobro sjećam usput si, iako ne znam točno di :) ) i onda idemo skupa do Zhang. Sve je ravno, uopće nije bed pedalirat ;)
moze ali preko skele. od mene do samobora preko skele je 10.3 km. pise na raskrizju.
Kotač nikako. Obavezno okvir. I ovo treba dobro proučit ;)
Moj kolega je tu ispred posla vezivao bike tako da je zamotao onu spiralu oko sica i za stup. Krepala sam od smijeha :lol: Doduše, tu staru krntiju vjerojatno nitko ne bi ni maznuo, ali nikad ne znaš, vidjela puno biceva "napuštenih" bez veze naokolo i odmah znaš da su nekome poslužili samo da se odvezu od točke A do točke B, a vlasnik ostao lijepo bez bike-a :evil:
betty ja imam lanac, baš debeli lanac od karika koji sam kupila nakon što su mi digli bic ispred rebra. meni je lanac malo bolji jer mi je lakše s njim baratat, iako je težak.
kako se na staroj slavi ne živi, danas JRC#8 i BodyCrush #9.
Ovaj JRC#8 od subote nije težak, ja sam umjesto competition burpeeja cijelo vrijeme radila burpees sa pravim sklekovima i nisam crkla.
ja imam neki obicni gradski bicikl s kojim ljeti idem na posao.