Danci, na fitmami je bio tvoj clanak sa 30ak shake-ova.
Obzirom da nema fitmame, imas li negdje taj clanak za poslati?
Najbolja kupnja mi je bila u B&B kad su imali na akciji teglu od 1,4kg. To je bila mrak cijena. A sad se stvarno ne isplati nijedno tamo, a ovo u Konzumu mi je odlično![]()
razmišljam o kupnji bica (zbog novog posla, jel), a nemamo ga baš gdje držati
balkon nam je minijaturan a i tamo su dječji bicikli
mm je prije imao bic, držali smo ga ispred vrata stana (nevezanog), pa su nam ga maznuli
razmišljam da tražim dozvolu od stanara da u tom prostoru ispred stana prišarafimo neku ručku na koju bismo mogli vezati bic
Meni je problem probave rijesio LCHF....otada idem i vise puta dnevno na wc...
Danci,bas mi je drago sto ce sad netko stavljat vjezbe za TRX,odakle crpis ideje,ne bi mi ovaj reverse plank pao na prvu?
ja za upper jako volim Y fly, to mi je najteza vjezba...
i ja sam moj vezala za pull up bar koji je ubusen u strop ( a do njega isto vise AB slingovi) pa mi nista ne smeta za vjezbu...a nije u DB nego u radnoj sobi pa nema veze sto izgleda kako izgleda....
![]()
i da se odmah ogradim, danči, ja bih gradski bic, ne trkaći
i mene zanima što je s kavofob
za inesicu znam da je nekad ne mogu vidjeti ni tjednima, a zivi mi na pljunomet udaljenosti. ta je neuhvatljiva. sad je imala zabranu treniranja dva tjedna pa sam je vidjela cak i caj kod nje popila
storma ima novi posao, pa uz sve obaveze mislim da ne stize ni disati.
za kavofob ne znam nista.
Spajka, samo se nadam da nije neka ozljeda ili bolest kod Inesice....
Vidjela sam da je na stranici pisalo da 2 fitmame rade na novom sajtu pa mi nije bilo niš jasno....
Betty, odlazak na posao s bicom je mrak i potpuno podržavam!!!! Vodi računa da se bicevi kradu ko blesavi. Mi imamo biciklarnu u zgradi ali ne pada mi na pamet ga tamo puštat. Rekao mi predstavnik neki dan, da zašto vozam bic u stan, nek ga stavim u biciklarnu. Kad sam mu rekla da je orobljena već 2x, kaže on meni da će pojačat bravu, da će stavit kameru....ma đabe mu to. Snimka nije dokaz, a razbit bravu im je čas posla. Šta da ih onda tražim sa lazanjarom?!?! Ma ne dam ja svoju biciku nikome na izvolte. Moraju me s nje srušit i dobro natuć da je ispustim iz rukuKupila sam i poprilično skup U-lock (btw. to si obavezno kupi i ne štedi na njemu i nauči ga pravilno zaključavat ako ćeš ići njime na posao, a one sajle zaboravi- to ti je kao da ga ni vezala nisi) ali ga nisam nijednom koristila, ne ispuštam bic iz ruku. Potpuni sam freak
![]()
betty, ja imam montić za blato, šumu i brdaMoja ljepotica.
krasan je, al to nije za na posao
meni treba nešto što se može u suknjama i haljinama voziti
hvala na savjetima, bilježim, bilježim
ktm life, lijep elegantan, vrijedi svake kune, no kao sto danchi rece treba ga zastiti. jer mi nije drago da mi te kune i nestanu.
moj je slican ovome, no ipak nije taj, ne mogu ga sad naci na netu. i na tom biciklu sam shvatila pricu o mercedesu i fici. e da moj je zenski. ovaj na slici nije.
Last edited by spajalica; 09.03.2015 at 10:50.
Bic za posao je super stvar, meni tako fali sad jer mi je komplicirano zbog malog jaslicara. I potpis za U-lock, oko 200-njak kuna sam ga platila, jedino sto ne mos zavezat za svako drvo tj. gdje pozelis.
a taj u-lock se mora na osovinu staviti ili može i na gumu?
ja sam stvarno neiskusna kad je o tome riječ, nisam nikad na dnevnoj bazi vozila bic
znam da ispred ovog novog posla imam onu klasičnu spiralu za vezanje biceva, tu se valjda veže za kotač?
Prije kupnje obavezno se dobro informirati. Najvažnije je kupiti dobru veličinu, a u dućanima znaju često "oženit" za krivu samo da bi prodali (eto mene primjera sa prvim bike-om). Poslat ću ti na pp di da se obratiš da te ne zeznu i da kupiš najbolje za ono što trebaš![]()
Spajka, sjećam se, jako lijepi bike!!!!! Znaš što?! Kad se dogovorimo, ja prođem do tebe (ako se dobro sjećam usput si, iako ne znam točno di) i onda idemo skupa do Zhang. Sve je ravno, uopće nije bed pedalirat
![]()
moze ali preko skele. od mene do samobora preko skele je 10.3 km. pise na raskrizju.
Kotač nikako. Obavezno okvir. I ovo treba dobro proučit
Moj kolega je tu ispred posla vezivao bike tako da je zamotao onu spiralu oko sica i za stup. Krepala sam od smijehaDoduše, tu staru krntiju vjerojatno nitko ne bi ni maznuo, ali nikad ne znaš, vidjela puno biceva "napuštenih" bez veze naokolo i odmah znaš da su nekome poslužili samo da se odvezu od točke A do točke B, a vlasnik ostao lijepo bez bike-a
![]()
betty ja imam lanac, baš debeli lanac od karika koji sam kupila nakon što su mi digli bic ispred rebra. meni je lanac malo bolji jer mi je lakše s njim baratat, iako je težak.
kako se na staroj slavi ne živi, danas JRC#8 i BodyCrush #9.
Ovaj JRC#8 od subote nije težak, ja sam umjesto competition burpeeja cijelo vrijeme radila burpees sa pravim sklekovima i nisam crkla.
ja imam neki obicni gradski bicikl s kojim ljeti idem na posao.
Isuse, sto pisete!!!
Ja sam opet imala javni nastup upravoi sad se nadam kavi s jednom super forumasicom :D koju sam zadnji put vidjela kad sam imala kratku kosu :D
Super za nove bicove, odlicno!
Last edited by Anci; 09.03.2015 at 12:01.
Anci bravo
I mene zanima s kim to ides na kavu:baba:
bilo bi joj bolje da nije split, jer sa mnom ne ide
al ciljam rijeku, a?
ja veceras slavim zakasnjeli dan zena, pa cu vjj preskocit vjezbanje
al od sutra udarno, uskoro mi je rodjendan, a svasta sam sama sebi obecala do tad
uh, skoro zaboravih
veliki naklon trkacicama, svaka cas, zene, strasne ste![]()
Last edited by summer; 09.03.2015 at 13:00.
Kava je s najkul forumasicom
A on topic- jutros sam malo ranije morala izaci... Pa nesto kratko:
S&S zagrijavanje (goblet, bridge, halo- sve tri puta), 5+5 plank row s 12 kg (prepretesko!), 20 swing, 5+5 clean and press. Dvije runde samo.
Sasa, zaboravih na nakon za dva treninga nakon utrke![]()
Slabo forumasim po rodi ali tipujem na cvijetupozdravi je
Preobrati je na tamnu stranu![]()
Pogodak
Probala sam je, ali ne da se :D
Boji nas se!![]()
Hej
Samo da prijavim konacno ponovno vjezbanje....
Nakon 10ak dana pauze odradila 1LEVL 30DS
I nije mi bilo tako tesko kako sam mislila.
Danas cu LEVL2 . I onda od sutra LEVL3.
E super, sad ćemo si škicat jedna od druge
Ja sam reverse plank odabrala kao suprotno od plank, tako sam slagala trening: push/pull + kvadri/hemstrings + plank/reverse plank zbog balance-a
Mislim da je to dobra kombinacija. A pogledala sam na net, ima dosta toga.
Fly sad ne mogu jer nemam mjesta dok ga ne zakačim za strop ali brijem da je ultra teško!!! I ono kao roll out (ruke u TRX-u i spuštaš se kao u plank i dižeš gore isto tako ravno) vjerujem da core peče pošteno...
Imala si skroz pravo, ovo je baš teže i treba puno manje ponavljanja da osjetiš mišić kako peče![]()
Bas sam i ka htijela kladiti se na cvijetu. I reci ti da je pitas kad ce nam doci. Ajde cvijeta ne boj se.
Angie ma daj sad si nasa. Kad bi mene na ulici vidjeli nikad me u ovu ekipu ne bi svrstali. Jer bi u jednoj ruci imala pizzu a u drugoj sladoled s cokoladnim preljevom
Sad idem se pripremiti i psihicki i odjecom zq speed 3. Javim se nakon toga ili na pol toga.
Danci jelda da ja to mogu?
Samo utjehu trazim. Idem se bar presvuci.
Spajka naravno da mozes!!
Cvijeto ne grizemo!!![]()
Angie zavidim, za takvih 50 nijansi bi se odma prodala![]()
guštala sam s anci, jedino da je moglo malo duže biti...a anci izgleda majko moja fenomenalno, dobar je motivator
no, dokle god mi je prva asocijacija na zusku ova nasa, rodina zuska, nisam još za tu bit![]()
ja se kao nešto trudim, al nije to još to, nije svakodnevno, pa me sram malo. jedino što dok meni uđe u svakodnevnu naviku vježbanje vi ćete vjerojatno s cenera pa polumaratona već maraton trčati![]()
Cvijeto ima i drugih programa osim zuzke![]()
I ne vjezbaju ni sve cure ovde svaki dan, nije ti to neki izgovor
osim toga, kad se ufuras medju ove divne cure vjezbacice bude te sram kad ti se neda vjezbat pa se prislis![]()
Uhm, alooooo, cvijeto
Pa nisu na ovoj temi samo ove brzi gonzales ninje
Ima nas par kategorija ispod koliko hoces
I meni je svakodnevno vjezbanje jos uvijek cesce plan i zelja, a realno je 4 puta tjedno prosjek, jer se nadju prisilne pauze.
Sa zuskom se vidim eventualno u 2016. Ako.
Ali mi ova tema puno pomaze za motivaciju, kad dugo nisam vjezbala radi bolesti redovito sam je citala da ostanem barem glavom u tome, jer je ponovo pocet dosta tesko cim malo izadjes. I super je imat se gdje pohvalit, jer ukucanima to nista ne znaci kad im kazes "danas sam odradila cardio!"
e ovo je bas za ohrabriti cvijetu i sve koje se boje.
dakle ja vjezbam i vjezbam i tako to radim s vise ili manje uspjeha. i evo me na trecem topiku. na prvom sam plivala i upoznala jillian. na drugom sam se druzila s jillian i upoznala shauna. i tako se ja sad s njim druzim. pa ima vec.....
uglavnom prvi put stigla do gamme i do speed 3.
speed 3 je super, ali dobar je za utvrditi da mi je core slab, da na duptu imam puding od svih pizza i sladoleda. a na trbuhu neku masu koja je od raznih ugljikodiratnih pripravaka u obliku tijesta.
majke mi u pola sam si rekla e nes vise. sad ces malo stati na loptu i prestati.
a sad za danci. super je. odvjezbala sam vise manje sve. ali je brz. zbilja brz. u par navrata sam lagano proklizala s tenisicom u burpee, pa na brzim izmjenama sam radila 2x a oni 3x. mozda dok se upoznam s tenisicama, ili cu opet u shopping ali bez sina, pa cu sama birati i mozda koji burpee napravitija vjezbam na tepihu, ali mi ove tenisice proklizu i na parketu. probala i to.
nadam se da cu cetvrti tjedan biti bolja. i stvarno bi mogla poceti micati slatko i tijesto od sebe. no probelm je da sam ovih dana bila u PMS, kad sam se isla presvuci za vjezbanje vidjeh da sam u periodi :summer:
no idemo dalje, sta me ceka u Rip T Up?
i iskreno sretna sam sto sam se maknula s bete, bas mi je dosadila.
e da u toku vjezbanja sam skinula tajce, i sve me podsjetilo na ljeto i vrucine. dakle skakutala sam prilicno. isrecom sam kupila novi grudanjk u H&M S velicinu, jer bi mi cice na onim ski abs bile isto kod koljena![]()
Last edited by spajalica; 09.03.2015 at 17:08.
I meni je rodina zuska bliža i draža
No, ja sam još koje koplje ispod spajke.
Zuska me uopće ne privlači, volim ja ove programe gdje ti je sve nacrtano, gdje vježbaš s njima i ne moraš misliti što ćeš koji dan.
Trudim se biti što redovitija, al često kiksam.
Nadam se da ću do kraja mjeseca dovršiti br jer mi već na nos ide.
Cvijeto
Samo ti nama svrati, sve se racuna
Tangerina,za prvi radni dan! Meni je svaki pocetak nakon porodiljnog bio zahtjevan, posebno drugi put. Ali uhodas se, to je utjesno
Danci, nisam komentirala tvoj poklon za dan zena, genijalno!!!
Nemam pojma kako se s tim vjezbaal vidim da si odusevljena :D
Zaboravila reci Cubani...
I Zuzi ima zacrtan program. Svaki tjedan stavi raspored za svaki dan i samo prasis :D
Drage moje! Evo mene po 2x, a 1.put ...hehe. Citam Vas stoljecima, pratim, biljezim i pamtim ( gle rime) i da ipak se pohvalim jutros bio 7. dan PiYo programa. Jako sam
: D jer u zivotu nisam nesto napravila sedam dana u komadu. Jesam jednom trcala 3 tj.za redom_ i onda ostala trudna i stala
Dakle...zeljna sam motivacije i bodrenja. Radi li netko jos PiYo osim mene? Meni se jako svidja program jer nema skakanja i sve je u momackom istezanju i izdrzaajimaaa
I da, pokusavam uz dvoje klinaca, posao i sve ostalo ponovno se baciti na LCHF...ide mi, ali grijesim. Zelim samo MANJI stomak....i kile naravno![]()
Aaajmeeee koliko ste natipkale.
Krenula sam optimisticno sa nastavkom jucerasnne piramide, ali tako osjetim misice od jucerasnjeg treninga da nisam imala snage napraviti posten sklek.
Pa sam onda 20min amrap:
5 snatch 12kg
5 squat & press 12kg
desna, lijeva, desna, lijeva dok ti se ne zavti.
mislim da sam napravila 20 rundi, ali sam se malo pogubila u brojanju u nekom momentu, a nisam pisala.
Ja cu piyo opet u sedmom mjesecu. Ljeto je za istezanja, sto na plazi sto uz piyo![]()
duma dobrodosla
ja i sestra 8,3 km veceras! spontano smo odlucile produzit rutupace malo ispod 7 (6,53)
danas sam bas puna energije, sad mi se cini da bi mogla jos 8![]()
da pitam iskusnije trkacice : u 2/3. rute sam imala osjecaj da mi je utrnilo desno stopalo. sta bi to moglo bit? ili je samo do podloge (beton)?
Last edited by malena beba; 09.03.2015 at 20:05.