Čestitke!!! :-D
Printable View
Markko predivna vijest, baš me dirnuo post, čestitaaaaaam :-D :-D :-D
ja idem ponovo čestitati, marko i ženica:-D:-D:-D:-D:heart:
Može li mi neko napisati šta ste sve od nalaza pripremale za konsultacije? Trebala bih krajem jula na konsultacije u Pronatal, pa da polako isplaniram, vrijeme proleti dok izganjam uputnice :-)
sos15, treba im svakako: povijest bolesti koja ukazuje na dijagnozu, spolni hormoni, spermiogram, krvna grupa i rh faktor, testovi na zarazne bolesti.
Još ih i u mailu zamoli da ti kažu treba li još što, jer se dijagnoze razlikuju pa...
Sretno :-)
Bok svima!
Prilično sam nova,ali redovno vas pratim! Zanima me liječenje preko Hzzo, ako mi netko može napisati koje nalaze je potrebno priložiti zahtjevu?
lina trebas priloziti sve dosadasnje nalaze ako ih imas
pretpostavljam da imas, ali ne bi trebali biti stariji od 6 mjeseci, tipa hormoni, spermiogram, ako je za zensku donaciju onda i AMH (mada ni kod njega nije bitno koliko je star, jr je relativno stalan, iako ovi iz HZZO kak ti traze, ako je muska svakako traze HSG
ako si u izvanbracnoj zajednici onda ce te traziti i potrdu o tome, ona ne mora biti mlada od 6 mjeseci, prilozi i potvrdu o pravnom i psiholoskom savjetovanju ili mi posalji pp s brojem telefona
Muška je! Nekako me najviše muči HSG, da li možda znaš tko daje uputnicu za hsg?. Moja soc.gin. mi nije htjela dati, kao mpo dr. mora napisati da mi to stvarno treba.
uputnicu bi ti trebao dati soc. ginekolog na preporuku MPO ginekologa, ali kao sto vec napisah posalji mi pp
nisam dugo bila ovdje pa vidim da ima puno novosti,kia i markko marttin čestitam:-D
ostalim curama koje se spremaju put praga ili su već gore sretno...
kod nas je ovaj put nažalost došlo do kiretaže ali ne odustajemo,na jesen smo ponovo gore
Cestitke Marko.
Mi imamo minus na testu tak da u utorak mislim posjetiti Baumana da mi popuni zahtjev. Ja nisam trebala hsg pa valjda me nece sad to traziti.
kia čestitam:-D:-D
markko marttin :-D:-D:-D:-D:pivo:
Svima puno hvala na čestitkama :heart: Mi smo stigle doma prije par dana i uživamo.
Pirice i Sandrij drago mi je da me se još sjećate :heart:
Drage suborke, samo da javim da se slobodno i dalje odusevljavate se PFC-om, dr L i cijelim strucnim timom tamo, jer je nase iskustvo isto samo potvrdilo. Dakle, odusevljeni smo njenom predanoscu, strucnoscu, posvecenosti i "lakoci postojanja", jer toj zeni doslovce-nista nije tesko! Naravno, ne samo njoj, nego i dr H i svim embriolozima, Mirnom...
Nakon iskustva sa MB, mogu slobodno reci (ma kakav ishod nasa 2 lijepa 8-stanicna embriona vracena 3.dan bio) da se ne mogu poredit i da ne dvojite i ne gubite vrijeme-odite u PFC! Eh, da jos sto prije prodje ovo vrijeme cekanja bete...
Ima li jos cekalica? :)
Kia, cestitam i prizeljkujem isti ishod! ;)
MajaPOP, sretnoooo! Držimo fige!!!!!
stigla M... 4 dana uranila, kao da je znala da ju nestrpljivo čekam :lol:
ja od sutra pikalica.... krećem sa tri gonala :-D :-D
Cure, imam pitanje za vas. Znam da svaka od vas dobije posebno terapiju za stimuaciju, ali mene zanima šta se najčešće daje u slučaju kad je kod žene sve ok (bar se nadam), a problem do muža. Naime, htjela bih se raspitati gdje su najjeftiniji lijekovi kako bih mogla isplanirati gdje ću šta kupiti. Kontam ako su u Pragu, Austriji, Sloveniji ili Hrvatskoj jeftiniji da ih kupim odmah u povratku, a ne kad dođem u Bosnu da kupujem skuplje.
Jeste da je još rano ali ja volim sve unaprijed isplanirati, a i kontam da ako planiram stimulaciju, tim šaljem dobre vibre da biopsija mm bude uspješna. Možda ćete misliti da sam luda, ali meni se sve ruši čim nemam neki cilj za dalje. Onda gubim snagu za dalju borbu.
Pa dobit ces protokol od doktora na temelju svojih nalaza. Neka ti odma daju pa si kupis
ja sam npr. prvi put dobila dipherlin + puregon, a sad gonal + cetrotid.
prvu stimulaciju kupila od doktora, drugu u ljekarni filipovic u zagorskoj (zg), zvala sam dosta ljekarni po zg i ovdje su najjeftiniji.
Ja sam isto dobila menopure/gonale i cetrotid. Menopure sam kupovala u Zg a cetrotid sam kupila u Brežicama (Slo) jer je tada tamo bilo jeftinije a meni je Slovenija blizu. To je bilo prije 2 godine tako da ne znam kakvo je sada stanje. Uskoro ću opet u protokol pa ću onda malo istraživati cijene.
sejla, još malo, sretno!!!!!!!!! i Bbella sitno broji, cure~~~~~~~~~~~~~~
Hvala draga mare! Da, negdje sljedeći tjedan :-D :-D :-D Samo čekamo vijesti o točnom terminu!!!
Bluebella, i ti si se požurila, hihi ;-) Sretno s pikanjem i pripremama, da sve bude kako treba!!!
MajaPOP, čekamo lijepe vijesti, sretno!!!!!!!
Sejla možda se i sretnemo negdje u Pragu :-)
MajaPOP :fige:
Ovaj mjesec je navijački, a mi navijamo za Sejlu i Bluebellu da se vrate sa svojim mrvicama :-D
Sretno!!!!
upravo se čula sa Mirnom .. putujemo u utorak :-D
Blubella sretan put,odličan provod i najljepši mogući ishod..od srca
Super Bluebella ! Uživajte u prekrasnom gradu i vrati nam se trudna :-)
hvala vam cure :heart:
nadam se da ćemo uživati i da ću se vratiti trudna pa budemo zajedno proslavili :mama: :pivo:
Sretno svim putnicama i da nam se vrate sretne i trudne:-D!Evo ja danas dobila opet odbijenicu od hzzo za Prag.Tako da sad opet moram u borbu s birokracijom i nalazima....8-).