-
Doktor je rekao da njeno stanje nije nimalo bezazleno.Sve ove dane ima rastove temperature.Tusiramo je,snizujemo temp. lijekovima.
Ne bih se mjesala u nesto sto kazu da treba,ali bih voljela da kazu npr. sad dajemo vasem djetetu taj antibiotik.On djeluje tako i tako,u praksi se pokazao tako.
Upravu si ina33,kad mi svako govori svoje misljenje,budem zbunjena.
Ova doktorica sa kojom se cujem stalno mi je govorila kako i sta treba.I bila je sve upravu.
Kad sam joj rekla da otice,ona je odmah rekla da zovem lijecnika,da ce joj oni dati proteine.Trebalo bi mjeriti pritisak.Trebalo bi vidjeti urau i kreatinin.I stvarno sve je tako bilo kako mi je rekla.
Tad kad je lijecnik bio najpotrebniji,on je bio rastrgnut na toliko mjesta.
Naravno svako je dijete vazno i ne krivim samog lijecnika.Ali zar je normalno da takvo stanje bude u bolnici?
Isto,mi smo tek sljedeci dan popodne dobili terapiju u bolnici.
Dakle i da smo dosli odmah,ne bi je odmah dobili.
Prvo su vadili sve nalaze.I opteretili se njenom temp.,a tek poslije ukljucili antibiotik.
Zao mi je sto sam na ovakav nacin morala da naucim neke stvari u zivotu.
Sad trenutno radim sve onako kako u bolnici kazu,pa sta bude.
Sad mi recite vi koji znate o urinarnoj infekciji,kakve posljedice ovo moze da ima?
Sa nama lezi jos jedna djevojcica koja vec treci put ima infekciju.Svaki put bude po 15/tak dana u bolnici.Je li to nesto sto se tako cesto javlja?
I zbog cega dolazi,je li zbog nahlade?
Ima li veze sto sam je navecer okupala prije spavanja?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma