Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
moja djeca jos nisu uzimala atb, M je jednom dobio Zinnat, nalazi su pokazali da se radi o virusu i ja sam ga odbila dalje davati
nemam nista protiv atb, imam protiv lijecnika koji ga koriste kao placebo i cinjenice da blisko poznajem ljude,koji su iz nekog razloga uvjereni da atb imaju carobne moci.
Uloga lijecnika bi trebala biti/niti da mu atb niti da ga odbije, nego da mu objasni zasto mu ne treba.
krumpirić, to je ok.
ali u ovakvom trenutku, naročito dok je ona druga tema još bila zaključana, potezati raspravu oko pretjerane upotrebe antibiotika, bahatiti se s linkovima kao davor, je stvarno neumjesno. i tako nije fer prema jednoj zbunjenoj i zabrinutoj mami u strašno ozbiljnoj situaciji.
da nema tog topika, ova rasprava bi bila standardna rasprava na ovom forumu, s gotovo autističnim pojedincima koji ne odstupaju ni milimatra od svojih linkova. koji dok je dijete u ozbiljnoj situaciji, umjesto da smire mamu s jednostavnom činjenicom, a ta je da i oni, koji su u načelu protiv antibiotika ne prezaju pred uzimanjem kad je to potrebno, predlažu zahtjevanje pol satnih informativnih razgovora s liječnicima.

ali koji isto tako, svi redom, kad treba, djetetu daju antibiotik. u to ne sumnjam.
dajte barem u ovom trenutku ne mislite na sebe.
anchie, ne misli na sebe, ne moraš u svom postu napisati ono što si napisala, i pozivati se na statut udruge. mi nismo krivi.
ko čita statut udruge?
ko da je to bitno.
mislite da ste i vi jednu ženu izludili do kraja, i da je nakon ovakvih postova još i više izluđena.
šta je jedna žena prema 9000 korisnika foruma, koji na forumu nailaze na informacije, propituju i donose svoj informirani izbor?
ta jedna žena i njeno dijete bi trebali barem danas biti briga svih nas.