Stranica 38 od 43 PrviPrvi ... 283637383940 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ahoj draga!!!! Ma sve je ok, jedino kaj ja nisam dobila takve detalje kao i ti, po to ću morati kod privatnika sve mi se čini,platiš pa dobiješ kaj hoćeš!!! Ma bitno mi je da je sve ok, srce kuca, ali sad bi već voljela znati i spol, ali mislim da bebek nije bio raspoložen za pokazivanje.....
    Curice, jeste mi žive, nekaj je sve uspavano kod nas????

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Andrejice super vijesti, ja sam upravo stigla iz Zg, punkcija je bila koma samo jedan folikul i nažalost nema JS, drugi folikul je ovuliral prije.... dogovorila sam se sa drB da odmah drugi ciklus krećemo sa blagom stilulacijom klomifenom i menopurom pa da vidimo šta bude....

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

AnneMary kako si ?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ajme sivka baš mi je žao.....ma jooooj, znam kak je to...i meni je tak bio prazan, baš koma, dobro je kaj ideš odmah u akciju!!!!

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Šniki bitno da je sve ok.......

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Šniki i andreja super za vaše beboline...sivka draga bit će bolje drugi put...ja čekam subotu i molim Boga da rade...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kiara a kaj je u subotu, folikulometrija....pa inače rade, nazovi pa pitaj to ti je najbolje!!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da draga folikulometrija...ipak sad zvala gore i vele mi u petak doći...već sad mi je muka.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Pomooooooooć

Drage cure prvo ću vam napisati što mi se događa ... ja sam od četvrtka na decapepytlu znači primila sam 6 ampula do jučer, danas će mi biti 7... još nisam dobila mengu ... inače su mi ciklusi 30-35 dana (neredoviti) ... koliko sam skužila da ja primam decapepytil do punkcije... ako nastavim ovako neću ga imati dosta...što se zapravo događa...je li netko imao slučaj poput mene....moram u petak na folikometriju ....

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Iva Mia on će ati kad im kažeš da nemaš više, to kaj si dobila je otprilike, kužiš, ne mogu oni odmah znati koliko će ti trebati, svima daju 14 kom odmah.....tak sam ja vratila svoj višak, a ima cura kojima treba više.....samo mirno i polako
    kiara sve bu ok, onda u petak folikulometrija,dobro da si zvala, nemoj mi biti u mukama, sve će to doći na svoje kada kreneš....pusica

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga Šniki baš ti hvala...sva sam se zabrinula...nekako sam si posložila u glavi ono kao bockam se sa decapepytilom i procurim za 4-5 dana i onda idemo dalje...al očito to nije tako...to je čista priroda...)

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma da, ja sam pak dobila odmah 23 dc mengu pa eto, ja ranim ti kasniš, sve je to u prirodi ravnoteža
    Jednoj curi je pofalilo i Gonala nije joj bilo dovoljno onih 30 i oni su joj to dali, a inače ih je isto kao i ja naručila i dobila od svog soc gin.....

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Smirila si me, hvala ti još jednom....kako si ti...što se tiče trudoće sve ok...kad ti termin...jesu počele pripreme...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma ja sam ok, malo munjena trudnica, ali ok.....ooooo termin je 24.07....ima još vremena, polako prikupljam neke stvari, tj beziciram ih okolo, sve je tako skupo, a imam puuuuuuno frendica kaj su im deca već veliki hahari pa im dosta toga ne treba...sva sreća....

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Baš mi je drago...nadam se da ću tvojim stopama...sad mi se čini kao gdje je 7.mj a to će tak brzo doći....vjerujem da je sve skupo... pogotvo ako češ nešto kvalitetno...drž se draga i uživaj koliko možeš

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hej cure...evo ja doma odmaram...sva sam si cudna jer ja nikad ne lezim i ne odmaram, uvijek moram nesto raditi, a sad bi samo spavala......
    jucer je bilo ok gore...pa sad cekam...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ej cure, ja sad došla. Šniki i andrejaa, bravo (blago vama), kandela miruj, neće ništa pobjeć (pogotovo posao).
    Ja imam obostrano folikule do 13 mm, endometrij trolinijski, 8 mm, dr zadovoljan, ja još više.
    I cistu mi nije spominjal, nema je ili je mislil da je nepotrebno spomenuti je??? Neznam. Sutra opet kontrola.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sivka, žao mi je. Koliko još mjeseci klomifena do stimulacije?
    Jeste li vi čule što o lijekovima za stimulaciju? Navodno da ih opet od 01. 02. dobivamo u bolnici. Hebemu, opet će nam zakomplicirati živote, još više. Opet duge liste i čekanja po godinu dana.

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ej, da i meni je rekao da od 1.2. se dobivaju ljekovi kod njih u bolnici a ne više kod našeg soc. ginića... sam jako jer sam u podsvjesti znala da tak bude, ali ok idem dalje već sad u 2mj, kad dobijem M pijem klomiće 3-7 dc i 8i9 dc po 1 amp menopura ako bude trba više reći će foliku... 9/10 dc, mislim da ću na stimulirani negdje u 7,8 mj, posao me hebe...prijetie mi radnom knjigom....

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

To ti je skroz ok, držim palčeve da ti uspije...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

vinalina super, super, to kaj nije ništa cistu spominjal je ok....a kaj se ljekova tičenadam se da ti je ovo posljednji postupak

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Brzo bude punkcija. Šniki,kakva je anestezija? Lokalna, opća, šta trebam uzeti u bolnicu? Ili je kao i prije, odeš na stol, to ti naprave i doma. Mislim, jel se leži i koliko (ako da)?
    I odmah mi isto tako sve reci koliko se leži (ako se) poslije ET?
    Posljednje uređivanje od vinalina : 03.02.2010. at 21:52

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja nisam dobila anesteziju, mislim da ne daju ako nemaš puno folikula, znaš da oni baš tamo nemaju mjesta za ležanje poslije anestezije, ali ko zna, stvarno se sve mijenja..ja sam nakon punkcije malo sjedila i to je bilo to.. ..nakon ET se ne leži, prije 3 god se je ležalo, ja sam ležala 2,5 sata, mislim ono!!!! A sad zadnji put se je baš potrefilo da budem zadnja na ETpa su me ostavili nekih 20 min da ležim i uživam, malo muzike sam slušala, pričala s biologicom i tak, to tam u onoj prostoriji di i rade ET...

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

pod stresom!
    jučer sam malo odmarala, ali danas sam bila na poslu od 12 do 21h
    imam problema s poslodavcem, želi me premjestit u Zagreb, a ja na to ne pristajem.
    toliko sam zaolupljena sa tim da skoro pa zaboravim na transfer.
    samo se nadam da će me zato iznenadit jedan plusić i to toliko da prvi put padnem na dupe!

idem vas sad čitat.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMary kako si ?
    zaboravih citat na koji odgovaram!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mislim, ak mi nedaju anesteziju, ja bum urlikala. Gosp. M. je rekao da sve na to (bar) imamo pravo, pa ću ja to svoje pravo i iskoristiti. A poslije bljuvala, bljuvala, to mi bude privikavanje (ha ha)

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma da i to je istina, pa kad sad sve ide po novom zakonu onda bi i pravo na anesteziju trebalo biti, kaj ne!!!??? Ti traži pa buš vidla kaj vele......
    AnneMary to ti je najbolje, mozak zaokupiti nečim drugim i ne misliti na sve to, ionako to čekanje ubija!!!! Ali pazi se,ne luduj i ne pretjeruj s poslom.....

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim, ak mi nedaju anesteziju, ja bum urlikala. Gosp. M. je rekao da sve na to (bar) imamo pravo, pa ću ja to svoje pravo i iskoristiti. A poslije bljuvala, bljuvala, to mi bude privikavanje (ha ha)
    Gospon M.je svašta obećao a nigdje ništa.Ja sam bila na punkciji krajem 11 mjeseca i nisam dobila anesteziju.7 j.s.-da se izdržati,stvarno ništa strašno...
    Svima vama mah-mah,da ne tražim smajliće,idem u bešu.
    Samo sam vam htjela poslati malo čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas..
    Ja sam 11 tjedana t.,danas sam gledala moju mrvicu,kako li je samo živahna....izmamila mi je suze na oči...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Dobro jutro vam svima želim!!! Evo i toplih napitaka, da se ugrijemo

H2O drago mi je da si dobro i da mrvica raste i raste.....

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobro jutro , evo pridružujem se finoj kavici...samo da Vas pozdravim da znate , da sam tu i da vas pratim. Ja sam u fazi čekanja lijekova, čim stignu krećemo na IVF. Zvala sam jučer SD i još ništa ne znaju u vezi lijekova. Sva ta neizvjesnost me ubija.....
    A što se tiče anetezije, ja sam uvijek za.....cure koje ste sada svježe bile na punkciji, pišite malo kakva je situacija sada.
    Još me samo zanima, kolko traje ležanje u bolnici nakon punkcije i nakon ET? I dal ću morati tražiti smještaj u Zg , jer imam 300 km do kuće.Ili se odmah nakon toga ide doma? Hvala

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam dobila anesteziju, mislim da ne daju ako nemaš puno folikula, znaš da oni baš tamo nemaju mjesta za ležanje poslije anestezije, ali ko zna, stvarno se sve mijenja..ja sam nakon punkcije malo sjedila i to je bilo to.. ..nakon ET se ne leži, prije 3 god se je ležalo, ja sam ležala 2,5 sata, mislim ono!!!! A sad zadnji put se je baš potrefilo da budem zadnja na ETpa su me ostavili nekih 20 min da ležim i uživam, malo muzike sam slušala, pričala s biologicom i tak, to tam u onoj prostoriji di i rade ET...
    Ej Cannisa evo da se ne ponavljam pa citiram samu sebe..........Baš me zanima kako će to s ljekovima sad ići, nemam pojma, nadam se na bolje, jer gore nam ne treba....

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala Šniki, pročitala sam tvoj post i vidm da se samo tako kratko leži. Pa znači da ja mogu ići doma isti dan , da mi zapravo i ne treba smještaj....dal se smije putovati odmah nakon ET?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Pa nećeš ti voziti, jel tak, onda se ti fino izvališ i uživaš, mislim da je to ok.....pa ja sam poslije i šetala i sve normalno, nemoj se samo zatvoriti u kuću i ležati jer ti to nema nikakve veze, samo polako, ne raditi kućanske poslove, sve to može i zna dragi i opustiti se....

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nema ležanja, odmah te ispraše u čekaonicu, čekaš otpusno pismo i možeš doma.
    i meni je puno bolje bilo kad si mogao malo leć i odahnit.

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma ne neću ja voziti...ma meni bolje da idem doma odmah. Ne volim bit dugo u bolnici. Da moram ležati 2 tjedna do bete, mislim doma pukla bi. Ja sam poslije innseminacije taj dan odmarala, drugi dan sve normalno, samo bez dizanja teških stvari i tako , onda mislim da je i ovo nekako slično.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure moje drage........
    H2O sva sam se najezila....
    andreja i sniki bas ste sretnice,,,uzivajte .....
    kiara sretno sutra
    sivka sve c ebiti ok,,eto cure su te utjesile,
    svim ostalm curama velika pusa.........ja cekam mengu pa da pocnem sa femarom.a mozda i ne dobijem.....imala sam folikule ....nadam se i js u njima.....u ponedeljak me jako bolilo ,,valjda su pucali i nadam se trudnoci prirodno...........

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

crvenkapica draga onda ću ~~~~~~~~~~~~~da upali kućna radinost, jer to je ono najslađe.....( ja se nikada tome nisam mogla nadati jer mi je endometrioza totalno uništila jajovode pa eto, nije imalo smisla!!!!!!)

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo da i ja zavibriram za ~~~~~~~~~~~~~kućnu radinost
    Kod nas slična situacija, čekamo postupak....a jučer 14 dc, lh pozitivan i to ajme, a boljelo me cijeli dan.

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure drage evo i mene malo sa novim vijestima....danas bili na uzv i hvala Bogu sve je ok, sad smo 16tj. i najvjerojatnije su curica i dečko, ma preeedivno nešto... tako su već karakterno različiti, dečkić vrlo živahan sa otvorenim dlanovima lamata okolo a curica sva mazasta sa zatvorenim šakicama oko lica nešto maše..
    svim curama u postupcima puno, puno sreće i i što prije mali !!!!
    p.s. andreja ja sam ti ono obavila i danas ti šaljem poštom!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje drage........
    H2O sva sam se najezila....
    andreja i sniki bas ste sretnice,,,uzivajte .....
    kiara sretno sutra
    sivka sve c ebiti ok,,eto cure su te utjesile,
    svim ostalm curama velika pusa.........ja cekam mengu pa da pocnem sa femarom.a mozda i ne dobijem.....imala sam folikule ....nadam se i js u njima.....u ponedeljak me jako bolilo ,,valjda su pucali i nadam se trudnoci prirodno...........
    ej draga pa šta ti onda nisi radila AIH...

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Šniki bitni da je sve ok,bitno je da nam dečica budu živa i zdrava! Sivka žao mi je,no brzo će ponovni postupak. svim ostalim trudilicama šaljem zagrljaje!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja se osjećam kao da idem prvi puta u postupak. Sve sam zaboravila! Uf!

Kolike veličine trebaju biti folikuli da bi taj dan išla štoperica???

I Koji je zadnji dan stimulacije? Zajedno sa štopericom?
    Posljednje uređivanje od vinalina : 04.02.2010. at 19:11

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da kiara ...nisam ga radila ....bio je odgođen radi pretankog endometrija svega 2.5mm
    pisala sam o tome.......ali opet se nadam prirodno jer tj dana poslije pucaju tek....reko mozda se za tj, dana podebljao bar do 7mm....moguce zar ne?
    a te LH nisam ni kupila jbg,zaboravita,tj.nemam ih uopce u svom gradu ........

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure pomoć, jajnik lijevi koji je punktiran me boli ko luuuud! Jeli to normalno? pa nakon prve punkcije ništa pogotovo ne dan poslije...skoro pa ni hodati nemogu, na poslu sam bila koma....

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sivka to ti je normalno,i mene je lijevi bolio sad nakon zadnje punkcije i to tjedan dana. došla sam na transfer a ono jajnik boli ko lud. dr.T mi ga je pregledala i rekla da je sve ok,mozda su ga kod punk.morali malo kopati,ali da to nije ništ strašno. i prošlo je nako 7 dana. morala bi malo odležati i odmoriti.

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala andreja očito ga je kopal jer ovu punkciju ću pamtiti jedno vrijeme... odmora nema jer radim ful do dana kad moram popiti prvi klomifen.... pa onda bolovanje jedva sam dogovorila sa cjenjenom gđom Š.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

odi samo na bolovanje,ja sam ti iskoristila sve moguće varijante bolovanja,srećom pa mi je dr. išao na ruku. uvijek sam bila na bolovanju od prvog dana pikanja pa sve do bete.a kako i nebi i sama znaš kak je raditi u mojoj firmi.

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nije dr, problem nek šefica!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ej vinalina nisam ti sigurna za veličinu folikula, mislim negdje do 22, ( nisam totalka ziher) a zadnji dan stimulacije i decapeptyla ti je na dan štoperice..napiše on to sve.....kakva je situacija sad?? Mislim u kojoj si fazi?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Šniki danas primam samo štopericu!!! Nemam Gonala F. Danas su mi 18 mm

I tak u nedjelju punkcija BEZ ANESTEZIJE!!!!!!!!!!!!!!!!! UMRIJET ĆU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •