Uh, ova tema i mene zanima, tim više što smo savjete s Rodinih tekstova primjenjivali punih šest mjeseci, bez uspjeha. Nemojte me krivo shvatiti, nikoga i ništa ne kritiziram, ali kod nas to jednostavno ne uspijeva. Nakon 650 neprospavanih noći, izgubljenih 10 kilograma... opcija da svom djetetu ponudim cicu s limunom postala vrlo primamljiva

Uh, ova tema i mene zanima, tim više što smo savjete s Rodinih tekstova primjenjivali punih šest mjeseci, bez uspjeha. Nemojte me krivo shvatiti, nikoga i ništa ne kritiziram, ali kod nas to jednostavno ne uspijeva. Nakon 650 neprospavanih noći, izgubljenih 10 kilograma... opcija da svom djetetu ponudim cicu s limunom postala vrlo primamljiva

Odgovori s citatom
)) Ja glasam za ostiku limun mu se moze svideti. Moj Andrej voli da licka limun:D

... Dosta si razbijam glavu time što bi moglo loše utjecati na njega u smislu trauma i tome slično, odbijanje na način da mu dojka postane neukusna ne čini mi se traumatičnim iskustvom za njega, činjenica je da mnoga djeca prestanu dojiti upravo kada majčino mlijeko promijeni okus (iz slatkog u slano)... ili se varam?!