Pokazuje rezultate 1 do 50 od 205

Tema: Kupanje bebe - koliko cesto?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kad nanjušim da joj vratić "šmeka" - to je cca svaka 2-3 dana, onda je operemo Babylove šamponom koji ima ulja u sebi i ne isušuje kožu. jednom je nismo prali 4 dana al preživjela je!

od njenog 4-5 mj. peremo je tako da sjedim u kadi, ona mi je u krilu a dragi je tušira i pere, zamota u ručnik i kako to već sve ide... kad je sredi tip top, ja je podojim i spavanac!

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj PericaY2K prvotno napisa Vidi poruku
    kad nanjušim da joj vratić "šmeka" - to je cca svaka 2-3 dana, onda je operemo Babylove šamponom koji ima ulja u sebi i ne isušuje kožu. jednom je nismo prali 4 dana al preživjela je!
    ovo mi je baš interesantno. mojoj malenoj, sad je skoro 2 mjeseca nikad vratić ne "šmeka", a niti išta drugo. to će valjda doći tek malo kasnije kad poraste i kad se aktiviraju lojne i znojne žlijezde. dapače, mala mi sva uvijek miriši, obožavam je šnjovati, a ne koristimo apsolutno ništa od dječje kozmetike, izbjegavam to u širokom luku, a za sada izbjegavamo prečesta kupanja.
    svaki dan redovno je samo lijepo cijelu prebrišem sa mokrom gazom, posebno faltice na vratu i preponama, a kupanje kako sam već napisala, za sada samo jednom tjedno. više od toga niti je poželjno niti ima potrebe pogotovo s obzriom na (ne)kvalitetu današnje vode pune klora, kamenca...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •