Drage cure, molim vas jednu info pomoć. U pripremi sam za postupak na SD-u. Moja bolja polovica mora napraviti spermiogram pa me zanima od koliko do koliko to može napraviti na SD-u i na kojem odjelu. Hvala puno.
Drage cure, molim vas jednu info pomoć. U pripremi sam za postupak na SD-u. Moja bolja polovica mora napraviti spermiogram pa me zanima od koliko do koliko to može napraviti na SD-u i na kojem odjelu. Hvala puno.
draga Bubzi...dobro nam došla i još prije ostala trbušasta...ja ti ne znam odgovor na tvoje pitanje jer mi nikad nismo radili spermiogram na Sv.Duhu nego privatno,al sigurno će ti se javiti curke koje znaju...
Bubzi dobro došla! Spermiogram na Sv. duhu radiš u labaratoriju koji je u sklopu dijela za humanu reprodukciju. Mužić se javi sestrama koje su tamo i one ga upute u lab. Mislim da bi trebalo doći do 10 sati najkasnije, a rezultati su ti brzo gotovi!
Moja situacija: jučer 3 folikulića 19, 17 i 16, večeras štoperica (choragon) i dr kaže druženje sa mm, a u utorak u 10 sam na AIH.
Cure moram li što ponjeti sa sobom osim uputnice za bolničko liječenje i sprermiogram, gdje obavljaju AIH i koliko traje? Mogu li se normalno kretati nakon toga, mislim neće li mi sve pobjeći, jer dolazim vlakom pa imam šetanja i tramvaja do tamo?
Sivka hvala malo si me umirila! Dr. B je rekao u 10, ali da bude u 12 i to je uredu samo da uspije! (vječni optimista)
Da da cure sutra! Šniki nisam morala na nikakva savjetovanja, samo sam morala napraviti testove na HIV i hepatitis i mm naravno.
Ej djevojčice bokić evo i mene nakon pauzeeeee...ja bi trebala krenuti sa pikanjem za nekih desetak dana,ako je sve u redu s jajnicima. jer je bila hiper stimulacija zadnji put pa sad imam novu terapiju menopur,gonal i cetrotide...brijem si da je ta dobitna.... pzdrav svima
draga kiklice, bit će dobitna, bit će...
pozdrav svim curkama od jedne SD potpomognute trudnice