-
Mama ja sam vejika...(poludit ću).
Dakle ima 22 mj. Brbljiva je i lijepo već izražava svoje želje i mišljenja. I naravno tu počinju problemi.
Ujutro želi obući što ona hoće, ajme cirkus...cirkus...cirkus..., a žuuuuri mi se " aji mama Isa oće ovo bući" . Nikakvo zajedničko šetanje ne dolazi u obzir, ne želi mi dati ruku pa to traje i traje. Tako da tako veliku curu furam u kolicima ako mi se žuri, ili u slingu, jao moje rame i kičma?
Prigovara se na svaki moj pokušaj da joj nešto objasnim, a najgore mi je što je nikada ne bih udarila. Ok jesam dvaput jače zavikala, ali to u njoj izaziva tako burnu reakciju da me tuče grebe, vrišti. Uglavnom ako smo kući ja to ignoriram ali njeno inaćenje traje po 20 tak minuta. Ali ako smo vani jako mi je neugodno. Pogotovo ako me mlati. Kod nas se nitko nikada nije tukao. Ne znam od kud joj to grebanje i šutiranje. Kod tete čuvalice je jedino dijete, jedino što kad sa njom izađe svaki dan je sa par vršnjaka u park na sat dva.. Sad je počela i pljuvati na drugu djecu, svima sve otima, sve mora biti njeno. Jako je bezobrazna prema drugoj djeci. Ponekad im uzme sve igračke i nekoga i udari, a meni je jako neugodno.
Svašta sam probala, ali nikako na zelenu granu. Već me i mame u parku popreko gledaju, nekad mi dođe da je ..., ali naravno da neću.
Šta da radim? Ima jak karakter, i ekstremno je živa i inatljiva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma