hm svaka piše iz svoje vlastitie perspektive i svoje vlastitie situacije doma, a to je pogrešno, pogotovo kad se krenu davati savijeti šakom i kapom koji nisu traženi osobi koja sigurno nema identičnu situaciju kao savjetodavac.
iskreno, ja još ovdje nisam pročitala niti jedan koristan savjet, a niti korisnu primjedbu upučenu Death-of-Art. a što se tiče nje same, iskreno doista ne kužim da niti jedna ovdje nije u stanju razlučiti kad je netko doista sam po sebi loš ajmo reći odgajatelj (uzgred rečeno, takvi se sigurno ne javljaju na forume niti imaju uopće potrebu pisati o svojim malcima niti u jednom kontekstu!) koji totalno griješi i radi felere od situacije kad je netko jednostavno na granici izdržljivosti (bez obzira na godine !) i kad netko možda nema baku, didu, tetka, strinu i kaj ja znam da uskoči, preuzme i pomogne.

a svaka koja tvrdi da ne bi pukla tu i tamo da je bebač/dijete ne pušta iz vida 24 / 7 x 7 mjeseci ili 2 godine, laže.
bez obzira kaj će napisati tu na forumu i kleti se u ne znam ja šta.
jer što je nerealno je nerelano, i pretjerano i na koncu bezobrazno prema svakom tko je iskren i piše otvoreno bez uvijanja, glumanja, cifranja i ulijepšavanja.