Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Skacete li bas na svaki glas vaseg djeteta?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    hm svaka piše iz svoje vlastitie perspektive i svoje vlastitie situacije doma, a to je pogrešno, pogotovo kad se krenu davati savijeti šakom i kapom koji nisu traženi osobi koja sigurno nema identičnu situaciju kao savjetodavac.
    iskreno, ja još ovdje nisam pročitala niti jedan koristan savjet, a niti korisnu primjedbu upučenu Death-of-Art. a što se tiče nje same, iskreno doista ne kužim da niti jedna ovdje nije u stanju razlučiti kad je netko doista sam po sebi loš ajmo reći odgajatelj (uzgred rečeno, takvi se sigurno ne javljaju na forume niti imaju uopće potrebu pisati o svojim malcima niti u jednom kontekstu!) koji totalno griješi i radi felere od situacije kad je netko jednostavno na granici izdržljivosti (bez obzira na godine !) i kad netko možda nema baku, didu, tetka, strinu i kaj ja znam da uskoči, preuzme i pomogne.

a svaka koja tvrdi da ne bi pukla tu i tamo da je bebač/dijete ne pušta iz vida 24 / 7 x 7 mjeseci ili 2 godine, laže.
    bez obzira kaj će napisati tu na forumu i kleti se u ne znam ja šta.
    jer što je nerealno je nerelano, i pretjerano i na koncu bezobrazno prema svakom tko je iskren i piše otvoreno bez uvijanja, glumanja, cifranja i ulijepšavanja.
    moia, nisi pazljivo citala postove a za tvoju informaciju, ja sam zaista bila sama sa djetetom do 17-18h svaki dan 2,5 godine. nije bilo uskakanja i pomaganja jer su svi radili. a ni od muza nisam previse trazila niti dobijala jer je on radio honorarno i kad bi dosao doma. da sam napisala kako sam JA punila baterije, onda bi takav savjet bio iz moje vlastite perspektive. bas naprotiv, u postu nigdje nisam (do sad) spomenula moju situaciju i pokusala ju preslikati na Death-of-Art. rekla sam joj cinjenice: svi pucamo, beba od 7mj. trazi mamu i to je sasvim normalno. dijete je u to nervoznije sto je majka nervoznija, sto se majka pokusava udaljiti, to se dijete vise priblizava i glumi priljepak, sve to jednom zavrsi a na kraju se iznenadis kako si "dobar posao". sa druge strane dijeleci osobna iskustva mozda u njima uspije pronaci rjesenje svoje situacije ili barem dobiti ideju kako ju rijesiti. ja sam npr. u jednom trenu donjela odluku da cu je doma dojiti iskljucivo lezecki na krevetu. tako sam se odmarala. kad je bila beba i visila na sisi, ja sam za to vrijeme gledala TV, citala ili pak surfala. kad je bila starija probala sam ju sto vise ukljuciti u aktivnosti pa mi je "pomagala" sterat ves ili pravila drustvo dok kuham. i nisam se zamarala spremanjem. i onako smo nas 2 bile u tom stanu a nama nije bilo bitno oce li svaka stvar biti na svom mjestu i za kraj, moia, jesi ti napisala kakav koristan savjet ili primjedbu? najlakse je kritizirat, zar ne?
    Posljednje uređivanje od leonisa : 23.02.2010. at 11:22 Razlog: razmaci i pasosi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •