-
Ja sam za malu rođakinju (mala je sada predškolka, ali velika...) znala naći lijepih stvari na rasprodaji u Mercatoru. Dobra kvaliteta za jeftine noFce.
Ne znam kako je sada jer joj to kupujem prigodno, možda 2x godišnje ili kad naletim. Prije par tjedana sam vidjela jaknice na sniženju (gledala za svoje dečke) ali su bile ženske, sasvim pristojne, s krznom na kapuljači. Ovo se odnosi na Mercatorov veliki dućan, a ne satelitske (Chicco, Benetton) u koje ni ne zalazim (osim cipela) jer su skuuupi.
Nedavno sam za sinovu prijateljicu iz razreda tražila neki dar za rođendan (htjela majicu) i naišla na istu situaciju - sve drocasto... Završilo je tako da smo darovali šarenu vunenu kapu koju je svekrva vlastoručno napravila.
Dugo nisam bila u Gramatu, tam je znalo biti kojekakvih krpa na katu. Ja našla za sinove par puta sasvim dobrih samterica po 20 kn
(kad nema svih veličina) ali nisam gledala za cure... Tamo obično svratim kad nam zatreba nešto drugo, rijetko idem namjenski, ali obično je bio dobar ulov. Bilo je i lijepih traperica, ali uzalud kad moji mudrijaši to ne vole - samo bi nosili trenirke. A možda imaju i pravo.
Pitanje za apricot - nisam još ni jednom bila u Sparu na Oporovečkoj - da li oni uopće imaju odjeću za klince?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma