-
Ne znam kako definiraš ovo pitanje, tj. od kada misliš, od prvoga truda ili?
Meni je vodenjak pukao oko 2sata, prvi vrlo blagi trudovi oko 4, a zatim oko 6 su krenuli intenzivno da bi oko 7 bili na dvije minute. U 8 smo bili u bolnici, od oko 9ipo u rađaonici gdju su mi trudovi opali od stresa izazvanog pokušajem da me se stavi na drip, oko 10 ipo su opet krenuli luđački da bih rodila bez dripa i ikakvih lijekova točno u 12.15 sati.
Sve skupa 10 sati.
Na tvom mjestu se ne bih grizla jer je primjerice u dobrom dijelu europskih zemalja praksa da se čeka čak i 48 sati od pucanja vodenjaka za uopće odlazak u bolnicu ili eventualne druge medicinske interencije, ako se za njih pokaže potreba.Kod nas je praksa do 12 sati bez dripa, a onda je presing da se ide na drip ili carski ako je potreba.
Prijateljica je uspjela odbijati drip oko prvih 15 sati, na kraju je popustila i opet je sljedećih 10 sati bila na dripu i to najjačoj dozi.Rekla je da je mislila da će ispaliti glavom. Bebica je bila ok, voda ok i mislim da bi i bez dripa jednako čekala da je uspjela odoljeti pritisku, no razumijem nije to tako lako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma