Cure, imam pitanje za one koje su ovo već prošle. Sutra mi je punkcija, a od ponediljka me već boli stomak na dodir, osjećam bol i dok hodam i dok ležim i dok sjedim..Očito su jajnici dosta natečeni, samo ne znam jeli ova bol uobičajena ili ne..
Vesnare, Bublice, često mislim na vas, neka vam Femara donese sreću!
Denny,što brži oporavak ti želim!
Blekonja,javi nam kako je prošao dogovor u petak!
goa mene su jajnici rasturali i sa laganom stimulacijom (nikad nisam imala punu stim.) Baš me jako bolilo, doduše nisam primjetila da boli na dodir, nego onako..bezveze.
Sretno sutra i dalje...
Bog cure evo malo inf s KBC
ja cila sritna jer sam čula da su krenuli s svime ,ali uvik postoji ali !!!
Bar za našu dijagnozu ,meni još ostalo u petak uzet ljekove I potpis za pristanak kad je DR skuzio da nama treba punkcija
testisa .
Naravno oni nemaju zamrzivac,čekaju ga
pa ako bi i bilo spermija za zamrznuti ne bi mogli pa su mi i DR B i Dr T objasnili da sa smrznutima možemo svaki mj u prirodnom ciklusu u postupak.
Nije to loše ali mi je dosta čekanja !!!!
Misle da bi ga oko 15.03 trebali dobit .
Eto to je ukratko jer sam se toliko nacekala da bi na kraju otišla kući bez ljekova
Nisam odbijena ali ne mogu vam opisat ovaj osjećaj nemoci
Gargamelice, ne predaji si i ne padaj u očaj. Nije ni 15.03. tako daleko. Ovo je "igra" za strpljive. Čini mi se da je super i to da će ti moći raditi postupke svaki mjesec iz prirodnog ciklusa. Naravno, želim ti da vam sad uspije iz prve i da ti to dalje niti ne treba. Znam da si očajna, ali vjeruj mi da mjesec dana prije ili kasnije na kraju ispadne tako relativno. Samo ti budi pozitivna i dobre volje. Pokušala sam poslat pp, ali nešto očito radim krivo.
Svim curama veliki![]()
goa sretno sutra i potpisujem pinky u ovo u vezi mokrenja, to sam ti i ja tila napisat....
cure moje evo ja se spremam za sutra na razgovor sa dr. Š. za Femaru nadam se da nas neće ništa spriječit u tome....jedva čekam
puno vas volim i čitam
denny brzo nam se oporavi![]()
bublice kako si danas?
Vesnare još malo
svima ~~~~~~~ za sve što vam trebavas sve