-
velikin pozdrav svima!
Nova sam ovdje i molim pomoć iskusnih mama relaktašica. Rodila sam prije 1,5mj.carskim rezom. Zbog užasno raspucalih bradavica, koje su krvarile nisam smjela dojiti malenog. Sestre su ga hranile bočicom-AD.Nakon par dana ponudila sam mu dojku i on naravno neće.Izdajala sam, dok sam još bila u bolnici i davala mu na bočicu. Tako se gospodin naučio na dudu i siku neće ni blizu. Primjetila sam da mi mlijeko polako nestaje,a na izdajalicu uskoro nisam mogla izvući ni desetak kapi, pa smo nastavili mućkati ****. Kako sam htjela nastaviti dojenje, kupila sam šeširić i on ga je prihvatio! Ja još uvijek nemam dovoljno mlijeka, ali mu svaki put prije AD-a ponudim dojku. Problem je što se buni,plače,izbacuje jezikom i kada konačno uhvati, povuče 3,4 puta i odustane.Obično zaspi ili urla.Bojim se da na taj šeširić ne može izvući dovoljno mlijeka, pa se unervozi i od tog urlanja se umori pa odustane. Zanima me da li je pametno i dalje koristiti šeširić, da li on utječe na proizvodnju mlijeka? Kako ga odučiti od šeširića i naviknuti na bradavicu?Molim pomozite, već sam luda od pokušaja, a ne želim tako lako odustati. Kako ću znati imam li dovoljno mlijeka, kad on nakon mučnog sisanja popije 120ml AD-a?Pusa!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma